Mã Zipcode Điện Biên – Mã bưu điện Điện Biên mới nhất

Rate this post

Së pari Zyra Qendrore Postare e provincës Dien Bien 32000 2 Komiteti i Inspektimit të Komitetit Krahinor të Partisë 32001 3 Komiteti Organizativ i Komitetit Krahinor të Partisë 32002 4 Departamenti i Propagandës së Komitetit Krahinor të Partisë 32003 5 Komiteti Krahinor i Partisë për Mobilizimin Masiv 32004 6 Departamenti i Punëve të Brendshme të Komitetit Krahinor të Partisë 32005 7 Komitetet partiake të agjencive 32009 8 Komiteti Krahinor i Partisë dhe Zyra e Komitetit Krahinor të Partisë 32010 9 Komiteti i Partisë i bllokut të biznesit 32011 dhjetë Gazeta Dien Bien 32016 11 Kuvendi Popullor 32021 e dymbëdhjetë Zyra e Deputetëve të Asamblesë Kombëtare 32030 13 Gjykata Popullore Provinciale 32035 14 Prokuroria Popullore Provinciale 32036 15 Komiteti Popullor dhe Zyra e Komitetit Popullor 32040 16 Objektet industriale dhe tregtare 32041 17 Departamenti i Planifikimit dhe Investimeve 32042 18 Departamenti i Punës, Invalidëve të Luftës dhe Çështjeve Sociale 32043 19 Shërbimi i Jashtëm 32044 20 Departamenti i financave 32045 21 Objektet e informacionit dhe komunikimit 32046 22 Departamenti i Kulturës, Sporteve dhe Turizmit 32047 23 Policia e krahinës 32049 24 Departamenti i Punëve të Brendshme 32051 25 Departamenti i Drejtësisë 32052 26 Arsimi dhe trajnimi 32053 27 mjeti i transportit 32054 28 Departamenti i Shkencës dhe Teknologjisë 32055 29 Departamenti i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural 32056 30 Baza e burimeve dhe mjedisi 32057 tridhjetë e parë ndërtesë bazë 32058 32 Departamenti i Shërbimeve Shëndetësore 32060 33 komanda ushtarake 32061 34 çështjet etnike 32062 35 Dega Provinciale e Bankës Shtetërore 32063 36 inspektor krahinor 32064 37 Shkolla Politike Krahinor 32065 38 Zyra e Përfaqësimit të Agjencisë së Lajmeve të Vietnamit 32066 39 Stacioni Krahinor i Radios dhe Televizionit 32067 40 Sigurimet Shoqërore Provinciale 32070 41 Departamenti i Tatimeve 32078 42 departamenti i doganave 32079 43 Departamenti i Statistikave 32080 44 Thesari i Shtetit Krahinor 32081 45 Unioni i Shoqatave të Shkencës dhe Teknologjisë 32085 dyzet e gjashtë Bashkimi i Organizatave të Miqësisë 32086 47 Unioni i Shoqatave Letrare dhe Artistike 32087 48 Konfederata Provinciale e Punës 32088 49 Shoqata e Fermerëve Krahinor 32089 50 Komiteti Provincial i Frontit të Atdheut të Vietnamit 32090 51 Unioni i Rinisë Krahinor 32091 52 Unioni i Grave Krahinore 32092 53 Shoqata e Veteranëve Krahinor 32093

DIEN BIEN PHU CITY

Eksploroni më shumë: Udhëzime për dizajnimin e fotove të kopertinës në Facebook në internet
READ  Valorant: Hướng dẫn sử dụng Fade hiệu quả với bộ kỹ năng 'wallhack trá hình'
Së pari Posta Qendrore e qytetit Dien Bien Phu 32100 2 qytet 32101 3 Kuvendi Popullor 32102 4 Komiteti Popullor 32103 5 Komitetet e Frontit të Atdheut 32104 6 Ai Lam Ward 32106 7 Komuna Thanh Minh 32107 8 Thanh Truong Ward 32108 9 Thanh Binh Ward 32109 dhjetë Tan Thanh Ward 32110 11 Muong Thanh Ward 32111 e dymbëdhjetë Noong Bua Ward 32112 13 Nam Thanh Ward 32113 14 Komuna Ta Leng 32114 15 Zyra Postare Dien Bien Phu 32150 16 Zyra Postare Dien Bien Phu 32151 17 Posta e tij Lam 32152 18 BC.Thanh Truong 32153 19 Thanh Binh Posta 32154 20 Zyra postare Nam Thanh 32155 21 Sistemi i Zyrës Postare 1 Dien Bien 32199

QARKU DIEN BIEN

Së pari Zyra Qendrore Postare e rrethit Dien Bien 32200 2 Komisari i Qarkut 32201 3 Kuvendi Popullor 32202 4 Komiteti Popullor 32203 5 Komitetet e Frontit të Atdheut 32204 6 Komuna Sam Man 32206 7 Komuna Noong Het 32207 8 Thanh An komunë 32208 9 Komuna Thanh Xuong 32209 dhjetë Khoang Xa Ward 32210 11 Komuna Muong Phang 32211 e dymbëdhjetë Komuna Na Nhan 32212 13 Komuna Na Tau 32213 14 Komuna Muong Pon 32214 15 Komuna Hua Thanh 32215 16 Komuna Thanh Nua 32216 17 Komuna Thanh Luong 32217 18 Komuna Thanh Hung 32218 19 Komuna Thanh Chan 32219 20 Komuna Thanh Yen 32220 21 Komuna Noong Long 32221 22 Komuna e lagjes Thom 32222 23 astar pom komune 32223 24 Komuna Ha Muong 32224 25 Na U komuna 32225 26 Komuna Nua Ngam 32226 27 Komuna Na Tong 32227 28 Komuna Muong Nha 32228 29 Komuna Phu Luong 32229 30 Komuna Muong Loi 32230 tridhjetë e parë Zyra postare e Dien Bien 32250 32 Posta Ban Phu 32251

DIEN BIEN DONG DISTRICT

Së pari Zyra Qendrore Postare e rrethit Dien Bien Dong 32300 2 Komisari i Qarkut 32301 3 Kuvendi Popullor 32302 4 Komiteti Popullor 32303 5 Komitetet e Frontit të Atdheut 32304 6 Qyteti Dien Bien Dong 32306 7 Komuna Phi Nhu 32307 8 Komuna Chieng So 32308 9 Komuna Komuna Pleh 32309 dhjetë Na Son Komuna 32310 11 Komuna e Ward Nhi 32311 e dymbëdhjetë Nong U. Komuna 32312 13 Komuna Keo Lom 32313 14 Komuna Phinh Giang 32314 15 Hong Ward 32315 16 Komuna Tia Dinh 32316 17 Komuna Hang Lia 32317 18 Komuna Luan Gioi 32318 19 Komuna Muong Luan 32319 20 Posta e Detit Lindor 32350
Eksploroni më shumë: Mësoni Çfarë është një fjalë e përbërë? Shembuj të fjalëve të përbëra? Kuptimi i fjalës më të fundit të përbërë muaj
READ  Nếu trở thành đoàn viên em sẽ làm gì?

QARKU HONG ANG

Së pari Zyra Qendrore Postare e rrethit Muong Ang 32400 2 Komisari i Qarkut 32401 3 Kuvendi Popullor 32402 4 Komiteti Popullor 32403 5 Komitetet e Frontit të Atdheut 32404 6 Qyteti Muong Ang 32406 7 Ang To Komuna 32407 8 Komuna Ngoi Cay 32408 9 Komuna Muong Dang 32409 dhjetë ng Nua xã komuna 32410 11 ng Cang .komuna 32411 e dymbëdhjetë Komuna Nam Lich 32412 13 Komuna Muong Lan 32413 14 Komuna Xuan Lao 32414 15 Komuna Bung Lao 32415 16 Dorëzimi i zyrës postare Muong Ang 32450

QARKU TUAN TAO

Së pari Posta qendrore e rrethit Tuan Giao 32500 2 Komisari i Qarkut 32501 3 Kuvendi Popullor 32502 4 Komiteti Popullor 32503 5 Komitetet e Frontit të Atdheut 32504 6 Qyteti Tuan Giao 32506 7 Komuna Quai Cang 32507 8 Komuna Toa Tinh 32508 9 Komuna Ta Ma 32509 dhjetë Komuna Phinh Sang 32510 11 Komuna Na Tong 32511 e dymbëdhjetë Komuna Rang Dong 32512 13 Komuna Phuong Nhung 32513 14 Komuna Quai Nua 32514 15 Komuna Mun Chung 32515 16 Komuna Muong Mun 32516 17 Xi 32517 18 Komuna Muong Khong 32518 19 Komuna Muong Thin 32519 20 Na Say komuna 32520 21 Komuna Chieng Sinh 32521 22 Komuna Chieng Dong 32522 23 Komuna Tinh Phong 32523 24 Quai Të komunës 32524 25 Posta ofron arsim javor 32550

QARKU TOA CHAU

Së pari Zyra Qendrore Postare e rrethit Tua Chua 32600 2 Komisari i Qarkut 32601 3 Kuvendi Popullor 32602 4 Komiteti Popullor 32603 5 Komitetet e Frontit të Atdheut 32604 6 Qyteti Tua Chua 32606 7 Komuna Muong Bang 32607 8 Komuna Komuna Nhe 32608 9 Komuna Muong Dun 32609 dhjetë Komuna Tua Thang 32610 11 Komuna Huoi So 32611 e dymbëdhjetë Komuna Xin Chai 32612 13 Komuna Ta Sin Thang 32613 14 Komuna Lao Komuna Phinh 32614 15 Komuna Trung Thu 32615 16 Komuna Ta Phin 32616 17 Komuna Sinh Phinh 32617 18 Zyra Postare e Tempullit të Budës 32650

qytet

Së pari Zyra Qendrore Postare e qytetit Muong Lay 32700 2 Bashkiake 32701 3 Kuvendi Popullor 32702 4 Komiteti Popullor 32703 5 Komitetet e Frontit të Atdheut 32704 6 Na Lay Ward 32706 7 Kënga Da Ward 32707 8 Komuna Lay Nua 32708 dhjetë Zyra postare Phat Ly 32725 11 Nam Can Posta 32726
Eksploroni më shumë: A është shkruar me shkronjë pas dy pikave? A është shkruar me shkronjë pas pikëpresjes?
READ  Thủ tục cấp phiếu lý lịch t­ư pháp

Rrethi Muong Cha

Së pari Zyra Qendrore Postare e rrethit Muong Cha 32750 2 Komisari i Qarkut 32751 3 Kuvendi Popullor 32752 4 Komiteti Popullor 32753 5 Komitetet e Frontit të Atdheut 32754 6 Qyteti Muong Cha 32756 7 Komuna Huoi Mi 32757 8 Komuna Nam Ne 32758 9 Ward Ham 32759 dhjetë Komuna e Përgjithshme 32760 11 Komuna Hua He 32761 e dymbëdhjetë Komuna Huoi Leng 32762 13 Komuna Muong Tung 32763 14 Komuna Ma Thi Ho 32764 15 Komuna Sa Long 32765 16 Komuna Na Sang 32766 17 Komuna Muong Muon 32767 18 Zyra postare Phat Muong Cha 32775

QARKU JUG BO

Së pari Zyra Qendrore Postare e rrethit Nam Po 32800 2 Komisari i Qarkut 32801 3 Kuvendi Popullor 32802 4 Komiteti Popullor 32803 5 Komitetet e Frontit të Atdheut 32804 6 Komuna Na Hy 32806 7 Komuna Si Phuong Phin 32807 8 Komuna Phin Ho 32808 9 Komuna Cha Nua 32809 dhjetë Cha To Komuna 32810 11 Komuna Nam Khan 32811 e dymbëdhjetë Komuna Ward Tan 32812 13 Komuna Cha Cang 32813 14 Komuna Nam Tin 32814 15 Komuna Na Co Sa 32815 16 Komuna Na Khoa 32816 17 Komuna Nam Nhu 32817 18 Komuna Nam Chua 32818 19 Komuna Na Bong 32819 20 Komuna Vang Dan 32820 21 Zyra postare Phat Nam Po 32850

QARKU MUUONG NHE

Së pari Zyra Qendrore Postare e rrethit Muong Nhe 32900 2 Komisari i Qarkut 32901 3 Kuvendi Popullor 32902 4 Komiteti Popullor 32903 5 Komitetet e Frontit të Atdheut 32904 6 Komuna Muong Nhe 32906 7 Komuna Nam Vi 32907 8 Komuna Chung Chai 32908 9 Komuna Leng Su Sin 32909 dhjetë Komuna Sen Thuong 32910 11 Komuna Sin Thau 32911 e dymbëdhjetë Komuna Nam Ke 32912 13 Komuna Quang Lam 32913 14 Reparti im 32914 15 Komuna Huoi Lenh 32915 16 Komuna Muong Toong 32916 17 Dorëzimi i zyrës postare Muong Nhe 32950

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Mã Zipcode Điện Biên – Mã bưu điện Điện Biên mới nhất . Đừng quên truy cập Cakhia TV Trang web xem trực tiếp bóng đá không quảng cáo hot nhất hiện nay

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *