Mã Zipcode Bình Phước – Mã bưu điện Bình Phước mới nhất

Rate this post

Së pari Zyra Qendrore Postare e Provincës Binh Phuoc 67000 2 Komiteti i Inspektimit të Komitetit Krahinor të Partisë 67001 3 Komiteti Organizativ i Komitetit Krahinor të Partisë 6702 4 Departamenti i Propagandës së Komitetit Krahinor të Partisë 6703 5 Komiteti Krahinor i Partisë për Mobilizimin Masiv 6704 6 Departamenti i Punëve të Brendshme të Komitetit Krahinor të Partisë 67005 7 Komitetet partiake të agjencive 67009 8 Komiteti Krahinor i Partisë dhe Zyra e Komitetit Krahinor të Partisë 67010 9 Komiteti i Partisë i bllokut të biznesit 67011 dhjetë Gazeta Binh Phuoc 67016 11 Kuvendi Popullor 67021 e dymbëdhjetë Zyra e Deputetëve të Asamblesë Kombëtare 67030 13 Gjykata Popullore Provinciale 67035 14 Prokuroria Popullore Provinciale 67036 15 Komiteti Popullor dhe Zyra e Komitetit Popullor 67040 16 Objektet industriale dhe tregtare 67041 17 Departamenti i Planifikimit dhe Investimeve 67042 18 Departamenti i Punës, Invalidëve të Luftës dhe Çështjeve Sociale 67043 19 Shërbimi i Jashtëm 67044 20 Departamenti i financave 67045 21 Objektet e informacionit dhe komunikimit 67046 22 Departamenti i Kulturës, Sporteve dhe Turizmit 67047 23 Policia e krahinës 67049 24 Departamenti i Punëve të Brendshme 67051 25 Departamenti i Drejtësisë 67052 26 Arsimi dhe trajnimi 67053 27 mjeti i transportit 67054 28 Departamenti i Shkencës dhe Teknologjisë 67055 29 Departamenti i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural 67056 30 Baza e burimeve dhe mjedisi 67057 tridhjetë e parë ndërtesë bazë 67058 32 Departamenti i Shërbimeve Shëndetësore 67060 33 komanda ushtarake 67061 34 çështjet etnike 67062 35 Dega Provinciale e Bankës Shtetërore 67063 36 inspektor krahinor 67064 37 Shkolla Politike Krahinor 67065 38 Zyra e Përfaqësimit të Agjencisë së Lajmeve të Vietnamit 67066 39 Stacioni Krahinor i Radios dhe Televizionit 67067 40 Sigurimet Shoqërore Provinciale 67070 41 Departamenti i Tatimeve 67078 42 departamenti i doganave 67079 43 Departamenti i Statistikave 67080 44 Thesari i Shtetit Krahinor 67081 45 Unioni i Shoqatave të Shkencës dhe Teknologjisë 67085 dyzet e gjashtë Bashkimi i Organizatave të Miqësisë 67086 47 Unioni i Shoqatave Letrare dhe Artistike 67087 48 Konfederata Provinciale e Punës 67088 49 Shoqata e Fermerëve Krahinor 67089 50 Komiteti Provincial i Frontit të Atdheut të Vietnamit 67090 51 Unioni i Rinisë Krahinor 67091 52 Unioni i Grave Krahinore 67092 53 Shoqata e Veteranëve Krahinor 67093

Qyteti Mango

Së pari Zyra Qendrore e Postës Dong Mango 67100 2 Bashkiake 67101 3 Kuvendi Popullor 67102 4 Komiteti Popullor 67103 5 Komitetet e Frontit të Atdheut 67104 6 Tan Phu Ward 67106 7 Komuna Tien Thanh 67107 8 Komuna Tan Thanh 67108 9 Komuna Tien Hung 67109 dhjetë Tan Binh Ward 67110 11 Reparti Tan Xuan 67111 e dymbëdhjetë Tan Thien Ward 67112 13 Tan Dong Ward 67113 14 Posta dërgon Dong Xoai 67150 15 Zyra postare Binh Phuoc 67151 16 Zyra postare Tan Thanh 67152 17 Sistemi i Zyrës Postare 1 Binh Phuoc 67199
Eksploroni më shumë: Pse thuhet se mbrojtja e mjedisit është çështje e mbijetesës së njerëzimit?
READ  Tìm hiểu Ảnh trai đẹp đầu nấm 2k4 mới nhất tháng

QARKU DONG PHU

Së pari Zyra Qendrore Postare e Qarkut Dong Phu 67200 2 Komisari i Qarkut 67201 3 Kuvendi Popullor 67202 4 Komiteti Popullor 67203 5 Komitetet e Frontit të Atdheut 67204 6 Qyteti Tan Phu 67206 7 Komuna Tan Tien 67207 8 Komuna Tan Lap 67208 9 Komuna Tan Hoa 67209 dhjetë Komuna Tan Loi 67210 11 Komuna Tan Hung 67211 e dymbëdhjetë Komuna Tan Phuoc 67212 13 Komuna Dong Tam 67213 14 Komuna Dong Tien 67214 15 Komuna Thuan Phu 67215 16 Komuna Thuan Loi 67216 17 Zyra postare Dong Phu 67250 18 Zyra postare Tan Hoa 67251 19 Zyra postare Dong Tam 67252 20 Zyra postare e përshtatshme 67253

QARKU BU DANG

Së pari Zyra postare qendrore e rrethit Bu Dang 67300 2 Komisari i Qarkut 67301 3 Kuvendi Popullor 67302 4 Komiteti Popullor 67303 5 Komitetet e Frontit të Atdheut 67304 6 Qyteti Duc Phong 67306 7 solidariteti komunal 67307 8 Komuna Tho Son 67308 9 Komuna Phu Son 67309 dhjetë Komuna Dak Nhau 67310 11 rruga e komunes 10 67311 e dymbëdhjetë Bom Bo. komunës 67312 13 Komuna Binh Minh 67313 14 Komuna Minh Hung 67314 15 Komuna Duc Lieu 67315 16 Komuna Nghia Binh 67316 17 Komuna Nghia Trung 67317 18 Komuna Dang Ha 67318 19 Komuna Thong Nhat 67319 20 Komuna Phuoc Son 67320 21 Komuna Dong Nai 67321 22 Zyra postare Bu Dang 67350 23 Zyra postare Minh Hung 67351 24 Zyra postare e Duc Lieu 67352

PHUOC LONG Qyteti

Së pari Zyra Qendrore Postare e qytetit Phuoc Long 67400 2 Bashkiake 67401 3 Kuvendi Popullor 67402 4 Komiteti Popullor 67403 5 Komitetet e Frontit të Atdheut 67404 6 Long Phuoc Ward 67406 7 Phuoc Binh Ward 67407 8 Djali Giang Ward 67408 9 Komuna Long Giang 67409 dhjetë Long Thuy Ward 67410 11 Thac Mo Ward 67411 e dymbëdhjetë Komuna Phuoc Tin 67412 13 Zyra postare e gjatë Phat Phuoc 67450 14 Zyra postare Phuoc Binh 67451
Eksploroni më shumë: Formulari i aplikimit për përfitimet e papunësisë
READ  File SRT là gì? – THPT Lê Hồng Phong

BO GIA DO DISTRICT

Së pari Zyra Qendrore Postare e rrethit Bu Gia Map 67500 2 Komisari i Qarkut 67501 3 Kuvendi Popullor 67502 4 Komiteti Popullor 67503 5 Komitetet e Frontit të Atdheut 67504 6 Komuna Phu Nghia 67506 7 Komuna Phuoc Minh 67507 8 Komuna Binh Thang 67508 9 Komuna Da Kia 67509 dhjetë Komuna Duc Hanh 67510 11 Komuna Phu Van 67511 e dymbëdhjetë Dak O komuna 67512 13 Bu Gia Harta Komuna 67513 14 Bu Gia Harta Zyra Postare 67550 15 Posta Da Kia 67551 16 Posta Dak O 67552

LOC NINH QARKU

Së pari Zyra Qendrore Postare e Qarkut Loc Ninh 67600 2 Komisari i Qarkut 67601 3 Kuvendi Popullor 67602 4 Komiteti Popullor 67603 5 Komitetet e Frontit të Atdheut 67604 6 Qyteti Loc Ninh 67606 7 Komuna Loc Thuan 67607 8 Komuna Loc Hiep 67608 9 Loc An Komuna 67609 dhjetë Komuna Loc Hoa 67610 11 Komuna Loc Thanh 67611 e dymbëdhjetë Komuna Loc Tan 67612 13 Komuna Loc Thien 67613 14 Komuna Loc Thanh 67614 15 Komuna Loc Thinh 67615 16 Komuna Loc Hung 67616 17 Komuna Loc Thai 67617 18 Komuna Loc Khanh 67618 19 Komuna Loc Dien 67619 20 Komuna Loc Quang 67620 21 Komuna Loc Phu 67621 22 Zyra postare Phat Loc Ninh 67630

CO DAO QARKU

Së pari Posta Qendrore e Qarkut Bu Dop 67650 2 Komisari i Qarkut 67651 3 Kuvendi Popullor 67652 4 Komiteti Popullor 67653 5 Komitetet e Frontit të Atdheut 67654 6 qytet paqësor 67656 7 komuna e bekuar 67657 8 Komuna Hung Phuoc 67658 9 Komuna Thien Hung 67659 dhjetë Komuna Thanh Hoa 67660 11 Komuna Tan Thanh 67661 e dymbëdhjetë Komuna Tan Tien 67662 13 Zyra postare Phat Bup Dop 67675 14 Zyra postare Tan Tien 67676

QARKU PHU NHON

Së pari Zyra Qendrore Postare e rrethit Phu Rieng 67700 2 Komisari i Qarkut 67701 3 Kuvendi Popullor 67702 4 Komiteti Popullor 67703 5 Komitetet e Frontit të Atdheut 67704 6 Komuna Phu Rieng 67706 7 Komuna Phu Trung 67707 8 Komuna Phuoc Tan 67708 9 Komuna Bu Nho 67709 dhjetë Komuna Long Tan 67710 11 Komuna Long Ha 67711 e dymbëdhjetë Komuna Long Binh 67712 13 Komuna Long Hung 67713 14 Komuna Binh Tan 67714 15 Komuna Binh Son 67715 16 Dorëzimi i zyrës postare Phu Rieng 67750 17 Zyra postare Phu Rieng 2 67751 18 Zyra postare Bu Nho 67752
Eksploroni më shumë: Mënyra e thjeshtë për të anuluar një porosi në tiktok në pritje të transportit
READ  Tiết lộ cho bạn công thức chỉnh ảnh trên iphone hot trend nhất hiện nay

QARKU HON QUANG

Së pari Zyra Qendrore Postare e rrethit Hon Quan 67800 2 Komisari i Qarkut 67801 3 Kuvendi Popullor 67802 4 Komiteti Popullor 67803 5 Komitetet e Frontit të Atdheut 67804 6 Komuna Tan Khai 67806 7 Komuna Tan Quan 67807 8 Phuoc An Komuna 67808 9 Komuna Tan Hung 67809 dhjetë Thanh An komunë 67810 11 Një komunë Khuong 67811 e dymbëdhjetë Komuna Tan Loi 67812 13 Komuna Thanh Binh 67813 14 Një komunë Phu 67814 15 Komuna Minh Tam 67815 16 Komuna Minh Duc 67816 17 Dong No Komuna 67817 18 Komuna Tan Hiep 67818 19 Zyra postare Phat Hanh 67825 20 Posta Tan Loi 67826

Qyteti BINH LONG

Së pari Zyra Qendrore Postare e qytetit Binh Long 67850 2 Bashkiake 67851 3 Kuvendi Popullor 67852 4 Komiteti Popullor 67853 5 Komitetet e Frontit të Atdheut 67854 6 Hung Chien Ward 67856 7 Phu Duc Ward 67857 8 Phu Thinh Ward 67858 9 Një Loc Repart 67859 dhjetë Komuna Thanh Phu 67860 11 Komuna Thanh Luong 67861 e dymbëdhjetë Zyra postare e gjatë Phat Binh 67875 13 Zyra postare Thanh Luong 67876

QARKU CHON THANH

Së pari Zyra Qendrore Postare e rrethit Chon Thanh 67900 2 Komisari i Qarkut 67901 3 Kuvendi Popullor 67902 4 Komiteti Popullor 67903 5 Komitetet e Frontit të Atdheut 67904 6 Qyteti Chon Thanh 67906 7 Komuna Minh Thanh 67907 8 Komuna Nha Bich 67908 9 Komuna Minh Thang 67909 dhjetë Komuna Minh Lap 67910 11 Komuna Quang Minh 67911 e dymbëdhjetë Komuna Minh Hung 67912 13 Komuna Minh Long 67913 14 Komuna Thanh Tam 67914 15 Zyra postare Phat Chon Thanh 67950 16 Zyra postare Chon Thanh 2 67951 17 Nha Bich Posta 67952 18 Zyra postare Minh Lap 67953 19 Minh Hung Post Office 2 67954

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Mã Zipcode Bình Phước – Mã bưu điện Bình Phước mới nhất . Đừng quên truy cập Cakhia TV Trang web xem trực tiếp bóng đá không quảng cáo hot nhất hiện nay

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *