Viết thư cho chúa Hài Đồng. Viết thư gửi Chúa Hài Đồng hay nhất

Rate this post

Shkruani një letër Birit

Kështu ka kaluar një vit, tani është ditëlindja e Zotit Fëmijë, nuk di çfarë të them përveçse t’ju dërgoj fjalë të vogla të shkruara nga duart e mia. Oh Zoti im! Ditëlindja juaj është gjithashtu një ditë e ftohtë dimri. Oh Zoti im! Të dua shumë, nuk di çfarë të bëj për ty, por të premtoj se do të përpiqem të shkoj në meshë, të studioj më plotësisht katekizmin dhe të bëj lutje për të gjithë, gjithashtu premtoj t’ju bindem. nënë dhe ndihmo familjen në aftësinë time, dua vëllezërit dhe motrat në familje dhe të gjithë siç mëson Zoti. Në fund të letrës, dua t’i uroj Zotit një vit të ri dhe t’i lus Zotit që të sjellë paqe për të gjithë. Unë përshëndes Zotin.

Letër Për Zotin Fëmijë
Letër Për Zotin Fëmijë

Letër Perëndisë Fëmijë – mostra 1

Faleminderit Zotit

Stina e Krishtlindjeve ka ardhur, ne kemi përgatitur zemrat dhe dhuratat tona për të festuar ardhjen e Zotit. Gjatë sezonit të Krishtlindjeve këtë vit, ne kemi bërë shpella, kemi bërë pemë Krishtlindjesh, kemi zbukuruar shtylla llambash kudo…. Ne dimë të bëjmë sakrifica, të bëjmë apostullime bamirëse, të ndihmojmë prindërit dhe miqtë tanë, t’u bindemi mësuesve dhe prindërve tanë, si p.sh.: Unë ndihmoj në punët e shtëpisë si gatimi i ujit, pastrimi i shtëpisë. , për të skanuar. Unë gjithashtu i ndihmoj gjyshërit e mi, kujdesem për ta dhe jem birnor ndaj tyre.

Për shkak të neve, njerëzve, Perëndia duhej të zbriste në tokë për t’u bërë njeri për të shëlbuar njerëzimin. Ti vdiqe dhe u ringjalle për ne, por ne ende nuk të jemi mirënjohës. Zoti më dhuroftë gjatë kësaj periudhe Krishtlindjesh një zell dhe një zemër të hapur për t’ju pritur. Dhe i kërkoj Zotit që t’u japë prindërve, vëllezërve dhe motrave të mia një mirëseardhje të zjarrtë te Zoti me një zemër mirënjohëse. Ju lutem gjithashtu që miqtë e mi dhe ata që nuk ju njohin t’ju njohin më mirë. I lutem Zotit që të më bekojë shëndet të mirë, shëndet të mirë dhe që unë dhe miqtë e mi, vëllezërit e motrat të jemi në paqe së bashku. Qofshim gjithmonë birnor dhe i bindur ndaj gjyshërve, prindërve dhe mësuesve të mi.

Letër Perëndisë Fëmijë – shabllon 2

I dashur Zot fëmijë!

Zot, të dua shumë. Unë kam lindur në një dhomë me jastëkë të butë, por Jezusi lindi në një stallë me viça, lopë dhe gomarë. Duhet të jetë shumë ftohtë, apo jo? A ka erë ky vend, Zoti im? A marrin frymë lopët për ta mbajtur Zotin ngrohtë? I gjori Zot! Ka momente në zemrën time që pyes veten nëse Zoti është i vërtetë apo jo? Sa herë që ju dhe njerëzit më pyesni nëse besoj në Zot? Të gjithë u përgjigjën “Unë besoj”. E gjej veten duke folur gjithmonë dhe duke mos ditur çfarë të bëj për Perëndinë. Por përkundrazi, Ati ju do aq shumë sa ju ka dhënë dashuri si Biri. Ishte ajo dashuri e butë që ndryshoi jetën time. Është kjo dashuri që më mban zgjuar, të jetoj, të shoh, të dëgjoj dhe të mendoj.

Eksploroni më shumë: Çfarë është pa doganë? Lista e dyqaneve pa doganë në aeroportet japoneze
READ  1 năm có bao nhiêu tháng có 30 ngày? Đâu là những tháng có 30 ngày?

Letër Perëndisë Fëmijë – shabllon 3

Zoti i Mëshirës!

Ka ardhur sezoni i Krishtlindjeve. Po e shkruaj këtë letër sot për t’ju dërguar sakrificat e mia emocionale gjatë sezonit të Krishtlindjeve. Për t’u përgatitur për ardhjen e Zotit, Blloku im Rrëfimtar bëri një shpellë shumë të ngrohtë për të mirëpritur lindjen e Zotit. Personalisht, kam bërë sakrifica për t’i ofruar Zotit. Edhe pse e di që sakrificat e mia për ty janë shumë të vogla dhe të parëndësishme, por për mua është e gjithë zemra ime. Unë bëj gjëra vetëmohuese si për shembull të ndihmoj nënën time të fshijë shtëpinë, të gatuajë oriz dhe ta ndihmojë atë të fshijë piperin kur është e zënë. Bindjuni gjyshërve, prindërve dhe të rriturve dhe përpiquni të studioni mirë që të jeni të denjë për lindjen dhe edukimin e prindërve tuaj. Më ndihmo të dëgjoj gjithmonë zërin Tënd në mënyrë që të mund të bëj atë që Ti dëshiron që unë të bëj. Më ndihmo të bëj atë që thua.

Letër Perëndisë Fëmijë – shabllon 4

Kur ajri është i ftohtë, ka ardhur dimri. Dimri është i ftohtë, por unë ndihem ngrohtë duke ditur që Foshnja Jezus po vjen tek unë. Ardhja e Zotit nuk shkëlqeu, as pasuria dhe shkëlqimi, por shumë njerëz e pritën me gëzim ardhjen e Zotit. Personalisht, kur vjen Foshnja Jezus, ndihem ngrohtë, e lumtur dhe plot gëzim, sepse Foshnja Jezus do të shkojë në kishë me mua, do të shkojë në shkollë me mua, do të më mësojë shumë gjëra të mira, duke përfshirë ose të drejtë. Zoti erdhi të më ndihmonte të bëhesha një fëmijë i mirë, një student i mirë, në mënyrë që të bëhesha personi më i pëlqyeshëm për Zotin. Zot, një mijë herë të dua, Zot eja dhe ji me mua përgjithmonë.

Letër Perëndisë Fëmijë – shabllon 5

Pra, sezoni i Krishtlindjeve ka ardhur përsëri, sezoni paqësor i Krishtlindjeve hap një botë plot ëndrra, shpresa dhe shpëtim. Atëherë dashuria e Zotit do të jetë e juaja për botën. Zoti është Mbreti, Qenia Supreme, sepse ai e do botën aq shumë sa nuk do që njerëzit të jetojnë në mjerim dhe vuajtje për shkak të mëkatit, ndaj iu bind Atit që të zbriste në tokë për të shpenguar njeriun. Por Zoti nuk zgjodhi një vend madhështor dhe madhështor si një pallat apo një vend tjetër luksoz për të lindur, por në një shpellë në një grazhd të thjeshtë në shpellën e Betlehemit. Kjo tha gjithë dashurinë e pamasë që Zoti ka për të gjithë, edhe pse keni lindur në një situatë të keqe, nuk jeni ndjerë kurrë i vetmuar dhe i ftohtë, apo jo? Sepse ai vend është i mbushur me dashurinë e Marisë dhe të Shën Jozefit. Ajo dashuri është aq e madhe dhe sublime sa mund të largojë të ftohtin e dimrit në mënyrë që buzët e Zotit Fëmijë të kenë gjithmonë një buzëqeshje të gëzuar. Kjo është hera e 13-të që festoj Krishtlindjet me familjen time, megjithëse nuk jam aq i rritur sa të kem një perspektivë të qartë për jetën, e di që jam mjaft i vjetër për të kuptuar se jo të gjithë kanë fatin të kenë një familje. familje e lumtur, të ketë prindër që duhen dhe mbrohen. Ndihem shumë me fat që kam një familje kaq të lumtur dhe të gëzuar. A jeni ndjerë ndonjëherë vetëm, Zot? Sepse unë e pashë Daoistin si një shpëtimtar të madh që duhej të lindte në një lopë dhe gomar të qelbur, askush nuk e vuri re. Unë kam qenë dëshmitar i fëmijëve që janë shumë të vegjël, madje edhe më të vegjël se unë, por që duhet të luftojnë për jetesën e tyre, duke punuar shumë nga mëngjesi në mbrëmje. Më vjen shumë keq për ta, por nuk mund të bëj asgjë për t’i ndihmuar. Kjo është mosha kur fëmijët shkojnë në shkollë me gëzim dhe gëzim, nën kujdesin e prindërve, mësuesve dhe miqve, jo mosha kur duhet të mbajnë një barrë. i ngarkuar me dhimbje, pa prindër dhe pamundësi për të shkuar në shkollë. Është një dhimbje që shërohet vështirë, nga skenat fatkeqe të jetës së fëmijëve, unë dua më shumë familjen time, dua më shumë prindërit e mi, do të përpiqem të vlerësoj atë që kam. Zoti më dhuroftë një zemër që i do gjithmonë të gjithë, di të durojë të gjitha vështirësitë në jetë, di të mbaj kryqin dhe të ndjek ty për gjithë jetën. Epo, nuk kam asgjë për t’i thënë më shumë Zotit Fëmijë, më vjen keq që ndalem këtu. Unë e dua shumë Zotin.

Eksploroni më shumë: Kush është iShowSpeed? Biografia e IShowSpeed
READ  Tắm 10 lần một ngày, cô gái trả giá bằng cả sinh mạng

Letër Për Zotin Fëmijë
Letër Për Zotin Fëmijë

Shkruani letrën më të mirë Zotit Fëmijë

Sonte vesa po bie butësisht, hëna shkëlqen fort, natën ulem e shkruaj disa rreshta për t’i bërë nderime Zotit Fëmijë.

Biri im i dashur, Zot!

Në fillim të letrës, më lejoni t’ju dërgoj urimet më të mira për shëndet, Baba, Nënë Mari! Kjo është hera e parë që i shkruaj Zotit dhe gjithashtu hera e parë që i dërgoj urime Zotit për ditëlindjen e 25 dhjetorit. Unë thjesht dua t’ju uroj një ditëlindje të lumtur dhe të merrni aq sa ditëlindja ime.

Vjeshta ka kaluar dhe ka ardhur dimri, kanë ardhur përsëri Krishtlindjet, nëse Zoti është i lumtur apo jo? A është Zoti i zemëruar me Lang Minh? …? Oh, kam kaq shumë pyetje që dua t’i bëj Foshnjës Jezus, por nuk mund t’i shkruaj të gjitha, kështu që do të flas me Ty shpesh në ditët para Krishtlindjeve. Kanë mbetur edhe pak ditë, jeni të emocionuar? Dhe unë jam shumë i emocionuar. Oh Zoti im! Sa muaj kanë kaluar kaq shpejt, e di që ka shumë gjëra që të mërzitin. Zoti më faltë! Do të përpiqem më shumë të përgatis zemrën time që Ti të vish tek unë dhe të qëndrosh në mua.

Oh Zoti im! Në famulli dhe veten time shumë herë dua shumë të jem pranë Zotit, dua shumë që Zoti të qëndrojë dhe të na ndriçojë përmes Sakramenteve dhe orëve të lutjes, por djalli vazhdon të na tërheqë me lojëra. , por kjo kënaqësi e kësaj bote: “zgjidh Zotin ose zgjidh paranë, famën…”. Kjo është një pyetje që secili prej nesh has gjithmonë dhe është shumë i hutuar për të zgjedhur. Sipas Zotit, çfarë duhet të bëjmë për të pasur një drejtim të duhur? Ju kërkoj të na ndihmoni të vendosim të kthejmë zemrat tona për të ndjekur rrugën e drejtë që kemi zgjedhur, që është të kthehemi tek Zoti, në atdheun tonë paqësor, ku Zoti është Mbreti i universit. gati për të na pritur krahëhapur. Dhe kërkoj hirin e Zotit që t’u japë të gjithëve, veçanërisht pastorit, pastorit dhe katekistëve, në mënyrë që të kapërcejnë vështirësitë për t’i shërbyer Zotit dhe të tjerëve.

Eksploroni më shumë: Mënyra më e shpejtë dhe më e lehtë për të ruajtur videot në Youtube në telefonat iPhone, Android
READ  Section là gì? Cách tạo section trong word

Më në fund, Zoti u përgjigjet lutjeve tona dhe derdhë hire mbi familjet tona, të dashurit tanë afër dhe larg, dhe të gjithë në famulli dhe në mbarë botën, që të heqin dorë nga gjithçka. edhe me Zotin. Së fundi, dëshiroj t’ju uroj një ditëlindje të lumtur dhe të sjellë përgjithmonë gëzime dhe lumturi të papritura në jetën e secilit prej nesh.

Postuar nga: Shkolla e mesme Le Hong Phong

E drejta e autorit të artikullit i përket shkollës së mesme Le Hong Phong. Çdo kopjim është mashtrim!

/viet-thu-cho-chua-hai-dong-viet-thu-gui-chua-hai-dong-hay-nhat/

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Viết thư cho chúa Hài Đồng. Viết thư gửi Chúa Hài Đồng hay nhất . Đừng quên truy cập Cakhia TV Trang web xem trực tiếp bóng đá không quảng cáo hot nhất hiện nay

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *