Hướng dẫn cách fix lỗi IDM không tự bắt link

Rate this post

Mund të përmendet se gabimi IDM nuk e kap lidhjen Shkarko klip, muzika është mjaft e njohur. Shumë arsyeja të çojë në statusi të tilla si: virusi kompjuterik, versioni IDM është shumë i vjetër… Dhe për të rregulloni lidhjen që nuk e kap vetë IDM Barazia disa rrugë thjeshtë më poshtë.

Tabela e përmbajtjes

Çfarë është Internet Download Manager (IDM)?

IDM është grup Shkurtesat të frazës Internet Shkarko Menaxheri. D.kjo është emri i një aplikacioni të menaxherit të skedarëve Shkarko i Kompjuterit. Aktualisht mundet vetëm përdorni në sistemin operativ Windows dhe lejo përdorues Ndoshta përdorni pa pagese brenda 30 npulën e parë para fillimit shpërblim.

Shiko me shume: [Tổng hợp] 10 mënyrat më të mira për të liruar hapësirën e kompjuterit 2021

Mund të thuhet IDM është një softuer menaxhimi i aplikacioneve Shkarko mjaft popullor. Kanë kapaciteti rikuperoni dhe vazhdoni Shkarko skedarët janë ndërprerë për shkak të ndërprerjes së energjisë, dështimit të lidhjes së internetit. pranë atjeSoftueri IDM gjithashtu ka veçori të tjera si: zgjidhni prioritet dokument duhet të shkarkoni, kohëmatësin e mbylljes një herë Shkarko e kryer, nisje automatike lidhje shkarkoni në format MP3, MP4, videokasetat Youtube, Facebook…

READ  Cách đánh số trang như trong sách in trên word

Gabim IDM nuk u mor lidhje Shkarkimet janë ende normale ndodh Në proçes përdorni kompjuter. SUGJERIMbeje nuk mund të shkarkojmë dokument muzikë, klip youtube i preferuar, të bëjë përshtypje jashtëzakonisht frustruese dhe duke shkaktuar shumë telashe derisa përdorni Kompjuter. NË postimet hej, unë do udhëzim për ty si të rregulloni gabimin IDM nuk e kap veten lidhje e fundit 2021.

Eksploroni më shumë: Procesverbalet e konferencës për të shqyrtuar dhe kërkuar regjimin e mbështetjes

Si të rregulloni gabimin që idm nuk kap automatikisht lidhjet në Chrome, Firefox

Kontrolloni versionin e disponueshëm të IDM Përshtatet me sistemin operativ Windows përdorni ose jo

Çdo softuer uroj përdorni Të gjitha duhet të jenë në përputhje me versionin aktual të Windows. GRATËOh ju Nuk e di cili version është i mirë Përshtatet pastaj rruga e mirë e veçantë duhet përdorni softuer rrjeti Shkarko Menaxheri i fundit nga faqja kryesore.

nëse ti Nuk jane dëshirë Rifresko softuerin IDM, ti mundesh rregulloni që IDM të mos kapet lidhje nëpërmjet Përditësoni versionin më të fundit të IDM si më poshtë:

Zgjidh Ndihmë >> Kontrollo për përditësime (Femrat)njësoj është versioni vietnamez ndihmë > Përditëso në versionin e ri)


Rinisni programin IDM në Shfletuesi

Së pariju hapni vendosjen në Chrome

Si të rregulloni gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Chrome, Firefox
Si të rregulloni gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Chrome, Firefox

Kur dritarja vendosin shfaqet, zgjidhni Utilities

Si të rregulloni gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Chrome, Firefox
Si të rregulloni gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Chrome, Firefox

Gjeni Shtesat e Internetit Shkarko Menaxheri dhe Rinisja

Si të rregulloni gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Chrome, Firefox
Si të rregulloni gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Chrome, Firefox

Tjetra ju rinisni Shfletuesi dhe kontrolloni nëse IDM mund ta kapë vetë lidhje Shkarko ose jo. GRATËnjësoj Unë ende nuk e kam parë IDM lidhje Shkarkondoshta kjo shtesë e IDM është e prishur ose e papajtueshme me shfletues uebi juaj. Çfarë duhet të bëni tani është të fshini këtë shtesë dhe ta shkarkoni përsëri në: chrome://extensions/.

Kontrollo vendosin në IDM

Në këtë hap, për t’u siguruar që IDM është zgjedhur për të mbështetur Shfletuesiju duhet të Hap IDM > zgjidh Opsionet (opsionale)

READ  Xá Lợi Phật là gì? Vì sao thiêu nghìn độ không cháy?
Si të rregulloni gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Chrome, Firefox
Si të rregulloni gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Chrome, Firefox

në kartë komunikimi (Përmbledhje ) ju shënoni të gjitha kutitë të gjithashfletues uebi janë në kompjuterin tuaj.

Eksploroni më shumë: Çfarë është një skedar exe?
Si të rregulloni gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Chrome, Firefox
Si të rregulloni gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Chrome, Firefox

Gjithashtu në seksionin Opsionet e IDM, ju lutemi kaloni te skeda dokument llojet ( lloji dokument) . në seksion Filloni automatikisht shkarkimin më vonë dokument Llojet (Automatik Shkarko llojet dokument Ejani këtu) fut format dokument Shoku duan ngarkesë. VD nëse ti blej shkarko lidhje MP3 pastaj shtoni MP3 në fund, dëshirë kap lidhje MP4 pastaj shtoni MP4 në fund. Në fund shtypim OK

Si të rregulloni gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Chrome, Firefox
Si të rregulloni gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Chrome, Firefox

Rruga Rregulloni gabimin që idm nuk e kap automatikisht lidhjen në Coc Coc

Hapi 1: miliardëtë ngjashme me Chrome, duhet të kontrollojmë nëse është instaluar Coc Coc vendosjen Shërbimet dhe teknologjia IT e IDM apo jo? PËR TË LËVIZURnë punë importit coccoc://extensions/ në shiritin URL të Shfletuesi.

Udhëzime për të rregulluar gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Youtube në Coc Coc 1
Udhëzime për të rregulluar gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Youtube në Coc Coc 1

Hapi 2: femërnjësoj Shërbimi IDM ka qenë vendosin Por IDM nuk e kap veten lidhje YouTube atëherë do të fshijmë programin IDM. Më pas, riinstaloni plotësisht Internetin Shkarko Menaxheri nëpërmjet akses shkoni te dosje vendosin IDM (zakonisht C: Skedarët e programit (x86) Internet Shkarko Menaxheri) ndryshoni emrin dokument IDMGCExt.crx mur IDMGCExt.zip.

Udhëzime për të rregulluar gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Youtube në Coc Coc 2
Udhëzime për të rregulluar gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Youtube në Coc Coc 2
Udhëzime për të rregulluar gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Youtube në Coc Coc 3
Udhëzime për të rregulluar gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Youtube në Coc Coc 3

Hapi 4: Të lutem kthehu coccoc://extensions/ sipër Shfletuesi Kupa e Kupës. Mënyra për ta bërë atë si Google Chrome është të zgjidhni Modaliteti i Zhvilluesit -> Ngarko shërbimet e unzipped. KYCmos eja zgjidhni dosjen IDGCEext në Desktop është vendosjen kryerja e shërbimeve IDM për shfletues uebi Kupa e Kupës.

Udhëzime për të rregulluar gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Youtube në Coc Coc 4
Udhëzime për të rregulluar gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Youtube në Coc Coc 4

Ose ti mundesh hap faqen vendosin Zgjerimi i IDM. Më pas atje shtyp fut Chrome për të vendosjen Shërbimi IDM në Coc Coc.

Hapi 5: KKVazhdoniju lutem aktivizoni aplikacionin IDM vendosjen Më vonë atje zgjidhni Opsioni.

Eksploroni më shumë: Çfarë është një krah? – Shkolla e mesme Le Hong Phong
Udhëzime për të rregulluar gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Youtube në Coc Coc 5
Udhëzime për të rregulluar gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Youtube në Coc Coc 5

Hapi 6: Pikërisht në pozicionin e kartës pasqyrë e përgjithshme Ju lutemi shënojini të gjitha totalshfletues uebi jeni ju përdorni.

READ  Nghi vợ ngoại tình, chồng nới lỏng lốp xe và kết đắng
Udhëzime për të rregulluar gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Youtube në Coc Coc 6
Udhëzime për të rregulluar gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Youtube në Coc Coc 6

Hapi 7: Kalo në kartë dokument llojet dhe shtoni formatimin dokument Shoku uroj ngarkesë. VIZATO NJË FIGURËPër shembull dëshirë rregulloni që IDM të mos kapet lidhje MP4 tashmë ju do shtoni MP4 dhe shtypni MIRE.

Shihni gjithashtu: Softueri më i shpejtë dhe më i popullarizuar i emulatorit Android në PC 2021

Udhëzime për të rregulluar gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Youtube në Coc Coc 7
Udhëzime për të rregulluar gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Youtube në Coc Coc 7

Hapi 8: Kështu isha mësojnë Si jeni? rregulloni që IDM të mos kapet lidhje klip youtube në Coc Coc sukses.

Udhëzime për të rregulluar gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Youtube në Coc Coc 8
Udhëzime për të rregulluar gabimin IDM që nuk kap lidhjet në Youtube në Coc Coc 8

mbështet IDM Shkarko Çfarë formatesh?

IDM (Internet Shkarko Menaxher) është softuer dhuroj Shkarko të gjitha lloji dokument si .rar, .mp3, .mp4…. Megjithatë Pas një kohe përdorniNdoshta zhvillohen Gabim IDM nuk kap lidhje. Mund të jetë një gabim zhvillohen kur kompjuteri është i infektuar me një virus ose versioni IDM është shumë i vjetër, duke shkaktuar një gabim papajtueshmërie Shfletuesi ju jeni përdorni.

Të shpeshtasoftware Shkarko IDM do të kap automatikisht lidhjen dhe vetëm një klikim mund t’i shkarkoni të dhënat në kompjuterin tuaj. MILIARDnatyrshëm Papritmas ju merrni një gabim që IDM nuk mund ta kap lidhje shkarkoni më shumë, atëherë përmbajtjen kjo është zgjidhje për ty.

përmbledhje

Më sipër është një udhëzues për të rregulluar gabimet e IDM që nuk kapin lidhjet automatikisht. Nëse artikulli ju duket i dobishëm, ju lutemi ndajeni atë me të gjithë! Faleminderit që ndiqni artikullin e bangxephang.com

Burimi: Sintezë

Ju lutemi vlerësoni artikullin

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Hướng dẫn cách fix lỗi IDM không tự bắt link . Đừng quên truy cập Cakhia TV Trang web xem trực tiếp bóng đá không quảng cáo hot nhất hiện nay

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *