Top 10 cách làm rõ ảnh trên iPhone mà ít ai biết đến

Rate this post

iPhone është konsideruar gjithmonë një mjet i shkëlqyer fotografie nga shumë njerëz. Por në procesin e fotografimit, ka shumë raste kur hasni në një situatë ku imazhi është i bukur, por jo i mprehtë. Edhe pse ju pëlqen ajo foto, duhet ta fshini atë. Nëse keni qenë në një situatë të tillë, ju lutemi lexoni këtë artikull deri në fund. Phone Price Warehouse do t’ju tregojë se si t’i sqaroni fotot në iPhone thjesht dhe shpejt.

Përdorni mjetet e redaktimit të disponueshëm në iPhone për të sqaruar fotot

Përdorni mjetet e redaktimit të disponueshëm në iPhone për të sqaruar fototMënyra e parë për të sqaruar fotot në iPhone kur turbullohen është përdorimi i menjëhershëm i veglave të disponueshme telefonit. Për të sqaruar foton, mjafton të ndiqni hapat e mëposhtëm siç udhëzohet nga telefoni:

Hapi 1: Shkoni te dosja “Pictures” -> zgjidhni imazhin e turbullt për ta modifikuar -> zgjidhni “Edit” -> klikoni në ikonën e trekëndëshit bosh “Clearness” në imazhin më poshtë, tërhiqni rrëshqitësin e rregullimit për ta korrigjuar.

Hapi 2: Vazhdoni të zgjidhni ikonën e bardhë të trekëndëshit “Sharpness” dhe tërhiqni rrëshqitësin deri në të njëjtën kohë, më pas zgjidhni “Done”.

Shënim: Kur mprehni foton e zgjedhur, duhet të zgjidhni nivelin e duhur të mprehjes për të arritur cilësinë dhe natyralitetin më të mirë.

Përdorni aplikacionin Snapseed për të qartësuar fotot në iPhone

Snapseed është një aplikacion falas për redaktimin e fotografive që konsiderohet nga shumë si softueri më i mirë për mprehjen e imazhit në dispozicion sot. Snapseed është softueri falas i Google për redaktimin e fotografive, ekskluzivisht për iPhone. Me vetëm disa prekje të thjeshta, mund t’i mprehni fotot tuaja. Plus, ndihmon në reduktimin e prishjes së imazhit, që është një mënyrë e shkëlqyer për të ruajtur fotot shpejt.

Karakteristikat e jashtëzakonshme të aplikacionit Snapseed për përdoruesit:

 • Ofron deri në 29 mjete kreative të redaktimit të fotografive.
 • Makina mpreh dhe pastron imazhin në mënyrë shumë profesionale.
 • Personalizojeni imazhin sipas zonës ose mund të rregulloni gjithashtu të gjithë imazhin
 • Shumë filtra me ngjyra dhe shabllone filtri pa përdorim
READ  Top 11 cách lưu video trên youtube về máy tính nhanh nhất

Disavantazhet që aplikacioni duhet të kapërcejë:

 • Mund të modifikohet vetëm një foto e vetme, pa funksion kolazhi.
 • Kornizat e fotografive nuk janë të ndryshme.

Shihni më shumë=> Udhëzimet për fshirjen e objekteve me snapseed në iPhone dhe Android janë shumë të thjeshta

Përdorni softuerin Remini për të qartësuar fotot

Përdorni softuerin Remini për të qartësuar fotot

kujtime Është një softuer që pëlqehet nga shumë njerëz për shkak të aftësive të shkëlqyera të rikuperimit të imazhit. Me përdorimin e teknologjisë AI, Remini mund të njohë dhe të rivendosë cilësi më të mirë të imazhit në sekonda. Me vetëm disa hapa të thjeshtë, fotografia juaj do të bëhet një produkt cilësor brenda një kohe të shkurtër. Të gjithë ekspertët e redaktimit të fotografive e rekomandojnë këtë softuer për shkak të veçorive të tij të thjeshta por shumë efektive dhe lehtësisë së përdorimit. Pra sqaroni foton e mësipërme Iphone nuk do të ketë më vështirësi kur përdorni këtë aplikacion.

Eksploroni më shumë: Biografitë e anëtarëve të EVERGLOW: Yiren, E:U, Mia, Onda, Aisha…

Karakteristikat e jashtëzakonshme të aplikacionit Remini sjellin për përdoruesit:

 • Fotografitë e vjetra restaurohen me cilësi dhe mprehtësi të lartë për të siguruar që të mos shfaqet turbullira.
 • Videot e paqarta gjithashtu do të modifikohen shpejt dhe do të prodhojnë një produkt të përfunduar me imazhe të mprehta.
 • Falë teknologjisë inteligjente AI, aplikacioni gjithashtu mbështet përdoruesit për të modifikuar fotot me shumë detyra të ndryshme.

Disavantazhet që aplikacioni duhet të kapërcejë:

 • Duhet të identifikoheni në një llogari ekzistuese ose të krijoni një llogari hyrjeje për të përdorur funksionalitetin e plotë të softuerit.
 • Ka shumë reklama që ndikojnë në përvojën e përdoruesit në softuer.

Lightroom – Aplikacioni për sqarimin e fotove Lightroom

Drita - LightroomAdobe Photoshop Light Room është një softuer profesional për redaktimin e fotografive me shumë veçori të shkëlqyera, të tilla si rikuperimi i fotove të paqarta. Ky softuer ka një sërë mjetesh profesionale të redaktimit të fotografive që janë të afta t’i kthejnë fotot e paqarta në qartësi unike. Sqarimi i fotove në iPhone është gjithashtu një nga veçoritë që përdorin shumë njerëz në Lightroom.

Karakteristikat e jashtëzakonshme të aplikacionit sjellin për përdoruesit:

 • Ndërfaqja është e lehtë për t’u përdorur, miqësore, e lehtë për t’u përdorur edhe për fillestarët.
 • Ofron një grup modern dhe të larmishëm mjetesh për redaktimin e fotografive.
 • Filtrat tërheqës dhe dramatikë të ngjyrave krijojnë foto shumëngjyrëshe dhe moderne.

Disavantazhet që aplikacioni duhet të kapërcejë:

 • Duhet të identifikohet një llogari për të përdorur këtë softuer të redaktimit të fotografive.
 • Redaktim i thjeshtë pa mjete të ndërlikuara redaktimi.
READ  Chiêm ngưỡng di vật tại bảo tàng ký ức làng nghề độc đáo bậc nhất Việt Nam

Shiko me shume: Telefoni i çmimit të magazinës është në dispozicion tani iPhone 12″, iPhone 13 Pro Max, Seria iPhone 14 Zotëroni videokamerën më të mirë sot me një çmim të shkëlqyeshëm. Kontrollojeni tani!

Redaktori i fotografive për iPhone – Redaktori i fotografive nga BeFunky

Redaktori i fotografive të BeFunky është një softuer për iPhone për të sqaruar fotot e paqarta. Ky softuer është gjithashtu shumë i lehtë për t’u përdorur, me vetëm disa hapa të thjeshtë mund t’i modifikoni vetë fotot. 32 efekte të bukura fotografike janë integruar plotësisht në këtë mjet për të zgjedhur të gjithë, futni tekst, korniza fotografike qesharake, etj. Me këtë mjet, sqarimi i fotove në iPhone nuk do të jetë më pengesë për shumë njerëz.

Eksploroni më shumë: Çfarë është Webtoon? – Shkolla e mesme Le Hong Phong
 • Fotot redaktohen me shumë mjete të ndryshme për të prodhuar produkte të përfunduara të bukura
 • Shkronja mbresëlënëse, unike.

Disavantazhet që aplikacioni duhet të kapërcejë:

 • Paketa e mjeteve nuk është mjaft e larmishme.
 • Përshtatshmëri e dobët.

Sqaroni imazhet me PIXLR. aplikacion

Karakteristikat e jashtëzakonshme të aplikacionit PIXLR sjellin për përdoruesit:

 • Paketa e veglave përfshin shumë veçori profesionale si prerja, turbullimi, futja e titrave, etj.
 • Shtoni mprehtësinë në fotot e paqarta dhe të paqarta.
 • Shumë filtra fotografikë mbresëlënës.
 • Aplikoni fontin, ngjyrën e tekstit drejtpërdrejt.
 • Siguroni më shumë se 20 korniza të shkëlqyera fotografish për të përmbushur nevojat e përdoruesve.
 • Përdoruesit mund të kapin dhe modifikojnë plotësisht fotot drejtpërdrejt në softuer
 • Paketa e avancuar e redaktimit të fotografive ka shumë dobësi.
 • Nuk janë ndërtuar shumë funksione bazë.

Përdorni Fotor. aplikacion

Përdorni Fotor. aplikacion

Karakteristikat e jashtëzakonshme të Fotor u sjellin përdoruesve:

 • Një grup i plotë i mjeteve të redaktimit profesional.
 • Përpunoni imazhet e paqarta dhe mprehni shpejt imazhet.
 • Ofron më shumë se 100 shabllone kornizash dhe më shumë se 150 efekte tërheqëse.
 • Versioni falas nuk përdor shumë efekte të bukura.
 • Përdoruesit lejohen ta përdorin atë falas vetëm për 3 ditë, pas kësaj do të duhet të paguajnë

Sqaroni fotot në iPhone me aplikacionin Enhance Photo Quality

Karakteristikat e jashtëzakonshme të Fotor u sjellin përdoruesve:

 • Mbështetni përdoruesit për të rregulluar ngjyrën e dëshiruar në imazh.
 • Ofron një koleksion mbresëlënës kornizash fotografish dhe ngjitësesh.
 • Siguroni deri në 50 filtra për përdoruesit për të shpalosur kreativitetin e tyre në stilin personal.
Eksploroni më shumë: Çfarë janë uljet e ijeve? – Shkolla e mesme Le Hong Phong

Disavantazhet që aplikacioni duhet të kapërcejë:

 • Ndërfaqja e vështirë për t’u përdorur e bën të vështirë për shumë njerëz të kuptojnë funksionet në aplikacion
 • Përmban shumë reklama në aplikacion që i bezdis përdoruesit

Shihni më shumë => T’ju tregojë se si të hiqni fontet me aplikacionin snapseed, të turbulloni bukur sfondin

Përdorni softuer që mbështet PhotoDirector

Softuer që mbështet PhotoDirectorDrejtori fotografik Softuer për redaktimin e fotografive me shumë veçori profesionale për t’ju ndihmuar të krijoni fotografi të bukura vezulluese. Me PhotoDirector, qartësimi i fotove në iPhone do të bëhet shumë më i thjeshtë dhe më i shpejtë.

READ  Cách dùng Mixamo tạo hoạt ảnh cho các mô hình 3D tùy biến

Karakteristikat e jashtëzakonshme të Fotor u sjellin përdoruesve:

 • Aftësia për të kthyer imazhet e palëvizshme në animacione në sekonda.
 • Redaktimi me efekte të integruara me shumë lloje është shumë i lehtë për t’u përdorur
 • Me aftësinë për të rregulluar ndriçimin, shumë raporte tërheqëse të kontrastit.

Disavantazhet që aplikacioni duhet të kapërcejë:

 • Përdoruesit lejohen ta përdorin atë falas vetëm për 7 ditë.

Përdorni aplikacionin Photo Lumii për të sqaruar fotot në iPhone

Photo Lumii është softueri redaktimi i zgjedhur për shumë njerëz, sepse ka më shumë se 100 filtra, 6 efekte ndriçimi dhe shumë mjete të tjera unike redaktimi. Me vetëm disa operacione bazë, përdoruesit mund të krijojnë foto shkëlqyese, më të qarta dhe më të qarta për t’i postuar në rrjetet sociale. Sqarimi i fotove në iPhone është gjithashtu i integruar në këtë aplikacion për përdoruesit.

Karakteristikat e jashtëzakonshme të Fotor u sjellin përdoruesve:

 • Më shumë se 100 filtra me ngjyra të organizuara në kategori të lehta për t’u gjetur.
 • Shumë efekte të zbukuruara për ta bërë fotografinë tuaj më tërheqëse.
 • Mjete të ndryshme të redaktimit të fotografive të integruara plotësisht në aplikacion
 • Shumë filtra të bukur për t’i bërë fotografitë të duken më tërheqëse.

Disavantazhet që aplikacioni duhet të kapërcejë:

 • Lejoji përdoruesit ta përdorin atë falas vetëm për 7 ditë, më pas do të tarifohet për përdorimin

konkludoni

Me informacionin e mësipërm Çmimi i telefonit ju ndihmoi të zgjidhni problemin e fotove të qarta në iPhone. Kështu që tani e tutje, fotot e bukura që janë jashtë fokusit do të ruhen ende dhe do të ketë një rregullim të shpejtë. Nëse dëshironi të dini më shumë zbulime interesante kur bëni foto, mos e humbisni lajme teknologjike i çmimit të magazinës telefonike jashtë linje. Ne do të përditësojmë më shumë lajme të mira për të gjithë në artikuj të tjerë.

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Top 10 cách làm rõ ảnh trên iPhone mà ít ai biết đến . Đừng quên truy cập Cakhia TV Trang web xem trực tiếp bóng đá không quảng cáo hot nhất hiện nay

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *