Tổng hợp các cách tắt chuột laptop Dell đơn giản nhất

Rate this post

Nëse mospëlqimi ndjenje përdorni më pak i qetë dhe i shpejtë koment Touchpad është i ngadalshëm, ti mundesh fikni miun e laptopit Dell në një nga mënyrat bëni një listë Në vijim.

Tabela e përmbajtjes

Fikni miun e laptopit Dell me shkurtore të veçantë të tastierës

Fikni miun e laptopit dell
Fikni miun e laptopit dell

Disa Linjat e laptopëve do të kenë një buton të integruar direkt në tastierë për të fikur Touchpad-in e lezetshëm thjeshtë Por Nuk ka nevojë për të përmes ndonjë softueri në dispozicion ose ndonjë softuer shtesë. Për laptopët Dell, atje zakonisht kombinimi i tasteve FN + F8.

Shihni gjithashtu: Përmbledhje e 7+ mënyrave më të lehta për të ndarë muzikën dhe videot 2021

Fikni miun e laptopit Dell menjëherë në Windows 10

  • Hapi 1: Hapni shfaqja vendosjen

Ka shumë mënyra për të hapur shfaqja vendosjen. ti mundesh akses shfaqja vendosjen nëpërmjet import”vendosjen” në shiritin e kërkimit të Toolbar ose në shfaqja Qendra e Veprimit në këndin e djathtë të shiritit të veglave

Hapni ndërfaqen e cilësimeve
Hapni ndërfaqen e cilësimeve
  • Hapi 2: Hapni shfaqja Cilësimet e tastierës me prekje

Në Cilësimet ju zgjidhni pajisje. Më pas atje zgjidhni tastiera me prekje në pijetore menu majtas. Ose akses shpejtë nëpërmjet import”tastiera me prekje” në shiritin e kërkimit të shiritave të veglave të mëposhtme atje Zgjidhni Cilësimet e tastierës me prekje.

READ  Quán Dê Hương Sơn (Biên Hoà, Đồng Nai)
Hapni ndërfaqen e cilësimeve të tastierës me prekje
Hapni ndërfaqen e cilësimeve të tastierës me prekje

Kjo ti mundesh fikni tastierën me prekje nëpërmjet klikoni në çelësin për të kaluar Fike. Dhe gjithashtu mund të jenë të ndryshme shpejtësia e miut nëpërmjet shiriti i lëvizjes “Ndryshoni shpejtësinë e treguesit

  • Hapi 3: miliardëvendosjen çaktivizoni tastierën automatike të prekjes
Eksploroni më shumë: Çfarë është Surimi? Si të bëni surimi standard japonez sa më shumë të hani, aq më shumë bini në dashuri

Kjo i varur Drejtuesi mbështet opsionin për të çaktivizuar tastierën me prekje kur lidhja e miut është e dukshme ose jo. Njësoj fotot më poshtë, ti mundesh zgjidh seksionin Lëreni tastierën me prekje kur të lidhet miu tregoni menjëherë vendosin i Windows 10 për të ndërruar automatikisht tastierën me prekje kur lidhet me një mi të jashtëm.

Çaktivizo tastierën automatike të prekjes
Çaktivizo tastierën automatike të prekjes

Nëse mos e shiko opsionin e mësipërm, ti mundesh klikoni Më shumë cilësimepjesë vendosjen e touchpad bëni prodhuesi instaloni më vonë atje do të shfaqet grupi. Më pas atje artikull Fikni pajisjen e brendshme të treguesit kur lidhni një pajisje të jashtme treguese USB i çaktivizuar, thjesht shënoni për të aktivizuar opsionin e mësipërm më pas shtypni MIRE përfunduar.

Çaktivizo auto 2 .  tastiera me prekje
Çaktivizo auto 2 . tastiera me prekje

Shënim: PËR TË LËVIZURunë shkruajta aplikoni nga Windows 10 Build 1507

Fikni miun e laptopit Dell me softuer

Fikni miun e laptopit dell
Fikni miun e laptopit dell

Ka shumë softuer të ndihmoj ty çaktivizoni tastierën me prekje si bllokuesi i tastierës me prekje, ngrirja me prekje, tastiera me prekje Pal…

Fikni miun e laptopit dell me Vetitë e miut

Së pari ju lutem klikoni Filloni pastaj futeni menaxhimi i pajisjeve në kutinë e kërkimit. Më pas atje zgjidhni Menaxhimi i pajisjeve nga lista. Tani në ekran do te shfaqet Dritarja kërcyese e Menaxherit të Pajisjes. gjeni artikullin Miu dhe pajisje të tjera treguese. Më pas atje klikoni me të djathtën tastiera me prekje pastaj zgjidhni Çaktivizo dhe ne rregull.

Çaktivizo shërbimin e tastierës me prekje për të çaktivizuar miun

Kolumnistët e rastit Computer & Technology rekomandojnë që të mos fikni mausin me prekje në laptopët Dell me kombinimin e duhur të tasteve Fn + Touchpad. Udhëzues i plotë më sipër, përpiquni të aplikoni mënyrën për të çaktivizuar shërbimin e tastierës me prekje për të çaktivizuar shërbimin e tastierës me prekje kur nuk funksionon përdorni arrijnë. LEHTËOh janë hapat Udhëzues i plotë ju keni çaktivizuar me sukses Shërbimin e Touchpad:

Eksploroni më shumë: Sa është paga e muajit të 13-të? A është e detyrueshme pagesa e pagës së muajit të 13-të dhe bonusi tet?
READ  Sà cân là gì? Mai Thúy là gì?

Hapi 1: Shtypni njëkohësisht Kombinimi i tasteve Windows + R për t’u hapur menu Shërbimi, ti mundesh Në ekranin e laptopit, shfaqet dritarja e komandës Run. Shkruani “services.msc” në dritaren në ekran.

Hapi 2: Në menu Shërbimet, klikoni në kolonën Emri, tërhiqni dhe lëvizni, gjeni opsionin “Shërbimet e tastierës së shkrimit me dorë dhe prekjes”, Tjetra klikoni mbi opsionin atje.

Në këtë moment, dritarja “Shërbimi i tastierës me prekje dhe panelit të shkrimit të dorës” do të shfaqet në ekranin e laptopit. nisni shkruani ju klikoni opsionin Off.

Hapi 3: Në opsionin Statusi i Shërbimit, klikoni Stop për të përfunduar modalitetin e ekzekutimit të Shërbimit.

Hapi 4: Më në fund klikoni OK dhe rinisni kompjuterin i plotë Përfundoni hapat për të çaktivizuar shërbimin e tastierës me prekje.

Çaktivizo shërbimin e tastierës me prekje
Çaktivizo shërbimin e tastierës me prekje

Fikni miun e laptopit Dell në tabaka e sistemit

Të shpeshta linjë laptop i ndershëm nga Dell do parashikohet përdorues softuer për të qenë në gjendje të personalizoni aktivizimin dhe çaktivizimin e tastit Touchpad. Prandaj, ju do Fikni tastierën me prekje nëpërmjet fikni tastierën me prekje të laptopit dell Windows 10 në sirtarin e sistemit Kjo mënyrë e fikjes është jashtëzakonisht e madhe thjeshtëju vetëm duhet të mbani kërkimin për ikonën Touchpad, më pas atje klikoni dy herë me të djathtën mbi ikonën atje, shikoni për veçorinë e çaktivizimit të Trackpad. Shumë lehtë E drejtë?.

Ikona e tastierës
Ikona e tastierës

Si të hapni miun e laptopit Dell

Përdorni kombinimi i tasteve të shkurtoreve

Shumica linjë laptop në kohën e tanishme, në këtë moment Të gjitha shkurtoret e tastierës mbështeten përdorues Aktivizo/çaktivizo Trackpad. Për vendndodhjen, kjo shkurtore është gjithmonë rregulloni duke jetuar rreshti i sipërm i çelësave.

Pavarësisht nga, tastierat e markave dhe modeleve kanë dizajne mjaft të ndryshme, kështu që tastet nuk kanë një pozicion fiks. MILIARDhej porka një mënyrë të përgjithshme për ta bërë atë hapa praktik Kjo është në çelësat atje Të gjitha shfaqin një ikonë të kryqëzuar me prekje në tastierë.

Eksploroni më shumë: Çfarë është Marrëveshja TRIPS? Mësoni përmbajtjen bazë të marrëveshjes TRIPS?
READ  Các cách đăng ảnh lên facebook không bị vỡ chất lượng nhất 2023

Shihni gjithashtu: Udhëzues i shpejtë dhe i thjeshtë për ndryshimin e URL-së së kanalit në Youtube NEW 2022

Kështu që ju vetëm duhet të gjeni tastin e duhur me ikonën e Touchpad të kryqëzuar në tastierë dhe më pas shtypni njëkohësisht me tastin Fn mund të nisë Touchpad.

Hapni miun e laptopit Dell
Hapni miun e laptopit Dell

Vizatoni forma në tastierën me prekje

Disa Modeli i makinës i lejuar përdorues Trackpad mund të aktivizohet Njoftim vizatoni, A do te thote përdorues mund të fillojë nëpërmjet Vizatoni spirale ose zigzage në sipërfaqen e tastierës me prekje në sekonda.

Hapni miun e laptopit Dell
Hapni miun e laptopit Dell

Vendosni regjimit përdorni Trackpad në laptop

Hapi 1: miliardëbartin zanatju hapni Ekzekuto dialogun nëpërmjet shtyp Çelësi Windows + LIRA

Hapni miun e laptopit Dell
Hapni miun e laptopit Dell

Hapi 2: Vendosni shtegun e mëposhtëm në kutinë e dialogut Run C: Program FilesSynapticsSynTPDellTouchpad35.exe.

Hapni miun e laptopit Dell
Hapni miun e laptopit Dell

Hapi 3: Pas atje shtyp butoni OK, i varur dorëzojë vendosjen të Touchpad të secilit prodhues dallues që ne e personalizojmë veten për të riaktivizuar Touchpad. Për shembull, për një laptop DELL, Së pari ju ktheni çelësin e tastierës me prekje në Rreth modalitetitMë vonë atje kurseni me butonin ruaj dhe në fund shtypni HYN i plotë.

Hapni miun e laptopit Dell
Hapni miun e laptopit Dell

Në varësi të cilësimeve të Touchpad-it të çdo prodhuesi, ne e personalizojmë atë për të riaktivizuar Touchpad, me formulën e përgjithshme të kontrollit duke përdorur tastin Tab dhe shigjetat për të kontrolluar dhe më pas shtypni Enter për të zgjedhur.

përmbledhje

Kështu, ne ju kemi prezantuar disa Si të fikni miun e laptopit Dell. SHBAatë bletë përmbajtjen do te sjell përfitojnë për ty. nëseju keni pyetje pyetje Ju lutem komentoni më poshtë. Faleminderit që ndiqni artikullin e bangxephang.com

Burimi: Sintezë


Ju lutemi vlerësoni artikullin

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Tổng hợp các cách tắt chuột laptop Dell đơn giản nhất . Đừng quên truy cập Cakhia TV Trang web xem trực tiếp bóng đá không quảng cáo hot nhất hiện nay

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *