Khắc phục ứng dụng p2pwificam không có trên CH Play

Rate this post

P2Pwificam është aplikacioni për të parë kamerën Siepem në telefon. Megjithatë, ky aplikacion tani është hequr dhe është zëvendësuar me aplikacionin e kamerës GFVISION. Ose mund të shkarkoni versionin e vjetër të aplikacionit P2Pwificam për ta përdorur. Ju lutemi ndiqni udhëzimet e hollësishme se si Rregulloni aplikacionin p2pwificam që nuk ofrohet në CH Play Ju lutem.

Po shikoni artikullin: Rregulloni aplikacionin p2pwificam që nuk ofrohet në CH Play

Tabela e përmbajtjes

Arsyeja pse aplikacioni p2pwificam nuk është i disponueshëm në CH Play

Aplikacioni p2pwificam nuk disponohet në dyqanin e aplikacioneve CH Play të sistemit operativ Android sepse botuesi i kamerës Siepem ka hequr aplikacionin p2pwificam dhe e ka zëvendësuar me një aplikacion të quajtur GFVISION. Prandaj, përdoruesit e telefonave Android duhet të shkarkojnë aplikacionin e ri GFVISION për të kontrolluar kamerën Siepem ose të përdorin versionin e vjetër të aplikacionit p2pwificam. Përveç kësaj, ekziston edhe një aplikacion p2pcamplus me shumë veçori, por paksa të vështira për t’u përdorur.

Rregullo aplikacionin p2pwificam që nuk ofrohet në CH Play

Rregulloni asnjë aplikacion duke shkarkuar versionin e vjetër p2pwificam

Shkarkoni aplikacionin p2pwificam duke përdorur shfletuesin e internetit

Për të rregulluar gabimin që aplikacioni p2pwificam nuk është i disponueshëm në CH Play, ne shkarkojmë versionin e vjetër të aplikacionit p2pwificam në faqet me reputacion të shkarkimit të skedarëve Android duke përdorur një shfletues uebi. Ne përdorim shfletues të njohur të internetit si Microsoft Edge, Fire Fox, Google Chrome … më pas përdorim motorin e kërkimit Google për të gjetur emrin e aplikacionit p2pwificam dhe vizitoni faqet me reputacion të shkarkimit të skedarëve .apk për t’u shkarkuar. . Skedari i instalimit të aplikacionit p2pwificam në telefon.

Rregullimi i p2pwificam nuk disponohet në android

Rregullo me softuerin alternativ p2pwificam – GFVISION

Shkarkoni aplikacionin GFVISION në dyqanin e aplikacioneve CH Play

READ  Tìm hiểu 5 dấu hiệu xăm môi bị hỏng và cách khắc phục hiệu quả mới nhất tháng

Botuesi i kamerës Siepem ka lançuar aplikacionin GFVISON për të zëvendësuar aplikacionin e vjetër p2pwificam. Thjesht duhet të shkojmë në dyqanin e aplikacioneve CH Play në telefonat Android, të gjejmë aplikacionin GFVISION dhe ta shkarkojmë atë si aplikacionet normale të sistemit operativ Android. Aktualisht, aplikacioni GFVISION është aplikacioni për të lidhur telefonin me kamerën më të fundit Siepem.


Aplikacioni GFVISION lidhet me kamerën Siepem

Rregulloni asnjë aplikacion p2pwificam me p2pcamplus

Shkarkoni aplikacionin p2pcamplus në dyqanin e aplikacioneve CH Play

Eksploroni më shumë: Karta e fundit e anëtarësimit

Përveç aplikacionit p2pwificam, në dyqanin e aplikacioneve CH Play, ekziston edhe një aplikacion p2pcamplus i lëshuar, i cili ka më shumë veçori por është gjithashtu më i vështirë për t’u përdorur. Thjesht duhet të hyjmë në dyqanin e aplikacioneve CH Play të sistemit operativ Android dhe të shkarkojmë aplikacionin normal p2pcamplus.

Aplikacioni p2pcamplus

Udhëzime për të instaluar versionin e vjetër të aplikacionit p2pwificam

Hapi 1: Instaloni aplikacionin p2pwificam në telefonin Android

Pas shkarkimit të aplikacionit p2pwificam në telefon, shkojmë te dosja Download ose File manager për të marrë skedarin e instalimit të aplikacionit p2pwificam. Skedari i instalimit do të ketë shtesën . skedar apk, zgjedhim aplikacionin e skedarit p2pwificam dhe zgjedhim “Install” ose “Install”, aplikacioni do të instalohet automatikisht në telefon. Në varësi të konfigurimit të makinës, koha e instalimit do të jetë e shpejtë ose e ngadaltë. Pasi të instalohet aplikacioni, hapi tjetër është të shtoni aplikacionin e kamerës Siepem në aplikacionin p2pwificam. Le të përpiqemi ta bëjmë hap pas hapi që të mund të rregullojmë aplikacionin p2pwificam që nuk ofrohet në CH Play.

Hapi 2: Shkarkoni softuerin e kamerës Siepem në aplikacionin p2pwificam

 • Lidhni kamerën Siepem me aplikacionin p2pwificam me wifi
 • Lidhni kamerën Siepem me aplikacionin p2pwificam duke përdorur LAN
 • Lidhni kamerën Siepem me aplikacionin p2pwificam duke skanuar kodin QR

Lidhni kamerën Siepem me aplikacionin p2pwificam me wifi

Hapim aplikacionin p2pwificam, në ndërfaqen kryesore të aplikacionit zgjidhni shenjën “+” në këndin e sipërm djathtas për të shtuar një kamerë të re. Tani do të shfaqet një meny metodash për të lidhur kamerën Siepem me aplikacionin p2pwificam. Ne zgjedhim artikullin për të shtuar një kamerë dhe më pas zgjedhim “Smart Link”, më pas klikojmë “vazhdim” për të parë ekranin wifi me të cilin është lidhur telefoni, futni fjalëkalimin e atij wifi për të vazhduar lidhjen e kamerës me wifi.

Më pas, në ndërfaqen e aplikacionit zgjedhim “dërgoni konfigurimin”, këtë herë telefoni juaj do të zbulojë dhe lidhë kamerën me rrjetin wifi në përdorim. Kur procesi i kërkimit dhe i lidhjes është i suksesshëm, do të ketë një tingull njoftimi që ju ta identifikoni lehtësisht. Pas lidhjes së suksesshme, futim fjalëkalimin e paracaktuar të kamerës Siepen si “admin”. Pasi të keni mbaruar, mund të përdorni drejtpërdrejt softuerin e shikimit të kamerës Siepem në telefonin tuaj

READ  Hướng dẫn biến ảnh chân dung của bạn thành ảnh hoạt hình

Lidhni kamerën Siepem me aplikacionin p2pwificam duke përdorur LAN

Eksploroni më shumë: Çfarë është mbrojtja e vendit? Çfarë është Mbrojtja Kombëtare?

lidhni p2pwificam me LAN

Kjo metodë përdoret vetëm kur kamera është e lidhur me wifi ose LAN, dmth kamera është online dhe duam të përdorim një telefon tjetër për t’u lidhur me kamerën Siepem, atëherë përdorni këtë metodë. Ne zgjedhim artikullin “Scan ID” në ndërfaqen e aplikacionit, më pas skanojmë kodin QR në etiketën poshtë kamerës, më pas futim fjalëkalimin e paracaktuar të kamerës Siepem si “admin”, në fund zgjedhim të plotë.

Udhëzime për instalimin e aplikacionit të kamerës GFVISION

Hapi 2: Shtoni kamerën Siepem në aplikacionin GFVSION

 • Lidhni kamerën Siepem me aplikacionin GFVISION me wifi
 • Lidhni kamerën Siepem me aplikacionin GFVISION përmes LAN
 • Lidhni kamerën Siepem me aplikacionin GFVISION duke skanuar kodin QR

Lidhni kamerën Siepem me aplikacionin GFVISION me wifi

Në ndërfaqen e aplikacionit GFVISION, shtypim shenjën “+”, më pas do të shfaqet seksioni “Shto kamerën”, zgjidhni “Kërkimi inteligjent” për të lidhur kamerën me wifi. Tani do të shihni një ekran të wifi me të cilin telefoni po lidhet, futni fjalëkalimin e wifi për të vazhduar lidhjen e kamerës me wifi. Ndërfaqja tjetër që zgjedhim “dërgoni konfigurimin”, këtë herë telefoni do të zbulojë dhe lidhet me wifi-n e kamerës, do të ketë një alarm kur zbulohet dhe lidhet me sukses.

Aplikacioni GFVISION

Pas lidhjes së suksesshme, ne futim fjalëkalimin e paracaktuar të kamerës Siempen si “admin”. Në këtë pikë, lidhja e kamerës Siepem është përfunduar me aplikacionin GFVISION duke përdorur wifi.

Lidhni kamerën Siepem me Wi-Fi duke përdorur GFVISION

Lidhni kamerën Siepem me aplikacionin e kamerës GFVISION nga LAN

Nëse kemi një kabllo LAN, fundi i rrjetit futet në modemin e internetit, njëri skaj futet në kamerë. Në ndërfaqen “Add new camera” zgjidhni “Search LAN”, futni të gjitha informacionet e kërkuara nga aplikacioni, më pas zgjidhni “Done” dhe ne mund të shikojmë kamerën.

Rregullo aplikacionin p2pwificam që nuk ofrohet në CH Play

Pas lidhjes me LAN, mund të kalojmë në lidhjen wifi duke klikuar në ikonën “cilësimet”, zgjidhni “WIFI settings” më pas “Kërko për wifi”, gjejmë wifi me të cilin duam të lidhemi dhe futni fjalëkalimin. Pasi të keni përfunduar hapat e mësipërm, shkëputni kabllon LAN nga kamera dhe prisni që kamera të rindizet.

Eksploroni më shumë: Cili muaj është Muaji i Rinisë çdo vit? Cili muaj është Muaji i Rinisë?
READ  Đầu số 094 là mạng gì? Ý nghĩa của đầu số 094?

Udhëzime për instalimin e aplikacionit p2pcamplus

Hapi 1: Instaloni aplikacionin p2pcamplus në telefonin Android

Pas shkarkimit të aplikacionit p2pcamplus në telefon, ne vazhdojmë me instalimin normal si aplikacionet e tjera Android. Pas instalimit të suksesshëm ne hapim aplikacionin dhe vazhdojmë në hapin tjetër është krijimi i një llogarie

Hapi 2: Krijoni një llogari për aplikacionin p2pcamplus

Në ndërfaqen e aplikacionit p2pcamplus, ne zgjedhim artikullin “regjistrohu”, më pas futim emailin dhe shtypim butonin “merr kodin e verifikimit”. Kodi i verifikimit do të dërgohet në postë, ne shkojmë në postë për të marrë kodin, zakonisht 6 numra.

Aplikacioni p2pcamplus

Futni kodin e verifikimit dhe fjalëkalimin për llogarinë e saporegjistruar, më pas kontrolloni kutinë “Kam lexuar dhe pranuar”. Klikoni butonin “Regjistrohu” për të përfunduar regjistrimin e llogarisë.

Aplikacioni p2pcamplus

Hapi 3: Shtoni kamerën në aplikacionin p2pcamplus

Ngjashëm me aplikacionet e mësipërme, në ndërfaqen kryesore të aplikacionit p2pcamplus, shtypim shenjën “+” në këndin e djathtë për të shtuar një kamerë të re. Këtu kemi gjithashtu mundësinë për të lidhur aplikacionin p2pcamplus me kamerën

 • Konfigurimi inteligjent: lidhuni me wifi
 • Lidhni AP: Lidhni drejtpërdrejt telefonin me kamerën pa kaluar në internet, shumë i përshtatshëm
 • Shto pajisje 4G: Përdoret për kamerat me SIM 4G
 • Shtoni një pajisje në rrjet: futni ose skanoni manualisht kodin për të marrë ID-në e kamerës së lidhur më parë

Aplikacioni p2pcamplus

Nëse dëshironi të lidheni me wifi, zgjidhni “Smart Connection” më pas ndiqni udhëzimet dhe prisni lidhjen. Në rast se nuk ka lidhje Wi-Fi, në vend të kësaj mund të përdorni lidhjen LAN

përmbledhje

Aplikacioni p2pwificam është i lehtë për t’u përdorur, i përshtatshëm për përdoruesit, por i prirur ndaj gabimeve, kështu që është zëvendësuar nga aplikacione të tjera më të qëndrueshme si p.sh.

 • Aplikacioni GFVISION
 • Aplikacioni p2pcamplus

Këto aplikacione kanë siguri të optimizuar, por nuk janë të imunizuar ndaj shikimit nga kamera. Prandaj, ne duhet të zgjedhim aplikacionin më të besueshëm dhe ta përdorim atë në mënyrë të sigurt.

Ju lutemi vlerësoni artikullin

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Khắc phục ứng dụng p2pwificam không có trên CH Play . Đừng quên truy cập Cakhia TV Trang web xem trực tiếp bóng đá không quảng cáo hot nhất hiện nay

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *