Tắt update Win 10 có sao không? Hướng dẫn cách tắt update Win 10

Rate this post

Përditësimi i Windows përveç shkaktimit të gabimeve të papajtueshmërisë – për Win duke testuar, dhe më pas kur mbyllet, duhet të prisni një kohë të gjatë që Windows të përditësohet. GRATËpërmbajtjen e mëposhtme Ne do t’u përgjigjemi pyetjeve.”A është në rregull të çaktivizosh përditësimet e Windows 10??”. Ndiqe!

Tabela e përmbajtjes

A është në rregull të çaktivizosh përditësimet e Windows 10?

Një herë Lexoni titullin dhe shikoni shumë ti mundesh pyetje pyetje Mirë “Miliardëpse eshte keshtu për të çaktivizuar Përditësimin në Windows 10? ” , “A duhet të çaktivizoj përditësimet e Windows 10? “ E drejtë? Huh. E sakte! Këtu do të analizoj pak për tyu dhe disavantazhet Kur ti Çaktivizo përditësimet automatike të Windows 10 hej, më vonë atje atëherë ju duhet Përgjigju pyetjesA duhet të çaktivizohet veçoria e Përditësimit të Windows 10? “Të lutem.

Shihni gjithashtu: Udhëzime se si të çaktivizoni Windows Defender Win 10 thjesht

Avantazhi kur fikni Windows Update

Më pas Çaktivizo Windows Update shok nuk plotësohet E drejta disa Situatat e pakëndshme janë si më poshtë:

 • Sigurisht që është për shkak të kohës së gjatë të përditësimit derisa përditësoni kompjuterin tuaj ti mundesh i ngadalshëm dhe pak i vonuar nëse konfigurim i ulët.
 • Larg disa Rast i keq atje është një kompjuter Më vonë përmirësoni për të ngrirë dhe efikasiteti kryejnë punën më keq Krahaso me para përditësimit.
 • Aty eshte 2 arsyeja kjo është ajo që shoh disa Të gjithë nënshkroi kontratën Dhe kontakt me mua faleminderit ndihmë. Po në lidhje me arsyeja ndryshe nuk e di.
 • Gjithashtu…… Për ata prej jush që janë injorantë për kompjuterët, merak Nëse Win është i prishur, duhet gjithashtu ta fikni përgjithmonë. Sepse jo të gjithë kompjuterët mund të përditësohen pa probleme dhe e lëmuar Në rregull. Ka ende gabime verifikimi.
 • Oh harrova edhe një dominojnë kur e çaktivizoj përsëri Përditësimin atje Mirë Shumë pozitive për ata prej jush që jeni përdorni Windows “THYER”, domethënë përdorni [email protected] rresht atje ? shmangni zbulimin nga Microsoft dhe lironi bllokimin.
Eksploroni më shumë: Çfarë është zhvillimi? Parimet e zhvillimit sipas filozofisë marksiste-leniniste?
READ  Hướng dẫn ngồi ở nhà ghép ảnh “du lịch” sống ảo

Dobësi Më vonë çaktivizoni Windows Update

Më pas Nëse fikni Windows Update, e njëjta gjë ndodh disa limit me siguridhe mendoj se është më e dëmshme:

 • Çaktivizimi i Përditësimit të Windows 10 do të thotë që çaktivizon veçorinë e Përditësimit të Windows Defender (softuer antivirus). në dispozicion në Windows 10) pikërisht sepse te behesh Ky antivirus nuk do të përditësohet për të bllokuar modelet e reja të virusit. MILIARDhej por nëse ti Kënaq përdorni Nëse keni një program tjetër antivirus në kompjuterin tuaj, ky problem nuk do të ekzistojë e nevojshme jo shume.
 • Një herë Nëse çaktivizoni Përditësimet, nuk do të mund të identifikoheni dyqan Ruani për të instaluar aplikacione, por Në vend të ti mundesh E drejta vendosin punuar me dorë, e shtrenjtë pak a shume koha.
 • Windows Update është të rregullojë gabimet, të rregullojë dobësitë për versionet paraDhe e rëndësishme është Veçoritë e reja gjithashtu përditësohen vazhdimisht. Mos përditësimi do të thotë që jetoni me dobësi dhe gabime të versionit të vjetër, të paaftë për të përjetuar veçori të reja të ofruara nga MS.
 • Edhe nje gje atje është, Windows 10 është ende në kohë i plotë kështu që duhet të përditësohet, korrigjohet dhe përditësohet më shumë shumë veçori Sapo arrita i plotë se sa.

Si të çaktivizoni përditësimet e Windows 10?

Çaktivizo te Shërbimet

Si të çaktivizoni përditësimet në Windows 10 ju do puna ndiqni udhëzimet:

Hapi 1: Shkoni në kërkim Futni fjalë kyçeshërbimi“>> Rezultatet e Kërkimit zgjidhni Shërbimi.

Eksploroni më shumë: Çfarë është një njeri i lashtë? Çfarë është një njeri i errët në Facebook?
Shkoni te kërkimi dhe futni fjalë kyçe
Shkoni te kërkimi dhe futni fjalë kyçe

Hapi 2: gjeni artikullin Përditësimi i Windows.


READ  Abbott cùng Real Madrid và Quỹ Real Madrid hợp tác 'Đẩy lùi suy dinh dưỡng'
Gjeni seksionin Windows Update
Gjeni seksionin Windows Update

Hapi 3: Klikoni me të djathtën Përditësimi i Windows >> Zgjidh Prona.

Zgjidhni vetitë
Zgjidhni vetitë

Hapi 4: Zgjidhni Ndalo.

Zgjidhni Ndalo për të ndërmarrë veprime
Zgjidhni Ndalo për të ndërmarrë veprime

Hapi 5: Vendosni vijën nisni lloji > Zgjidhni Çaktivizo.

Zgjidhni Off për ta fikur
Zgjidhni Off për ta fikur

Hapi 6: Zgjidhni Aplikoni ne rregull shok.

Zgjidhni Apliko për të përfunduar
Zgjidhni Apliko për të përfunduar

Shënim:I VJETËRzgjedha për ta bërë këtë është të çaktivizoni përditësimet përgjithmonë, rinisja e Windows Update është ende e çaktivizuar. Nëse dëshirë aktivizoni Update pastaj e bëjmë nese jo udhëzim është të jesh.

Çaktivizo përditësimin e Windows 10 me Redaktuesin e Politikave të Grupit

Hapi 1: Hapur Redaktori i politikave të grupitju shtypni kombinimin e tastit Windows + LIRE >> Dritarja e komandës Vraponi (Vraponi) shfaqet >> Enter “gpedit.msc” >> Shtyp Hyni.

Çaktivizoni përditësimet e Windows 10 duke përdorur Redaktuesin e Politikave të Grupit
Çaktivizoni përditësimet e Windows 10 duke përdorur Redaktuesin e Politikave të Grupit

Hapi 2: ti zgjedh konfigurimin e kompjuterit >> forma administrative >> Komponentët e Windows >> Përditësimi i Windows.

Çaktivizoni përditësimet e Windows 10 duke përdorur Redaktuesin e Politikave të Grupit
Çaktivizoni përditësimet e Windows 10 duke përdorur Redaktuesin e Politikave të Grupit

Hapi 3: Më pas së bashku me informatikë & teknologji Kliko klikoni dy herë hyjnë Konfiguro përditësimet automatike.

    Konfiguro përditësimet automatike
Konfiguro përditësimet automatike

Hapi 4: Zgjidhni Invalid >> Zgjidh Në rregull.

    Konfiguro përditësimet automatike
Konfiguro përditësimet automatike

Blloko Windows 10 që të mos përditësohet nga mësojnë nga Microsoft

Blloko Windows 10 nga përditësimi sipas udhëzimeve nga Microsoft
Blloko Windows 10 nga përditësimi sipas udhëzimeve nga Microsoft

Hapi 2: mik Kopjo dhe ngjit lidhje pas kësaj shiriti i adresave.

HKEY_LOCAL_MACHINEPolitikat e softueritMicrosoftWindowsWindowsUpdateAU

Shihni gjithashtu: Versioni më i fundit i Avast Internet Security 2021

Blloko Windows 10 nga përditësimi sipas udhëzimeve nga Microsoft
Blloko Windows 10 nga përditësimi sipas udhëzimeve nga Microsoft
Blloko Windows 10 nga përditësimi sipas udhëzimeve nga Microsoft
Blloko Windows 10 nga përditësimi sipas udhëzimeve nga Microsoft

Më pas e plotë, në kolonë Të dhënat, JoAutoUpdate do të shfaqet si 0x00000001 (1).

Funksioni i vonesës së datës së përditësimit të Windows

Për më tepër, nëse ti ndjej Windows Update është e nevojshme Megjithatë Ndonjehere përditësimi rishfaqet ndërsa jeni punë pastaj ndërhyjnë ti mundesh përdorni Funksioni i vonesës së datës së përditësimit të Windows. Më pas kjo është udhëzim te lejoj ty përdorni këtë veçori.

Eksploroni më shumë: Këshilla për redaktimin e fotove dhe prerjen e videoklipeve me Picasa
Funksioni i vonesës së datës së përditësimit të Windows
Funksioni i vonesës së datës së përditësimit të Windows
Funksioni i vonesës së datës së përditësimit të Windows
Funksioni i vonesës së datës së përditësimit të Windows

Pas hapave të mësipërm, artikulli Zgjidhni kur të instaloni përditësimet do të shfaqen dhe 3 artikuj për të zgjedhur

READ  Dịch bệnh hiểm nghèo là gì? Các dịch bệnh hiểm nghèo nguy hiểm nhất thế giới

– Zgjidhni gatishmërinë e degës për të përcaktuar se kur duhet instaluar përditësimet e veçorive: Zgjidhni një degë niveli gati për kuptojnë Kur disponohet përditësimi i veçorive? vendosjen. Ju lejon të zgjidhni midis Dega aktuale (Përditësuar për shumicën e përdoruesve) dhe Dega aktuale per biznes (Përditësimi është gati për përdorni i gjerë në biznese)

– Përditësimi i veçorive përfshin aftësi dhe përmirësime të reja: Funksioni i përditësimit përfshijnë shumë funksione dhe përmirësime të reja. Ju lejon të vononi përditësimet e veçorive deri në 365 ditë. PËR TË LËVIZURti mundesh Zgjidhni çdo numër ditësh nga 1 në 365 nga kutia rënëse.

Përditësimi cilësor përfshin përmirësime të sigurisë: Përditësim i cilësisë përfshijnë përmirësimet e sigurisë. Ju lejon të vononi përditësimet deri në 30 ditë nëse marrin koment jo mirë për përditësimet (përditësimet cilësore).

Funksioni i vonesës së datës së përditësimit të Windows
Funksioni i vonesës së datës së përditësimit të Windows

përmbledhje

presin përmbajtjen mund të jetë në ndihmë për ju derisa përdorni Kompjuteri instalon sistemin operativ Windows dhe nuk pyet më nëse është në rregull të çaktivizosh përditësimet e Windows 10. Shpresoj te jeni te suksesshem. Faleminderit që ndiqni artikullin e bangxephang.com

Burimi: Sintezë

Ju lutemi vlerësoni artikullin

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Tắt update Win 10 có sao không? Hướng dẫn cách tắt update Win 10 . Đừng quên truy cập Cakhia TV Trang web xem trực tiếp bóng đá không quảng cáo hot nhất hiện nay

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *