Tất tần tật công thức chỉnh ảnh lightroom bằng tiếng Việt hot trend hiện nay

Rate this post

Dëshironi të gjeni receta të thjeshta, jo shumë të komplikuara, të redaktimit të fotografive që “marrin” miliona pëlqime. Një softuer që nuk duhet anashkaluar është Lightroom dhe më konkretisht, ky softuer ka një version celular që ju lejon të redaktoni fotot thjesht me disa hapa të vegjël. Artikulli i mëposhtëm nga Çmimi i aksioneve të telefonit do të ndajnë Receta vietnameze për modifikimin e fotografive Lightroom detaje për ju.

Formula vietnameze e modifikimit të fotografive Lightroom me tone të njohura ngjyrash

Pika kryesore e aplikacionit të redaktimit të fotografive Lightroom në krahasim me softuerët e tjerë është shumëllojshmëria e filtrave me ngjyra. Përveç nuancave të disponueshme, ju jeni të lirë të krijoni formulat tuaja të ngjyrave. Shumë përdorues të iPhone mund të përfitojnë gjithashtu nga mënyra e modifikimit të fotove në telefon Iphone e imja.

Më poshtë do të prezantojmë formulën më të mirë të redaktimit të fotografive Lightroom në Vietnamisht për të rinjtë. Lightroom mund të përdoret në çdo pajisje, kështu që më poshtë do të sugjeroj formulën më standarde të korrigjimit të ngjyrave Lightroom për të rinjtë.

Receta për redaktimin e fotove vietnameze Lightroom me tonin blu

Receta për redaktimin e fotove vietnameze Lightroom me tonin blu

Çdo ton ngjyrash i modifikuar me softuerin lightroom ka një pamje unike, të ndryshme dhe tërheqëse për çdo ngjyrë imazhi. Toni blu është një nga tonet më të përdorura, kryesisht për redaktimin e fotove të skenave në natyrë, qiellit me re, hapësirave të vjetra… duke i bërë fotot të duken sikur janë bërë me aparat fotografik dhe sikur janë realizuar nga një teknik profesionist. Karma.

Formula vietnameze e redaktimit të fotografive Lightroom me ngjyrë blu u jep përparësi imazheve me ndriçimin dhe qartësinë e duhur. Megjithatë, nëse fotografia juaj është me dritë prapa, përdorni mjetin Dritë/Drita për të rritur ndriçimin e fotografisë për të rregulluar opsionet përpara se të redaktoni foton me formulën blu.

Hapi 1: Rregulloni dritën e fotos që do të redaktohet

Kontrasti: -50

Zona e dritës: 22

Zona e errët: 14

E bardhë: – 50

E zezë: 31

Hapi 2: Rregulloni ngjyrën e imazhit

Temperatura: -9

Hijet e fotos :3

Dendësia e imazhit: 50

Ngopja: – 16

E kuqe:

Saturimi: 51

Portokalli:

Shkëlqimi i imazhit: 18

Nuancat: – 20

READ  Download bộ font chữ Roboto hiện đại cho điện thoại và máy tính

Saturimi: -15

Shkëlqimi i imazhit: 10

E gjelbër:

Nuancat: – 13

Saturimi: – 40

Shkëlqimi i imazhit: – 30

Blu:

Nuancat: – 55

Saturimi: 60

Shkëlqimi i imazhit: 30

Jeshile të errët:

Nuancat: – 5

Eksploroni më shumë: Çfarë informacioni përmban një kod unik personal QR?

Saturimi: 15

Shkëlqimi i imazhit: – 8

Vjollcë:

Nuancat: – 75

Saturimi: 33

Shkëlqimi i imazhit: – 20

Rozë vjollcë:

Nuancat: 0

Saturimi: 0

Shkëlqimi i imazhit: 0

Receta vietnameze për modifikimin e fotografive Lightroom me ngjyrë pjeshke

Toni i bukur dhe i bukur i pjeshkës është një nga tonalitetet e ngjyrave të fotove në Lightroom që është shumë i njohur për vajzat. Gratë shpesh e rregullojnë këtë nuancë për të sjellë bukuri dhe bukuri në fotot e tyre. Do të ndihmojë në rritjen e bukurisë dhe butësisë tuaj përmes këtij toni. Kjo ngjyrë mund të përdoret në foto me dritë të ulët ose me dritë të mesme.

Formula për redaktimin e fotove në Vietnamese Lightroom me ton pjeshke është si më poshtë:

Hapi 1: Së pari, rregulloni dritën e fotos

Pikat kryesore: +10

Zona e errët: – 28

E bardhë: +7

E zezë: – 7

Ekspozimi: +0.62 EV

Hapi i dytë: Më pas korrigjoni imazhin me ngjyra

Temperatura: – 10

Nuancat e fotos: +15

Shkëlqimi: +15

Ngopja: – 5

Hapi 3: Rregulloni intensitetin e secilës ngjyrë në imazh

E verdhe:

Nuancat: – 30

Saturimi: +81

Shkëlqimi: +50

E kuqe:

Nuancat: – 30

Saturimi: +15

Shkëlqimi: +23

Portokalli:

Nuancat e fotos: +13

Saturimi: +20

Shkëlqimi: +20

E gjelbër:

Nuancat e fotos: +34

Ngopja: – 27

Shkëlqimi: +8

Lightroom modifikon fotot me tone të kuqe dhe gri

Është një ngjyrë shumë unike dhe ekzotike për shumë përdorues të Lightroom. Jo të gjithë ata që e shikojnë këtë ngjyrë e shohin të bukur dhe jo të gjithë i përshtatin fotot me këtë ton ngjyrash. E kuqja është një pikë e ndritshme dhe gri është një ndihmës, një kombinim i dy ngjyrave në dukje të papajtueshme që shkojnë shumë mirë së bashku. Ju mund të përdorni formulën për të modifikuar fotot e Lightroom në Vietnamisht me tone të kuqe-gri sipas formulës siç tregohet më poshtë:

Lightroom modifikon fotot me tone të kuqe dhe gri

shikoni më shumë lajme të fundit

Ju mashtroni se si të redaktoni foto vintage në iphone dhe android

Formula e redaktimit të fotografive Lightroom me tone bezhë

Toni bezhë është gjithashtu toni i fundit që Magazina e Çmimeve të Telefonit do t’ju prezantojë në këtë artikull. Kjo ngjyrë zakonisht do të përdoret më rrallë se ngjyrat e tjera. Ky ton do të jetë i përshtatshëm vetëm për portrete.

Formula për redaktimin e fotove të Lightroom në Vietnamisht me tone bezhë është si më poshtë:

Hapi 1: Së pari, rregulloni dritën e fotos

Zona e dritës: – 100

Zona e errët: +50

E bardhë: – 89

E zezë: +45

Kontrasti: -15

Ekspozimi: – 0.30EV

Hapi 2: Korrigjimi i ngjyrës

Temperatura: +13

Nuancat: – 10

Shkëlqimi: +16

Ngopja: +4

Hapi 3: Vazhdoni të rregulloni intensitetin e secilës ngjyrë

Eksploroni më shumë: Udhëzime se si të hapni Youtube në TV shpejt dhe thjesht
READ  Mẫu biên bản vi phạm hành chính mới nhất

E kuqe:

Nuancat: – 35

Saturimi: +50

Shkëlqimi: – 29

Portokalli:

Nuancat e fotos: +15

Ngopja: – 22

Shkëlqimi: +30

E verdhe:

Nuancat: – 47

Saturimi: +30

Shkëlqimi: +20

E gjelbër:

Nuancat: – 23

Saturimi: +16

Shkëlqimi: +11

Blu:

Nuancat: – 65

Ngopja: +34

Shkëlqimi: -43

Blu:

Nuancat e fotos: +18

Ngopja: – 1

Shkëlqimi: +15

Recetë vietnameze për modifikimin e fotografive Lightroom me gri të ftohtë

Recetë vietnameze për modifikimin e fotografive Lightroom me gri të ftohtë

Nëse jeni adhurues i Son Tung MTP, me siguri jeni njohur me tonet e imazhit të përdorura në fotot e Son Tung, tonet gri me ngopje të ulët që krijojnë mprehtësi të lartë për imazhin.

Duhet theksuar se sa më e thjeshtë të jetë ngjyra e sfondit, aq më tërheqëse është.Shmangni të kuqe, blu, të verdhë… dhe ngjyra të tjera të ndezura, por përdorni të bardhë, gri, argjend dhe ngjyra të tjera. Me këto tone imazhi do të bëhet më tërheqës, më i freskët dhe më luksoz.

Formula për redaktimin e fotove vietnameze të Lightroom me tone të ftohta gri është si më poshtë:

Hapi 1: Rregulloni dritën e fotos sipas formulës së mëposhtme:

Kontrasti: +10

Zona e dritës: – 100

Zona e errët: +70

E bardhë: – 100

E zezë: +40

Hapi 2: Rregulloni ngjyrën e imazhit

Temperatura: +5

Nuancat e fotos: +10

Shkëlqimi: +30

Ngopja: – 35

Hapi 3: Rregulloni nuancën e secilës ngjyrë në foton tuaj

E kuqe:

Nuancat e fotos: +20

Ngopja: – 15

Portokalli:

Saturimi: +15

Shkëlqimi: +10

E verdhe:

Nuancat: – 65

Saturimi: –90

Shkëlqimi: – 20

E gjelbër:

Nuancat: – 80

Saturimi: – 100

Shkëlqimi: – 25

Hapi 4: Vazhdoni me korrigjimin e ngjyrave

zonë e errët

Nuancat: 10

Saturimi: 30

shikoni më shumë lajme të fundit

Mënyra më e lehtë për të përdorur lightroom në iphone

Recetë e redaktimit të fotografive Lightroom ton portokalli kafe

Nëse jeni duke kërkuar për një mënyrë për të retushuar fotot tuaja me ngjyrë portokalli-kafe jashtëzakonisht të ftohtë dhe të djegur, janë vetëm disa operacione zvarritje dhe lëshimi në ekran. telefonit, ngjyrat në fotot tuaja do të jenë jashtëzakonisht ‘tërheqëse’, energjike dhe të mprehta. Kjo formulë është ideale kur fotot tuaja kanë të kuqe të zjarrta, të verdha dhe portokalli. Një këshillë e vogël për ju, kjo do të jetë një ngjyrë e domosdoshme kur udhëtoni!

Receta për redaktimin e fotove të Lightroom në Vietnamisht me tone kafe-portokalli është si më poshtë:

Hapi 1: Së pari, rregulloni dritën e fotos

Zona e dritës: – 80

Zona e errët: +100

E bardhë: +50

E zezë: – 50

Kontrasti: +30

Ekspozimi: – 0.20EV

Hapi 2: Rregulloni ngjyrën e imazhit sipas formulës më poshtë

Eksploroni më shumë: Cili është kombinimi i mbrojtjes kombëtare me atë social-ekonomike dhe socio-ekonomike me mbrojtjen kombëtare?

Temperatura: +15

Nuancat e fotos: +5

Shkëlqimi: +10

Ngopja: – 5

READ  Mẫu tờ khai đăng ký nhận cha, mẹ, con

Hapi 3: Rregulloni intensitetin e çdo ngjyre imazhi

Portokalli:

Nuancat: – 24

Saturimi: +33

Shkëlqimi: +5

E kuqe:

Nuancat e fotos: +35

Saturimi: – 100

Shkëlqimi: +27

E verdhe:

Nuancat: – 24

Ngopja: +11

Shkëlqimi: – 17

E gjelbër:

Nuancat e fotos: +10

Saturimi: – 100

Shkëlqimi: +30

Hapi 4: Rregulloni parametrat përfundimtarë për foton

Tekstura në foto: +14

Qartësia e imazhit: +10

Recetë e redaktimit të fotografive Lightroom me nuancë kafe dylli

Për shumë njerëz, kjo ngjyrë pas redaktimit të fotografive do të duket paksa e trishtuar. Kjo do të jetë ngjyra perfekte për ata që preferojnë fotot me tone pak më të errëta. Ose mund të kombinoni konceptet klasike dhe me siguri imazhi i përfunduar do t’ju befasojë. Receta për redaktimin e fotove vietnameze Lightroom me tone ngjyrë kafe dylli është ndarë nga ne në imazhin më poshtë:

Recetë e redaktimit të fotografive Lightroom me nuancë kafe dylli

Shiko me shume: Telefoni i çmimit të magazinës është në dispozicion tani iPhone 12″, iPhone 13 Pro Max, Seria iPhone 14 Zotëroni një aparat fotografik që shkrep filma dhe bën foto të shkëlqyera, aktualisht me një çmim shumë të mirë. Shikoni tani!

Udhëzime për rregullimin e 2 ngjyrave të thjeshta në aplikacionin Lightroom

Nëse mendoni se formulat e korrigjimit të ngjyrave që prezantuam më lart janë paksa të komplikuara. Provoni të aplikoni 2 metoda super të lehta për korrigjimin e ngjyrave që kemi përpiluar në seksionin më poshtë.

  • Korrigjimi automatik i ngjyrave të Lightroom:

Me formulën automatike të korrigjimit të ngjyrave, duhen vetëm rreth 10 sekonda për të përfunduar. Në të, ekziston një recetë e disponueshme, thjesht duhet të klikoni në imazh për t’u “transformuar” menjëherë. Ju mund të gjeni formula të disponueshme dhe t’i shkarkoni, ose ka paketa të lira ngjyrash Lr.

  • Korrigjimi i ngjyrave sipas formulës manuale të Lightroom:

Në kundërshtim me formulën e korrigjimit të ngjyrave dritë automatikisht, do t’ju duhet më shumë kohë për të rregulluar manualisht. Nga ana tjetër, ju mund të rregulloni ngjyrën që dëshironi për foton tuaj. Nëse nuk dini si të krijoni një formulë, mund të kërkoni shabllonet e disponueshme dhe të zgjidhni atë që i përshtatet imazhit tuaj dhe të aplikoni.

përmbledhje

Shpresojmë, me formulën e redaktimit të fotografive në Vietnamese Lightroom të ofruar më sipër, do t’ju ndihmojë të merrni shumë foto të bukura dhe unike me vetëm disa hapa jashtëzakonisht të thjeshtë. Përveç kësaj, ju mund t’i ngjyrosni fotot tuaja me formulën tuaj krijuese. Qëndroni të sintonizuar për më shumë artikuj në seksionin e lajmeve teknologjike të Magazina e Çmimeve të Telefonave!

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Tất tần tật công thức chỉnh ảnh lightroom bằng tiếng Việt hot trend hiện nay . Đừng quên truy cập Cakhia TV Trang web xem trực tiếp bóng đá không quảng cáo hot nhất hiện nay

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *