Tìm hiểu 100+ Cách vẽ tranh chú bộ đội đẹp ý nghĩa đạt điểm cao mới nhất tháng

Rate this post

Vizatimi i ushtarëve është një temë e njohur, e dashur nga shumë fëmijë dhe e përdorur si temë vizatimi në gara. Nëse po kërkoni mënyrën më të mirë për të vizatuar një ushtar, mënyrën më të lehtë për të vizatuar një ushtar ose thjesht si të vizatoni një ushtar, ju lutemi referojuni artikullit më poshtë. Mësimi i prerjes dhe qepjes do t’u japë prindërve dhe fëmijëve shumë ide unike për vizatimin e ushtarëve.

Mjetet për t’u përgatitur kur pikturoni një ushtar të bukur

Për të qenë në gjendje të vizatojnë piktura në veçanti dhe të vizatojnë piktura me temën e ushtarëve, fëmijët duhet të përgatisin artikujt e mëposhtëm: – Letër vizatimi: Letër me ngjyra, letër e bardhë. – Lapsa, shkumësa me ngjyra. – Gomë. – Sundimtar.

Mënyra më e lehtë për të nxjerrë një ushtar

Hapi 1: Përgatitni mjetet e vizatimit

Për të nxjerrë një portret të bukur ushtari, prindërit duhet ta ndihmojnë fëmijën të përgatisë të gjitha mjetet e nevojshme për të bërë sa vijon:

  • kornizë fotografie
  • Letër vizatimi
  • Laps
  • Gomë
  • Ngjyra (nëse dëshironi të ngjyrosni)

Hapi 2: Personalizoni shabllonin dhe paraqitjen e vizatimit

Në këtë pjesë, fëmija duhet të personalizojë paraqitjen e shabllonit, të rregullojë efektet e ngjyrave për mostrën (mund ose jo). Nëse një shabllon nuk është i disponueshëm, prindërit mund t’i ndihmojnë fëmijët të zgjedhin një fotografi të një ushtari në internet ose një fotografi me temën e vizatimit të një ushtari.

Për sa i përket përbërjes, fëmijët kanë aftësinë të zgjedhin një plan urbanistik qendror (p.sh. portret) ose një plan urbanistik 1/3 në varësi të shabllonit ose në varësi të temës ose idesë që fëmija synon të vizatojë.

READ  Thông soái ca là ai? Thông tin, tiểu sử về Thông soái ca

Mënyra më e lehtë për të nxjerrë një ushtar

Hapi 3: Ndërtoni fytyrën dhe formën kryesore

Ky është hapi më i rëndësishëm në procesin e vizatimit. Një shënim i vogël gjatë interpretimit, vizatimit të fytyrave është se fëmijët duhet të vizatojnë vetëm lehtë për të shmangur lënien e shenjave në vizatime.

Hapi 4: Vizatoni fytyrën

Pas vizatimit të bllokut kryesor të fytyrës, fëmijët duhet të përfundojnë vizatimin e detajeve të pesë shqisave (sytë, hunda, goja) e ushtarit. Nëse dëshironi që fotografia të jetë më e bukur dhe me shpirt, zvogëloni pjesët e tepërta si “sytë e fryrë, qepallat, krahët e hundës,… atëherë duhet të vizatoni një laps pak më të errët për ta ndarë nga lëkura.

Eksploroni më shumë: Cila është data 19 maj? Cila është data 19 maj 1890?

Hapi 5: Vizatoni detajet, flokët, këmishën, sfondin dhe përfundoni

Për të kompletuar foton më të thjeshtë të një ushtari, ju vazhdoni të vizatoni më shumë detaje për pjesët e tjera të fytyrës si flokët, veshët, shpatullat, çantat…

Në fund, nëse doni të ngjyrosni figurën, mbani mend të përdorni ngjyrën jeshile për të ngjyrosur këmishën, supet e kuqe dhe të verdha, flokët e zinj, etj.

Disa tema të vizatimit të ushtarëve që fëmijët nuk duhet t’i anashkalojnë

Vizatoni një ushtar për t’i ndihmuar njerëzit të korrin oriz

Pikturimi i ushtarëve që ndihmojnë njerëzit të korrin oriz është një temë jo shumë e çuditshme, por jo më pak e gjallë. Çdo penel është sa fshatar dhe i thjeshtë, por ka aftësinë të tregojë qartë imazhin e ushtarit Xha Ho që i ndihmon njerëzit të korrin oriz.

Ngjyra e verdhë e arave të pjekura të orizit e kombinuar me ngjyrën jeshile të uniformës ushtarake do të krijojë një tipar “pikë” jashtëzakonisht mbresëlënës. Veç kësaj, imazhi i ushtarëve të gatshëm të përveshin mëngët për të korrur orizin për të ndihmuar njerëzit që të bëjnë punën e korrjes së orizit, sado e vështirë të jetë, bëhet shumë herë më e lehtë.

Ngjyrë:

Hapi 1: Vizatoni një imazh të një xhaxhai të ushtrisë, një ushtari me një kapelë të famshme të artë me 5 cepa, një kostum tipik, duke mbajtur një drapër – një mjet që përdoret për të prerë orizin.

Hapi 2: Për ta bërë fotografinë më të gjallë, mund të vizatoni shumë lëvizje të ndryshme të xhaxhait të ushtrisë si: grumbullimi i orizit, mbajtja e orizit, bartja e orizit …

READ  Mẫu giấy chứng nhận bảo hiểm cháy nổ bắt buộc

vizatoni një ushtar për të ndihmuar njerëzit të korrin oriz

Hapi 3: Vizatoni më shumë fotografi të fermerit duke korrur oriz

Hapi 5: Ngjyrosni sipas dëshirës tuaj. Megjithatë, vini re se fushat e pjekura të orizit duhet të jenë të verdha, uniforma ushtarake duhet të jetë e gjelbër!

shih MË SHUMË: Si të vizatoni fotot më të bukura të 8 Marsit

Eksploroni më shumë: Përmbledhje e raportit të fundit të celulës së Partisë / Kongresit të Partisë

Vizatimi i një ushtari për të shpëtuar njerëzit në rajonin qendror

Hapi 1: Vizatoni një imazh të një ushtari të veshur me një xhaketë shpëtimi që mban një fëmijë përmes përmbytjes për të shpëtuar çdo kuti me petë të çastit,…

lehtë për të nxjerrë xhaxhain e ushtrisë

Vizatimi i ushtarëve për të shpëtuar njerëzit në Vietnamin Qendror – foto 1

Hapi 2: Tërhiquni larg nga çatitë e zhytura në det për të parë ashpërsinë e fatkeqësive natyrore.

Hapi 3: Ngjyrosni figurën sipas dëshirës tuaj. Ende ruan ngjyrën e njohur të gjelbër të ushtrisë. Për xhaketat e shpëtimit, mund të ngjyrosni portokalli dhe buzën blu.

vizatoni xhaxhain tonë të ushtrisë

Vizatimi i ushtarëve për të shpëtuar njerëzit në Vietnamin Qendror – foto 2

Vizatimi i marinsave

Marina është një degë e ushtrisë që i përket forcave të armatosura të shteteve bregdetare. Ushtarët e marinës kryejnë detyrat e tyre kryesore në fushat e betejës së detit, oqeanit dhe lumenjve.

Si të vizatoni ushtarin më të bukur të marinës:

Hapi 1: Vizatoni kokën dhe kapelën e ushtarit. Kapela e marinës do të jetë e drejtuar pak më lart se maja e kokës. Pjesa e pasme e kapelës do të ketë edhe dy shirita mëndafshi.

vizatoni ushtarët e marinës

Vizatimi i një ushtari të marinës – fotografia 1

Hapi 2: Vizatoni jakën. Jaka blu e kaltër do të jetë e madhe, pothuajse me gjerësi shpatullash dhe do të ketë një model plade.

Hapi 3: Vizatoni dorën që mban armën. Mënyra më e lehtë për të vizatuar një ushtar që mban një armë është se fëmijët duhet të vizatojnë vetëm nga trekëndëshat, drejtkëndëshat dhe katrorët.

Hapi 4: Vizatoni detajet e mbetura si: këmbët, belin, sytë, hundën, gojën, … Prapa, foshnja ka aftësinë ta dekorojë figurën më pak monotone me dallgë ose ishuj të vegjël në distancë. e largët,…

Eksploroni më shumë: Kush është Ghanim Al Muftah? Biografia e Ghanim Al Muftah – Djaloshi energjik pa këmbë

Hapi 5: Ngjyrosni sipas dëshirës tuaj. Vini re se veshja e marinës do të ketë 2 ngjyra kryesore, të bardhë dhe blu.

READ  Người đàn ông đánh thai phụ dã man vì xin thuốc lá không được

vizatoni ushtarin më të bukur të marinës

Vizatimi i një ushtari të marinës – fotografia 2

Me 5 hapat e mësipërm, fëmijët mund të vizatojnë edhe një dajë ushtrie me personazhin kryesor një ushtar me një veshje karakteristike blu.

Vizatoni një ushtar për të luftuar epideminë

Që nga shpërthimi i epidemisë së COVID-19, imazhi i xhaxhait Ho nuk kujdeset ditë e natë duke ruajtur portën, duke shkuar në treg, duke shkuar shtëpi më shtëpi për të siguruar ushqimin e bashkatdhetarëve, ushtarët e mjekësisë ushtarake janë gjithmonë të pranishëm në epidemi. zonë për të mbështetur. Njerëzit i vlerësojnë fotot.

Si të vizatoni një ushtar kundër epidemisë:

Hapi 1: Vizatoni një ushtar me një uniformë të njohur, në kokë është një kapelë me një yll të artë me 5 cepa, në fytyrën e tij është një maskë mjekësore.

Si të vizatoni një ushtar kundër epidemisë – hapi 1

Hapi 2: Vizatoni duart e 2 ushtarëve që mbajnë 2 thasë me ushqime, perime, …

Si të vizatoni një ushtar kundër epidemisë – hapi 2

Hapi 3: Ngjyrosni sipas dëshirës tuaj. Mos harroni të ngjyrosni uniformën e ushtrisë blu!

Vizatimi i një ushtari të bukur merr një rezultat të lartë

Si të vizatoni një ushtar të detajuar dhe të bukur nga A - Z dhe më i shpejtë

001 - Mënyra më e detajuar dhe më e shpejtë për të nxjerrë ushtarë të bukur nga A - Z

002 - Mënyra më e detajuar dhe më e shpejtë për të tërhequr ushtarë të bukur nga A - Z

003 - Mënyra më e detajuar dhe më e shpejtë për të nxjerrë ushtarë të bukur nga A - Z

005 - Një udhëzues i detajuar dhe më i shpejtë për të vizatuar ushtarë të bukur nga A - Z

006 - Mënyra më e detajuar dhe më e shpejtë për të nxjerrë ushtarë të bukur nga A - Z

007 - Mënyra më e detajuar dhe më e shpejtë për të nxjerrë ushtarë të bukur nga A - Z

008 - Mënyra më e shpejtë, më e shpejtë për të nxjerrë një ushtar të bukur nga A - Z

009 - Mënyra më e detajuar dhe më e shpejtë për të nxjerrë ushtarë të bukur nga A - ZSi të vizatoni një ushtar të bukur në detaje nga A - Z dhe më i shpejti

Udhëzime se si të vizatoni xhaxhain më të bukur ushtarak për studentët

konkludoni

Më sipër janë vizatimet më të bukura dhe më kuptimplote të ushtarëve që prezanton seksioni “Pikturë” për t’i ndihmuar ata të plotësojnë temën e caktuar të artit.

Suksese në studime, shëndet dhe suksese!

Vlerësoni këtë postim

Ju shikoni postimin 100+ Si të vizatoni një ushtar kuptimplotë dhe të bukur me rezultate të larta A mund ta rregulloni gabimin që zbuluat?, nëse jo, ju lutem më jepni më shumë sugjerime për 100+ Si të vizatoni ushtarë të bukur me rezultate të larta më poshtë për BINH THANH HIGH SCHOOL për të ndryshuar dhe përmirësuar përmbajtjen. më mirë për ju! Faleminderit që vizituat faqen e internetit: thptbinhthanh.edu.vn të SHKOLLËS SË LESME BINH THANH

Mos harroni të citoni këtë artikull: 100+ Si të vizatoni një ushtar kuptimplotë dhe të bukur me rezultate të larta e faqes së internetit thptbinhthanh.edu.vn

Zhanri: Edukimi

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Tìm hiểu 100+ Cách vẽ tranh chú bộ đội đẹp ý nghĩa đạt điểm cao mới nhất tháng . Đừng quên truy cập Cakhia TV Trang web xem trực tiếp bóng đá không quảng cáo hot nhất hiện nay

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *