Iphone 5s restore lỗi 9 là lỗi gì? Giải pháp khắc phục lỗi 9

Rate this post

Në procesin e përdorimit të Iphone 5s, gabimi 9 është një nga gabimet e zakonshme që u shkakton përdoruesve më shumë dhimbje koke. Lëreni bangxephang.com t’ju ndihmojë përmes artikullit Cili është gabimi i rivendosjes së iPhone 5s 9 dhe si ta rregullojmë atë? ja ku jeni.

Tabela e përmbajtjes

Cili është gabimi 9 i rivendosjes së iPhone 5S?

Në proçes përdorni iPhone 5S, ka shumë rast duhet ta rivendosni telefonin në trajtoj disa probleme. Për shembull pasi pajisja nuk merr sinjalin, telefoni nuk mund të vendosë tonin e ziles…. Kur të përfundojë hapa praktik rivendoseni këtë sinonim me fakti që ju e ktheni pajisjen përsëri statusi origjinale e re nga fabrika, cdo vendosin individual.

Eksploroni më shumë: Kodi Postar An Giang – Kodi Postar më i fundit Një Giang
READ  Bài thu hoạch Nghị quyết Trung Ương 8 khóa XII của Đảng viên – Giáo viên

Shihni më shumë: Udhëzime se si të kontrolloni më saktë baterinë e laptopit

MILIARDhmm telefon e jona të tilla si: sfonde, zile, tone mesazhesh etj. Fizibiliteti Redaktor Rreth origjinale. kjo shumë e dobishme kur telefoni ka një gabim dhe aplikoni gabimi më i zakonshëm. pavarësisht ngakur bëni Restore, Ti mundesh Gabim i iPhone 5S i thyer 9. Kjo është gabimi tregon se rikuperimi nuk mund të kryhet.

Arsyeja gabimi 9 i rivendosjes së Iphone 5s

Disa arsyeja Gabimet e zakonshme të iphone 5s restore 9 janë:

  • Kur rivendosni telefonin, ai do të konsumojë një sasi të madhe baterie dhe koha e rikuperimit të telefonit është relativisht e gjatë vendosin e vjetër. Por bateri aktuale e jona nuk mjafton për të bërë gjëra atje. Dhe do të japë një gabim për iPhone 5S 9 përdorues e di.
  • Sepse kasa lidh telefonin me kompjuterin Nuk jane rresht sende të markës nga Apple ofrojnë Është një produkt i rremë, me cilësi të ulët.
  • Aftësia sepse nuk e keni futur në modalitetin DFU përpara se të rivendosni iPhone
  • Për shkak të problemit të harduerit juaja çojnë në gabimin 9 nr kuptojnë.
  • Për shkakun tënd nuk përdorni versioni më i fundit i iTunes përpara se të rivendosni telefonin.
  • Për shkak se memoria e brendshme është shumë e mbushur, pajisja nuk mund të rivendosë dhe raporton gabimin 9.

Si të rregulloni gabimin 9 të rikthimit të iPhone 5S

Ngarkoni plotësisht baterinë e telefonit për të ndihmuar në rivendosjen e iPhone 5s

Futja e karikuesit për pajisjet e teknologjisë së informacionit dhe teknologjisë si telefonat do të marrë rreth 30-1 orë që telefoni të karikohet plotësisht. Më pas atje kryej restaurim normalisht. Dhe mbani mend gjithmonë kontrolloni niveli i baterisë përpara rivendosjes. Nëse niveli i baterisë mbi 50%, vazhdoni hapa praktik. Një gjë tjetër është Nëse bateri e jona kanë problemeshpesh raportoni baterinë virtuale, ju lutemi ndryshoni baterinë e re menjëherë në mund të përjetojnë telefonit Përshtatet të përhershme kohe e gjate.

Eksploroni më shumë: Zbuloni 100 imazhet më të bukura të sfondit kompjuterik Full HD të natyrës dhe peizazheve të muajit të fundit 2023
READ  Hướng dẫn cài đặt và chỉnh sửa video bằng VITA trên điện thoại

censurë kablloja e lidhjes kur iphone 5s rivendos gabimin 9

Kontrollo Shiko A është kablloja e lidhjes? sende të markës Nuk jane. më e mira mik e pamundur huazoni kapakun e dikujt tjetër ose kabllon e një modeli tjetër përdorni për iPhone 5s, iPhone 6, 6 Plus por ju përdorni Lidhës Zin me makinën kur blini një makinë të re. Ose nëse Nuk jane përdorni disqet e tjera të lidhura.

Përditësoni në versionin më të fundit të iTunes përpara se të rivendosni

iTunes është software pa pagese për të gjithë kompjuterët. Kjo eshte përdorni për të menaxhuar dhe luajtur muzikë, klip,… Ajo Ndoshta automatike Shkarko fletë muzikore Popullore TË BARABARËaplikacion e nevojshme për telefonin juaja.. sigurohu A e ke përditësuar në versionin më të fundit përpara se ta restaurosh? vendosin root për telefonin për të shmangur iPhone i thyer 9.


iphone-5s-loi-9-1-1

Rekomandohet të ngarkoni plotësisht baterinë përpara se të rivendosni baterinë

Kontrollo Hard Drive i iPhone 5s

Më pas Nëse bëni metodat e mësipërme dhe telefoni ende jep një gabim, është shumë Ndoshta telefonit e jona Hard disku i dëmtuar shkakton gabime të memories së brendshme, kështu që iPhone nuk mund të restaurohet. Dhe tani, sillni pajisjen menjëherë në Thanh Trung Mobile për këshilla dhe mësojnë Riparim.

Vendosni iPhone 5 në modalitetin DFU

Ju lutemi vendoseni iPhone në modalitetin DFU përpara se ta rivendosni nëpërmjet ju lutem mbajeni njëkohësisht butonin Home dhe butonin e ndezjes për 10 sekonda më pas lëshoni butonin e ndezjes Megjithatë Vazhdoni të mbani butonin Home derisa iTunes ta njohë pajisjen.

Disa një gabim tjetër në Iphone 5s përveç gabimit të rivendosjes 9

Gabim 1

Ne mundemi mori këtë gabim kur përdorni Telefonat iPhone përditësojnë brezin bazë direkt me Apple Apple nuk është marrë. Telefoni tani do të bjerë brenda statusi mënyrë shërimi. Për të rregulluar këtë gabim ju lutem përdorni aplikacion për të emërtuar Umberlla e Vogël për të klikuar jashtë këtij modaliteti.

Gabim -50, -35

Kur ti Nëse e merrni këtë kod gabimi, zgjidhja është ta fshini atë itunesMë vonë atje le të përdorni aplikacion pastroni mesazhet e padëshiruara dhe dokument vendosin itunes plake më vonë atje le të Shkarko Dhe vendosin versioni i fundit përsëri.

Gabim -98xx

Për të rregulluar këtë gabim, thjesht duhet të kaloni në një kompjuter të ri Vazhdoni bëjë atë përsëri evolucionit.

Gabimi 1 dhe 6

nëse ti Nëse ju merrni një gabim si ky, kjo do të thotë telefon iphone 5s e jona Kënaq e pamundur Lidhu me iTunes. arsyeja mund të ndodhë të tilla si për shkak të portës së lirshme të lidhjes, për shkak të kordonit USB, itunes version i vjeter.

Për të rregulluar këtë gabim, ju lutemi përditësoni në versionin më të fundit për itunesndërroni kabllon e lidhjes, ndryshoni portën e lidhjes.

Gabim 9

Ky kod gabimi ndodh kur bateria telefon iphone 5s juaja të pamjaftueshme aftësia jap fazë kryeni Restore. mik Kjo është e drejtë karikoni plotësisht telefonin tuaj dhe fillojnë përsëri.

Gabim 10 + Gabim 1300

Kur ti mori këtë kod gabimi mesatare BËJ itunes në desktop kanë firmware version më të ulët punë. Për të rregulluar këtë gabim, ju vetëm duhet të përmirësoni itunes në versionin më të fundit.

Gabim 13, 14

gabim kur rivendosni iPhone 5s

nëse ti Nëse e merrni këtë gabim, mesatare BËJ firmware A ju Shkarko i thyer Goxha urrejtje në përputhje me sistemin operativ të kompjuterit juaja në vazhdim përdorni. Ju lutemi shkarkoni një version tjetër ose lehtë se sa rivendosja e firmuerit BËJ itunes vetëm Shkarko.

Gabim 19, 2001, 2006

Ju e merrni këtë gabim kur lidheni itunes me telefon iphone Nuk jane I forte ngrijë, dridhje për shkak të lirimit të portës USB. Për ta rregulluar, thjesht duhet të rilidhni për t’u siguruar.

Gabim 20

Ky gabim ndodh sepse Hardware kanë probleme. kapaciteti deri në 90% të kunjave të karikimit janë dëmtuar ose sepse kryesore e thyer.

Gabim 21

Kur ti Nëse merrni një kod gabimi si ky Ndoshta BËJ Iphone e jona kthehu në modalitet DFU Ende jo Mënyra më e drejtë. Jepni Iphone rreth mënyrës DFU Mënyra më e drejtë Më vonë aftësia Lexo më shumë udhëzim.

Gabim 23

Kjo është Gabimi është shumë i vështirë për t’u diagnostikuar saktë problem. Ju lutemi bëjeni përsëri fazë Rivendosja dhe nevoja siguruar 50% më shumë bateri dhe memorie telefoni të makinës më shumë se 3 GB.

Gabim 29

mik Ju lutem provoni rivendosni 1 herë, Nëse ende duke e marrë këtë gabim aftësia për shkak të gabimit FlashBaseband shumë e lartë.

Gabim 34

Ngarkoni plotësisht baterinë dhe provoni përsëri sepse bateria do të mbarojë.

Gabim 1002 dhe Gabim 14xx

Ju lutemi hiqni kabllon dhe më pas atje rilidhe, rivendos.

Gabim 1004 => 1016

Ky problem ti mundesh u takua sepse Jailbreak iPhone 4 dhe telefon të rrallë ndodh sipër telefon iphone 5s. Riparim nëpërmjet vraponi aplikacion TinyUmbrella > Rregullo modalitetin e rikuperimit.

Gabim 1600

Duhet të keni nevojë Me siguri Restore FW Custom duhet të jetë në modalitetin e Rimëkëmbjes? nëse për të hyrë në modalitetin DFU.

Gabim 1601

Ky kod gabimi ndodh mesatare ju duhet të nisni Iphone Më vonë atje sapo filloi Rivendos.

Shihni gjithashtu: 9 aplikacionet më të mira të testimit të baterisë së iPhone që duhet të dini

Gabim 1602,1603, 20000

Kjo eshte gabim mundësi e lartë sepse kompjuter e jona. Ju lutemi rinisni kompjuterin më vonë atje Nëse nuk funksionon, zëvendësojeni me një kompjuter të ri.

Gabim 2003, 2002, 3004, 3014

Këto kode gabimi ndodh Më vonë ekuivalente me punë ju duhet të censurë rilidheni me internetin ose kaloni në një kompjuter tjetër për të kryer.

konkludoni

Këtu janë kodet më të zakonshme të gabimeve dhe si t’i rregulloni ato Kur ti Shfaqje evolucionit rivendosni iPhone 5s. Shpresojmë se artikulli përmbledh se si ta rregulloni atë gabimi i rivendosjes së iPhone 5s 9 agreguar nga bangxephang.com do t’ju ndihmojë. Mos harroni të shpërndani artikullin në mënyrë që bangxephang të shkruajë më shumë artikuj.

Ju lutemi vlerësoni artikullin
READ  Tưởng yêu đến chết nên đồng ý cho bạn trai khắc tên lên bia mộ, cô gái trả giá

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Iphone 5s restore lỗi 9 là lỗi gì? Giải pháp khắc phục lỗi 9 . Đừng quên truy cập Cakhia TV Trang web xem trực tiếp bóng đá không quảng cáo hot nhất hiện nay

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *