Trần Tiểu Vy là ai? Tiểu sử, sự nghiệp và đời tư

Rate this post

Bashkohuni me shkollën e mesme Le Hong Phong për të zbuluar se kush është Tran Tieu Vy? Biografia, karriera dhe jeta private

Kush është Tran Tieu Vy?

Tran Tieu Vy prek kurorën e Miss Vietnam 2018, është fytyra e re bukuroshe e gjeneratës 10x. Para kësaj, Tieu Vy nuk kishte marrë pjesë kurrë në ndonjë konkurs bukurie apo në shkallë të gjerë, por vetëm solli ëndrrën e saj rinore për të konkurruar dhe në fund ia doli shkëlqyeshëm. Le të mësojmë më shumë për biografinë, karrierën dhe jetën private të kësaj Miss bukuroshe me shkollën e mesme Le Hong Phong!

lakuriq
Gjenerata e parë 10x Tran Tieu Vy u kurorëzua Miss Vietnami

Po shikoni: Kush është Tran Tieu Vy? Biografia, karriera dhe jeta private

Biografia e Miss Tran Tieu Vy

 • Emri i vërtetë: Tran Tieu Vy
 • Data e lindjes: 23 gusht 2000
 • Zodiaku: Luani
 • Lartësia: 1m74
 • Vendlindja: Quang Nam
 • Kurorëzuar Miss Universe Vietnam 2018, duke u ndalur në 30 më të mirat e konkursit Miss Word

Piper

Rreth jetës private të Miss Tran Tieu Vy

Para se të vinte në titullin Miss Universe, Tran Tieu Vy ishte një vajzë e lindur në Hoi An, i cili konsiderohet qyteti i vjetër i Vietnamit. E rritur në një familje me një ekonomi mjaft të qëndrueshme, nëna e saj është pronare e një spa bukurie dhe është gjithashtu mbajtësja e familjes.

Nga
Duke qenë se ishte gjimnaziste, bukurinë e pastër dhe moderne mund ta shohim edhe në Tieu Vy

Duke studiuar deri në fund të klasës së 10-të në vendlindjen e saj, ajo u drejtua nga nëna e saj të transferohej në qytetin Ho Chi Minh për të ndjekur rrugën e studimeve jashtë vendit. Por plani nuk shkoi mirë, kështu që Tran Tieu Vy vazhdoi të hynte në Saigon. Më tej ajo ndau, për të regjistruar shumë kujtime të bukura për rininë e saj, zgjodhi të vinte në këtë garë bukurie dhe papritur u nderua me çmimin e parë para 40 konkurrenteve të tjera të reja dhe të talentuara.

Piper

Në jetën reale, Miss Tran Tieu Vy është një person i thjeshtë, afër një stili disi dinamik të veshjes. Duke e parë atë, ju gjithashtu mund të ndjeni bukurinë e hibridit perëndimor me sy të mëdhenj të rrumbullakët dhe buzëqeshje të ndritshme, të gjitha këto janë një faktor i rëndësishëm për të ndihmuar Tran Tieu Vy të bëhet Miss sot. .

Jashtë
Në jetën reale, Tran Tieu Vy është një person mjaft i thjeshtë me një stil aktiv të veshjes

Pas kurorëzimit, Tran Tieu Vy u zbulua se kishte rezultate të ulëta të provimit të diplomimit. Konkretisht, shumica e lëndëve të provimit nuk kanë shënuar rezultate mbi mesataren, duke përfshirë lëndët e mëposhtme: Matematikë, fizikë, kimi, biologji, anglisht…dhe nota mesatare e të gjitha lëndëve është vetëm 4.27. Para këtij incidenti, Tran Tieu Vy tha: “Unë mendoj se të mësuarit nuk është domosdoshmërisht mënyra e vetme për të përcaktuar suksesin e dikujt. Askush nuk mund të jetë i përsosur, unë do të përpiqem të përmirësoj dhe përmirësoj veten edhe më shumë.Ajo zbuloi edhe incidentin e shkuarjes në lokal për të “vallëzuar”, ky është një veprim tabu për imazhin e një mbretëreshe bukurie, megjithatë, përballë sëpatës së drejtuar nga ajo, një shpjegim të kënaqshëm ka dhënë edhe Tieu Vy. netizens dhe ky incident gjithashtu u qetësua gradualisht.

Eksploroni më shumë: Cila është data e lëshimit? Cila është çështja?
READ  Tại sao gọi là biển Đỏ mà không phải là tên khác?

Piper

Miss Tran Tieu Vy deri më tani nuk ka zgjedhur t’i futet rrugës së showbiz-it, por vazhdon të ndjekë studimet paralelisht me aktivitetet bamirëse. Aktualisht, bukuroshja Quang Nam po studion në shkollë Universiteti Teknik Pedagogjik i qytetit Ho Chi Minh. Qyteti Ho Chi Minh nga programi i anëtarësimit me Universiteti i Sunderland (Mbretëria e Bashkuar) në Administrim Biznesi.

Kur mori pjesë në raundin paraprak, Tran Tieu Vy bëri përshtypje me fytyrën e saj të bukur, bukurinë e butë dhe trupin standard. Duke kaluar shkëlqyeshëm çdo raund dhe duke fituar kampionatin përballë urimeve të shumë fansave, Tieu Vy është gjithashtu bukuroshja e parë Quang Nam që fiton konkursin Miss, kështu që kur u kthye në vendlindje, ajo u njoh nga shumë njerëz. shumë mikpritëse. .

Lule
Miss Tran Tieu Vy sjell valle popullore etnike në Miss World 2018

>> Shih më shumë: Çfarë thotë Miss World për shfaqjen e Tran Tieu Vy me Beckham?

Piper

Së fundmi, Miss Tran Tieu Vy dhe Miss Do My Linh u ftuan të ishin ambasadore për konkursin Miss Universe Miss World Vietnam Në sezonin e parë të dy kanë përvojë pjesëmarrjeje në këtë kompeticion në arenën ndërkombëtare, ndaj zgjedhja e dy fytyrave të reja të bukura për këtë pozicion ia vlen plotësisht.

Le të shohim fotot e bukura të Miss Tran Tieu Vy:

Piper

Piper

Piper

Piper

Piper

Piper

Piper

Burimi i imazhit: internet

Me informacionin e mësipërm, shpresojmë se ka dhënë informacion të mjaftueshëm që ju të dini Kush është Tran Tieu Vy?si biografia, karriera e Miss E bukur dhe e talentuar këtu. Shiko lajmet e reja të yjeve vietnameze të përditësuara çdo ditë në shkollën e mesme Le Hong Phong!

Eksploroni më shumë: 6 kushtet kryesore për të hapur një dyqan tiktok që duhet të dini

Postuar nga: Shkolla e mesme Le Hong Phong

Kategoria: Të përgjithshme

Shiko

Kush është Tran Tieu Vy?

Tran Tieu Vy prek kurorën e Miss Vietnam 2018, është fytyra e re bukuroshe e gjeneratës 10x. Para kësaj, Tieu Vy nuk kishte marrë pjesë kurrë në ndonjë konkurs bukurie apo në shkallë të gjerë, por vetëm solli ëndrrën e saj rinore për të konkurruar dhe në fund ia doli shkëlqyeshëm. Le të mësojmë më shumë për biografinë, karrierën dhe jetën private të kësaj Miss bukuroshe me shkollën e mesme Le Hong Phong!

lakuriq
Gjenerata e parë 10x Tran Tieu Vy u kurorëzua Miss Vietnami

Biografia e Miss Tran Tieu Vy

 • Emri i vërtetë: Tran Tieu Vy
 • Data e lindjes: 23 gusht 2000
 • Zodiaku: Luani
 • Lartësia: 1m74
 • Vendlindja: Quang Nam
 • Kurorëzuar Miss Universe Vietnam 2018, duke u ndalur në 30 më të mirat e konkursit Miss Word
READ  Hồ sơ Pandora là gì?

Piper

Rreth jetës private të Miss Tran Tieu Vy

Para se të vinte në titullin Miss Universe, Tran Tieu Vy ishte një vajzë e lindur në Hoi An, i cili konsiderohet qyteti i vjetër i Vietnamit. E rritur në një familje me një ekonomi mjaft të qëndrueshme, nëna e saj është pronare e një spa bukurie dhe është gjithashtu mbajtësja e familjes.

Nga
Duke qenë se ishte gjimnaziste, bukurinë e pastër dhe moderne mund ta shohim edhe në Tieu Vy

Duke studiuar deri në fund të klasës së 10-të në vendlindjen e saj, ajo u drejtua nga nëna e saj të transferohej në qytetin Ho Chi Minh për të ndjekur rrugën e studimeve jashtë vendit. Por plani nuk shkoi mirë, kështu që Tran Tieu Vy vazhdoi të hynte në Saigon. Më tej ajo ndau, për të regjistruar shumë kujtime të bukura për rininë e saj, zgjodhi të vinte në këtë garë bukurie dhe papritur u nderua me çmimin e parë para 40 konkurrenteve të tjera të reja dhe të talentuara.

Piper

Në jetën reale, Miss Tran Tieu Vy është një person i thjeshtë, afër një stili disi dinamik të veshjes. Duke e parë atë, ju gjithashtu mund të ndjeni bukurinë e hibridit perëndimor me sy të mëdhenj të rrumbullakët dhe buzëqeshje të ndritshme, të gjitha këto janë një faktor i rëndësishëm për të ndihmuar Tran Tieu Vy të bëhet Miss sot. .

Jashtë
Në jetën reale, Tran Tieu Vy është një person mjaft i thjeshtë me një stil aktiv të veshjes

Pas kurorëzimit, Tran Tieu Vy u zbulua se kishte rezultate të ulëta të provimit të diplomimit. Konkretisht, shumica e lëndëve të provimit nuk kanë shënuar rezultate mbi mesataren, duke përfshirë lëndët e mëposhtme: Matematikë, fizikë, kimi, biologji, anglisht…dhe nota mesatare e të gjitha lëndëve është vetëm 4.27. Para këtij incidenti, Tran Tieu Vy tha: “Unë mendoj se të mësuarit nuk është domosdoshmërisht mënyra e vetme për të përcaktuar suksesin e dikujt. Askush nuk mund të jetë i përsosur, unë do të përpiqem të përmirësoj dhe përmirësoj veten edhe më shumë.Ajo zbuloi edhe incidentin e shkuarjes në lokal për të “vallëzuar”, ky është një veprim tabu për imazhin e një mbretëreshe bukurie, megjithatë, përballë sëpatës së drejtuar nga ajo, një shpjegim të kënaqshëm ka dhënë edhe Tieu Vy. netizens dhe ky incident gjithashtu u qetësua gradualisht.

Piper

Miss Tran Tieu Vy deri më tani nuk ka zgjedhur t’i futet rrugës së showbiz-it, por vazhdon të ndjekë studimet paralelisht me aktivitetet bamirëse. Aktualisht, bukuroshja Quang Nam po studion në shkollë Universiteti Teknik Pedagogjik i qytetit Ho Chi Minh. Qyteti Ho Chi Minh nga programi i anëtarësimit me Universiteti i Sunderland (Mbretëria e Bashkuar) në Administrim Biznesi.

Konkursi i kurorëzuar Miss Vietnami

Kur mori pjesë në raundin paraprak, Tran Tieu Vy bëri përshtypje me fytyrën e saj të bukur, bukurinë e butë dhe trupin standard. Duke kaluar shkëlqyeshëm çdo raund dhe duke fituar kampionatin përballë urimeve të shumë fansave, Tieu Vy është gjithashtu bukuroshja e parë Quang Nam që fiton konkursin Miss, kështu që kur u kthye në vendlindje, ajo u njoh nga shumë njerëz. shumë mikpritëse. .

READ  Dino Vũ là ai? Sự nghiệp của Vũ Dino

>> Ndoshta jeni të interesuar: Tran Tieu Vy udhëtim drejt titullit të Miss Vietnamit 2018

Megjithatë, i kurorëzuar në moshë të re dhe i papërvojë në pyetjet e shtruara nga shtypi, si dhe me përvojë të kufizuar jetësore dhe komunikuese, kur ndodhnin shumë situata, Tran Tieu Vy u përgjigj jo mirë, jo rrjedhshëm. Ky incident ka bërë që bukuroshja me origjinë nga Quang Nam të marrë shumë kritika.

Lule
Miss Tran Tieu Vy sjell valle popullore etnike në Miss World 2018

Dhe kohë pasi u bë Miss Vietnami, Tran Tieu Vy përfaqësoi vendin për të marrë pjesë në konkursin e famshëm të bukurisë në arenën botërore – Miss World. Ajo ndërtoi imazhin e një gruaje vietnameze dinamike, pozitive, të re dhe energjike. Përballë kundërshtarëve jashtëzakonisht të rëndë, Miss ynë Tran Tieu Vy mundet vetëm të buzëqeshë dhe të ndalet në Top 30 me titullin “Miss Humanity”.

>> Shih më shumë: Çfarë thotë Miss World për shfaqjen e Tran Tieu Vy me Beckham?

Lule
Miss Tran Tieu Vy dhe David Beckham ishin të ftuar specialë në ngjarjen e lansimit të makinave VinFast

Në tetor 2018, Miss Tran Tieu Vy u ftua të ishte e ftuar speciale e një kompanie të madhe makinash në Vietnam së bashku me ish-lojtarin e famshëm botëror David Beckham në ngjarjen e lançimit të 2 modeleve të makinave – Umbrella. Automobili i parë i Vietnamit në 120 Paris Motor Show, në skenën më të madhe të industrisë automobilistike botërore.

Piper

Së fundmi, Miss Tran Tieu Vy dhe Miss Do My Linh u ftuan të ishin ambasadore për konkursin Miss Universe Miss World Vietnam Në sezonin e parë të dy kanë përvojë pjesëmarrjeje në këtë kompeticion në arenën ndërkombëtare, ndaj zgjedhja e dy fytyrave të reja të bukura për këtë pozicion ia vlen plotësisht.

Le të shohim fotot e bukura të Miss Tran Tieu Vy:

Piper

Piper

Piper

Piper

Piper

Piper

Piper

Burimi i imazhit: internet

Me informacionin e mësipërm, shpresojmë se ka dhënë informacion të mjaftueshëm që ju të dini Kush është Tran Tieu Vy?si biografia, karriera e Miss E bukur dhe e talentuar këtu. Shiko lajmet e reja të yjeve vietnameze të përditësuara çdo ditë në shkollën e mesme Le Hong Phong!

E drejta e autorit të artikullit i përket shkollës së mesme Le Hong Phong. Çdo kopjim është mashtrim!

Burimi i përbashkët:

/tran-tieu-vy-la-ai-tieu-su-su-nghiep-va-doi-tu/

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Trần Tiểu Vy là ai? Tiểu sử, sự nghiệp và đời tư . Đừng quên truy cập Cakhia TV Trang web xem trực tiếp bóng đá không quảng cáo hot nhất hiện nay

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *