Hướng dẫn cách thêm & xóa sản phẩm trên Tiktok shop đơn giản

Rate this post

Si të shtoni produkte në dyqanin tiktok Si? Me siguri të gjithë ne nuk jemi të huaj për platformën Tiktok, apo jo? Ky konsiderohet një aplikacion shumë argëtues jo inferior ndaj youtube. Është një shesh lojrash për të rinjtë që të shfaqin video të gjalla dhe kuptimplota. Merrni më shumë shikime për kanalin tuaj. Për më tepër, Tiktok gradualisht po hyn në aktivitetet e tregtisë elektronike. Bëhuni një kanal blerjesh po aq i larmishëm sa shopee. Prandaj, shumë shitës kanë qenë aktivë dhe i kanë shitur shumë produktet e tyre në katin e Tiktok. Pra, si të shtoni produkte në dyqanin Tiktok për t’i shitur? mos u shqetësoni! Artikulli vijues do t’ju udhëzojë se si të shtoni ose hiqni produkte në Tiktok në detaje. Ndiqni hapat tuaja tani!!

Çfarë është Tiktok Store?

Dyqani Tiktok është një dyqan i integruar në aplikacionin Tiktok. Në të kaluarën, ne shpesh zgjidhnim të blinim produkte Tiktok. Përmes lidhjeve të filialeve nga të famshëm dhe KOL. Kur klikoni në këtë lidhje. Produkti do të shfaqet dhe do t’i çojë përdoruesit në platforma tregtare si shopee, lazada, tiki, etj. Megjithatë, kur vijnë në dyqanin Tiktok. Përdoruesit nuk do të duhet të shpenzojnë kaq shumë kohë. Kur shitësi e ka ngarkuar drejtpërdrejt produktin në karrocë. Blerësit duhet vetëm të zgjedhin karrocën e blerjes dhe të japin informacionin e adresës së blerjes. Kjo është ajo, ju keni përfunduar porosinë tuaj.

Kuptoni më saktë. Tiktok Shop është një platformë e-commerce. Të zhvilluara dhe të pëlqyera nga përdoruesit si shopee, lazada, etj. Krijoni efekte interesante për blerësit. Ju madje mund të transmetoni produktet dhe t’i vendosni në anën e majtë të karrocës. Dhe sigurisht, të gjithë artikujt do të zbulohen publikisht nga Tiktok me informacion në lidhje me emrat e produkteve, shitjet, komentet, etj. Prandaj, përdoruesit janë plotësisht të sigurt për cilësinë e produktit kur blejnë në dyqanin Tiktok.

Çfarë është Tiktok Store?

Përfitimet e shitjes përmes dyqanit Tiktok

Baza e madhe dhe në rritje e klientëve

Sipas vëzhgimit. Përdoruesit e Tiktok kryesisht bien në grupin e klientëve nga mosha 14 deri në 40 vjeç. Ky konsiderohet një grup klientësh shumë ideal. Fuqia blerëse e këtij skedari të klientit është jashtëzakonisht e madhe. Ata kanë njohuri për mallrat në internet. Shumë nevoja dhe i pëlqen të blejnë përmes shkëmbimit. Kurseni kohë dhe para.

READ  Nội dung cơ bản xây dựng nền biên phòng toàn dân bao gồm những nội dung nào?

Si të shtoni produkte në dyqanin Tiktok – Shkalla e lartë e konvertimit

Avantazhi më i madh konkurrues i sotëm i Tiktok në krahasim me platformat e tjera tregtare është përmbajtja që shfaqet qartë në çdo video. Krahasuar me platforma si shopee, lazada dhe tiki. Përmbajtja vizuale paraqitet thjesht përmes imazheve të detajuara dhe videove të shkurtra 3 deri në 5 sekonda. Megjithatë, kur vjen në dyqanin Tiktok. Shitësit mund të bëjnë me dëshirë filma të shkurtër me gjatësi të ndryshme për produktet e tyre. Shtoni efekte, kafaze miks muzikë dhe imazhe tërheqëse për të tregtuar produktet e tyre. Është falë këtij transformimi që ka promovuar shijet e klientëve. Krijoni përmbajtje unike për dyqanin tuaj.

Eksploroni më shumë: Çfarë është Trmúa hme? – Shkolla e mesme Le Hong Phong

Aftësia për të arritur të ardhura të larta nga dyqani Tiktok

Tiktok gjithmonë i jep prioritet algoritmit me investime dhe video cilësore. Këto video, kur postohen, janë në trend të lartë. Më pas do të tregtohet për një numër të madh klientësh. Prandaj, ata që janë të rinj në biznes shpesh do të investojnë siç duhet në video. Videot në trend do të çojnë në produkte që do të jenë në krye. Arrini më shumë klientë. Nëse videoja juaj mund të krijojë efekte. Pastaj pas vetëm disa minutash transmetim të drejtpërdrejtë ose postimi të produktit. Me shumë mundësi merrni disa qindra aplikacione. Megjithatë, në të njëjtën kohë duhet të keni edhe një strategji kreative biznesi. Vazhdimisht inovative për të ecur në hap me nevojat dhe shijet e përditshme të shoqërisë.

si të shtoni produkte në dyqanin tiktok

Mënyra më e lehtë për të regjistruar dyqanin Tiktok

Dyqani Tiktok po bëhet gradualisht një platformë blerjesh dhe shitjesh që e gjejnë shumë shitës. Sepse kjo konsiderohet një “karrem yndyror” për ta për të zhvilluar biznesin e tyre. Pra, cila është mënyra më e lehtë për t’u regjistruar në dyqanin Tiktok?

Hapi 1: Së pari ju duhet të hyni në faqen e internetit

Hapi 2: Ndiqni hapat për t’u regjistruar në dyqanin Tiktok. Konkretisht, hapat janë si më poshtë:

  • Jepni informacion të plotë numrin e telefonit dhe gmail. Kur futni numrin e telefonit në seksionin e informacionit, Tiktok do t’ju dërgojë kodin e mësipërm të verifikimit telefon
  • Më pas, për të qenë në gjendje të Tiktok konfirmoni numrin e telefonit dhe dërgoni një kod konfirmimi. Përdoruesit do të duhet të kalojnë një hap verifikimi captcha.
  • Klikoni mbi regjistrimin. Në këtë pikë në ekran do të shfaqen 2 mënyra për të zgjedhur. Ato janë “regjistrohu me llogarinë Tiktok” dhe “regjistrohu me email ose numër telefoni”. Në rast se dëshironi të regjistroheni me llogarinë Tiktok, duhet të autorizoni dyqanin Tiktok. Pastaj klikoni “Filloni shitjen”. Dhe ekrani do të kalojë në dyqanin Tiktok.
READ  10/8 là ngày gì – THPT Lê Hồng Phong

Hapi 3: Verifikoni të regjistruarin

Eksploroni më shumë: Çfarë është Sweet Home Alabama? Çfarë është Sweet Home Alabama Meme?

Ju duhet të verifikoni llogarinë tuaj në TIK Tok mund t’ju lejojë të përdorni veçori të tjera të dyqanit Tiktok. Nëse jeni duke kërkuar të krijoni dyqanin tuaj. Pastaj zgjidhni seksionin më poshtë “Biznesi në pronësi individuale”. Pasi të keni mbaruar, ju zgjidhni të dërgoni. Në mënyrë që dyqani Tiktok të mund të shfletojë profilin tuaj. Nga atje mund të përdorni veçoritë që ofron dyqani Tiktok.

si të shtoni produkte në dyqanin tiktok

shikoni më shumë lajme të fundit

Si të përpunoni porositë në dyqanin Tiktok në 4 hapa të thjeshtë

Si të shtoni produkte në dyqanin Tiktok

Si të shtoni produkte hyjnë Pazar Tiktok nëpërmjet kompjuter

Shitja e produkteve në Tiktok është një hap jashtëzakonisht i rëndësishëm në biznes. Hap pas hapi hap pas hapi. Shitësi duhet të regjistrojë kabinën e tij. Më pas postoni produktin. Pasi të keni regjistruar me sukses kabinën tuaj. Ju duhet të kryeni ngarkimin e produktit duke ndjekur këto hapa:

Hapi 1: Vizitoni faqen Tiktok https://seller-vn.tiktok.com/. Pastaj identifikohuni në llogarinë tuaj Tiktok.

Hapi 3: Në këtë seksion, do të futni informacionin bazë të produktit në seksionin që kërkon Tiktok.

Hapi 5: Në këtë seksion, ju vazhdoni të plotësoni informacione të rëndësishme si p.sh. informacionin e blerjes dhe shitjes dhe informacionin e transportit dhe garancisë.

Por ju lutem vini re një gjë. Produktet pas postimit do të kalojnë një proces të gjatë rishikimi. Prandaj, duhet të siguroni mjaftueshëm dhe saktësisht kërkesat që kërkon dyqani Tiktok. Gjithashtu, mos postoni produkte të kufizuara dhe të ndaluara. Kështu, dyqani Tiktok nuk do t’i miratojë produktet tuaja. Edhe llogaria juaj Tiktok do të rrezikohet të bllokohet përgjithmonë.

Si të shtoni produkte në dyqanin Tiktok me telefon

Ngarkimi i produkteve në dyqanin Tiktok do të kërkojë shumë hapësirë. Prandaj, keni nevojë për një lidhje të qëndrueshme rrjeti. Atëherë duhet të bëni hapat e mëposhtëm:

Hapi 3: Zgjidhni seksionin e aktivizimit dhe mund ta ngarkoni tashmë produktin në dyqanin Tiktok.

Eksploroni më shumë: Udhëzime për vizatimin e këmbëve të personazheve të Anime dhe Manga nga këndvështrime të ndryshme

Zbatimi i ngarkimit të produkteve në Tiktok përmes telefonit. Një gjë duhet të keni parasysh. Ne duhet të zgjedhim opsionin “lejo përdoruesit të paguhen”. Si i tillë, përdoruesi do të paguajë përpara se të marrë produktin. Siguroni raste të këqija si bum, shkëmbim. Sjellja e garancive më të sigurta për shitësin.

READ  Hướng dẫn cài đặt và chỉnh sửa video bằng VITA trên điện thoại

Shiko me shume: Telefoni i çmimit të magazinës është në dispozicion tani iPhone 12″, iPhone 13 Pro Max, Seria iPhone 14 Posedimi i një konfigurimi të fortë, përdorimi i Tiktok pa u shqetësuar për vonesën, aktualisht ka një çmim shumë të mirë. Shikoni tani!

Udhëzimet se si të fshini produktet në dyqanin Tiktok janë shumë të thjeshta

Gjatë operacioneve të biznesit. Në mënyrë të pashmangshme do të hasni në situata të tilla si pa stok, produkte të papërshtatshme për treg etj. Prandaj, është e domosdoshme që ta hidhni produktin. Këtu janë udhëzimet specifike se si të fshini produktet në Tiktok që duhet të dini:

Hapi 1: Nisni telefonin dhe regjistrohuni në llogarinë tuaj Tiktok. Pastaj zgjidhni shenjën plus në fund të ekranit.

Hapi 2: Klikoni në kabinën e dyqanit Tiktok. Dhe zgjidhni produktin që dëshironi të fshini në shportë.

Hapi 3: Zgjidhni seksionin e menaxhimit të përmbajtjes së ekranit.

Hapi 4: Klikoni mbi fshini artikullin. Dhe zgjidhni seksionin e fshirjes për të kryer edhe 1 fshirje të produktit tuaj.

Në këtë mënyrë ju mund të fshini tashmë produktet e panevojshme. Shumë e thjeshtë, apo jo, njerëz?

si të shtoni produkte në dyqanin tiktok

shikoni më shumë lajme të fundit

Udhëzimet për postimin e produkteve në dyqanin Tiktok thjesht janë pezulluar

Si të shtoni produkte në dyqanin Tiktok – Përfundim

Si të shtoni produkte në dyqanin Tiktok? Siç u analizua më lart, postimi ose fshirja e produkteve në Tiktok nuk është aq e komplikuar sa mendojmë. Thjesht jepni informacion të plotë dhe zgjidhni imazhet më të mira të produktit që mund të postoni plotësisht produktin.

Çmimi i telefonit presin. Me atë që artikulli ka ndarë dhe analizuar. Ju do t’i sillni vetes informacionin më të dobishëm dhe të nevojshëm. Qëndroni të sintonizuar për artikujt tanë të ardhshëm në seksionet vijuese. Dhe mos harroni, të gjitha produktet teknologjike përditësohen vazhdimisht nga Phone Price Warehouse. Të gjitha produktet nga telefonat tek kompjuterët. Te gjitha jane 100% te importuara nga fabrika. Nuk ka rrugë të ndërmjetme. Është testuar tërësisht. Prandaj, klientët mund të jenë plotësisht të sigurt për cilësinë dhe çmimin kur vijnë tek ne. Faleminderit që lexuat këtu. Shikoni më shumë lajme në lajme teknologjike!!!

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Hướng dẫn cách thêm & xóa sản phẩm trên Tiktok shop đơn giản . Đừng quên truy cập Cakhia TV Trang web xem trực tiếp bóng đá không quảng cáo hot nhất hiện nay

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *