Tìm hiểu Cách làm bó hoa bằng kẹo đơn giản tại nhà mới nhất tháng

Rate this post

Si të bëni ëmbëlsira me duart tuaja të afta, do t’i ktheni ëmbëlsirat e zakonshme në jashtëzakonisht të veçanta dhe domethënëse. Mund të thuhet se, ndër lulet e punuara me dorë, lulja e ëmbëlsirave është lulja më e lehtë për t’u bërë, mund ta bëjë kushdo. Nëse dini të kombinoni me disa përbërës të tjerë, do të krijoni buqeta lulesh të bukura dhe të lezetshme për t’u dhuruar miqve dhe të afërmve. Sot hocmay.vn do t’ju tregojë se si të bëni dhuratë një buqetë me ëmbëlsira sipas preferencave tuaja!

Si të bëni një buqetë me lule me gjel sheqeri

Përbërësit që duhen përgatitur

 • Rreth 20 gjel sheqeri
 • 26 shkopinj bambuje
 • Letër e valëzuar 2 m sipas zgjedhjes suaj
 • 1 rrotull i vogël shirit transparent
 • 6 fletë letre ambalazhi lulesh
 • Mjetet: Gërshërë, kordon, brez elastik

Shihni më shumë artikuj të lidhur: Udhëzime se si të bëni letra të thjeshta 8/3

Si të bëni një buqetë me lule me gjel sheqeri

Hapi 1: Bëni një tufë karamele

Së pari, merrni një shkop të vogël bambuje për ta futur në vrimën e poshtme të karamelit, shtypni fort dhe drejt dhe më pas përdorni shirit të pastër për ta rregulluar. Përsëriteni këtë derisa t’ju mbarojnë karamele.

Lidhni shkopinjtë e ëmbëlsirave në tufa

Lidhni shkopinjtë e ëmbëlsirave në tufa

Ju duhet të merrni rreth 6 shkopinj gjel sheqeri për të bërë qendrën e buqetës, më pas rregulloni shkopinjtë e ardhshëm të karamele derisa të shihni një buqetë të bukur dhe të ekuilibruar.

Vini re se sa herë që rregulloni rreth 2-3 karamele, duhet të përdorni shirit të pastër për të rregulluar buqetën. Kur tufa të jetë e plotë, përdorni shirit për të mbështjellë disa raunde të tjera për t’i rregulluar.

Hapi 2: Bëni trëndafila dekorativë

Pritini letrën në shirita rreth 10 cm të gjera. Më pas, vazhdoni të palosni një copë letre poshtë rreth 1 cm deri në 1,5 cm, vazhdoni të palosni përsëri diagonalisht poshtë dhe rrotulloni duart në drejtime të kundërta, duke përdredhur skajin e letrës. Bëni këtë disa herë derisa të mbarojë gjatësia e letrës së krepit.

READ  Review rạp phim CGV Vincom Đồng Khởi, Tp.HCM

Rregulloni petalet

Rregulloni petalet

Shtrëngoni skajin e fundit për të parandaluar daljen e tij. Më pas rrotulloni shiritin e letrës në një rreth për të bërë trëndafilin. Mund të përdorim një brez elastik për të rregulluar lulen, më pas përdorim një shkop bambuje për të helluar lulen për të bërë një degë dhe më pas përdorim shirit të pastër për ta rregulluar atë. Bëni këtë për rreth 6 lule.

Eksploroni më shumë: Rastet kur oficerët e ushtrisë gradohen para kohe në gradën ushtarake? Në cilin rast ai gradohet në gradën oficer të ushtrisë para afatit?

Formimi i luleve

Formimi i luleve

Hapi 3: Plotësoni buqetën e ëmbëlsirave

Rreshtoni trëndafilat që sapo keni bërë me letër krep rreth buqetës së ëmbëlsirave dhe mbështillni shiritin brenda për të siguruar të gjithë.

Kompletuar

i plotë

Filloni duke përdorur rreth 3-4 fletë letre ambalazhi lulesh dhe më pas palosni 2 skajet e letrës në mes dhe vendoseni rreth buqetës, e kështu me radhë deri në fund të buqetës. Në fund, ju dekoroni, mbase shtoni një fije tërheqëse të bukur për të kompletuar buqetën e ëmbëlsirave.

Plotësoni buqetën

Si të bëni një buqetë me lule me Kit kat

Materialet dhe mjetet

Më pas është seksioni i veglave duke përfshirë mbajtëse druri, shirit ngjitës, gërshërë, pistoletë ngjitëse, karton për të filluar kompletimin e buqetës.

Hapat për t’u përgatitur përpara grumbullimit

Fillimisht duhet të formatoni buqetën për ta bërë mbështjelljen më të lehtë dhe për të kursyer më shumë kohë. Ju rregulloni karamele në formë piramide në karton.

Hapat për t'u përgatitur përpara grumbullimit

Më pas, do të përdorni një pistoletë ngjitëse për të fiksuar çdo karamele në shiritat prej druri. Më pas vendosini njëra mbi tjetrën (rreth 3-4 ndarje) dhe më pas ngjisni, prisni mirë kartonin në trekëndësha si një tufë karamele. Pra, njerëzit kanë bërë sfondin.

Hapat për t'u përgatitur përpara grumbullimit

Tani thjesht përdorni litar për të mbështjellë rreth splintës prej druri për të mbuluar ngjitësin për estetikë. Përveç kësaj, për ta bërë më të bukur buqetën, pasi të keni përfunduar sfondin e karamele, vazhdoni të ngjitni degët e bardha të luleve të bebeve në pjesën e përparme.

Eksploroni më shumë: Kush është Nan? Biografia e Nanës

Hapat për t'u përgatitur përpara grumbullimit

Për letrën e ambalazhit, ju e prisni letrën e ambalazhit në gjysmë sipas palosjeve të letrës. Më pas filloni të prisni në gjysmë letrën e ambalazhit në 2 drejtkëndësha të barabartë. Përsëriteni këtë derisa t’ju mbarojë letra ambalazhi, duke i alternuar ato me ngjyra të kundërta për një trend që bie në sy.

READ  Mẹo tiết kiệm điện hiệu quả cho tủ lạnh

Hapat për t'u përgatitur përpara grumbullimit

Si të bëni lule me kitkat

Për të bërë një buqetë me lule karamele, palosni çdo letër ambalazhi rreth 2.5 cm, paloseni pak diagonalisht dhe shmangni fërkimin e letrës sepse do të humbasë fryrjen e letrës së ambalazhit.

Si të bëni një buqetë lulesh me karamele

Për çdo fletë letre, mund të palosni palosjet majtas dhe djathtas nga brenda (siç tregohet më poshtë) dhe fiksoni palosjen e mesme me shirit.

Së fundi, çdo shtresë të kësaj letre e ngjitni me radhë rreth grumbullit të luleve, çdo shtresë letre që përdorni për ta rregulluar me shirit ngjitës. Ngjitini ato një nga një derisa të mbulohet e gjithë buqeta.

Ju mbështillni në 2 shtresa me 2 lloje letre të ndryshme dhe ngjyra të ndryshme për t’i bërë tufat e luleve më tërheqëse, vini re se shtresa e brendshme e letrës do të jetë pak më e ulët se shtresa e jashtme e letrës. Më pas përdorni ngjitësin për të rregulluar të gjithë, lidhni një hark për të konsideruar se grupi i luleve është i plotë.

Si të bëni një buqetë lulesh me karamele

Si të bëni një buqetë me karafil me karafila

Përgatitni materialet

 • Bar karamele
 • Letër ose pecetë (sa më shumë ngjyra aq më mirë)
 • Do të jetë e gjelbër
 • Shkopinj bambuje
 • Zvarritni
 • Ngjitës

ngjitës

Përgatitni ëmbëlsira për të bërë lule. Foto: Internet

Hapat për të bërë karafila me karafila

Hapi 1: Vendosni mostrat e letrës njëra mbi tjetrën, përdorni një stilolaps për të shënuar një rreth me diametër rreth 10-12 cm. Mostrat e mbetura të letrës priten gjithashtu në mënyrë të ngjashme për të krijuar shumë rrathë. Mos harroni të prisni patjetër, mos prisni në formë të dhëmbëzuar, kjo do të bëjë që lulet të humbasin bukurinë e tyre.

vajzë e lezetshme me foto të bukura

Pritini modelet e letrës në rrathë me diametër 10-12 cm. Foto: Internet

Hapi 2: Palosni në mënyrë alternative rreth 3 fletë letre me ngjyra krejtësisht të ndryshme për të krijuar një efekt më tërheqës, aranzhimi i luleve konsiderohet i përfunduar. Absolutisht mos zgjidhni dy mostra letre me të njëjtën ngjyrë. Më pas kaloni shkopin e karamele në qendër të rrethit.

Ju lutemi ndizni ngjitësin shpejt

Mos harroni të zgjidhni modele letre me ngjyra të ndryshme për të krijuar një trend që bie në sy. Foto: Internet

Eksploroni më shumë: Cili është emri i vërtetë i Xha Ho? Cili është emri i vërtetë i Xha Ho?

Hapi 3: Përdorni dorën tuaj për të goditur butësisht letrën lart për të krijuar palosje dhe butësi për petalet, por kini kujdes sepse letra është shumë e hollë dhe ka të ngjarë të griset. Mbështilleni fort pjesën e sipërme të letrës dhe rrotullojeni në drejtim të akrepave të orës në mënyrë që petalet të ngjiten në trupin e karamele.

READ  Valorant: Riot muốn tăng độ khó cho súng lục và súng trường trong tương lai

supë me lule

Kapni pjesën e sipërme dhe bazën e petaleve për të rrudhur dhe zbutur petalet. Foto: Internet

Hapi 4: Përdorni shiritin blu dylli për ta mbështjellë nga hija poshtë. Mundohuni ta mbështillni dorën në mënyrë të barabartë në mënyrë që të përqafojë fort shkopin e karamelit dhe të mos rrudhet, sa më e vlefshme të jetë, aq më profesionale dhe e bukur do të duket. Së fundi, përdorni duart tuaja për të përhapur petalet për të krijuar një karafil që bie në sy.

i plotë

Mbështilleni degët e karafilit me gjel sheqeri. Foto: Internet

Hapi 5: Përsëritni hapat e mësipërm me shkopinjtë e mbetur të gjel sheqerit derisa të ketë mjaft lule që dëshironi. Kombinimi i të gjitha llojeve të luleve mund të kombinohet në një buqetë të plotë me karafila, të cilat mund të ekspozohen në dhomën e ndenjes, tavolinë ose t’u jepen miqve dhe njerëzve të zakonshëm.

lule portokalli zhurmë akacia mut

përmbledhje

Më lart, shkolla e mesme BINH THANH ka udhëzuar disa mënyra për të bërë lule të thjeshta, por mbresëlënëse të gjel sheqerit. Shpresoj që të keni më shumë ide dhuratash për të dashurit tuaj këtu në raste të rëndësishme. shkolla

5/5 – (1 votë)

Ju shikoni postimin Si të bëni një buqetë të thjeshtë me lule karamele në shtëpi A mund ta rregulloni gabimin që zbuluat?, nëse jo, ju lutemi komentoni mbi Si të bëni një buqetë të thjeshtë me lule karamele në shtëpi më poshtë, në mënyrë që BINH THANH HIGH SCHOOL të mund të ndryshojë dhe përmirësojë përmbajtjen për mirë. Shoku! Faleminderit që vizituat faqen e internetit: thptbinhthanh.edu.vn të SHKOLLËS SË LESME BINH THANH

Mos harroni të citoni këtë artikull: Si të bëni një buqetë të thjeshtë me lule karamele në shtëpi e faqes së internetit thptbinhthanh.edu.vn

Kategoria: Njohuri të përgjithshme

Shihni gjithashtu: Si të bëni një aranzhim të bukur lulesh 11/20 me një prezantim me temën e aranzhimeve kuptimplote me lule

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Tìm hiểu Cách làm bó hoa bằng kẹo đơn giản tại nhà mới nhất tháng . Đừng quên truy cập Cakhia TV Trang web xem trực tiếp bóng đá không quảng cáo hot nhất hiện nay

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *