Mã Zipcode Cà Mau – Mã bưu điện Cà Mau mới nhất

Rate this post

Së pari Zyra Qendrore e Postës Ca Mau 98000 2 Komiteti i Inspektimit të Komitetit Krahinor të Partisë 98001 3 Komiteti Organizativ i Komitetit Krahinor të Partisë 98002 4 Departamenti i Propagandës së Komitetit Krahinor të Partisë 98003 5 Komiteti Krahinor i Partisë për Mobilizimin Masiv 98004 6 Departamenti i Punëve të Brendshme të Komitetit Krahinor të Partisë 98005 7 Komitetet partiake të agjencive 98009 8 Komiteti Krahinor i Partisë dhe Zyra e Komitetit Krahinor të Partisë 98010 9 Komiteti i Partisë i bllokut të biznesit 98011 dhjetë Gazeta Ca Mau 98016 11 Kuvendi Popullor 98021 e dymbëdhjetë Zyra e Deputetëve të Asamblesë Kombëtare 98030 13 Gjykata Popullore Provinciale 98035 14 Prokuroria Popullore Provinciale 98036 15 Komiteti Popullor dhe Zyra e Komitetit Popullor 98040 16 Objektet industriale dhe tregtare 98041 17 Departamenti i Planifikimit dhe Investimeve 98042 18 Departamenti i Punës, Invalidëve të Luftës dhe Çështjeve Sociale 98043 19 Shërbimi i Jashtëm 98044 20 Departamenti i financave 98045 21 Objektet e informacionit dhe komunikimit 98046 22 Departamenti i Kulturës, Sporteve dhe Turizmit 98047 23 Policia e krahinës 98049 24 Departamenti i Punëve të Brendshme 98051 25 Departamenti i Drejtësisë 98052 26 Arsimi dhe trajnimi 98053 27 mjeti i transportit 98054 28 Departamenti i Shkencës dhe Teknologjisë 98055 29 Departamenti i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural 98056 30 Baza e burimeve dhe mjedisi 98057 tridhjetë e parë ndërtesë bazë 98058 32 Departamenti i Shërbimeve Shëndetësore 98060 33 komanda ushtarake 98061 34 çështjet etnike 98062 35 Dega Provinciale e Bankës Shtetërore 98063 36 inspektor krahinor 98064 37 Shkolla Politike Krahinor 98065 38 Zyra e Përfaqësimit të Agjencisë së Lajmeve të Vietnamit 98066 39 Stacioni Krahinor i Radios dhe Televizionit 98067 40 Sigurimet Shoqërore Provinciale 98070 41 Departamenti i Tatimeve 98078 42 departamenti i doganave 98079 43 Departamenti i Statistikave 98080 44 Thesari i Shtetit Krahinor 98081 45 Unioni i Shoqatave të Shkencës dhe Teknologjisë 98085 dyzet e gjashtë Bashkimi i Organizatave të Miqësisë 98086 47 Unioni i Shoqatave Letrare dhe Artistike 98087 48 Konfederata Provinciale e Punës 98088 49 Shoqata e Fermerëve Krahinor 98089 50 Komiteti Provincial i Frontit të Atdheut të Vietnamit 98098 51 Unioni i Rinisë Krahinor 98091 52 Unioni i Grave Krahinore 98092 53 Shoqata e Veteranëve Krahinor 98093

CA MAU CITY

Së pari Zyra postare qendrore e qytetit të Ca Mau 98100 2 qytet 98101 3 Kuvendi Popullor 98102 4 Komiteti Popullor 98103 5 Komitetet e Frontit të Atdheut 98104 6 Reparti 9 98106 7 Tan Xuyen Ward 98107 8 Reparti 1 98108 9 Rrethi 2 98109 dhjetë Reparti 5 98110 11 Reparti 4 98111 e dymbëdhjetë Tan Thanh Ward 98112 13 Një komunë Xuyen 98113 14 Reparti 8 98114 15 Reparti 7 98115 16 Reparti 6 98116 17 Komuna Tan Thanh 98117 18 Komuna Tac Van 98118 19 Komuna Dinh Binh 98119 20 Komuna Hoa Thanh 98120 21 Komuna Ly Van Lam 98121 22 Komuna Hoa Tan 98122 23 Zyra postare e Ca Mau 98150 24 Zyra postare e Ca Mau 98151 25 Biznesi i marketingut postar 98152 26 Ndërtesë me tela çeliku të zyrës postare 98153 27 Zyra postare Nguyen Tat Thanh 98154 28 Posta e Repartit 7 98155 29 Zyra postare Tan Thanh 98156 30 Zyra postare Tac Van 98157 tridhjetë e parë Zyra postare Le Hong Phong 98158 32 VBSP Vam O Ro 98159 33 Sistemi Postar 1 Ca Mau 98199
Eksploroni më shumë: Çfarë është paralelizmi? – Shkolla e mesme Le Hong Phong
READ  2 look CMLL – Giải Rubik nâng cao theo Roux

QARKU THIEU BINH

Së pari Posta Qendrore e Qarkut Thoi Binh 98200 2 Komisari i Qarkut 98201 3 Kuvendi Popullor 98202 4 Komiteti Popullor 98203 5 Komitetet e Frontit të Atdheut 98204 6 Qyteti Thoi Binh 98206 7 Komuna Tri Right 98207 8 Komuna Tri Luc 98208 9 Komuna e plazhit Bach Dong 98209 dhjetë Komuna Tan Bang 98210 11 Komuna Bien Bach 98211 e dymbëdhjetë Komuna Thoi Binh 98212 13 Komuna Tan Phu 98213 14 Komuna Tan Loc Bac 98214 15 Komuna Tan Loc Dong 98215 16 Komuna Tan Loc 98216 17 Komuna Ho Thi Ky 98217 18 Zyra postare Phat Thoi Binh 98250 19 Zyra postare në të djathtë 98251 20 Zyra postare Tan Bang 98252

QARKU U MINH

Së pari Zyra Qendrore Postare e rrethit U Minh 98300 2 Komisari i Qarkut 98301 3 Kuvendi Popullor 98302 4 Komiteti Popullor 98303 5 Komitetet e Frontit të Atdheut 98304 6 Qyteti U Minh 98306 7 Komuna Khanh Thuan 98307 8 Komuna Khanh Hoa 98308 9 Komuna Khanh Tien 98309 dhjetë Komuna Khanh Hoi 98310 11 Komuna Khanh Lam 98311 e dymbëdhjetë Komuna Nguyen Phich 98312 13 Komuna Khanh An 98313 14 Dorëzoni zyrën postare të U Minh 98350 15 Zyra postare Khanh Tien 98351 16 Zyra postare Khanh Hoi 98352 17 Posta Khanh An Park Industrial 98353 18 Banka Khanh Hoa për Politikat Sociale 98354

QARKU TRAN VAN TIN

Së pari Zyra Qendrore Postare e rrethit Tran Van Thoi 98400 2 Komisari i Qarkut 98401 3 Kuvendi Popullor 98402 4 Komiteti Popullor 98403 5 Komitetet e Frontit të Atdheut 98404 6 Qyteti Tran Van Thoi 98406 7 Komuna Khanh Binh Dong 98407 8 Komuna Tran Hoi 98408 9 Komuna Khanh Hung 98409 dhjetë Komuna Khanh Loc 98410 11 Komuna Phong Lac 98411 e dymbëdhjetë Komuna Loi An 98412 13 Komuna Khanh Binh 98413 14 Komuna Khanh Binh në veriperëndim 98414 15 Komuna Khanh Binh Tay 98415 16 Komuna Khanh Hai 98416 17 Kënga Doc Town 98417 18 Komuna Phong Dien 98418 19 Zyra postare e Tran Van Thoi 98450 20 Zyra postare Khanh Hung 98451 21 Zyra e Postës Da Bac 98452 22 Song Doc Post Office A 98453 23 Kënga Doc Post Office BE 98454 24 Modeli BDVH 98455 25 Bordi Ekzekutiv Ly Tu Trong 98456 26 Vodafone of No Team 98457 27 U Minh Farm Banka e Politikave Sociale 98458 28 Parku Kulturor Rach Lum 98459 29 Zyra e Plantacionit të Grassland 98460 30 Departamenti im i Kulturës Binh 98461 tridhjetë e parë Departamenti i Kulturës Phong Lac 98462 32 Bordi Ekzekutiv i LNT Tran Van Thoi 98463 33 Departamenti i Bujqësisë 402 98464 34 Bordi i pronarit të kallam sheqerit 98465
Eksploroni më shumë: Çfarë është metabolizmi? Si funksionon metabolizmi?
READ  1314 là gì? – THPT Lê Hồng Phong

QARKU PHU TAN

Së pari Zyra Qendrore Postare e rrethit Phu Tan 98500 2 Komisari i Qarkut 98501 3 Kuvendi Popullor 98502 4 Komiteti Popullor 98503 5 Komitetet e Frontit të Atdheut 98504 6 Komuna Viet Khai 98506 7 Qyteti Cai Doi Vam 98507 8 Komuna Rach Cheo 98508 9 Komuna Tan Hung Tay 98509 dhjetë Komuna Tan Hai 98510 11 Komuna Phu Tan 98511 e dymbëdhjetë Phu Komuna Ime 98512 13 Komuna Phu Thuan 98513 14 Komuna Viet Thang 98514 15 Zyra postare Phat Phu Tan 98550 16 Shkoni në zyrën postare të Kongresit 98551 17 Posta Rach Cheo 98552 18 Zyra postare Phu Tan 98553 19 Zyra postare Vam Dinh 98554 20 Zyra e Plantacionit Kufitar 98555

QARKU Cai Nuoc

Së pari Zyra Qendrore Postare e rrethit Cai Nuoc 98600 2 Komisari i Qarkut 98601 3 Kuvendi Popullor 98602 4 Komiteti Popullor 98603 5 Komitetet e Frontit të Atdheut 98604 6 Qyteti Cai Nuoc 98606 7 Komuna Dong Thoi 98607 8 Komuna Dong Hung 98608 9 Komuna Tan Hung Dong 98609 dhjetë Komuna Tran Thoi 98610 11 Komuna Tan Hung 98611 e dymbëdhjetë Hoa Komuna ime 98612 13 Hung My Komuna 98613 14 Komuna Phu Hung 98614 15 Komuna Thanh Phu 98615 16 Luong Komuna Tran 98616 17 Zyra postare e dërgesës së ujit 98650 18 Posta 19 maj 98651 19 Hung Posta ime 98652 20 Dokumentar Peshku Gjarpër 98653

QARKU Dam Doi

Së pari Posta Qendrore e Distriktit Dam Doi 98700 2 Komisari i Qarkut 98701 3 Kuvendi Popullor 98702 4 Komiteti Popullor 98703 5 Komitetet e Frontit të Atdheut 98704 6 Qyteti Dam Doi 98706 7 Komuna Ta An Khuong Nam 98707 8 Komuna Ta An Khuong 98708 9 Komuna Tan Trung 98709 dhjetë Komuna Tran Phan 98710 11 Komuna Tan Duyet 98711 e dymbëdhjetë Komuna Tan Dan 98712 13 Komuna Tan Duc 98713 14 Komuna Ta An Khuong Dong 98714 15 Komuna Bac Quach Pham 98715 16 Komuna Quach Pham 98716 17 Komuna Thanh Tung 98717 18 Komuna Ngoc Chanh 98718 19 Komuna Nguyen Huan 98719 20 Komuna Tan Tien 98720 21 Komuna Tan Thuan 98721 22 Posta e Digës së Bat 98750 23 Zyra postare Duong Thi Cam Van 98751 24 Zyra postare Tan Tien 98752 25 Bordi Ekzekutiv i Hong Phuoc 98753
Eksploroni më shumë: Si të hiqni hijet në foto thjesht dhe me lehtësi
READ  Mẫu đơn trình báo công an

NAM CAN DISTRICT

Së pari Zyra Qendrore Postare e rrethit Nam Can 98800 2 Komisari i Qarkut 98801 3 Kuvendi Popullor 98802 4 Komiteti Popullor 98803 5 Komitetet e Frontit të Atdheut 98804 6 Qyteti Nam Can 98806 7 Komuna Hang Vinh 98807 8 Komuna Hiep Tung 98808 9 Komuna Ham Rong 98809 dhjetë Komuna Toka e Re 98810 11 Komuna Lam Hai 98811 e dymbëdhjetë Komuna Tam Giang 98812 13 Komuna Tam Giang Dong 98813 14 Zyra postare dorëzoi pesë njësi 98850 15 Zyra postare e Gjirit 98851

NGOC HIEN QARKU

Së pari Zyra postare qendrore e rrethit Ngoc Hien 98900 2 Komisari i Qarkut 98901 3 Kuvendi Popullor 98902 4 Komiteti Popullor 98903 5 Komitetet e Frontit të Atdheut 98904 6 Qyteti Rach Goc 98906 7 Komuna Tan An 98907 8 Komuna Tam Giang Tay 98908 9 Komuna Tan An Tay 98909 dhjetë Një komunë Dong 98910 11 Vien An Komuna 98911 e dymbëdhjetë Komuna Dat Mui 98912 13 Zyra postare Phat Ngoc Hien 98950 14 Një zyrë postare Dong 98951 15 NJË . Zyra postare 98952 16 Zyra postare Dat Mui 98953 17 Bordi origjinal i Drejtorëve 98954

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Mã Zipcode Cà Mau – Mã bưu điện Cà Mau mới nhất . Đừng quên truy cập Cakhia TV Trang web xem trực tiếp bóng đá không quảng cáo hot nhất hiện nay

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *