[Học Excel] Cách đánh số trang trong excel từ A-Z [Excel 07-10-13-20-22]

Rate this post

numërimi i faqeve në excel për ta bërë fletën tuaj të punës më të organizuar dhe më të lehtë për të kombinuar dokumente dhe dosje në Excel. Më poshtë do të jetë mënyra më e shpejtë për të numëruar faqet në excel 2023 Shpërndajeni bangxephang.com për referencë të lexuesve.

Shihni më shumë artikuj: Si të numëroni rendoren në Word

Tabela e përmbajtjes

Si të numëroni faqet në Excel me Print Review

Hapi 1:

faqosja dhe ndërfaqja Excel klikoni Skeda e paraqitjes së faqes pastaj klikoni shigjeta në këndin e djathtëgrup vendosjen Kjo.

Paraqitja e faqes së skedës

Hapi 2:

Shfaqet Në kutinë e dialogut të konfigurimit të faqes, kliko tjetër Etiketa e kokës/fundit. Kjo përdorues Ndoshta zgjidhni futni numrin e faqes në Excel në krye të faqes, nëpërmjet Klikoni “Titulli i personalizuar”. nëse duan futeni në fund të faqes, më pas klikoni Footerin e klientit. Këtu zgjedh unë shtoni futeri duhet të shtypet Fundi i klientit.

READ  Điểm mặt những loại cá không nên mua

Shihni gjithashtu: Mënyra më e shpejtë dhe cilësore për të marrë fotografi nga skedarët word 2023


Zgjidhni vendndodhjen për të futur numrin e faqes Excel

Hapi 3:

shfaqen Kutia e dialogut në fund të faqes. ju do Ka 3 pozicione për numërimin e faqeve duke përfshirë seksionin Majtas (majtas), seksionin qendror (në qendër), seksionin e djathtë (djathtas). dëshirë ku të vendosni numrin e faqes, vendosni treguesin e miut atje Tashmë klikoni Futni ikonën Numri i faqes njësoj fotot më poshtë.

Zgjidhni vendndodhjen për të futur numrin e faqes Excel

Hapi 4:

Eksploroni më shumë: Çfarë është benzina RON 97? Çfarë është kaq e veçantë për këtë benzinë ​​të re që është më e shtrenjta në Vietnam?

menjehere ndodh &[Page] në atë pozicion njerëzimi të zgjedhura përpara, shtypni OK ARRIJNË i plotë.

Fut numrin e faqes në Excel

Hapi 5:

Kliko OK për ta mbyllur shfaqja Faqja e cilësimeve. Tani te kontrolloni Shiko numri i faqes ka qenë fut Excel apo jo, ju klikoni Aktivizoni ikonën e zyrës shfaqja pastaj zgjidhni Printo > Print Preview.

përdorues do të shihni numrin e faqes shfaqenshfaqja dokument.

Kështu që tashmë mund të futni numrat e faqeve në Excel atje. Në Excel I padisponueshëm Ka aftësinë për të krijuar faqet e numrit të faqes si në Word, por ju duhet të gjeneroni numrin e faqes nëpërmjet personalizoni faqen e konfigurimit të faqes në Excel. Kjo mënyrë është e ngjashme me krijimin e Haeder ose Footer për Excel, Por ne do klikoni shkronja Një ikonë për lloji i përmbajtjes.

Numërimi i faqeve në Excel nëpërmjet hapni në konfigurimin e faqes

Udhëzim shpejtë

 • Zgjidhni kartën Pamja e faqes > Hap Faqja e cilësimeve.
 • Zgjidhni skedën Kreu/Futeri > Zgjidhni Kreu i personalizuar/fotografi i personalizuar.
 • Klikoni vendndodhjen duan zgjidhni përfshijnë pjesa e majtë (i numëruar në të majtë të faqes së tekstit), pjesa qendrore (i numëruar në mes të faqes së tekstit), pjesa e djathtë (i numëruar në të djathtë të faqes së tekstit).
 • Zgjidhni Fut numrin e faqes > U krye.

Udhëzime të hollësishme se si të numërohen faqet në Excel

Hapi 1: Zgjidhni kartën Pamja e faqes > Pranë dritares Faqja e cilësimeve klikoni ikonën shigjeta poshtë.

Shënim: Zgjidhni Titulli i personalizuar nëse ti duan faqezim ose zgjidhni Fundi i personalizuar nëse ti dëshirë numëruar në fund të faqes.

Zgjidhni ikonën Fut numrin e faqes
ju keni numëruar me sukses faqet në Excel duke hapur në Page Setup:

numërimi i faqeve në excel nëpërmjet shtoni Header/Foter

Udhëzim shpejtë

Zgjidhni kartën Fut > Zgjidhni Letër > Zgjidhni Kreu/Futeri > Zgjidhni Numri i faqeve > Vendosni treguesin e miut vendndodhjen duan numërimi i faqeve të përfshira majtas, mes dhe djathtas Letër A4 > Plotësoni numrin e faqeve në qelizën e zgjedhur > U krye.

Eksploroni më shumë: 1000+ 10/20 urime për kolegë të mirë e qesharak
READ  Riot Games chính thức công bố danh sách 30 đội góp mặt tại VCT 2023

Udhëzime të hollësishme se si të numërohen faqet në Excel

Hapi 1: Shkoni në kartë Fut zgjidhni një pjesë Letër > Zgjidhni Kreu/Futeri.

Zgjidhni skedën Dizajn dhe zgjidhni Numrat e Faqeve.

Hapi 3: Vendosni treguesin e miut vendndodhjen dëshirë numërimi i faqeve të përfshira majtas, mes dhe djathtas Letër A4 > Plotësoni numrin e faqes uroj.

ju keni numëruar me sukses faqet në Excel duke hapur në Page Setup:

Numëroni faqet në Excel me Layout të faqeve dhe shtoni Header/Footer

Udhëzim i shpejtë në kategorinë e informatikës & teknologjisë

Zgjidhni kartën Shiko > Zgjidhni Pamja e faqes > Zgjidhni Shto kokën/Shto fundin e faqes > Zgjidhni kartën Thiết kế > Zgjidhni Numri i faqeve > Vendosni treguesin e miut vendndodhjen dëshirë numërimi i faqeve të përfshira majtas, mes dhe djathtas Letër A4 > Import numri i faqeve mik dëshirë numërimi > U krye.

Udhëzime të hollësishme për shënimin e faqeve në Excel

Hapi 1: Zgjidhni kartën Shiko Më vonë atje zgjidhni artikullin Pamja e faqes.

Shënim: Zgjidhni Shto titullin nëse ti dëshirë faqezim ose zgjidhni Shto fundin e faqes nëse ti dëshirë numëruar nën faqe.

Zgjidhni skedën Dizajn dhe zgjidhni Numrat e Faqeve.

Hapi 4: Vendosni treguesin e miut vendndodhjen dëshirë numërimi i faqeve të përfshira majtas, mes dhe djathtas Letër A4 > Import numri i faqeve mik dëshirë të numëruara.

Pra, ju keni numëruar me sukses faqet në Excel duke zgjedhur modalitetin ora Planifikoni faqen dhe më pas shtoni Header/Footer.

ARRIJNË kontrolloni numri i faqes së shtypur, ju zgjidhni Shiko > Zgjidhni Paraqitja e faqes.

Për të kontrolluar numrin e faqeve të futura, zgjidhni View > Zgjidh Page Layout.”></div>
<div>
<h2><span class=Udhëzime se si numërimi i faqeve 1/2 në excel

Udhëzim shpejtë

 • Zgjidhni kartën Pamja e faqes > Hap Faqja e cilësimeve
 • Zgjidhni skedën Kreu/Futeri
 • Zgjidhni Kreu i personalizuar/fotografi i personalizuar > Vendosni treguesin e miut vendndodhjen dëshirë numërimi i faqeve të përfshira majtas, mes dhe djathtas Letër A4 Fut më shumë personazhe “/”
 • Zgjidhni ikonën Fut numrin e faqes > U krye.

Udhëzime të hollësishme se si të numërohen faqet në Excel

Hapi 1: Zgjidhni kartën Pamja e faqes > Pranë dritares Faqja e cilësimeve klikoni ikonën shigjeta poshtë.

Shënim: Zgjidhni Titulli i personalizuar nëse ti dëshirë faqezim ose zgjidhni Fundi i personalizuar nëse ti duan numëruar në fund të faqes.

Eksploroni më shumë: TOP 11+ aplikacionet më të mira për të fshirë objekte, fshini përdoruesit sot
Vendosni treguesin e miut aty ku dëshironi të numëroni faqet duke përfshirë anën e majtë, të mesme dhe të djathtë të fletës A4 dhe futni karaktere shtesë.

Hapi 4: Zgjidhni ikonën Fut numrin e faqes.

Kështu, ju keni numëruar me sukses faqen 1/2 në Excel:

Si të numëroni faqet në Excel sipas dëshirës tuaj duan

Udhëzim shpejtë

 • Zgjidhni kartën Pamja e faqes > Hap dritaren Faqja e cilësimeve.
 • Plotësoni numrin e faqes dëshirë Nisja në Numri i faqeve të para > Zgjidhni skedën Kreu/Futeri > Zgjidhni Kreu i personalizuar/fotografi i personalizuar > Kliko vendndodhjen dëshirë zgjidhni përfshijnë pjesa e majtë (i numëruar në të majtë të faqes së tekstit), pjesa qendrore (i numëruar në mes të faqes së tekstit), pjesa e djathtë (i numëruar në të djathtë të faqes së tekstit).
 • Zgjidhni Fut numrin e faqes > U krye.
READ  Tình bạn là gì? Cơ sở hình thành tình bạn

Plotësoni një grup udhëzimesh se si të numërohen faqet në Excel

Hapi 1: Zgjidhni kartën Pamja e faqes > Pranë dritares Faqja e cilësimeve klikoni ikonën shigjeta poshtë.

Zgjidhni skedën Faqet dhe zgjidhni Numri i Faqes së Parë.

Hapi 3: Zgjidhni kartën Kreu/Futeri në dritaren e konfigurimit të faqes.

Zgjidhni skedën Header/Footer në dritaren e konfigurimit të faqes

Hapi 4: Klikoni vendndodhjen duan zgjidhni përfshijnë pjesa e majtë (i numëruar në të majtë të faqes së tekstit), pjesa qendrore (i numëruar në mes të faqes së tekstit), pjesa e djathtë (i numëruar në të djathtë të faqes së tekstit) > Zgjidhni ikonën Fut numrin e faqes, është një shenjë paund në qendër të ekranit.

Shihni gjithashtu: Mënyra më e detajuar për të lëvizur imazhet në word nuk duhet të injorohet

Ju i keni numëruar faqet në excel siç dëshironi me sukses me pozicionin e numrit të faqes të shfaqur në të majtë të fletës A4 dhe numrin e faqes që fillon me numrin 4:

përmbledhje

Më lart është Mënyra më e shpejtë për të numëruar faqet në excel 2021 dhe udhëzime të hollësishme se si ta bëni atë për referencën tuaj. Shpresojmë që informacioni i mësipërm i dobishëm të ketë ndihmuar lexuesit në manipulim faqezim me i shquar edhe më shpejt. Faleminderit për interesimin tuaj në artikull. Faleminderit që ndiqni artikullin e bangxephang.com

Burimi: Internet (i sintetizuar)

Ju lutemi vlerësoni artikullin

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết [Học Excel] Cách đánh số trang trong excel từ A-Z [Excel 07-10-13-20-22] . Đừng quên truy cập Cakhia TV Trang web xem trực tiếp bóng đá không quảng cáo hot nhất hiện nay

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *