Lumyer – “Cơn sốt tự sướng” mới trên di động

Rate this post

Këto Aplikacioni selfie ka qenë gjithmonë një nga aplikacionet më të nxehta në dyqanin e aplikacioneve të smartfonëve. Dhe së fundmi, një aplikacion i quajtur Lumyer po “sulmon” dhe po krijon PhotoWonder, Kamera 360 Goxha PhotoRus… bëhuni e kaluara.

Shkolla e mesme Le Hong Phong Lumyer është falas për iOS

Lumyer për Android shkarko falas

Mund të thuhet se Lumyer është një aplikacion fotografie “Selfie më unike” ndonjëherë. Sepse ndryshe nga aplikacionet e mëparshme, Lumyer nuk sjell bukuri bie në sy, efekte të bukura, kute apo shkëlqim të bukur, por përkundrazi, ky aplikacion ju bën mjaft… të çmendur.

Selfie me Lumyer në celular

Jo vetëm e thjeshtë, e lehtë për t’u përdorur me shumë efekte unike fotografike, Lumyer gjithashtu mund të ndajë Ndani foton pas “selfie” në komunitetin Lumyer ose postojeni në rrjete të tjera sociale të njohura si Facebook, Twitter, Instagram Goxha Pinterest... Nëse dëshironi të njiheni dhe të provoni pak “po” me këtë aplikacion jashtëzakonisht “hot”, mund ta shkarkoni menjëherë duke ndjekur lidhjen e mësipërme. Ose referojuni udhëzuesit të shpejtë të përdoruesit më poshtë.

Po shikoni: Lumyer – “Çmenduria e re e selfieve” në celular

Hapi 1: Ju hyni në dyqanin e aplikacioneve për pajisjen tuaj celulare dhe futni fjalën kyçe si emri i aplikacionit “Lumyer”, më pas shkarkoni si zakonisht.

Merr aplikacioninAplikacioni u shkarkua me sukses

Hapi 2: Duke hyrë në këtë aplikacion, mund të shihni në ndërfaqen kryesore se ka 3 artikuj të mëdhenj:

Foto: Bëni një foto.

Video: Regjistroni një video.

Galeria: Përdorni fotot në albumin e fotografive të pajisjes tuaj.

Mund të zgjidhni opsionalisht 1 nga 3 metodat e mësipërme, nëse zgjidhni të bëni foto ose të regjistroni video, duhet t’i jepni akses aplikacionit për ta përdorur atë.

Ndërfaqja kryesore e LumyerLejo

Hapi 3: Sapo të bëni një foto ose të zgjidhni një foto për t’u përdorur, një ndërfaqe si më poshtë do të shfaqet menjëherë. Sipas vlerësimit dhe ndjenjës personale të shkrimtarit, ndërfaqja e Lumyer është mjaft e thjeshtë dhe e lehtë për t’u përdorur (edhe për ata që nuk kanë shumë aftësi).

Ikona e kamerës: Dilni nga fotografia aktuale, bëni një foto, merrni një foto tjetër për t’u përdorur.

READ  3 cách chỉnh sửa hoàng hôn trong Photoshop

Ruaj: Ruani imazhin e redaktuar.

Fx1, Fx2: Renditja e numrit të efekteve të shtuara në imazh.

Ikona e lapsit: Fut tekstin në imazh.

Bëni fotografi me kamerënPërdorni fotot e disponueshme në galeri

Eksploroni më shumë: Formulari i mostrës për mbledhjen e informacionit të popullsisë

KUJDES:

Me çdo efekt të përdorur do të korrespondojë me ikonën Fx1, Fx2 në krye.

Efekti i parëZgjidhni futni efektin e dytë

Madhësia: Rregulloni madhësinë e efektit.

Zbehje: Rregulloni intensitetin dhe opacitetin e efektit.

Me çdo opsion në këtë listë, ne mund të përdorim rrëshqitësin direkt më poshtë për ta personalizuar.

Ndryshoni madhësinë Më shumë opsione për efektet

Hapi 5: Ne gjithashtu mund të zgjedhim ikonën e lapsit për të shtuar tekst në imazh me 2 stile:

Formati i tekstit: simboli T.

Shkrimi i dorës: Ikona e furçës.

Imazhi ka shtuar efekteIkona e lapsit

Hapi 6: Futni tekstin që dëshironi të shfaqet në imazh në kutinë më poshtë (nëse zgjidhni tekstin e formatuar) dhe më pas prekni ikonën v për ta konfirmuar. Dhe zgjidhni Choose font për të ndryshuar stile të ndryshme të fontit.

Nëse përdorni shkrim dore, mund të shkruani drejtpërdrejt në imazh.

Shkruani tekst në fotoNdrysho fontin

Me ikonën e elipsës, ne gjithashtu mund ta rrotullojmë tekstin, të turbullojmë ose të ndryshojmë stilin e shkronjave, madhësinë e shkronjave.

Ndrysho ngjyrën e shkronjaveZgjidhni ngjyrën e fontit

Pas redaktimit, mund të ruani për të ruajtur. Ose përdorni Delete Fx për të fshirë efektet e shtuara, duke i zëvendësuar ato me një efekt tjetër.

KUJDES:

Nëse shihni mesazhin më poshtë kur ruani fotot (Nuk lejohet qasja në foto), do të thotë se nuk keni dhënë leje për të lejuar që Lumyer të ketë akses në albumet e fotografive të pajisjes suaj.

Hiq efektinRuani imazhin

Rregullimi është shumë i thjeshtë, thjesht duhet të shkoni te Settings, të gjeni aplikacionin që sapo ka instaluar Lumyer dhe të aktivizoni figurën në këtë seksion.

Shkoni te cilësimetAktivizo foton

Ju mund ta përdorni këtë “selfie” për ta shpërndarë në faqet e rrjeteve sociale ose për ta ruajtur në kompjuterin tuaj sipas dëshirës.

Shqyrtime të aplikacioneveOpsioni

Përveç kësaj, ju gjithashtu mund të shkarkoni shumë grupe të tjera efektesh që janë më unike, më interesante dhe plotësisht falas.

Ngarko më shumë efektelista e efekteve

Me Lumyer, përdoruesit do të kenë një përvojë krejtësisht të re selfie dhe ndryshe nga çdo aplikacion i mëparshëm i këtij lloji që kemi njohur ose përdorur ndonjëherë.

Paç fat!

Postuar nga: Shkolla e mesme Le Hong Phong

Kategoria: Të përgjithshme

Eksploroni më shumë: Udhëzime për të bërë foto dhe urime për Vitin e Ri në telefon

Këto Aplikacioni selfie ka qenë gjithmonë një nga aplikacionet më të nxehta në dyqanin e aplikacioneve të smartfonëve. Dhe së fundmi, një aplikacion i quajtur Lumyer po “sulmon” dhe po krijon PhotoWonder, Kamera 360 Goxha PhotoRus… bëhuni e kaluara.

READ  Valorant: Đội hình đặc vụ mạnh nhất trên map đấu Icebox

Shkolla e mesme Le Hong Phong Lumyer është falas për iOS

Lumyer për Android shkarko falas

Mund të thuhet se Lumyer është një aplikacion fotografie “Selfieja më unike” ndonjëherë. Sepse ndryshe nga aplikacionet e mëparshme, Lumyer nuk sjell bukuri bie në sy, efekte të bukura, kute apo shkëlqim të bukur, por përkundrazi, ky aplikacion ju bën mjaft… të çmendur.

Selfie me Lumyer në celular

Jo vetëm e thjeshtë, e lehtë për t’u përdorur me shumë efekte unike fotografike, Lumyer gjithashtu mund të ndajë Ndani foton pas “selfie” në komunitetin Lumyer ose postojeni në rrjete të tjera sociale të njohura si Facebook, Twitter, Instagram Goxha Pinterest... Nëse dëshironi të njiheni dhe të provoni pak “po” me këtë aplikacion jashtëzakonisht “hot”, mund ta shkarkoni menjëherë duke ndjekur lidhjen e mësipërme. Ose referojuni udhëzuesit të shpejtë të përdoruesit më poshtë.

Hapi 1: Ju hyni në dyqanin e aplikacioneve për pajisjen tuaj celulare dhe futni fjalën kyçe si emri i aplikacionit “Lumyer”, më pas shkarkoni si zakonisht.

Merr aplikacioninAplikacioni u shkarkua me sukses

Hapi 2: Duke hyrë në këtë aplikacion, mund të shihni në ndërfaqen kryesore se ka 3 artikuj të mëdhenj:

Foto: Bëni një foto.

Video: Regjistroni një video.

Galeria: Përdorni fotot në albumin e fotografive të pajisjes tuaj.

Mund të zgjidhni opsionalisht 1 nga 3 metodat e mësipërme, nëse zgjidhni të bëni foto ose të regjistroni video, duhet t’i jepni akses aplikacionit për ta përdorur atë.

Ndërfaqja kryesore e LumyerLejo

Hapi 3: Sapo të bëni një foto ose të zgjidhni një foto për t’u përdorur, një ndërfaqe si më poshtë do të shfaqet menjëherë. Sipas vlerësimit të shkrimtarit dhe ndjenjave personale, ndërfaqja e Lumyer është mjaft e thjeshtë dhe e lehtë për t’u përdorur (edhe për ata që nuk kanë shumë aftësi).

Ikona e kamerës: Dilni nga fotografia aktuale, bëni një foto, merrni një foto tjetër për t’u përdorur.

Ruaj: Ruani imazhin e redaktuar.

Fx1, Fx2: Renditja e numrit të efekteve të shtuara në imazh.

Ikona e lapsit: Fut tekstin në imazh.

Dy rrathë të ndërlidhur: Ndryshoni stilin e figurës.

Bëni fotografi me kamerënPërdorni fotot e disponueshme në galeri

Hapi 4: Thjesht duhet të rrëshqitni majtas dhe djathtas për të ndryshuar efektet, prekni ato për t’i përdorur.

KUJDES:

Lumyer i lejon përdoruesit të përdorin vetëm dy efekte në të njëjtën kohë në një foto.

Me çdo efekt të përdorur do të korrespondojë me ikonën Fx1, Fx2 në krye.

Pasi të zgjidhni të përdorni një efekt, mund të prekni Fx2 për të përdorur një efekt tjetër.

READ  cô dâu, chú rể, bỏ trốn

Efekti i parëZgjidhni futni efektin e dytë

Ju mund të përdorni duart tuaja për të lëvizur, zmadhuar dhe zvogëluar efektet e zgjedhura në mënyrë jashtëzakonisht fleksibël. Gjithashtu, nëse prekni ikonën me tre pika (në anën e djathtë të ekranit), do të shfaqet një listë e vogël opsionesh:

Rrotullimi: Rrotulloni efektin.

Madhësia: Rregulloni madhësinë e efektit.

Zbehje: Rregulloni intensitetin dhe opacitetin e efektit.

Me çdo opsion në këtë listë, ne mund të përdorim rrëshqitësin direkt më poshtë për ta personalizuar.

Ndryshoni madhësinë Më shumë opsione për efektet

Hapi 5: Ne gjithashtu mund të zgjedhim ikonën e lapsit për të shtuar tekst në imazh me 2 stile:

Formati i tekstit: simboli T.

Shkrimi i dorës: Ikona e furçës.

Imazhi është futur me efekteIkona e lapsit

Hapi 6: Futni tekstin që dëshironi të shfaqet në imazh në kutinë më poshtë (nëse zgjidhni tekstin e formatuar) dhe më pas prekni ikonën v për ta konfirmuar. Dhe zgjidhni Choose font për të ndryshuar stile të ndryshme të fontit.

Nëse përdorni shkrim dore, mund të shkruani drejtpërdrejt në imazh.

Shkruani tekst në fotoNdrysho fontin

Me ikonën e elipsës, ne gjithashtu mund ta rrotullojmë tekstin, të turbullojmë ose të ndryshojmë stilin e shkronjave, madhësinë e shkronjave.

Ndrysho ngjyrën e shkronjaveZgjidhni ngjyrën e fontit

Pas redaktimit, mund të ruani për të ruajtur. Ose përdorni Delete Fx për të fshirë efektet e shtuara, duke i zëvendësuar ato me një efekt tjetër.

KUJDES:

Nëse shihni mesazhin më poshtë kur ruani fotot (Nuk lejohet qasja në foto), do të thotë se nuk keni dhënë leje për të lejuar që Lumyer të ketë akses në albumet e fotografive të pajisjes suaj.

Hiq efektinRuani imazhin

Rregullimi është shumë i thjeshtë, thjesht duhet të shkoni te Settings, të gjeni aplikacionin që sapo ka instaluar Lumyer dhe të aktivizoni figurën në këtë seksion.

Shkoni te cilësimetAktivizo foton

Ju mund ta përdorni këtë “selfie” për ta shpërndarë në faqet e rrjeteve sociale ose për ta ruajtur në kompjuterin tuaj sipas dëshirës.

Shqyrtime të aplikacioneveOpsioni

Përveç kësaj, ju gjithashtu mund të shkarkoni shumë grupe të tjera efektesh që janë më unike, më interesante dhe plotësisht falas.

Ngarko më shumë efektelista e efekteve

Me Lumyer, përdoruesit do të kenë një përvojë krejtësisht të re selfie dhe ndryshe nga çdo aplikacion i mëparshëm i këtij lloji që kemi njohur ose përdorur ndonjëherë.

Paç fat!

E drejta e autorit të artikullit i përket shkollës së mesme Le Hong Phong. Çdo kopjim është mashtrim!

Burimi i përbashkët:

/lumyer-con-sot-tu-suong-moi-tren-di-dong/

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Lumyer – “Cơn sốt tự sướng” mới trên di động . Đừng quên truy cập Cakhia TV Trang web xem trực tiếp bóng đá không quảng cáo hot nhất hiện nay

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *