Tham khảo những mẫu ghép ảnh sáng tạo từ Pic Kick Pro

Rate this post

Nëse aplikacionet e njohura të kolazhit të fotografive (Photo Collage) në celular mbështesin vetëm kolazhet e fotografive në paraqitjet e disponueshme, Pic Kick Pro hap një mjedis krijues të pakufizuar me foto. Në vend që të vendosin foto në kornizat ekzistuese me paraqitje të ngurtë, me Pic Kick Pro, përdoruesit mund të çlirojnë kreativitetin e tyre në mënyrën e tyre. Por është për shkak të këtij stili “të hapur” të kolazhit të fotografive që shumë përdorues të rinj luftojnë të dinë se si të marrin kornizat më të mira të fotografive nga një mjet i thjeshtë? Shkolla e mesme Le Hong Phong dëshiron t’ju prezantojë disa kolazhe fotografish të shpejta dhe efektive me Pic Kick Pro.

Shkarkoni Pic Kick Pro falas për iOS.

Referojuni aplikacioneve falas të kolazhit të fotografive për iOS këtu.

Po shikoni: Shikoni shabllonet krijuese të kolazhit nga Pic Kick Pro

Aplikacionet e njohura të kolazhit të fotografive në celular si InstaMag, Photo Collage Creator, Pic Collage… shpesh kanë paraqitje nga 1 në shumë foto ose shabllone për t’i kombinuar fotot në sekonda. Edhe pse ky lloj kolazhi fotografik është mjaft i përshtatshëm dhe i shpejtë, rezultati është se fotot do të kenë të njëjtin stil, monotone dhe të lehta për të shkaktuar një ndjenjë mërzie. Në të kundërt, vetëm Pic Kick Pro ju jap disa vegla cung si kornizat, sfondet dhe teksti, kështu që si ta bëni një foto të dallohet nga këto mjete të thjeshta?

Së pari, hyni në bibliotekë Korniza nga menyja kryesore poshtë ekranit në Zgjidhni një kornizë të përshtatshme fotografie. Këtu ka 2 lloje kornizash fotografish: falas dhe premium (ikona e bllokimit) që ju të zgjidhni. Nëse zgjidhet një kornizë fotografie e kyçur, në ekran do të shfaqet mesazhi:ju nuk i keni blerë këto korniza fotografish premium. Ju lutem shtypni po për të konfirmuar paketën e opsioneve për të blerë. Në rast se i keni blerë tashmë këto korniza fotografish premium, thjesht shtypni . butonin Rivendos në shiritin e navigimit për të rivendosur paketën e opsioneve të blera.”

Në rast se do të përpunoni një imazh, Zgjidhni një kornizë të theksuar për të bërë sfondin e fotografisë. Bazuar në stilin kryesor të fotografisë, zgjidhni kornizën e duhur, Për shembull, fotot romantike do t’i përshtaten kornizave të artit, fotografive klasike me korniza druri, fotove të peizazhit me korniza me ngjyra rinore …

Kur përpunoni një imazh, korniza duhet të zmadhohet në madhësinë e kanavacës duke zvarritur 2 gishta në secilën anë ose 2 gishta shtrëngoni për të zmadhuar, cdhe mbajeni kornizën e figurës për të lëvizur në çdo pozicion në kanavacë. Mbajeni të shtypur me 2 gishta dhe rrotullojeni 360 gradë në Ndryshoni animin e kornizës së figurës.

Kur importoni imazhe në kanavacë, shtypni gjatë mbi foto për ta zhvendosur në pjesën e pasme të kornizës, krijoni një pamje natyrale si një kafaz i vërtetë fotografish. Ose mbani të shtypur foton për ta sjellë në pjesën e përparme të kornizës.

Zgjidhni ikonën Skedari së pari në shiritin e menusë për të ruani kanavacën e përpunuar dhe hapni një shtresë të re. Për 2 foto, kornizat mund t’i rregulloni si më sipër. Për shkak se korniza e fotografive të Pic Kick Pro është kryesisht katrore dhe drejtkëndore, nuk është e arsyeshme të organizohen paralelisht vertikalisht ose horizontalisht, gjë që do të krijojë shumë hapësira të bardha të shëmtuara. Punë grumbullimi i kornizës dhe ekrani diagonalisht është mënyra e zgjuar për të trajtuar këto hapësira.

Eksploroni më shumë: Çfarë është Isekai? Pse Isekai u bë kaq popullor?
READ  Niềm tin là gì? Vai trò của niềm tin trong cuộc sống?

Kur të përfundoni përpunimin e një kornize fotografie, prekni dy herë kornizën për të hapur preferencat Fshi Kornizën – fshini kornizat e fotografive ose Korniza e kyçjes i madh korniza fotografish me kyçje të përkohshme, shmangni manipulimet e padëshiruara në kornizën e përfunduar të figurës. Kur dëshironi të ktheheni te redaktimi i kësaj kornize fotografike, klikoni dy herë mbi kornizën dhe zgjidhni Hap Kornizë për të zhbllokuar.

Kur kombinoni 3 foto, mundeni zgjidhni opsionin për të futur 3 foto në të njëjtën kornizë ose zgjidhni 3 korniza identike për të futur imazhin siç tregohet më sipër. Të 3 kornizat janë të rregulluara në mënyrë të ekuilibruar me kornizën më të madhe që qëndron e vetme duke krijuar një tërësi të arsyeshme.

Punë Kolazhi i 4 fotografive konsiderohet më i thjeshtë, Mund të futni të 4 fotot në të njëjtën kornizë ose të zgjidhni 4 korniza të të njëjtit stil për secilën foto. Vini re të zgjidhni imazhe me madhësi të barabartë për ta bërë kornizën më të ekuilibruar.

Me foto me stil rinor dhe lozonjare, duhet Zgjidhni një kornizë fotografie me ngjyrë ose stil unik për të dekoruar foton tuaj. mos harro zgjidhni letër-muri të të njëjtit stil për foton më mbresëlënëse.

Titrat ose ilustrimet janë po aq të rëndësishme gjatë përpunimit të imazheve. Pic Kick Pro u prezantua shumë përdoruesve fontet e bukura dhe artistike që ju të zgjidhni.

Shtypni Fut për të futur titrat e imazheve në kornizë. Përdorni 2 gishta për të zvarritur në të dy anët për të zmadhuar tekstin ose për të zmadhuar, shtypni gjatë dhe më pas zhvendoseni në çdo pozicion në kornizën e figurës, shtypni dhe mbani me 2 gishta dhe më pas rrotullojeni 360 gradë për të rrotulluar tekstin. Në shembullin e mësipërm, tipografia romantike dhe tonet e purpurta e bëjnë foton më tërheqëse se kurrë.

Prekni dy herë foton për të hapur opsionet e përparuara të përpunimit të imazhit, duke përfshirë fshirjen e fotove, prerjen e fotove, vendosjen e sfondeve dhe hapjen e fotove në programin e redaktimit të fotografive të Pic Kick Pro. Shtypni Hapni në Redaktuesin e Fotove për të përpunuar imazhin veç e veç.

Shpresojmë që me modelet e mësipërme të kolazheve krijuese, përdoruesit do të gjejnë një stil që u përshtatet atyre dhe do të zotërojnë kolazhet më të mira! Ju uroj suksese!

Kategoria: Të përgjithshme

Shihni më shumë Shikoni shabllonet krijuese të kolazhit nga Pic Kick Pro

Nëse aplikacionet e njohura të kolazhit të fotografive (Photo Collage) në celular mbështesin vetëm kolazhet e fotografive në paraqitjet e disponueshme, Pic Kick Pro hap një mjedis krijues të pakufizuar me foto. Në vend që të vendosin foto në kornizat ekzistuese me paraqitje të ngurtë, me Pic Kick Pro, përdoruesit mund të çlirojnë kreativitetin e tyre në mënyrën e tyre. Por është për shkak të këtij stili “të hapur” të kolazhit të fotografive që shumë përdorues të rinj luftojnë të dinë se si të marrin kornizat më të mira të fotografive nga një mjet i thjeshtë? Shkolla e mesme Le Hong Phong dëshiron t’ju prezantojë disa kolazhe fotografish të shpejta dhe efektive me Pic Kick Pro.

Shkarkoni Pic Kick Pro falas për iOS.

Referojuni aplikacioneve falas të kolazhit të fotografive për iOS këtu.

Aplikacionet e njohura të kolazhit të fotografive në celular si InstaMag, Photo Collage Creator, Pic Collage… shpesh kanë paraqitje nga 1 në shumë foto ose shabllone për t’i kombinuar fotot në sekonda. Edhe pse ky lloj kolazhi fotografik është mjaft i përshtatshëm dhe i shpejtë, rezultati është se fotot do të kenë të njëjtin stil, monotone dhe të lehta për të shkaktuar një ndjenjë mërzie. Në të kundërt, vetëm Pic Kick Pro ju jap disa vegla cung si kornizat, sfondet dhe teksti, kështu që si ta bëni një foto të dallohet nga këto mjete të thjeshta?

READ  Năm Đặc vụ mạnh nhất ở từng vị trí mà bạn có thể lựa chọn để chơi tại bản đồ Breeze

Së pari, hyni në bibliotekë Korniza nga menyja kryesore poshtë ekranit në Zgjidhni një kornizë të përshtatshme fotografie. Këtu ka 2 lloje kornizash fotografish: falas dhe premium (ikona e bllokimit) që ju të zgjidhni. Nëse zgjidhet një kornizë fotografie e kyçur, në ekran do të shfaqet mesazhi:ju nuk i keni blerë këto korniza fotografish premium. Ju lutem shtypni po për të konfirmuar paketën e opsioneve për të blerë. Në rast se i keni blerë tashmë këto korniza fotografish premium, thjesht shtypni . butonin Rivendos në shiritin e navigimit për të rivendosur paketën e opsioneve të blera.”

Në rast se do të përpunoni një imazh, Zgjidhni një kornizë të theksuar për të bërë sfondin e fotografisë. Bazuar në stilin kryesor të fotografisë, zgjidhni kornizën e duhur, Për shembull, fotot romantike do t’i përshtaten kornizave të artit, fotografive klasike me korniza druri, fotove të peizazhit me korniza me ngjyra rinore …

Kur përpunoni një imazh, korniza duhet të zmadhohet në madhësinë e kanavacës duke zvarritur 2 gishta në secilën anë ose 2 gishta shtrëngoni për të zmadhuar, cdhe mbajeni kornizën e figurës për të lëvizur në çdo pozicion në kanavacë. Mbajeni të shtypur me 2 gishta dhe rrotullojeni 360 gradë në Ndryshoni animin e kornizës së figurës.

Kur importoni imazhe në kanavacë, shtypni gjatë mbi foto për ta zhvendosur në pjesën e pasme të kornizës, krijoni një pamje natyrale si një kafaz i vërtetë fotografish. Ose mbani të shtypur foton për ta sjellë në pjesën e përparme të kornizës.

Zgjidhni ikonën Skedari së pari në shiritin e menusë për të ruani kanavacën e përpunuar dhe hapni një shtresë të re. Për 2 foto, kornizat mund t’i rregulloni si më sipër. Për shkak se korniza e fotografive të Pic Kick Pro është kryesisht katrore dhe drejtkëndore, nuk është e arsyeshme të organizohen paralelisht vertikalisht ose horizontalisht, gjë që do të krijojë shumë hapësira të bardha të shëmtuara. Punë grumbullimi i kornizës dhe ekrani diagonalisht është mënyra e zgjuar për të trajtuar këto hapësira.

Kur të përfundoni përpunimin e një kornize fotografie, prekni dy herë kornizën për të hapur preferencat Fshi Kornizën – fshini kornizat e fotografive ose Korniza e kyçjes i madh korniza fotografish me kyçje të përkohshme, shmangni manipulimet e padëshiruara në kornizën e përfunduar të figurës. Kur dëshironi të ktheheni te redaktimi i kësaj kornize fotografike, klikoni dy herë mbi kornizën dhe zgjidhni Hap Kornizë për të zhbllokuar.

Kur kombinoni 3 foto, mundeni zgjidhni opsionin për të futur 3 foto në të njëjtën kornizë ose zgjidhni 3 korniza identike për të futur imazhin siç tregohet më sipër. Të 3 kornizat janë të rregulluara në mënyrë të ekuilibruar me kornizën më të madhe që qëndron e vetme duke krijuar një tërësi të arsyeshme.

READ  25-11 là ngày gì? – THPT Lê Hồng Phong

Punë 4 kolazh fotografish konsiderohet më i thjeshti, Mund të futni të 4 fotot në të njëjtën kornizë ose të zgjidhni 4 korniza të të njëjtit stil për secilën foto. Vini re të zgjidhni imazhe me madhësi të barabartë për ta bërë kornizën më të ekuilibruar.

Me foto me stil rinor dhe lozonjare, duhet Zgjidhni një kornizë fotografie me ngjyrë ose stil unik për të dekoruar foton tuaj. mos harro zgjidhni letër-muri të të njëjtit stil për foton më mbresëlënëse.

Titrat ose ilustrimet janë po aq të rëndësishme gjatë përpunimit të imazheve. Pic Kick Pro u prezantua shumë përdoruesve fontet e bukura dhe artistike që ju të zgjidhni.

Zgjidhni Shto tekst nga menyja Artikujt e koleksionit i madh Fut titrat ose ilustrimet për imazhet.Printoni menunë Futni Tekstin, prekni kutinë e bardhë për të hapur tastierën virtuale të pajisjes dhe për të futur titrat e fotove. Pic Kick Pro shfaq mjaft mirë lloje të ndryshme gjuhësh. Rreshtoni tekstin që shfaqet në ekran duke përdorur opsionin Rreshtimi i tekstit: majtas, djathtas ose në qendër. Zgjidhni ngjyrën e shkronjave me artikullin Ngjyra e tekstit, duke përfshirë paletën e ngjyrave bazë. Më poshtë janë stilet e shkronjave nga të cilat mund të zgjidhni.

Shtypni Fut për të futur titrat e imazheve në kornizë. Përdorni 2 gishta për të zvarritur në të dy anët për të zmadhuar tekstin ose për të zmadhuar, shtypni gjatë dhe më pas zhvendoseni në çdo pozicion në kornizën e figurës, shtypni dhe mbani me 2 gishta dhe më pas rrotullojeni 360 gradë për të rrotulluar tekstin. Në shembullin e mësipërm, tipografia romantike dhe tonet e purpurta e bëjnë foton më tërheqëse se kurrë.

Prekni dy herë foton për të hapur opsionet e përparuara të përpunimit të imazhit, duke përfshirë fshirjen e fotove, prerjen e fotove, vendosjen e sfondeve dhe hapjen e fotove në programin e redaktimit të fotografive të Pic Kick Pro. Shtypni Hapni në Redaktuesin e Fotove për të përpunuar imazhin veç e veç.

Ne faqe Redaktori i fotografiveshtyp Përmirëso për përmirësimin e imazhit. Ekrani Përmirëso lejon përmirësimin automatik të imazhit, efektet e natës, të dritës së pasme dhe të ekuilibrit. Seksioni “Efektet” ofron më shumë se 10 efekte fotografike që ju të aplikoni, mund të zgjidhni butonin AF 12fx ose Orgjinale në fund të listës për përpunim më të thelluar të imazhit. Përveç kësaj, përdoruesit mund të shtoni ngjitëse, ktheni fotot, shkurtoni imazhet, rregulloni ndriçimin, kontrastin, dendësia, mprehtësia, vizatoni fotot, futni tekstin në foto, rregulloni gabimet e syve të kuq, zbardhni dhëmbët ose hiqni pikat e errëta në fytyrë

Shpresojmë që me modelet e mësipërme të kolazheve krijuese, përdoruesit do të gjejnë një stil që u përshtatet atyre dhe do të zotërojnë kolazhet më të mira! Ju uroj suksese!

Burimi: /tham-khao-nhung-mau-gep-anh-sang-tao-tu-pic-kick-pro/

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Tham khảo những mẫu ghép ảnh sáng tạo từ Pic Kick Pro . Đừng quên truy cập Cakhia TV Trang web xem trực tiếp bóng đá không quảng cáo hot nhất hiện nay

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *