Hướng dẫn tải GS Auto Clicker, Auto tự động nhấp chuột đơn giản

Rate this post

GS. Vegla e Klikimit Automatik sepsepërdorues zakonisht e drejtë puna Me një dorezë miu si një lojtar ose stilist, Auto Clicker do të jetë një dora e djathtë shume e dobishme minimizuar koha e klikimit njësoj shmangni shkaktimin e lodhjes, dhimbjes së konsiderueshme të duarve. Sot bangxephang.com do mësojnë si të shkarkoni dhe përdorni Auto Clicker nuk e zë miun në desktop përmes artikulli më poshtë Ju lutem!

Tabela e përmbajtjes

Link për të shkarkuar përditësimin më të fundit GS Auto Clicker

Kjo është lidhja për të shkarkuar automatikisht Klikuesin Automatik, pasi të përfundojë instalimi, kthehuni dhe shikoni udhëzimet më poshtë!

GS AUTO CLICKER Lidhja e shkarkimit (172.5 MB)

Çfarë është GS Auto Clicker?

GS. Vegla e Klikimit Automatik është softuer të dobishme, duke ju lejuar të kurseni kohë në klikimet e përsëritura. Program për të mbrojtur miun nga konsumimi e nevojshme. Me GS Auto Clicker, nuk keni pse të frikësuar për vonesat apo problemet, sepse fazë vendosin shumë lehtë Dhe shpejtëmarrin më pak burime sistemi. pavarësisht ngaky program nuk do të lejojë ekzekutimin njëkohësisht Mjete të tjera ne kompjuter Microsoft.

Ndërfaqja GS Auto Clicker

Klikimi automatik nuk është i nevojshëm puna Çfarë është dora?

Klikimi automatik nuk e zë miun është softuer lejojnë kryeni detyrat e klikimit automatik Por njëkohësisht mik ende mund të përdorin miun ndoshta Normale. Kjo veçori do të jetë shumë e përshtatshme në punë multitasking Kur ti Përshtatet mund të përjetojnë Klikimi automatik, mesatar përdorni merrni miun e lojës, punë


READ  Tổng hợp 20+ hình nền PowerPoint đẹp nhất 2021

Klikimi automatik nuk e zë miun, duke ju lejuar të përdorni funksionin e klikimit automatik dhe të përdorni miun në të njëjtën kohë

Klikimi automatik nuk e zë miun duke ju lejuar të përshtateni përdorni funksioni i klikimit automatik, mesatar përdorni merr një mi

Rruga përdorni GS Auto Click klikon automatikisht miun kur luani lojëra

shfaqja aplikacion një herë shfaqet kështu:

Si të shkarkoni dhe përdorni GS Auto klikoni vetë-klikim kur luani lojëra 1

shfaqja Klikuesi automatik GS ti mundesh mund të shohë ikonën mësojnë shumë lehtë “Shtypni F8 për të klikuar”, shtypni tastin F8 për të fillojnë klikim automatik (i parazgjedhur është klikimi automatik majtas), fillojnë Shtypni F8 për të përfunduar.

Eksploroni më shumë: Cila nga agjencitë dhe organizatat e mëposhtme nuk është pjesë e sistemit organizativ të Ushtrisë Popullore të Vietnamit?

shfaqja Vetë GS Auto Clicker do të ketë 3 opsione, Megjithatë njerëzimi vetem nje përdorni pikë e rëndësishme është Fakultative. Këtu, ka shumë shumë veçori Por ju duhet të di:

Si të shkarkoni dhe përdorni GS Auto klikoni vetë-klikim kur luani lojëra 2

 • Klikimi: Opsioni i miut për të klikuar.
 • Regjistrimi: Vendndodhja opsionale, numri i klikimeve të miut.
 • Cilësimi: vendosin tjera.

klikoni

Si të shkarkoni dhe përdorni GS Auto klikoni vetë-klikim kur luani lojëra 3

Në seksionin Klikimi ka 2 kërkimi i vogël është opsional dhe Përsëriteni.

Si të shkarkoni dhe përdorni GS Auto klikoni vetë-klikim kur luani lojëra 4

 • Miu ju lejon ndryshim Klikoni majtas (majtas), djathtas (djathtas) dhe mes (në qendër).
 • Artikulli Kliko për të selektive Një (një klikim i vetëm) ose i dyfishtë (klik i dyfishtë).
 • Përveç kësaj, kërkimi Ngrirja e kursorit (vetëm një klik) ju lejon të ngrini miun kur kryeni klikim automatik, Por vetem nje përdorni me vetëm një klikim.

Përsëriteni

Më poshtë është vendosin numri i klikimeve ose sa kohë zgjat klikimi. ne mundemi dyqan selektive Përsëriteni dhe vendosin numri i klikimeve ose Përsëriteni deri sa të ndalet te vendosjen shtypni derisa Kur ti kërkesë ndaloni.

rekord

Si të shkarkoni dhe përdorni GS Auto klikoni vetë-klikoni kur luani lojëra

Në kutinë e dialogut Regjistro klikime të shumëfishta, kontrollo kutinë Regjistro dhe luaj klikime të shumta më poshtë atje Klikoni Select Points dhe klikoni çdo pikë në ekran për të software pozicionin e regjistrimit shtypni automatikisht, përsërisni puna i ngjashëm Krahaso me Koordinatat e tjera duhet të regjistrohen. Artikulli Kliko Regjistro Do te shfaqet total pika që keni zgjedhur. Një herë vendosin pastaj shtypni OK për të ruajtur Redaktor.

Eksploroni më shumë: Cili është faji i viktimës? Origjina e fjalës fajtor viktimë?
READ  Scandal có nghĩa là gì?

Si të shkarkoni dhe përdorni GS Auto klikoni vetë-klikim kur luani lojëra 8

3. Cilësimet

Si të shkarkoni dhe përdorni GS Auto klikoni vetë-klikim kur luani lojëra 9

Së fundi, Cilësimet me 3 pjesë kryesore janë HotKey (Përdoret për Redaktor shkurtore), Shiko (modaliteti i shfaqjes) dhe Tjetër (opsion tjetër).

hotkey

Si të shkarkoni dhe përdorni GS Auto klikoni vetë-klikim kur luani lojëra 10

nëse ti ndjej Shkurtorja Start/Stop është F8, ashtu si çdo shkurtore tjetër mund të jenë të ndryshme Tasti i shkurtoreve arbitrare duan nëpërmjet klikoni Shtypni/Stop kutinë dhe shtypni butonin e nxehtësisë e nevojshme Konfiguro më vonë atje Klikoni Ok për të përfunduar.

Shiko

Si të shkarkoni dhe përdorni GS Auto klikoni vetë-klikim kur luani lojëra 11

Opsioni i shikimit ju lejon të vendosin 2 funksionin Mirë

 • Fshih kur klikohet – Fshihe dritaren kur klikohet automatikisht.
 • Shfaq kur klikohet – Shfaq dritaren kur klikohet ose klikohet i plotë.

Të tjera

Si të shkarkoni dhe përdorni GS Auto klikoni për të klikuar automatikisht miun kur luani lojën 12 kafshë

Kjo eshte vendndodhjen Por ne mundemi vendosin për kompjuterin tuaj me komandat përkatëse si:

 • I papunë – Modaliteti i gatishmërisë.
 • Quit – Dil automatikisht nga programi.
 • Bllokimi i kompjuterit – Kyç përsëri kompjuterin.
 • Dilni nga kompjuteri – Dilni.
 • Fikni kompjuterin – Fikni kompjuterin.
 • Standby – Vendoseni kompjuterin në gjumë.
 • Hibrenate – Modaliteti dinamik i gjumit (nëse pajisja e mbështet atë).

Më vonë vendosin përdorni GS Auto Clicker ka përfunduar, ju lutemi kthehuni menu mjeti kryesor dhe shtypni tastin e duhur të nxehtë vendosjen ARRIJNË filloni të bëni Përvoja me klikim automatik. Me shpejtësinë e GS Auto Kliko dhe Pikërisht nga sigurisht që do t’ju kursejë kohë njëkohësisht mbrojnë dhe përmirësojnë jetën e miut juaja përsëri atje.

Si të shkarkoni dhe përdorni GS Auto Clicker në Windows

Për të shkarkuar dhe përdorni Kliko automatikisht në desktop Windows, bëni sa më poshtë:

Hapi 1: Tonazhi aplikacion Super Auto Klikoni sipër më pas Run dokument sapo u shkarkua.

Hapi 2: Zgjidhni dritaren tuaj duan Klikimi automatik nuk e zë miun > butoni Kliko Faqja kryesore në tastierë.

Hapi 3: Zhvendos miun mbi butonin e shokut dëshirë Klikimi automatik nuk e zë miun > butoni Kliko Faqja me larte ose ngjitu lart në tastierë > Ti mundesh zgjidhni dy ose më shumë trokitje të njëpasnjëshme nëpërmjet shtypni shumë butona Page Up ose Pg up.

Butoni i zgjedhjes dëshirë Pastaj instaloni “Klikimin automatik”. atje shtypni butonin Faqja lart

READ  Lính tại ngũ Hàn Quốc là gì? Tầm quan trọng của nghĩa vụ quân sự Hàn Quốc

Hapi 4: Shtyp butonin fund në tastierë ose buton Vraponi sipër aplikacion ARRIJNË fillojnë ekzekutoni klikim automatik pa zënë miun. Për ta çaktivizuar, shtypni përsëri tastin Page Up ose butonin Run aplikacion.

Eksploroni më shumë: Çfarë është shërbimi ushtarak? Çfarë dhe çfarë mënyre të shkosh në shërbimin ushtarak?

Klikoni Run on aplikacion ARRIJNË filloni të bëni ekzekutoni GS Auto Clicker pa përdorur miun

Si të shkarkoni dhe përdorni GS Auto Clicker në macOS

Për të shkarkuar dhe përdorni Klikoni automatikisht për Mac ju bëni sa më poshtë:

Hapi 1: Tonazhi software Klikoni automatik për Mac-in e mësipërm Shkarko > Klikoni në shigjetën poshtë në këndin e sipërm djathtas të ekranit, shihni dokument Përshtatet Shkarko > Kliko Ventilimi.

Shkarko > Kliko shigjetën poshtë në këndin e sipërm djathtas të ekranit, shiko dokument Përshtatet Shkarko > Klikoni Fshi

Hapi 2: Hapur aplikacion sapo u shkarkuar > Shtypni ikonën e shkronjës A > Shtypni Hapur.

aplikacioni i shkarkuar > Klikoni në ikonën A > Klikoni Hap

vendosin shpejtësinë tuaj duan duke jetuar Milisekonda > Kliko Filloni shumë herë deri në numrin e klikimeve që ju dëshirë. indeks pjesa tjetër si Select Click Type, Start/Stop Click ose Press Key, etj. Mbani të njëjtën gjë.

vendosni shpejtësinë tuaj duan në milisekonda > Klikoni Start disa herë

5. disa pyetje ndikojnë

– Nuk ka rrugë tjetër? përdorni Kliko automatikisht për të futur kodin e vërtetimit (captcha)?

Përgjigje: Jo, sepse kodi i vërtetimit nuk do të rregullohet njësoj përmbajtja, Kështu që nuk mundet puna e mundur me klikim automatik.

Nuk mund të përdorni klikim automatik për të futur kodin e verifikimit

Ti nuk mundesh përdorni Klikoni automatikisht për të futur kodin e verifikimit

përmbledhje

Më sipër është një udhëzues se si të shkarkoni dhe përdorni softuerin plotësisht falas GS Auto Clicker të Bangxephang.com, Access bangxephang.com rregullisht për të përditësuar më shumë lajme të teknologjisë çdo ditë!

Ju lutemi vlerësoni artikullin

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Hướng dẫn tải GS Auto Clicker, Auto tự động nhấp chuột đơn giản . Đừng quên truy cập Cakhia TV Trang web xem trực tiếp bóng đá không quảng cáo hot nhất hiện nay

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *