MC Nguyên Khang là ai? tiểu sử, đời tư và sự nghiệp nam MC

Rate this post

Bashkohuni me shkollën e mesme Le Hong Phong për të zbuluar se kush është MC Nguyen Khang? MC . Biografitë e burrave, jeta personale dhe karriera

Kush është Nguyen Khang?

Në vitin 2009, karriera e MC Nguyen Khang filloi të merrte një kthesë të qartë kur ai fitoi konkursin Rainbow MC organizuar nga VTV. Ai u pranua si prezantues i VTV6 dhe shfaqjeve të famshme të lojërave si Ylli vietnamez i dizajnit, kërcimi universal…

Piper

Po shikoni: Kush është MC Nguyen Khang? MC . Biografitë e burrave, jeta personale dhe karriera

Me një mënyrë natyrale, të aftë, humoristike dhe inteligjente, Nguyen Khang ka tërhequr shumë audiencë, gjë që ka ndihmuar që reputacioni i mashkullit MC 8x të bëhet gjithnjë e më i popullarizuar dhe të marrë shumë shfaqje të mëdha si: Remix, X Factor – faktor misterioz, Sing My Song, Sasuke Vietnam sezoni 1 dhe 2,…zgjedhin të drejtojnë emisionin e tyre.

Të
Incidenti i parë i madh i MC Nguyen Khang në 2017

Në vitin 2017, gjatë një transmetimi të drejtpërdrejtë të një shfaqjeje televizive, MC Nguyen Khang bëri vazhdimisht gabime të tilla si harrimi i emrit të nominimit, kategorisë së çmimit dhe madje edhe konfuzion. Menjëherë pas kësaj, ai mori një sasi të madhe kritikash dhe kritikash në faqen e tij personale, dhe MC-ja mashkull gjithashtu shpjegoi shpejt incidentin, ai kërkoi falje dhe tha se ishte personi pasiv në ceremoninë e çmimeve befasoi veten. kur organizatorët nuk kanë një skenar në momentin e fundit. shtoi Nguyen Khang “Të gjitha shfaqjet ishin të shkurtra në kohë, dy MC-të duhej të shkurtonin skenarin“. Shpjegimi i tij ka marrë simpati nga audienca, në çdo rast duhet parë nga shumë anë në vend që të fokusohet i gjithë te rezultatet.

MC
MC Nguyen Khang i lexoi gabimisht rezultatet e The voice Kids 2019

Kohët e fundit, më 26 tetor 2019, MC Nguyen Khang lexoi gabimisht rezultatet Zëri i Fëmijëve Vietnamez 2019 duke bërë që garuesit të qanin menjëherë në skenë, në vend që të thërrisnin emrin e Minh Tam si rezultat i organizatorëve, Nguyen Khang shpalli Chan Quoc si kampion. Ky gabim bëri edhe një herë të zemëruar dhe të zemëruar publikun për shkak të pakujdesisë së tij. Menjëherë pas kësaj, MC Nguyen Khang gjithashtu kërkoi falje dhe u shpjegoi të gjithëve.

TëIncidenti i rrallë i një MC të famshëm në Miss Universe 2015

Ky është konsideruar një incident zemërthyer për MC Nguyen Khang sepse ai e kritikonte MC më parë Miss Universe 2015 lexo gabimisht rezultatet ne momentin e kurorezimit, tani edhe ai vete ka te njejtin rast.

Përveç gabimeve dhe telasheve të panevojshme, Nguyen Khang është gjithashtu një person i famshëm në fushën e hostimit, ai aktualisht është MC lider i shquar në Vietnam, i kërkuar nga shumë marka teknologjike dhe shumë kompani amerikane. produkte, spa të ftuara për të përfaqësuar,…

Ditë të vështira si student i MC Nguyen Khang

Eksploroni më shumë: Mësoni Si të gjeni imazhin origjinal të një fotografie në Google dhe disa motorë të tjerë kërkimi muajin e fundit
READ  Valorant: Fade được lấy cảm hứng từ Camille trong LMHT

Nguyen Khang është fëmija më i madh në familje, në moshën 16 vjeçare familja e tij u përball me shumë vështirësi kur nëna e tij u sëmur nga kanceri, babai i tij ndoqi thirrjen e dashurisë së re. Në atë kohë ai u bë mbështetja shpirtërore e gjithë familjes, duhej të ishte i fortë para dy vëllezërve më të vegjël dhe nënës, kushtet e vështira familjare në atë kohë e bënë të studionte fort para se të kishte mundësi të vinte në Amerikë. studioj jashtë vendit, por hodhi poshtë mundësinë e mirë për të qenë me familjen. Duke filluar nga viti i parë i universitetit, Nguyen Khang punoi si mësues, më pas si MC dasmash për vietnamezët dhe të huajt, duke fituar gjithnjë e më shumë për të mbuluar shpenzimet e shkollimit dhe familjes.

Këto
Varfëria ka mbaruar tani MC Nguyen Khang mund të jetë më rehat me jetën dhe të dashurit e tij

Më vonë, ai pati mundësinë të studionte jashtë në Japoni dhe këtu, ai u ndihmua nga familja e një xhaxhai japonez kur nuk kishte shumë para në xhep, duhej të hante petë të çastit për një vakt. Nguyen Khang është gjithmonë mirënjohës për vitet që familja e tij japoneze e ka ndihmuar të kapërcejë ditët e tij në një tokë të huaj. Ndonjëherë ai hezitonte të thoshte: Uroj që të kishte një mënyrë për të shpërblyer mirësinë e familjes suaj…. Bamirësi u përgjigj: Nuk kam nevojë të kthej asgjë. Ju vetëm duhet t’i bëni ato gjëra të vogla me njerëzit e tjerë.

Ishte kjo thënie që frymëzoi MC Nguyen Khang të bënte shumë vepra të mira për të ndihmuar njerëzit dhe fëmijët në rrethana të vështira…

Shihni më shumë foto të MC Nguyen Khang:

Piper

Piper

Problemet me programin:

  • Kur u intervistua, por harroi emrin e personazhit, u kthye nga publiku dhe pyeti: “A e dini kush është ky?”

  • Problem me zërin për shkak të ndërprerjes së energjisë, tha MC me zë të lartë, por qesharak

  • Incidenti i rrëshqitjes dhe rënies mu në skenë, mënyra për ta parandaluar është ngritja e shpejtë.

  • Kur programi ka një kohë të kufizuar regjistrimi, MC duhet të shmangë të thotë gjëra të panevojshme, duke shmangur intervistimin e ndjenjave të audiencës.

Rreshtat e fundit shpresojnë t’ju ndihmojnë të dini Kush është MC Nguyen Khang?së bashku me disa detaje rreth biografia dhe karriera e MC mashkull. Mos harroni ta lexoni Shkolla e mesme Le Hong Phong Çdo ditë për të përditësuar informacionin më të fundit të dobishëm.

Fjalë kyçe më të kërkuara:

Kush është MC Nguyen Khang?

Biografia e MC Nguyen Khang

MC Nguyen Khang e lexoi gabim emrin

MC Nguyen Khang u shpreh

Postuar nga: Shkolla e mesme Le Hong Phong

Eksploroni më shumë: Cili është formati AAB (Android App Bundle)?

Kategoria: Të përgjithshme

Shiko

Kush është Nguyen Khang?

Në vitin 2009, karriera e MC Nguyen Khang filloi të merrte një kthesë të qartë kur ai fitoi konkursin Rainbow MC organizuar nga VTV. Ai u pranua si prezantues i VTV6 dhe shfaqjeve të famshme të lojërave si Ylli vietnamez i dizajnit, vallëzimi universal…

Piper

Me një mënyrë natyrale, të aftë, humoristike dhe inteligjente, Nguyen Khang ka tërhequr shumë audiencë, gjë që ka ndihmuar që reputacioni i mashkullit MC 8x të bëhet gjithnjë e më i popullarizuar dhe të marrë shumë shfaqje të mëdha si: Remix, X Factor – faktor misterioz, Sing My Song, Sasuke Vietnam sezoni 1 dhe 2,…zgjedhin të drejtojnë emisionin e tyre.

READ  Top 5 cách đặt mật khẩu cho ứng dụng trên iphone

Të
Incidenti i parë i madh i MC Nguyen Khang në 2017

Në vitin 2017, gjatë një transmetimi të drejtpërdrejtë të një shfaqjeje televizive, MC Nguyen Khang bëri vazhdimisht gabime të tilla si harrimi i emrit të nominimit, kategorisë së çmimit dhe madje edhe konfuzion. Menjëherë pas kësaj, ai mori një sasi të madhe kritikash dhe kritikash në faqen e tij personale, dhe MC-ja mashkull gjithashtu shpjegoi shpejt incidentin, ai kërkoi falje dhe tha se ishte personi pasiv në ceremoninë e çmimeve befasoi veten. kur organizatorët nuk kanë një skenar në momentin e fundit. shtoi Nguyen Khang “Të gjitha shfaqjet ishin të shkurtra në kohë, dy MC-të duhej të shkurtonin skenarin“. Shpjegimi i tij ka marrë simpati nga audienca, në çdo rast duhet parë nga shumë anë në vend që të fokusohet i gjithë te rezultatet.

MC
MC Nguyen Khang i lexoi gabimisht rezultatet e The voice Kids 2019

Kohët e fundit, më 26 tetor 2019, MC Nguyen Khang lexoi gabimisht rezultatet Zëri i Fëmijëve Vietnamez 2019 duke bërë që garuesit të qanin menjëherë në skenë, në vend që të thërrisnin emrin e Minh Tam si rezultat i organizatorëve, Nguyen Khang shpalli Chan Quoc si kampion. Ky gabim bëri edhe një herë të zemëruar dhe të zemëruar publikun për shkak të pakujdesisë së tij. Menjëherë pas kësaj, MC Nguyen Khang gjithashtu kërkoi falje dhe u shpjegoi të gjithëve.

TëIncidenti i rrallë i një MC të famshëm në Miss Universe 2015

Ky është konsideruar një incident zemërthyer për MC Nguyen Khang sepse ai e kritikonte MC më parë Miss Universe 2015 lexo gabimisht rezultatet ne momentin e kurorezimit, tani edhe ai vete ka te njejtin rast.

Përveç gabimeve dhe telasheve të panevojshme, Nguyen Khang është gjithashtu një person i famshëm në fushën e hostimit, ai aktualisht është MC lider i shquar në Vietnam, i kërkuar nga shumë marka teknologjike dhe shumë kompani amerikane. produkte, spa të ftuara për të përfaqësuar,…

Ditë të vështira si student i MC Nguyen Khang

Nguyen Khang është fëmija më i madh në familje, në moshën 16 vjeçare familja e tij u përball me shumë vështirësi kur nëna e tij u sëmur nga kanceri, babai i tij ndoqi thirrjen e dashurisë së re. Në atë kohë ai u bë mbështetja shpirtërore e gjithë familjes, duhej të ishte i fortë para dy vëllezërve më të vegjël dhe nënës, kushtet e vështira familjare në atë kohë e bënë të studionte fort para se të kishte mundësi të vinte në Amerikë. studioj jashtë vendit, por hodhi poshtë mundësinë e mirë për të qenë me familjen. Duke filluar nga viti i parë i universitetit, Nguyen Khang punoi si mësues, më pas si MC dasmash për vietnamezët dhe të huajt, duke fituar gjithnjë e më shumë për të mbuluar shpenzimet e shkollimit dhe familjes.

READ  Gợi ý đặt tên con gái họ Phạm 4 chữ cực hay cho bố mẹ

Këto
Varfëria ka mbaruar tani MC Nguyen Khang mund të jetë më rehat me jetën dhe të dashurit e tij

Më vonë, ai pati mundësinë të studionte jashtë në Japoni dhe këtu, ai u ndihmua nga familja e një xhaxhai japonez kur nuk kishte shumë para në xhep, duhej të hante petë të çastit për një vakt. Nguyen Khang është gjithmonë mirënjohës për vitet që familja e tij japoneze e ka ndihmuar të kapërcejë ditët e tij në një tokë të huaj. Ndonjëherë ai hezitonte të thoshte: Uroj që të kishte një mënyrë për të shpërblyer mirësinë e familjes suaj…. Bamirësi u përgjigj: Nuk kam nevojë të kthej asgjë. Ju vetëm duhet t’i bëni ato gjëra të vogla me njerëzit e tjerë.

Origjinale
Nguyen Khang shpesh bën bamirësi për të ndihmuar njerëzit në nevojë

Ishte kjo thënie që frymëzoi MC Nguyen Khang të bënte shumë vepra të mira për të ndihmuar njerëzit dhe fëmijët në rrethana të vështira…

Duke përjetuar kaq shumë hidhërim, kaq shumë pengesa dhe suksese për të marrë Nguyen Khang siç është sot dhe në karrierën e tij, megjithëse duke e ditur që nuk është gjithmonë lundrim i qetë, nuk ka vështirësi, por shpresoj që MC Nguyen Khang të jetë i kujdesshëm dhe të mbajë gjithmonë zjarrin i pasionit të tij për të arritur më shumë sukses.

Shihni më shumë foto të MC Nguyen Khang:

Piper

Piper

Piper

Piper

Piper

Burimi i imazhit: internet

Problemet me programin:

  • Kur u intervistua, por harroi emrin e personazhit, u kthye nga publiku dhe pyeti: “A e dini kush është ky?”

  • Problem me zërin për shkak të ndërprerjes së energjisë, tha MC me zë të lartë, por qesharak

  • Incidenti i rrëshqitjes dhe rënies mu në skenë, mënyra për ta parandaluar është ngritja e shpejtë.

  • Kur programi ka një kohë të kufizuar regjistrimi, MC duhet të shmangë të thotë gjëra të panevojshme, duke shmangur intervistimin e ndjenjave të audiencës.

Rreshtat e fundit shpresojnë t’ju ndihmojnë të dini Kush është MC Nguyen Khang?së bashku me disa detaje rreth biografia dhe karriera e MC mashkull. Mos harroni ta lexoni Shkolla e mesme Le Hong Phong Çdo ditë për të përditësuar informacionin më të fundit të dobishëm.

Fjalë kyçe më të kërkuara:

Kush është MC Nguyen Khang?

Biografia e MC Nguyen Khang

MC Nguyen Khang e lexoi gabim emrin

MC Nguyen Khang u shpreh

E drejta e autorit të artikullit i përket shkollës së mesme Le Hong Phong. Çdo kopjim është mashtrim!

Burimi i përbashkët:

/mc-nguyen-khang-la-ai-tieu-su-doi-tu-va-su-nghiep-nam-mc/

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết MC Nguyên Khang là ai? tiểu sử, đời tư và sự nghiệp nam MC . Đừng quên truy cập Cakhia TV Trang web xem trực tiếp bóng đá không quảng cáo hot nhất hiện nay

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *