Phạm Thoại là ai? Thông tin, tiểu sử của Phạm Thoại

Rate this post

Le të bashkohemi me shkollën e mesme Le Hong Phong për të zbuluar se kush është Pham Thoai? Informacioni dhe biografia e Pham Thoai

Kush është Pham Thoai?

Pham Thoai (ose Norin Pham) është një emër që është vënë re nga komuniteti online pas një serie transmetimesh false në Facebook në fund të vitit 2018. Duke mos u ndalur me kaq, ky djalë provon dorën edhe në fusha të tjera si aktrim, njerëz mostër. Në Sfida e Komedisë sezoni 5 (2018) dhe Top Modeli i ardhshëm i Vietnamit (2019).

Me një personalitet të drejtpërdrejtë dhe disi kokëfortë në deklaratat e mediave sociale, Pham Thoai është aktualisht një TikToker i nxehtë për të cilin njerëzit janë të interesuar.

Pham
Pham Thoai është një emër i njohur sot në rrjetet sociale.

Po shikoni: Kush është Pham Thoai? Informacioni dhe biografia e Pham Thoai

Informacion, biografi Pham Thoai

 • Emri i vërtetë: Pham Van Thoai (Nofka: Meo Pho)
 • Viti i lindjes: ? – ? – 1996
 • Zodiaku: Përditësim
 • Vendlindja: Hai Phong
 • Profesioni: TikToker, Biznes veshjesh
 • TikTok: norin.pham
 • Facebook: Pham Thoai

Pham Thoai është i famshëm për transmetimin e tij të drejtpërdrejtë “duke shkelmuar klientët”

Para se të bëhej i famshëm, Pham Thoai ishte student në Universitetin e Minierave dhe Gjeologjisë (Hanoi). Gjithashtu gjatë kësaj kohe, i riu provoi shumë punë të ndryshme pune si shpërndarja e fletëpalosjeve, roje, shitja e bukës së natës, stafi i supermarketit etj. Derisa Pham Thoai filloi të shiste. Duke bërë blerje online dhe duke transmetuar drejtpërdrejt në rrjetet sociale, ai papritmas krijoi tërheqje duke i këshilluar klientët për veshje si askush tjetër.

TikToker
Ky TikToker shpesh vesh kostume shumëngjyrëshe që bien në sy.

Konkretisht, ndryshe nga koncepti në biznes që e konsideron “klienti është zot”, i nxehtë TikToker është gati t’i “përpijë si ujë në fytyrë nëse nuk ka kuptim. Në kulmin, rekordi i transmetimit të drejtpërdrejtë të 9X Hai Phong dikur arriti 1.3 milion shikime. Ky është një numër i madh që jo të gjithë mund ta bëjnë lehtësisht.

Me një stil unik shitjeje dhe një mënyrë shumë humoristike të të folurit, megjithëse ndihet e ashpër, njerëzit janë ende kureshtarë dhe gjithnjë e më shumë njerëz vijnë tek ajo. Edhe pseudonimi i Pham Thoai “Thanh Nguyen” erdhi nga këtu.

Vëllai më i madh
Djali është i famshëm për transmetimet e tij të çuditshme të shitjeve të drejtpërdrejta.

Në vitin 2018, Pham Thoai tërhoqi vëmendjen kur u shfaq në shfaqjen e lojërave Sfidoni humoristët Sezoni 5. Duke u bashkuar me programin, ende me stilin e tij të markës së arteve marciale, ky djalë bëri MC Tran Thanh dhe Truong Giang të qeshin dhe të lënë një përshtypje të fortë te audienca.

READ  Bà Hoàng Thị Loan mất khi người bao nhiêu tuổi?

Në vitin 2019, Pham Thoai i bëri njerëzit më të emocionuar kur u regjistrua për të marrë pjesë në program Top Modeli i ardhshëm i Vietnamit Bëhuni unik këtë sezon dhe fitoni shkëlqyeshëm biletën për në shtëpinë e përbashkët falë numrit më të madh të votave në garë Top modeli tjetër në internet. Këtu, me një performancë mbresëlënëse, stili unisex (pavarësisht gjinisë) tërhoqi vëmendjen e gjyqtarëve Nam Trung dhe Vo Hoang Yen.

Eksploroni më shumë: Çfarë është Korokke? Mësoni se si japonezët bëjnë petulla krokante me patate dhe i hanë ato gjatë gjithë kohës pa u mërzitur

Pikturë
Pham Thoai kur merrte pjesë në Vietnam’s Next Top Model.

Aktualisht, përveç biznesit që mbahet ende, ai është gjithashtu një TikToker i famshëm me më shumë se 400 mijë ndjekës (dhe në platformën Facebook, më shumë se 600 mijë njerëz).

Sa i përket jetës private, njerëzit e 9X Hai Phong dikur u takuan me një tjetër TikToker të quajtur Nguyen Thi Thanh Van (19 vjeç nga Bac Giang). Të dy shpesh postojnë foto intime, afeksion, klipe mode së bashku në rrjetet sociale.

Pham Thoai me një sërë deklaratash të diskutueshme

Si një fenomen në zhvillim në internet me pseudonimin Mallkimi i Shenjtë, Pham Thoai ka gjithashtu shumë deklarata të diskutueshme. Për shembull, ky djalë shprehu sinqerisht mendimin e tij se shumë të rinj të tjerë po bëjnë gjithashtu krijimin e përmbajtjes si ai në TikTok. humbasin substancën, specializohen në marrjen e lëndës gri të njerëzve të tjerë duke bërë që njerëzit të flasin të emocionuar.

Krijo
Hot TikToker ka shumë deklarata të diskutueshme dhe pikëpamje personale.

sanë
Pham Thoai reagon ashpër kur bëhet fjalë për tema të nxehta në internet.

(Foto: personazhe në Facebook, Instagram)

KËSHILLA E KONVERTIMIT WINX ENCHANTIX

Me siguri shumë njerëz nuk janë të panjohur për trendin e rimëkëmbjes Winx Enchantix që ka qenë stuhishëm në TikTok kohët e fundit dhe Pham Thoai nuk mund ta injorojë as këtë prirje.

Djali e regjistroi udhëtimin e tij si zanë në një mënyrë shumë të pasur dhe plot ngjyra dhe e postoi në internet. Hot TikToker grim veten në një zanë.

Jo vetëm kaq, Pham Thoai vesh edhe një fustan rozë femërore, mban krahë të vegjël në shpinë, ecën nëpër rrugë, kryen pasarelë me shumë besim. Ishin këto foto të djalit që tërhoqën shpejt vëmendjen e shumë përdoruesve të rrjetit.

Shih më shumë këtu

Eksploroni më shumë: Çfarë është trashëgimia kulturore e prekshme? Trashëgimia kulturore e prekshme e Vietnamit të njohura nga UNESCO

Kategoria: Të përgjithshme

Shiko

Kush është Pham Thoai?

Pham Thoai (ose Norin Pham) është një emër që është vënë re nga komuniteti online pas një sërë klipesh false që shisnin video live në Facebook në fund të vitit 2018. Duke mos u ndalur me kaq, ky djalë provon dorën edhe në fusha të tjera si p.sh. aktrim, eksport, model. Në Sfida e Komedisë sezoni 5 (2018) dhe Top Modeli i ardhshëm i Vietnamit (2019).

READ  Valorant: Dòng skin Trinh Sát ra mắt, dao butterfly lần đầu tiên xuất hiện

Me një personalitet të drejtpërdrejtë dhe disi kokëfortë në deklaratat e mediave sociale, Pham Thoai është aktualisht një TikToker i nxehtë për të cilin njerëzit janë të interesuar.

Pham
Pham Thoai është një emër i njohur sot në rrjetet sociale.

Informacion, biografi Pham Thoai

 • Emri i vërtetë: Pham Van Thoai (Nofka: Meo Pho)
 • Viti i lindjes: ? – ? – 1996
 • Zodiaku: Përditësim
 • Vendlindja: Hai Phong
 • Profesioni: TikToker, Biznes veshjesh
 • TikTok: norin.pham
 • Facebook: Pham Thoai

Pham Thoai është i famshëm për transmetimin e tij të drejtpërdrejtë “duke shkelmuar klientët”

Para se të bëhej i famshëm, Pham Thoai ishte student në Universitetin e Minierave dhe Gjeologjisë (Hanoi). Gjithashtu gjatë kësaj kohe, i riu provoi shumë punë të ndryshme pune si shpërndarja e fletëpalosjeve, roje, shitja e bukës së natës, stafi i supermarketit etj. Derisa Pham Thoai filloi të shiste. Duke bërë blerje online dhe duke transmetuar drejtpërdrejt në rrjetet sociale, ai papritmas krijoi tërheqje duke i këshilluar klientët për veshje si askush tjetër.

TikToker
Ky TikToker shpesh vesh kostume shumëngjyrëshe që bien në sy.

Konkretisht, ndryshe nga koncepti në biznes që e konsideron “klienti është zot”, i nxehtë TikToker është gati t’i “përpijë si ujë në fytyrë nëse nuk ka kuptim. Në kulmin, rekordi i transmetimit të drejtpërdrejtë të 9X Hai Phong dikur arriti 1.3 milion shikime. Ky është një numër i madh që jo të gjithë mund ta bëjnë lehtësisht.

Me një stil unik shitjeje dhe një mënyrë shumë humoristike të të folurit, megjithëse ndihet e ashpër, njerëzit janë ende kureshtarë dhe gjithnjë e më shumë njerëz vijnë tek ajo. Edhe pseudonimi i Pham Thoai “Thanh Nguyen” erdhi nga këtu.

Vëllai më i madh
Djali është i famshëm për transmetimet e tij të çuditshme të shitjeve të drejtpërdrejta.

Në vitin 2018, Pham Thoai tërhoqi vëmendjen kur u shfaq në shfaqjen e lojërave Sfidoni humoristët Sezoni 5. Duke u bashkuar me programin, ende me stilin e tij të markës së arteve marciale, ky djalë bëri MC Tran Thanh dhe Truong Giang të qeshin dhe të lënë një përshtypje të fortë te audienca.

Në vitin 2019, Pham Thoai i bëri njerëzit më të emocionuar kur u regjistrua për të marrë pjesë në program Top Modeli i ardhshëm i Vietnamit Bëhuni unik këtë sezon dhe fitoni shkëlqyeshëm biletën për në shtëpinë e përbashkët falë numrit më të madh të votave në garë Top modeli tjetër në internet. Këtu, me një performancë mbresëlënëse, stili unisex (pavarësisht gjinisë) tërhoqi vëmendjen e gjyqtarëve Nam Trung dhe Vo Hoang Yen.

Pikturë
Pham Thoai kur merrte pjesë në Vietnam’s Next Top Model.

Aktualisht, përveç biznesit që mbahet ende, ai është gjithashtu një TikToker i famshëm me më shumë se 400 mijë ndjekës (dhe në platformën Facebook, më shumë se 600 mijë njerëz).

READ  Pol Pot là ai? Tiểu sử của Pol Pot

Sa i përket jetës private, njerëzit e 9X Hai Phong dikur u takuan me një tjetër TikToker të quajtur Nguyen Thi Thanh Van (19 vjeç nga Bac Giang). Të dy shpesh postojnë foto intime, afeksion, klipe mode së bashku në rrjetet sociale.

Pham Thoai me një sërë deklaratash të diskutueshme

Si një fenomen në zhvillim në internet me pseudonimin Mallkimi i Shenjtë, Pham Thoai ka gjithashtu shumë deklarata të diskutueshme. Për shembull, ky djalë shprehu sinqerisht mendimin e tij se shumë të rinj të tjerë po bëjnë gjithashtu krijimin e përmbajtjes si ai në TikTok. humbasin substancën, specializohen në marrjen e lëndës gri të njerëzve të tjerë duke bërë që njerëzit të flasin të emocionuar.

Ose si rasti i një mësueseje fizike, e cila u shfaq kohët e fundit sepse ishte shumë e bukur kur transmetonte mësimdhënie live. Edhe pse pa lidhje, Pham Thoai i kërkoi gjithashtu kësaj vajze që të hiqte menjëherë etiketën e mësueses vetëm sepse i pëlqen të luajë lojëra jashtë orarit të mësimit.

Krijo
Hot TikToker ka shumë deklarata të diskutueshme dhe pikëpamje personale.

Në fund të gushtit 2021, Pham Thoai vazhdoi të bëhej një emër i diskutueshëm kur bënte një video TikTok duke ndarë pikëpamjen se Larja e enëve nga gratë është një zakon vietnamez“. Shumë përdorues të rrjetit ndihen të pakënaqur sepse i nxehtë TikToker ka një pikëpamje të padrejtë midis burrave dhe grave dhe tregon qartë përbuzje për seksin më të dobët.

sanë
Pham Thoai reagon ashpër kur bëhet fjalë për tema të nxehta në internet.

Me disa detaje rreth jetës private dhe biografisë së Pham Thoai së fundmi, shpresoj që ta dini Kush është Pham Thoai? dhe merrni më shumë informacione të dobishme për këtë TikToker të nxehtë. Mos harroni të ndiqni shkollën e mesme Le Hong Phong për të qëndruar të përditësuar me lajmet më të fundit dhe biografitë e personazheve çdo ditë!

(Foto: personazhe në Facebook, Instagram)

KËSHILLA E KONVERTIMIT WINX ENCHANTIX

Me siguri shumë njerëz nuk janë të panjohur për trendin e rimëkëmbjes Winx Enchantix që ka qenë stuhishëm në TikTok kohët e fundit dhe Pham Thoai nuk mund ta injorojë as këtë prirje.

Djali e regjistroi udhëtimin e tij si zanë në një mënyrë shumë të pasur dhe plot ngjyra dhe e postoi në internet. Hot TikToker grim veten në një zanë.

Jo vetëm kaq, Pham Thoai vesh edhe një fustan rozë femërore, mban krahë të vegjël në shpinë, ecën nëpër rrugë, kryen pasarelë me shumë besim. Ishin këto foto të djalit që tërhoqën shpejt vëmendjen e shumë përdoruesve të rrjetit.

Shih më shumë këtu

/pham-thoai-la-ai-thong-tin-tieu-su-cua-pham-thoai/

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Phạm Thoại là ai? Thông tin, tiểu sử của Phạm Thoại . Đừng quên truy cập Cakhia TV Trang web xem trực tiếp bóng đá không quảng cáo hot nhất hiện nay

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *