Mã Zipcode Tây Ninh – Mã bưu điện Tây Ninh mới nhất

Rate this post

Së pari Zyra Qendrore Postare e Provincës Tay Ninh 80000 2 Komiteti i Inspektimit të Komitetit Krahinor të Partisë 8001 3 Komiteti Organizativ i Komitetit Krahinor të Partisë 80002 4 Departamenti i Propagandës së Komitetit Krahinor të Partisë 80003 5 Komiteti Krahinor i Partisë për Mobilizimin Masiv 80004 6 Departamenti i Punëve të Brendshme të Komitetit Krahinor të Partisë 80005 7 Komitetet partiake të agjencive 80009 8 Komiteti Krahinor i Partisë dhe Zyra e Komitetit Krahinor të Partisë 80010 9 Komiteti i partisë së bllokut të biznesit 80011 dhjetë Gazeta Tay Ninh 80016 11 Kuvendi Popullor 80021 e dymbëdhjetë Zyra e Deputetëve të Asamblesë Kombëtare 80030 13 Gjykata Popullore Provinciale 80035 14 Prokuroria Popullore Provinciale 80036 15 Komiteti Popullor dhe Zyra e Komitetit Popullor 80040 16 Objektet industriale dhe tregtare 80041 17 Departamenti i Planifikimit dhe Investimeve 80042 18 Departamenti i Punës – Invalidëve dhe Çështjeve Sociale 80043 19 Shërbimi i Jashtëm 80044 20 Departamenti i financave 80045 21 Objektet e informacionit dhe komunikimit 80046 22 Departamenti i Kulturës, Sporteve dhe Turizmit 80047 23 Policia e krahinës 80049 24 Departamenti i Punëve të Brendshme 80051 25 Departamenti i Drejtësisë 80052 26 Arsimi dhe trajnimi 80053 27 mjeti i transportit 80054 28 Departamenti i Shkencës dhe Teknologjisë 80055 29 Departamenti i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural 80056 30 Baza e burimeve dhe mjedisi 80057 tridhjetë e parë ndërtesë bazë 80058 32 Departamenti i Shërbimeve Shëndetësore 80060 33 komanda ushtarake 80061 34 çështjet etnike 80062 35 Dega Provinciale e Bankës Shtetërore 80063 36 inspektor krahinor 80064 37 Stacioni Krahinor i Radios dhe Televizionit 80067 38 Sigurimet Shoqërore Provinciale 80070 39 Departamenti i Tatimeve 80078 40 departamenti i doganave 80079 41 Departamenti i Statistikave 80080 42 Thesari i Shtetit Krahinor 80081 43 Unioni i Shoqatave të Shkencës dhe Teknologjisë 80085 44 Bashkimi i Organizatave të Miqësisë 80086 45 Unioni i Shoqatave Letrare dhe Artistike 80087 dyzet e gjashtë Konfederata Provinciale e Punës 80088 47 Shoqata e Fermerëve Krahinor 80089 48 Komiteti Provincial i Frontit të Atdheut të Vietnamit 80090 49 Unioni i Rinisë Krahinor 80091 50 Unioni i Grave Krahinore 80092 51 Shoqata e Veteranëve Krahinor 80093
Eksploroni më shumë: Çfarë është butoni i menusë së Hamburgerit? Sa efektive?

QYTETI TAY NINH

READ  Tìm hiểu Ảnh trai đẹp đầu nấm 2k4 mới nhất tháng
Së pari Zyra Qendrore Postare e Qytetit Tay Ninh 80100 2 qytet 80101 3 Kuvendi Popullor 80102 4 Komiteti Popullor 80103 5 Komitetet e Frontit të Atdheut 80104 6 Reparti 1 80106 7 Rrethi 2 80107 8 Reparti 3 80108 9 Reparti 4 80109 dhjetë Hiep Ninh Ward 80110 11 Ninh Thanh Ward 80111 e dymbëdhjetë Ninh Son Ward 80112 13 Komuna Thanh Tan 80113 14 Komuna Tan Binh 80114 15 Komuna Binh Minh 80115 16 Zyra postare e Tay Ninh Phat 80150 17 Zyra postare Tay Ninh 80151 18 Reparti 1 Posta 80152 19 Zyra postare Hiep Ninh 80153 20 Dera e postes nr.2 80154 21 Ninh Son Posta 80155 22 Bordi Ekzekutiv Thanh Tan 1 80157 23 Sistemi i Zyrës Postare 1 Tay Ninh 80199

QARKU DUONG MINH CHAU

Së pari Posta Qendrore e Qarkut Duong Minh Chau 80200 2 Komisari i Qarkut 80201 3 Kuvendi Popullor 80202 4 Komiteti Popullor 80203 5 Komitetet e Frontit të Atdheut 80204 6 Qyteti Duong Minh Chau 80206 7 komunës 80207 8 Komuna Bau Nang 80208 9 Komuna Cha La 80209 dhjetë Komuna Cau Khoi 80210 11 Komuna Trung Mit 80211 e dymbëdhjetë Komuna Loc Ninh 80212 13 Komuna Ben Cui 80213 14 Komuna Phuoc Minh 80214 15 Komuna Phuoc Ninh 80215 16 Komuna Suoi Da 80216 17 Zyra postare Phat Duong Minh Chau 80250 18 Zyra postare e Bau Nang 80251 19 Bordi Menaxhues i Phuoc Minh 1 80252 20 Suoi Da 1 80253

QARKU TAN CHAU

Së pari Zyra Qendrore Postare e rrethit Tan Chau 80300 2 Komisari i Qarkut 80301 3 Kuvendi Popullor 80302 4 Komiteti Popullor 80303 5 Komitetet e Frontit të Atdheut 80304 6 Qyteti Tan Chau 80306 7 Komuna Suoi Wire 80307 8 Komuna Tan Thanh 80308 9 Komuna Tan Hoa 80309 dhjetë Komuna Suoi Ngo 80310 11 Komuna Tan Dong 80311 e dymbëdhjetë Komuna Tan Ha 80312 13 Shoqata Hoi e Re 80313 14 Komuna Tan Hiep 80314 15 Komuna Thanh Dong 80315 16 Komuna Tan Phu 80316 17 Komuna Tan Hung 80317 18 Zyra postare Phat Tan Chau 80350 19 Zyra postare Tan Dong 80351
Eksploroni më shumë: Cili është Kodi i Hamurabit? Cilit shtet i përket Kodit të Hamurabit?
READ  Tiểu sử thành viên nhóm iKON: B.I, Bobby, Jay, Ju-ne, Song, DK và Chan

QARKU TAN BIEN

Së pari Zyra Qendrore Postare e rrethit Tan Bien 80400 2 Komisari i Qarkut 80401 3 Kuvendi Popullor 80402 4 Komiteti Popullor 80403 5 Komitetet e Frontit të Atdheut 80404 6 Qyteti Tan Bien 80406 7 Komuna Thanh Binh 80407 8 Komuna Thanh Bac 80408 9 Komuna Tan Lap 80409 dhjetë Komuna Tan Binh 80410 11 Komuna Thanh Tay 80411 e dymbëdhjetë Komuna Hoa Hiep 80412 13 Komuna Tan Phong 80413 14 Komuna Mo Cong 80414 15 Komuna Tra Vong 80415 16 Zyra postare Tan Bien Phat 80450 17 Posta Tan Lap 80451 18 Posta e Minierës 80452

QARKU CHAU THANH

Së pari Zyra Qendrore Postare e Qarkut Chau Thanh 80500 2 Komisari i Qarkut 80501 3 Kuvendi Popullor 80502 4 Komiteti Popullor 80503 5 Komitetet e Frontit të Atdheut 80504 6 Qyteti Chau Thanh 80506 7 Komuna Dong Khoi 80507 8 Komuna Thai Binh 80508 9 Komuna Hao Duoc 80509 dhjetë Një komunë 80510 11 Komuna Phuoc Vinh 80511 e dymbëdhjetë komuna kufitare 80512 13 Komuna Hoa Thanh 80513 14 Paqja sociale 80514 15 Komuna Tri Binh 80515 16 Komuna Thanh Long 80516 17 Komuna Ninh Dien 80517 18 Komuna Long Vinh 80518 19 Komuna Thanh Dien 80519 20 Një komunë Binh 80520 21 Zyra postare Phat Chau Thanh 80550 22 Zyra postare Thai Binh 80551 23 Thanh Long Post Office 80552

QARKU HOA THANH

Së pari Zyra Qendrore Postare e Qarkut Hoa Thanh 80600 2 Komisari i Qarkut 80601 3 Kuvendi Popullor 80602 4 Komiteti Popullor 80603 5 Komitetet e Frontit të Atdheut 80604 6 Qyteti Hoa Thanh 80606 7 Komuna Long Thanh Bac 80607 8 Komuna Hiep Tan 80608 9 Komuna Long Thanh Trung 80609 dhjetë Komuna Long Thanh Nam 80610 11 Komuna Truong Tay 80611 e dymbëdhjetë Komuna Truong Dong 80612 13 Komuna Truong Hoa 80613 14 Zyra postare Phat Hoa Thanh 80650 15 Takimi i postës 80651 16 Hiep Tan 1 Bordi i Drejtorëve 80652 17 Long Thanh Nam Drejtor i Filmit Dokumentar 1 80653 18 Departamenti i Kulturës Long Thanh Nam 2 80654
Eksploroni më shumë: Sa provinca në Vietnam?

RRETH DRURI

Së pari Posta Qendrore e rrethit Go Dau 80700 2 Komisari i Qarkut 80701 3 Kuvendi Popullor 80702 4 Komiteti Popullor 80703 5 Komitetet e Frontit të Atdheut 80704 6 Shkoni në qytetin e Dau 80706 7 Komuna Thanh Phuoc 80707 8 Komuna Phuoc Thanh 80708 9 Komuna Phuoc Dong 80709 dhjetë Komuna Bau Don 80710 11 Komuna Hiep Thanh 80711 e dymbëdhjetë Komuna Thanh Duc 80712 13 Komuna Cam Giang 80713 14 Komuna Phuoc Trach 80714 15 Shkoni në zyrën postare të Dau 80750 16 Bordi Ekzekutiv i Thanh Phuoc 1 80751 17 Dhoma e kulturës Phuoc Dong 1 80752 18 Zyra e Dokumenteve Bau Don 1 80753 19 Hiep Thanh 1 Bordi Drejtues 80754 20 Departamenti 1 i Kulturës Cam Giang 80755
READ  Nút BIOS Quick Flash trên bo mạch chủ là gì? Hoạt động như thế nào?

QENE QARKU I CAU

Së pari Zyra Qendrore Postare e rrethit Ben Cau 80800 2 Komisari i Qarkut 80801 3 Kuvendi Popullor 80802 4 Komiteti Popullor 80803 5 Komitetet e Frontit të Atdheut 80804 6 Qyteti Ben Cau 80806 7 Komuna Tien Thuan 80807 8 Komuna Long Chu 80808 9 Komuna Long Giang 80809 dhjetë Komuna Long Phuoc 80810 11 Komuna Long Khanh 80811 e dymbëdhjetë Komuna Long Thuan 80812 13 Komuna Loi Thuan 80813 14 Një komunë Thanh 80814 15 Zyra postare e dorëzimit 80850 16 Zyra Postare e Long Thuan 80851 17 Zyra postare e Moc Bai 80852 18 Long Phuoc Social Policy Bank 80853

KOMUNA TRANG BANG

Së pari Posta Qendrore e Qarkut Trang Bang 80900 2 Komisari i Qarkut 80901 3 Kuvendi Popullor 80902 4 Komiteti Popullor 80903 5 Komitetet e Frontit të Atdheut 80904 6 Trang Bang 80906 7 Komuna Gia Loc 80907 8 Komuna Loc Hung 80908 9 Komuna Hung Thuan 80909 dhjetë Komuna Don Thuan 80910 11 Komuna Gia Binh 80911 e dymbëdhjetë Komuna Phuoc Luu 80912 13 Komuna Binh Thanh 80913 14 Komuna Phuoc Chi 80914 15 Një komunë Hoa 80915 16 Një komunë Tinh 80916 17 Zyra postare e Trang Bang 80950 18 Zyra Postare Linh Trung 3 80951 19 Zyra postare e Parkut Industrial Trang Bang 80952

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Mã Zipcode Tây Ninh – Mã bưu điện Tây Ninh mới nhất . Đừng quên truy cập Cakhia TV Trang web xem trực tiếp bóng đá không quảng cáo hot nhất hiện nay

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *