Tổng hợp cách cài đặt camera Yi mới nhất 2021

Rate this post

Tabela e përmbajtjes

Arsyet për të instaluar kamerën Yi në kompjuterë dhe telefona

Si një nga linjat më të njohura të kamerave të sigurisë në tregun vietnamez sot, kamera Yi siguron që ne mund të monitorojmë dhe mbrojmë lehtësisht shtëpinë tonë në një mënyrë të shkëlqyer. Në veçanti, veçoria e zbulimit të të qarit të fëmijëve të vegjël është një forcë e madhe përveç veçorive moderne si biseda në dy drejtime, e pajtueshme me Google Home, Amazon Alexa dhe prodhon imazhe të mprehta.

IDE . cilësimet e kamerës

Pra, ne duhet të mësojmë se si ta instalojmë atë në kompjuterë dhe telefona në mënyrë që të mund të monitorojmë më lehtë zonat që na interesojnë. Sigurohuni që të përdorni funksionin e plotë të kamerës Yi dhe jashtëzakonisht i përshtatshëm.

Shihni gjithashtu: Përmbledhjen e 7 dyqaneve më prestigjioze të aksesorëve të telefonit në Ho Chi Minh City

Udhëzime për instalimin e kamerës Yi në kompjuter

Hapi 1: Shkarkoni softuerin e shikimit të kamerës Yi në kompjuterin tuaj

Së pari duhet të shkarkojmë versionin e saktë të softuerit të shikimit të kamerës Yi në një kompjuter me një sistem operativ që përdor Windows ose MacOS. Për kompjuterët që përdorin sistemin operativ Windows 7, 8, 10 Përshkrimi i përdorimit të softuerit Klient Yi për PC në shtëpi. Për kompjuterët që përdorin sistemin operativ MacOS ne përdorim softuer Yi Home MacOS.

Kamera Yi në kompjuter

Ne përdorim shfletues ueb si Google Chrome, Microsoft Edge… për të kërkuar dhe shkarkuar aplikacionin e shikuesit të kamerës Yi që korrespondon me sistemin operativ në përdorim.


READ  Nhà cấp 1,2,3,4 là gì? Những quy định tiêu chuẩn về kết cấu nhà cấp 1 2 3 4?

Hapi 2: Instaloni softuerin e shikimit të kamerës Yi Home PC Client

Pas shkarkimit të softuerit në kompjuterin tonë, ne vazhdojmë ta instalojmë atë si softuerët e tjerë normalë. Ne zgjedhim artikujt e mëposhtëm gjatë instalimit

 1. Seksioni “Zgjidh vendndodhjen” zgjedh njësoj si cilësimin në telefon si “Azia”
 2. Zgjidhni “Unë pajtohem”
 3. Zgjidhni rajonin që dëshironi të instaloni si parazgjedhje, më pas klikoni “Instalo”
 4. Zgjidhni “Run Yi Home” dhe në fund klikoni “Finish”

Mësoni më shumë se si të instaloni Photoshop cc 2021

Hapi 3: Lidhni kamerën Yi me softuerin Yi Home PC Client

Eksploroni më shumë: Cila është data 1 janar?

Duhet të regjistrojmë një llogari për të lidhur kamerën Yi me softuerin, ekzistojnë 3 mënyra për t’u regjistruar si më poshtë:

 1. Hyni në llogarinë e regjistruar në softuerin e lidhjes së kamerës Yi me telefon
 2. Regjistrohu me një llogari në facebook, më pas zgjedhim artikullin “Facebook”
 3. Lidhu me kodin QR, pasi të instalojmë softuerin e lidhjes së kamerës Yi në telefon, shkojmë te “Profili”, më pas klikojmë në ikonën “Skano” dhe skanojmë kodin QR.

instaloni kamerën Yi në kompjuter

Udhëzime për instalimin e kamerës Yi në telefon

Hapi 1: Shkarkoni softuerin e shikimit të kamerës Yi në telefonin tuaj

Për procesin më të shpejtë të instalimit, duhet ta lidhim telefonin me rrjetin Wifi 2.4 GHz. Më pas shkarkoni aplikacionin jetë kuptimplote nga Google Play Store ose Apple App Store. Nëse nuk kemi një llogari, duhet të regjistrojmë një llogari të re në seksionin “Krijo llogari” ose të identifikohemi me një llogari Apple ose Facebook.

Aplikacioni i kamerës Yi në telefon

Hapi 2: Shtoni kamerën Yi në aplikacion dhe lidheni me Wi-Fi

 1. Hapni aplikacionin Yi Life, më pas zgjidhni “Shto”
 2. Zgjidhni kamerën që Yi dëshiron të konfigurojë ose skanojë kodin QR të pjesës së pasme për të gjetur pajisjen
 3. Prisni rreth 20 sekonda derisa të dëgjoni mesazhin “Waiting for Connection” nga kamera
 4. Më pas lidhemi me wifi që përdorim. Më pas vendosni kodin QR përpara kamerës, nëse dëgjoni “Skanim i suksesshëm i kodit QR” atëherë shtypni “Vazhdo”
 5. Ne presim që pajisja të çiftohet dhe më pas i japim një emër
 6. Shtypni “FINISH” për të përfunduar cilësimin

Aplikacioni i kamerës Yi në telefon

IDE . udhëzimet e instalimit të kamerës

IDE . instalimi i kamerës

IDE . Manuali i përdorimit të kamerës

Shikoni drejtpërdrejt në Yi. aplikacioni i kamerës

 • Marrë shënim: Klikoni “Regjistro”, imazhi do të regjistrohet dhe do të ruhet në galeri në aplikacion
 • Bej nje foto: Klikimi mbi “Bëni një foto” do të na ndihmojë të bëjmë një foto nga kamera
 • Bisedë e dyanshme: Shtypja dhe mbajtja e ikonës “Micro” do të na ndihmojë të transmetojmë audion që duam të flasim përmes kamerës dhe gjithashtu mund të dëgjojmë tingullin e drejtpërdrejtë që kamera po regjistron.
 • Hesht: Kur nuk duam të dëgjojmë tingullin që lëshon kamera, ju lutemi klikoni ikonën “Speaker” në fund
 • Personalizo cilësinë e imazhit: Kamera Yi ka opsione të cilësisë së imazhit me rezolucion si SD, HD, auto
Eksploroni më shumë: Çfarë është GDP për frymë? Formula dhe si të llogaritet PBB për frymë?
READ  Jisoo là ai? Tiểu sử, sự nghiệp và đời tư nữ idol nhóm BLACKPINK

Rrotulloni të vëzhgueshmen në Yi. Kamera

Në rastin e varjes së kamerës Yi IT & teknologjisë me kokë poshtë nga tavani, nuk keni pse të shqetësoheni për kthimin e kornizës, sepse ne mund ta rregullojmë imazhin e vëzhguar sipas dëshirës tuaj. Thjesht ndiqni udhëzimet e mëposhtme:

 • Zgjidhni kamerën që po vëzhgojmë në ekranin kryesor të aplikacionit, më pas zgjidhni artikullin “Cilësimet”
 • Në seksionin “Cilësimet e kamerës”, zgjidhni “Ndizni rrotullimin e kamerës”, tani korniza do të rrotullohet në të kundërt, sipas dëshirës së përdoruesit.

Cilësimet inteligjente të zbulimit për Yi. Kamera

 • Paralajmërim për lëvizje: Rrëshqisni rrëshqitësin për të aktivizuar zbulimin e lëvizjes, zonën aktive, zbulimin e personave. Kur aktivizojmë zonën aktive, mund të zgjedhim zonën që duam të marrim sinjalizimin, më pas të zgjedhim shenjën për ta ruajtur. Vendosni ndjeshmërinë e alarmit në të ulët, të mesëm në të lartë

alarmi i lëvizjes në Yi. Kamera

 • Sinjalizim zanor: Aktivizo zbulimin e zërit duke rrëshqitur rrëshqitësin djathtas. Rregullimi i ndjeshmërisë së audios duke përfshirë nivelet 50 dB, 60 dB, 70 dB, 80 dB dhe 90 dB

Sinjalizim zanor në kamerën Yi

 • Programoni një alarm: Klikoni në orarin e sinjalizimit, ka 2 opsione: “Alarmet ditore” dhe “Custom”. Më pas zgjedhim “Custom” për të vendosur kohën e fillimit dhe përfundimit si dhe për të përsëritur instalimin në ditë të ndryshme.

IDE . Cilësimet e njoftimit të kamerës

Shiko transmetimin e drejtpërdrejtë në ekran inteligjent

Shiko transmetimin e drejtpërdrejtë në ekranin inteligjent të Google

Kamera Yi është tashmë e përputhshme me Google Assistant, kështu që përdoruesit mund ta shikojnë kamerën drejtpërdrejt në ekran përmes Nest Hub ose Nest Hub Max. Na duhen vetëm:

 • Hapni aplikacionin Google Home, zgjidhni ikonën “+”, më pas zgjidhni “Konfigurimi i pajisjes” më pas “Punon me Google”
 • Më pas ne kërkojmë për kamerën Yi (duhet të identifikoheni në llogarinë Yi së pari)
 • Më pas kthehuni në ekranin bazë të Google, rrëshqitni poshtë nga lart dhe do të shohim kamerën Yi të shfaqet në aplikacion
 • Për të komanduar asistentin e Google në ekranin inteligjent, thjesht duhet të zgjedhim artikullin “Sinkronizoni kamerën time”
Eksploroni më shumë: Aplikim për rilëshimin e licencës për krijimin e një zyre përfaqësuese të një sipërmarrjeje të huaj reklamimi
READ  Icon chim cánh cụt có nghĩa là gì?

Pas përfundimit të hapave të mësipërm, ne mund të komandojmë ekranin inteligjent duke thënë “Ok Google, trego “emri i kamerës” kur duam të shohim transmetimin e drejtpërdrejtë nga kamera Yi.

Shikoni në ekranin inteligjent të Amazon

Për pajisjet inteligjente Amazon, ne mund të lidhim kamerën Yi me ekrane inteligjente si Echo Show 5, Echo Show 8. Hapat janë kaq të thjeshtë si më poshtë:

 • Hapni aplikacionin Amazon Alexa, zgjidhni “Më shumë” dhe më pas zgjidhni “Aftësitë dhe Lojërat”
 • Kërkoni për kamerën Yi duke zgjedhur “Aktivizo përdorimin” dhe më pas identifikohu me Yi-në tënde. llogari
 • Zgjidhni “Close” pastaj “Discover Device” dhe më pas prisni rreth 45 sekonda që aplikacioni të gjejë pajisjen
 • Pasi aplikacioni të ketë gjetur kamerën, ndiqni udhëzimet në ekran për të përfunduar lidhjen e llogarisë. Kur duam të shikojmë transmetimin e drejtpërdrejtë, themi komandën “Alexa, trego “Emri i kamerës”. për të parë imazhet.

Aplikacioni i kamerës Yi lidhet me Amazon

Si përmbledhje, duhet të instaloni kamerën më të fundit Yi 2021

Si një nga linjat më të njohura të kamerave në tregun vietnamez, kamera Yi është shumë e popullarizuar për shkak të instalimit të saj të lehtë, funksionimit të thjeshtë të instalimit të aplikacioneve në pajisjet elektronike si kompjuterët dhe telefonat. Artikulli është një përmbledhje e të gjitha cilësimeve më të fundit të kamerës Yi, të përmbledhura dhe të shkruara në një mënyrë të lehtë për t’u kuptuar, me shpresën për të ofruar shumë njohuri për të gjithë.

Faleminderit që ndiqni artikullin e bangxephang.com

Ju lutemi vlerësoni artikullin

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Tổng hợp cách cài đặt camera Yi mới nhất 2021 . Đừng quên truy cập Cakhia TV Trang web xem trực tiếp bóng đá không quảng cáo hot nhất hiện nay

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *