Hướng dẫn cách sửa lỗi IDM không bắt link được

Rate this post

IDM nuk mund të kapet gabim lidhje tonazhit klipmuzikë mjaft e mirë, e veçantë njerëzit përdorni Versioni jozyrtar i këtij softueri. Shumë arsyeja të çojë në Statusi aktual kjo: kompjuteri ka një virus, versioni IDM nuk është i pajtueshëm me të shfletues uebi … Për të rregulluar, rregulluar gabimet IDM nuk mund ta kap lidhjenpyetëm ne mësojnë disa mënyra lehtë më poshtë.

Tabela e përmbajtjes

Çfarë është Internet Download Manager (IDM)?

IDM është grup Akronimet të frazës Internet Shkarko Menaxheri. LEHTËkjo është emri i një aplikacioni të menaxherit të skedarëve Shkarko i Kompjuterit. Aktualisht mundet vetëm përdorni në sistemin operativ Windows dhe lejo përdorues Ndoshta përdorni pa pagese brenda 30 npulën e parë para fillimit shpërblim.

Shihni gjithashtu: 9 aplikacionet më të mira të testimit të baterisë së iPhone që duhet të dini

Mund të thuhet IDM është softuer menaxhimi i aplikacioneve Shkarko mjaft popullor. Kanë aftësia rikuperoni dhe vazhdoni Shkarko skedarët ndërpriten për shkak të ndërprerjes së energjisë, dështimit të lidhjes së internetit. pranë atjeSoftueri IDM gjithashtu ka veçori të tjera si: zgjidhni prioritet dokument duhet të shkarkoni, kohëmatësin e mbylljes Më vonë Shkarko e kryer, nisje automatike lidhje shkarkoni në format MP3, MP4, videokasetat Youtube, Facebook…

READ  Cách đọc trộm tin nhắn messenger trên điện thoại iphone & android

Gabim IDM nuk u mor lidhje Shkarkimet janë ende normale zhvillohen derisa përdorni kompjuter. SUGJERIMbeje nuk mund të shkarkojmë dokument muzikë, klip youtube i preferuar, bëj një ndjenjë jashtëzakonisht frustruese dhe duke shkaktuar shumë telashe Në proçes përdorni Kompjuter. NË përmbajtjen hej, unë do mësojnë për ty si të rregulloni gabimin IDM nuk e kap veten lidhje e fundit 2021.

Eksploroni më shumë: GOT7 bio: Mark, JB, Jackson, Jinyoung, Youngjae, BamBam dhe Yugyeom

Si të rregulloni gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Chrome, Firefox

Kontrolloni versionin e disponueshëm të IDM Përshtatet me sistemin operativ Windows përdorni ose jo

Çdo softuer dëshirë përdorni Të gjitha duhet të jenë në përputhje me versionin aktual të Windows. GRATËOh ju Nuk e di cili version është i mirë Përshtatet pastaj rruga e mirë e rëndësishme është duhet përdorni softuer rrjeti Shkarko Menaxheri i fundit nga faqja kryesore.

nëse ti Nuk jane dëshirë Rifresko softuerin IDM, ti mundesh rregulloni që IDM të mos kapet lidhje nëpërmjet Përditësoni versionin më të fundit të IDM si më poshtë:

Zgjidh Ndihmë >> Kontrollo për përditësime (Femrat)njësoj është versioni vietnamez ndihmë > Përditëso në versionin e ri)


Rinisni programin IDM në shfletues uebi

Së pariju hapni vendosin në Chrome

Si të rregulloni gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Chrome, Firefox
Si të rregulloni gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Chrome, Firefox

Kur dritarja vendosjen shfaqet, zgjidhni Utilities

Si të rregulloni gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Chrome, Firefox
Si të rregulloni gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Chrome, Firefox

Gjeni Shtesat e Internetit Shkarko Menaxheri dhe Rinisja

Si të rregulloni gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Chrome, Firefox
Si të rregulloni gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Chrome, Firefox

Tjetra ju rinisni shfletues uebi dhe kontrolloni nëse IDM mund ta kapë vetë lidhje Shkarko ose jo. GRATËnjësoj Unë ende nuk e kam parë IDM lidhje Shkarkondoshta kjo shtesë e IDM është e prishur ose e papajtueshme me Shfletuesi juaja. Çfarë duhet të bëni tani është të fshini këtë shtesë dhe ta shkarkoni përsëri në: chrome://extensions/.

Kontrollo vendosin në IDM

Në këtë hap, për t’u siguruar që IDM është zgjedhur për të mbështetur shfletues uebiju duhet të Hap IDM > zgjidh Opsionet (opsionale)

READ  Pin iPhone chỉ sạc ngang 80%? Mách bạn 3 bước khắc phục
Si të rregulloni gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Chrome, Firefox
Si të rregulloni gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Chrome, Firefox

në kartë komunikimi (Përmbledhje ) ju shënoni të gjitha kutitë të gjithashfletues uebi janë në kompjuterin tuaj.

Eksploroni më shumë: Çfarë është ICYDK? – Shkolla e mesme Le Hong Phong
Si të rregulloni gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Chrome, Firefox
Si të rregulloni gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Chrome, Firefox

Gjithashtu në seksionin Opsionet e IDM, ju lutemi kaloni te skeda dokument llojet ( llojet dokument) . në seksion Filloni automatikisht shkarkimin më vonë dokument Llojet (Automatik Shkarko lloji dokument Ejani këtu) fut format dokument Shoku duan ngarkesë. VD nëse ti blej shkarko lidhje MP3 pastaj shtoni MP3 në fund, duan kap lidhje MP4 pastaj shtoni MP4 në fund. Në fund shtypim OK

Si të rregulloni gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Chrome, Firefox
Si të rregulloni gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Chrome, Firefox

Rruga ndreqim IDM nuk mund të kap lidhjen në Coc Coc

Hapi 1: miliardëtë ngjashme me Chrome, duhet të kontrollojmë nëse është instaluar Coc Coc vendosin dobia e IDM apo jo? PËR TË LËVIZURnë punë importit coccoc://extensions/ në shiritin URL të Shfletuesi.

Udhëzime për të rregulluar gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Youtube në Coc Coc 1
Udhëzime për të rregulluar gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Youtube në Coc Coc 1

Hapi 2: femërnjësoj Shërbimi IDM ka qenë vendosin Por IDM nuk e kap veten lidhje YouTube atëherë do të fshijmë programin IDM. Më pas, riinstaloni plotësisht Internetin Shkarko Menaxheri nëpërmjet akses shkoni te dosje vendosjen IDM (zakonisht C: Skedarët e programit (x86) Internet Shkarko Menaxheri) ndryshoni emrin dokument IDMGCExt.crx mur IDMGCExt.zip.

Udhëzime për të rregulluar gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Youtube në Coc Coc 2
Udhëzime për të rregulluar gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Youtube në Coc Coc 2
Udhëzime për të rregulluar gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Youtube në Coc Coc 3
Udhëzime për të rregulluar gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Youtube në Coc Coc 3

Hapi 4: Të lutem kthehu coccoc://extensions/ sipër shfletuesi kompjuterik dhe teknologjia kombëtare Kupa e Kupës. Mënyra për ta bërë atë si Google Chrome është të zgjidhni Modaliteti i Zhvilluesit -> Ngarko shërbimet e unzipped. KYCmos eja zgjidhni dosjen IDGCEext në Desktop është vendosin kryerja e shërbimeve IDM për shfletues uebi Kupa e Kupës.

Udhëzime për të rregulluar gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Youtube në Coc Coc 4
Udhëzime për të rregulluar gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Youtube në Coc Coc 4

Ose ti mundesh hap faqen vendosin Zgjerimi i IDM. Më pas atje shtyp shtoni Chrome për të vendosin Shërbimi IDM në Coc Coc.

Hapi 5: KKVazhdoniju lutem aktivizoni aplikacionin IDM vendosjen Më vonë atje zgjidhni Opsioni.

Udhëzime për të rregulluar gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Youtube në Coc Coc 5
Udhëzime për të rregulluar gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Youtube në Coc Coc 5

Hapi 6: Pikërisht në pozicionin e kartës pasqyrë e përgjithshme Ju lutemi shënojini të gjitha totalshfletues uebi jeni ju përdorni.

Eksploroni më shumë: Aplikim për regjistrimin e ndryshimit të përmbajtjes së regjistrimit të biznesit
READ  Trẻ em nên ăn bao nhiêu quả trứng mỗi tuần?
Udhëzime për të rregulluar gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Youtube në Coc Coc 6
Udhëzime për të rregulluar gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Youtube në Coc Coc 6

Hapi 7: Kalo në kartë dokument llojet dhe shtoni formatimin dokument Shoku dëshirë ngarkesë. VD dëshirë rregulloni që IDM të mos kapet lidhje MP4 tashmë ju do shtoni MP4 dhe shtypni MIRE.

Udhëzime për të rregulluar gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Youtube në Coc Coc 7
Udhëzime për të rregulluar gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Youtube në Coc Coc 7

Hapi 8: Kështu isha udhëzim Si jeni? rregulloni që IDM të mos kapet lidhje klip youtube në Coc Coc sukses.

Udhëzime për të rregulluar gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Youtube në Coc Coc 8
Udhëzime për të rregulluar gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Youtube në Coc Coc 8

mbështet IDM Shkarko Çfarë formatesh?

IDM (Internet Shkarko Menaxher) është softuer dhuroj Shkarko të gjitha lloji dokument si .rar, .mp3, .mp4…. Megjithatë Pas një kohe përdorniNdoshta ndodh Gabim IDM nuk kap lidhje. Mund të jetë një gabim ndodh kur kompjuteri është i infektuar me një virus ose versioni IDM është shumë i vjetër, duke shkaktuar një gabim papajtueshmërie shfletues uebi ju jeni përdorni.

Shihni gjithashtu: Çfarë gabimi rikthen Iphone 5s win 9? Zgjidhje për 9 . gabim

përmbledhje

Të shpeshtasoftware Shkarko IDM do të kap automatikisht lidhjen dhe vetëm një klikim mund t’i shkarkoni të dhënat në kompjuterin tuaj. MILIARDnatyrshëm Papritur ju merrni një gabim që IDM nuk mund ta kap lidhje shkarkoni më shumë, atëherë përmbajtjen kjo është plani për ty.

Kjo eshte udhëzim Si të rregulloni gabimin IDM? Lidhja nuk mund të merret më shumë se 3 Shfletuesi të njohura janë Google Chrome, Firefox dhe Coc Coc. SHBAatë bletë përmbajtjen Kjo mund t’ju ndihmojë në mënyrë efektive të rregulloni këto gabime. Faleminderit që ndiqni artikullin e bangxephang.com

Burimi: Sintezë

Ju lutemi vlerësoni artikullin

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Hướng dẫn cách sửa lỗi IDM không bắt link được . Đừng quên truy cập Cakhia TV Trang web xem trực tiếp bóng đá không quảng cáo hot nhất hiện nay

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *