Mã Zipcode Cần Thơ – Mã bưu điện Cần Thơ mới nhất

Rate this post

Së pari Can Tho Zyra Qendrore Postare 94000 2 Komiteti i Inspektimit të Qytetit. 94001 3 Komiteti Organizativ i Komitetit të Partisë së Qytetit. 94002 4 Departamenti i Propagandës i Komitetit të Partisë së Qytetit 94003 5 Departamenti i Çështjeve Civile të qytetit 94004 6 Departamenti i Punëve të Brendshme i Komitetit të Partisë së Qytetit 94005 7 Komitetet partiake të agjencive 94009 8 Komiteti i Partisë së Qytetit dhe Zyra e Komitetit të Partisë së Qytetit 94010 9 Komiteti i partisë së bllokut të biznesit 94011 dhjetë Gazeta Can Tho 94016 11 Kuvendi Popullor 94021 e dymbëdhjetë Zyra e Deputetëve të Asamblesë Kombëtare 94030 13 Gjykata Popullore e Qytetit. 94035 14 Prokuroria Popullore e Qytetit. 94036 15 Kontrolli Shtetëror i qarkut V 94037 16 Komiteti Popullor dhe Zyra e Komitetit Popullor 94040 17 Objektet industriale dhe tregtare 94041 18 Departamenti i Planifikimit dhe Investimeve 94042 19 Departamenti i Punës, Invalidëve të Luftës dhe Çështjeve Sociale 94043 20 Shërbimi i Jashtëm 94044 21 Departamenti i financave 94045 22 Objektet e informacionit dhe komunikimit 94046 23 Departamenti i Kulturës, Sporteve dhe Turizmit 94047 24 Policia e qytetit. 94049 25 Departamenti i Parandalimit të Zjarrit 94050 26 Departamenti i Punëve të Brendshme 94051 27 Departamenti i Drejtësisë 94052 28 Arsimi dhe trajnimi 94053 29 mjeti i transportit 94054 30 Departamenti i Shkencës dhe Teknologjisë 94055 tridhjetë e parë Departamenti i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural 94056 32 Baza e burimeve dhe mjedisi 94057 33 ndërtesë bazë 94058 34 Departamenti i Shërbimeve Shëndetësore 94060 35 komanda ushtarake 94061 36 çështjet etnike 94062 37 Dega e Bankës së Shtetit në qytet. 94063 38 Inspektor i qytetit. 94064 39 Shkolla Politike e qytetit. 94065 40 Zyra e Përfaqësimit të Agjencisë së Lajmeve të Vietnamit 94066 41 Stacioni i Radio Televizionit të Qytetit. 94067 42 Sigurimet Shoqërore të Qytetit. 94070 43 Departamenti i Tatimeve 94078 44 departamenti i doganave 94079 45 Departamenti i Statistikave 94080 dyzet e gjashtë Thesari i Shtetit të Qytetit. 94081 47 Unioni i Shoqatave të Shkencës dhe Teknologjisë 94085 48 Bashkimi i Organizatave të Miqësisë 94086 49 Unioni i Shoqatave Letrare dhe Artistike 94087 50 Sindikata e Punës së Qytetit. 94088 51 Shoqata e Fermerëve të Qytetit. 94089 52 Komiteti i Frontit të Qytetit të Atdheut. 94090 53 Esnafi 94091 54 Unioni i Grave të qytetit. 94092 55 Shoqata e Veteranëve të Qytetit. 94093
Eksploroni më shumë: 3 mënyra për të shkruar thyesat me fjalë janë jashtëzakonisht të thjeshta

QARKU NINH KIEU

READ  Tổng hợp 12 dịch vụ lắp đặt camera uy tín chất lượng tại Hà Nội
Së pari Zyra Qendrore Postare e Qarkut Ninh Kieu 94100 2 Komisari i Qarkut 94101 3 Kuvendi Popullor 94102 4 Komiteti Popullor 94103 5 Komitetet e Frontit të Atdheut 94104 6 Thoi Binh Ward 94106 7 Cai Khe Ward 94107 8 Një Lagje Hoa 94108 9 Një Lagje Nghiep 94109 dhjetë Një repart Cu 94110 11 Një Lagje Hoi 94111 e dymbëdhjetë Tan An Ward 94112 13 Një Lac Lac 94113 14 Një lagje Phu 94114 15 Xuan Khanh Ward 94115 16 Hung Loi Ward 94116 17 Një lagje Khanh 94117 18 Një Lagje Binh 94118 19 Can Tho Zyra Postare 94150 20 Can Tho Zyra Postare 94151 21 Zyra postare Cai Khe 94152 22 Zyra postare e tregut Cai Khe 94153 23 Një zyrë postare Hoa 94154 24 Zyra postare Xuan Khanh 94155 25 Mau Than Posta 94156 26 Zyra postare Hung Loi 94157 27 Një zyrë postare Khanh 94158 28 Një zyrë postare Binh 94159 29 HCC mundet zyra postare 94198

VAZO

Së pari Zyra Qendrore Postare e Qarkut Binh Thuy 94200 2 Komisari i Qarkut 94201 3 Kuvendi Popullor 94202 4 Komiteti Popullor 94203 5 Komitetet e Frontit të Atdheut 94204 6 P. Binh Thuy 94206 7 Lagjja Bui Huu Nghia 94207 8 Tra An Ward 94208 9 Tra Noc Ward 94209 dhjetë Thoi An Dong Ward 94210 11 Long Tuyen Ward 94211 e dymbëdhjetë Long Hoa Ward 94212 13 Një repart Thoi 94213 14 Noc Che Delivery Posta 94250 15 Posta e Parkut Industrial Tra Noc 94251 16 Zyra postare Binh Thuy 94252 17 Tra An Posta 94253 18 Një zyrë postare Thoi 94254

O RRETH MON

Së pari O Mon Posta Qendrore e Qarkut 94300 2 Komisari i Qarkut 94301 3 Kuvendi Popullor 94302 4 Komiteti Popullor 94303 5 Komitetet e Frontit të Atdheut 94304 6 Chau Van Liem Ward 94306 7 Truong Lac Ward 94307 8 Phuoc Thoi Ward 94308 9 Thoi An Ward 94309 dhjetë Thoi Long Ward 94310 11 Long Hung Ward 94311 e dymbëdhjetë Thoi Hoa Ward 94312 13 Zyra postare Phat O Mon 94350 14 Zyra postare Chau Van Liem 94351 15 Long Hung Post Office 94352
Eksploroni më shumë: Udhëzime për redaktimin dhe ndarjen e fotove në VSCO
READ  File IGS là gì? – THPT Lê Hồng Phong

VËRTETË. QARKU

Së pari Posta Qendrore e rrethit Thot Not 94400 2 Komisari i Qarkut 94401 3 Kuvendi Popullor 94402 4 Komiteti Popullor 94403 5 Komitetet e Frontit të Atdheut 94404 6 Thot Jo Ward 94406 7 Thoi Thuan Ward 94407 8 Thuan An Ward 94408 9 Trung Nhut Ward 94409 dhjetë Thanh Hoa Ward 94410 11 Trung Kien Ward 94411 e dymbëdhjetë Tan Loc Ward 94412 13 Thuan Hung Ward 94413 14 Tan Hung Ward 94414 15 Zyra postare 94450 16 Posta Thoi Thuan 94451 17 Thuan Hung Post Office 1 94452 18 Bordi i Drejtorëve Tan Loc 1 94453

QARKU VINH THANH

Së pari Zyra postare qendrore e rrethit Vinh Thanh 94500 2 Komisari i Qarkut 94501 3 Kuvendi Popullor 94502 4 Komiteti Popullor 94503 5 Komitetet e Frontit të Atdheut 94504 6 Qyteti i përjetshëm 94506 7 Thanh My Komuna 94507 8 Komuna Thanh Quoi 94508 9 Thanh An komunë 94509 dhjetë Komuna Thanh Loi 94510 11 Komuna Thanh Thang 94511 e dymbëdhjetë Thanh An qytet 94512 13 Komuna Thanh Tien 94513 14 Komuna Thanh Loc 94514 15 Komuna Vinh Binh 94515 16 Komuna Vinh Trinh 94516 17 Zyra postare Vinh Thanh Phat 94550 18 Thanh An Posta 94551 19 Bordi i Drejtorëve të Thanh Quoi 1 94552 20 Thanh An Bordi Ekzekutiv 1 94553 21 Departamenti i Kulturës Vinh Trinh 1 94554

QARKU I KUQ

Së pari Co Do Zyra Qendrore Postare e Qarkut 94600 2 Komisari i Qarkut 94601 3 Kuvendi Popullor 94602 4 Komiteti Popullor 94603 5 Komitetet e Frontit të Atdheut 94604 6 qytet me flamur të kuq 94606 7 Komuna Thoi Hung 94607 8 Komuna Trung Thanh 94608 9 Trung An Komuna 94609 dhjetë Komuna Trung Hung 94610 11 Komuna Thanh Phu 94611 e dymbëdhjetë Komuna Thoi Dong 94612 13 Komuna Thoi Xuan 94613 14 Komuna Dong Thang 94614 15 Komuna Dong Hiep 94615 16 Posta e Flamurit të Kuq 94650 17 Posta e Flamurit të Kuq 94651 18 Trung An Posta 94652 19 Kënga Hau VBSP 94653 20 Bordi Ekzekutiv i Fermës së Flamurit të Kuq 94654 21 Ferma e Flamurit të Gjelbër 94655
Eksploroni më shumë: E papërfunduar, e papërfunduar ose e papërfunduar është drejtshkrimi i saktë vietnamez
READ  Thiết lập quyền riêng tư cho tài khoản Instagram

QARKU PËR TË DREJTUAR

Së pari Posta Qendrore e Qarkut Thoi Lai 94700 2 Komisari i Qarkut 94701 3 Kuvendi Popullor 94702 4 Komiteti Popullor 94703 5 Komitetet e Frontit të Atdheut 94704 6 qyteti Thoi Lai 94706 7 Komuna Dinh Mon 94707 8 Komuna Thoi Thanh 94708 9 Komuna Tan Thanh 94709 dhjetë Komuna Xuan Thang 94710 11 Komuna Thoi Tan 94711 e dymbëdhjetë Komuna Dong Thuan 94712 13 Komuna Dong Binh 94713 14 Komuna Truong Xuan A 94714 15 Komuna Truong Xuan BE 94715 16 Komuna Truong Xuan 94716 17 Komuna Truong Thang 94717 18 Komuna Truong Thanh 94718 19 Zyra postare Phat Thoi Lai 94750

QARKU PHONG DIEN

Së pari Zyra Qendrore Postare e Qarkut Phong Dien 94800 2 Komisari i Qarkut 94801 3 Kuvendi Popullor 94802 4 Komiteti Popullor 94803 5 Komitetet e Frontit të Atdheut 94804 6 Qyteti Phong Dien 94806 7 Komuna ime Khanh 94807 8 Komuna Giai Xuan 94808 9 Komuna Tan Thoi 94809 dhjetë Komuna Truong Long 94810 11 Komuna Nhon Ai 94811 e dymbëdhjetë Komuna Nhon Nghia 94812 13 Zyra postare Phat Phong Dien 94850

Distrikti Cai Rang

Së pari Zyra Qendrore Postare e rrethit Cai Rang 94900 2 Komisari i Qarkut 94901 3 Kuvendi Popullor 94902 4 Komiteti Popullor 94903 5 Komitetet e Frontit të Atdheut 94904 6 Le Binh Ward 94906 7 Ba Lang Ward 94907 8 Thuong Thanh Ward 94908 9 Hung Thanh Ward 94909 dhjetë Phu Thu Ward 94910 11 Tan Phu Ward 94911 e dymbëdhjetë Hung Phu Ward 94912 13 Can Tho Zyra Postare 94950 14 Mund Tho e-commerce ofrimit të zyrës postare 94951 15 Posta jep dhëmbët 94952 16 Zyra postare Ba Lang 94953 17 Posta Thuong Thanh 94954 18 Zyra postare Phu Thu 94955 19 Mund Tho e-commerce zyra postare 94956 20 Zyra postare e besuar 94957 21 Ekipi i postës 94958 22 Grupi i dërgimit të postës postare CPN 94959 23 Sistemi i Zyrës Postare 1 Can Tho 94999

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Mã Zipcode Cần Thơ – Mã bưu điện Cần Thơ mới nhất . Đừng quên truy cập Cakhia TV Trang web xem trực tiếp bóng đá không quảng cáo hot nhất hiện nay

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *