Hướng dẫn cách đăng sản phẩm lên Tiktok shop bằng điện thoại

Rate this post

Nëse jeni personi i parë që regjistroni një biznes në TikTok Shop dhe nuk e dini ende si të postoni produkte në Dyqanin TikTok Shfletoni më shpejt. Mos u shqetëso, sot Çmimi i telefonit do t’ju udhëzojë në detaje se si të postoni me sukses produktet në Dyqanin TikTok. Lexoni artikullin më poshtë për të mos humbur mundësinë e biznesit dhe filloni të rriteni në platformën më të fundit sociale sot!

Çfarë është Dyqani TikTok?

Dyqani TikTok ose Dyqani TikTok është emri i një veçorie të re që TikTok Vietnam njoftoi për vitin 2022. Me këtë veçori të rëndësishme, përdoruesit mund të kalojnë në biznes me një dyqan e-commerce nga ndërfaqja. llogaritë e tyre TikTok. Deri më tani, TikTok nuk është më thjesht një rrjet social për krijimin e përmbajtjeve argëtuese, por gjithashtu ka veçoritë shtesë të një platforme e-commerce, një “tokë e premtuar” për njerëzit që bëjnë biznes dhe shesin online.

Çfarë është dyqani tiktok?
Ky është një treg i shkëlqyeshëm për kompanitë dhe markat për t’u lidhur, promovuar produktet dhe shërbimet, si dhe për të krijuar markat e tyre për të tërhequr klientët kërkues. Këtu, bizneset kanë shumë mundësi për të reklamuar lehtësisht, për të shfrytëzuar klientët potencial, për të shkëmbyer shitje.

Kur përdoruesit shikojnë një video, në atë video, ata mund të bashkëngjisin një lidhje blerjeje direkt në video. Vetëm duke klikuar në lidhjen, mund të bëni një blerje pa dalë nga aplikacioni. Për shkak të kësaj, urdhrat përsëriten në mënyrë shpërthyese. Produktet dhe shërbimet e shitësit u prezantohen përdoruesve të TikTok përmes shumë formave të ndryshme: video, transmetime të drejtpërdrejta ose skeda të prezantimit të produktit me forma të spikatura. Blerësit mund të gjejnë detaje të plota të produktit në të njëjtën platformë të tregtisë elektronike: çmimet, rishikimet, blerjet, etj.

Cilat janë avantazhet e TikTok Shop?

Që nga fillimi i tij e deri më tani, TikTok është ende një rrjet social shumë i nxehtë që tërheq vëmendjen e të rinjve. Në të njëjtën kohë, TikTok po bëhet gjithashtu gjithnjë e më i popullarizuar, veçanërisht kur është gjithashtu një kanal shitjesh në internet i zgjedhur nga shumica e markave dhe pronarëve të dyqaneve falë aftësisë së tij për të arritur dhe tërhequr blerësit si dhe lehtësisht. mallrat mund të shiten. nga telefoni. Pra, përveç udhëzimeve se si të postoni produkte në TikTok Shop, unë do të ndaj edhe avantazhet më të mëdha të shitjes përmes dyqanit TikTok, të cilat mund të renditen më poshtë:

Eksploroni më shumë: Çfarë është Lithromantic? – Shkolla e mesme Le Hong Phong
READ  Surimi là gì? Cách làm surimi chuẩn Nhật càng ăn càng mê

Klientët e synuar janë të rinjtë dhe të rriturit.

Me avantazhin e qenësishëm të të qenit një rrjet social argëtues për të rinjtë, përdoruesit e TikTok janë kryesisht nga mosha 12 deri në 40 vjeç. Ky është një skedar klienti me një moshë dhe fuqi blerëse shumë të mundshme, veçanërisht ata që tashmë janë krijuar. përvoja e blerjeve në internet dhe platformat e tregtisë elektronike. Jo vetëm kaq, ky skedar klienti gjithashtu mund të vazhdojë të rritet në trendin e maturimit dhe të bëhet më i madh se skedarët e tjerë të klientëve. Por njësitë Shopee dhe Lazada janë ende lojtarët më të mëdhenj në treg. Prandaj, shitja në TikTok Shop ka një disavantazh të madh që është me rrezik mjaft të lartë, ndaj edhe shitësit duhet ta konsiderojnë këtë mënyrë për të parë nëse hapin një dyqan në këtë platformë apo jo.

Shpërndarje e pakufizuar

Kjo platformë biznesi në internet do të përpiqet të shpërndajë përmbajtjen tuaj të shitjeve tek një grup i rastësishëm klientësh për të matur efektivitetin. Më pas zgjerohet në profilet e tjera të lëndëve nëse konfirmohen shenjat pozitive të grupeve lëndore. Në këtë mënyrë, postimi i produkteve tuaja në dyqanin Tiktok do të shpërndahet shpejt dhe do të arrijë grupin e synuar të klientëve të mundshëm.

Shkalla e lartë e konvertimit

Nëse shitësit krijuan më parë video demo produkti me qëllimin kryesor të rritjes së ndërgjegjësimit ose angazhimit të markës, tani përdorimi i TikTok Shop do t’ju ndihmojë të rritni normat e konvertimit. Me forma të ndryshme shitjesh si transmetimi i drejtpërdrejtë, krijimi i kabinës tuaj ose bashkëngjitja e produkteve në video të shkurtra, etj., ju ndihmon të lidheni dhe të arrini klientët më shpejt. Kjo e ndihmon dyqanin tuaj të përmbushë porositë në mënyrë më efikase dhe më të lehtë.

Nëse jeni gati të filloni një biznes në TikTok, por ende nuk dini si të postoni produkte në Dyqanin TikTok dhe duhet ta dini, ju lutemi lexoni seksionin vijues.

READ  Valorant: Nhóm nhạc K-pop Twice 'nhả vía' mang cup về cho Boaster của Fnatic

Tiktokshop ka një normë të lartë konvertimi

Si të postoni produkte në Dyqanin TikTok

Më shumë produkte të reja

Si të postoni produkte në TikTok Shop me telefonPara së gjithash, duhet të shkarkoni Tiktok Seller në telefonin tuaj

Shkarkoni Shitësin Tiktok për Android

Shkarkoni Shitësin Tiktok për iOS

Hapni aplikacionin TikTok Seller në telefonin tuaj për të postuar produkte

si të konfiguroni dyqanin tiktok me numrin e telefonit

Kur postojnë produkte, shitësit duhet të ndjekin politikën e produkteve dhe përmbajtjes së ndaluar të TikTok Shop për të shmangur postimin e artikujve të ndaluar ose fjalëve të kufizuara që mund të rezultojnë në mosmiratimin e produktit.

Eksploroni më shumë: 3 mënyrat më të lehta për të bërë foto në Instagram me filtra të bukur në iPhone

Përshkrimi dhe informacioni bazë rreth produktit.

Emri i produktit, kategoria dhe marka.

Markat që nuk janë dorëzuar për shqyrtim tregohen më poshtë si “Nuk lejohen” dhe nuk janë të dukshme për shikuesit dhe shitësit duhet të jenë të vetëdijshëm për politikën e pretendimeve dhe mënyrën e postimit të produkteve në Dyqanin TikTok.

shikoni më shumë lajme të fundit

Rreth imazheve të produktit

– Postoni jo më shumë se 9 foto për çdo produkt.

– Madhësia e imazhit: 600x600px.

Rreth përshkrimit të produktit

– Mbështet deri në 30 banderola dhe imazhe shoqëruese.

Video e prezantimit të produktit

– Videot e rekomanduara janë shkrepur dhe dizajnuar në raport 1:1, 9:16 ose 16:9. shpejtësia e kornizës

– Madhësia e klipit nuk duhet të kalojë 20 MB

– Formula për të llogaritur vëllimin e porosisë = peshën e produktit + paketimin

– Pesha e lejuar nga 1 deri në 100 kg

Zgjidhni llojin e variantit për produktin

produkte të ndryshme

Mbështet deri në 3 lloje klasifikimi bazuar në faktorë të tillë si: madhësia, ngjyra, materiali, …

E kufizuar në vlerë kategorike

Mund të ngarkohen imazhe të produkteve me kategori të ndryshme.

si te pastroni dyqanin tiktop

statusi i produktit

Pas përfundimit të procedurës së publikimit, ju Postoni produkte TIK Tok dyqan Statusi i produktit mund të shihet në panelin e administratorit.

Pozitive

Kjo skedë tregon të gjitha produktet që klientët mund të shikojnë në dyqanin tuaj TikTok. Tregtarët mund të kryejnë operacione të tilla si: modifikimi, fshirja, çaktivizimi i produkteve, ndryshimi i çmimeve dhe sasive, shtimi i promocioneve, etj.

çaktivizoni

Nëse produkti nuk ka magazinë, tregtari mund ta çaktivizojë produktin dhe ai do të shfaqet në skedën “Disaktivët”. Shitësi mund të riaktivizojë produktin pas modifikimit dhe përditësimit të informacionit të produktit.

Eksploroni më shumë: Kush është Phuong Khanh? Biografia, karriera dhe jeta private Miss Earth 2018

Ndalimi

Produktet në këtë kategori përfshijnë produkte dhe artikuj që janë vendosur në pauzë dhe shfaqen në një nga gjendjet e mëposhtme:

READ  Đặt tên con gái mệnh Thổ năm 2023 vừa hay, đẹp mà hợp phong thuỷ 0

– Në shqyrtim: Produkti është në shqyrtim, gjatë të cilit mund të modifikoni informacionin e produktit.

– Gabim: Kjo mund të jetë për shkak të informacionit të produktit që nuk përputhet dhe ju merrni një email që shpjegon pse. Pasi të shqyrtohet, mund të bëni ndryshimet e nevojshme dhe t’i riparaqisni.

– Ngrirja: Ky mund të jetë një produkt i paligjshëm, i dëmshëm ose i falsifikuar. Do të merrni një email që shpjegon pse, por nuk do të jeni në gjendje të modifikoni ose ridërgoni informacionin.

Shihni më shumë=> Udhëzimet për postimin e produkteve në dyqanin Tiktok thjesht janë pezulluar

Pse nuk mund të ngarkoj foto në Dyqanin TikTok?

Siç mund ta shihni, gabimi i mos ngarkimit të fotove të produktit në Dyqanin TikTok është një nga gjërat që i bezdis përdoruesit. Sepse kjo situatë ndikon drejtpërdrejt në procesin e shitjes dhe në efikasitetin operacional të dyqanit. Pra, cili është shkaku? Phone Store Price do t’ju tregojë 2 gabime kryesore që shkaktojnë gabimin e mos postimit të fotove.

Imazhi nuk i plotëson kërkesat e sistemit

Dyqani TikTok ka kërkesa specifike dhe të qarta për mënyrën e postimit të imazheve të produktit. Pra, nëse imazhi juaj shkel këto kërkesa, do të shihni një mesazh “Ngarkimi dështoi” në ekran.

Si të rregulloni: Redaktoni dhe postoni fotot sipas kërkesave të sistemit. Kërkesat janë sintetizuar dhe ndarë nga Phone Price Warehouse më sipër.

shikoni më shumë lajme të fundit

Udhëzime se si të shtoni ose hiqni produkte në dyqanin Tiktok thjesht

Për shkak të gabimit në rrjet

Aktualisht TikTok Shop është një kanal i ri i shitjeve të blerjeve në internet, kështu që shpesh do të hasni gabime në rrjet që ndikojnë në procesin e ngarkimit të fotove të produktit.

Dyqani tiktok është shumë i trishtuar

Si ta rregulloni: Me këtë gabim, rregullimi është gjithashtu shumë i thjeshtë dhe i shpejtë që kaloni në një rrjet tjetër WiFi ose mund të ndryshoni adresën IP.

konkludoni

Më lart është një artikull që detajon se si të postoni me sukses produkte në Dyqanin TikTok dhe të miratoheni shpejt. Shpresoj postimin e sotëm Çmimi i aksioneve të telefonit mund t’ju sjellë shumë informacione të dobishme. Shihemi në këshillat tona të tjera të TikTok për ndarjen e postimeve në lajme teknologjike Ju lutem!

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Hướng dẫn cách đăng sản phẩm lên Tiktok shop bằng điện thoại . Đừng quên truy cập Cakhia TV Trang web xem trực tiếp bóng đá không quảng cáo hot nhất hiện nay

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *