Đường pháp lệnh là gì? Cách xem đường pháp lệnh tổng quát

Rate this post

Cili është Urdhri i Urdhrit?

Linjat e ordinancave përcaktohen si dy brazda të vogla që shtrihen nga hunda deri në fund të gojës. Shumica e këtyre kreshtave zakonisht shfaqen pas moshës 30 vjeçare, nëse shfaqen para moshës 30 vjeçare tregon se pronari është i suksesshëm, i suksesshëm dhe ka vend në shoqëri në moshë të re. Përkundrazi, nëse kreshtat e fytyrës shfaqen shumë vonë, do të thotë se ato janë mjaft të ngadalta, kanë mungesë kreativiteti ose ndoshta kanë probleme me mendjen, nerva të dobëta ose tretje të keqe.

Cili është Urdhri i Urdhrit?
Cili është Urdhri i Urdhrit?

Ku ndodhet linja e komandës?

Sipas antropologjisë, në fytyrën e çdo personi, vija e përgjithshme Nhan është dy linja simetrike nga anët e hundës që shtrihen në cepin e gojës. Kuptohen thjesht 2 kthesa që shkojnë vertikalisht nga maja e hundës deri te mjekra e çdo personi.

Prandaj, linja e urdhëresës pasqyron fuqinë dhe moralin e një personi. Zakonisht rreth moshës 30 vjeçare shfaqet linja Edikt. Ky skaj do të jetë i dukshëm kur buzëqeshim.

Për më tepër, linja e Urdhëresës përfaqëson jetëgjatësinë dhe statusin e një personi në shoqëri. Në varësi të cekëtësisë së shkurtër të linjës së Ordinancës, ju mund të parashikoni disi fatin e ardhshëm.

Thellësia, thellësia dhe qartësia e linjës së urdhëresës do të jenë disi të ndryshme. Ekspertët që studiojnë antropologjinë gjithashtu mund të mbështeten në këtë thellësi për të parashikuar jetëgjatësinë dhe titullin e karrierës së çdo personi.

Karakteri dhe fati përmes ligjit

– Një person, Urdhëresa e të cilit shkon rreth mjekrës së tij, duke formuar një formë V të përmbysur, është dikush që ka një personalitet më të drejtpërdrejtë dhe më kuptues se të tjerët; Dashuri e thellë, tolerancë, bujari. Ata kanë talentin për të kontrolluar ushtarët dhe për të pushtuar zemrat e njerëzve. Të jesh një person me një pozicion në shoqëri, i pasur në ekonomi, duke jetuar në begati dhe lumturi. Personat pas 40 vjetësh që nuk e kanë Urdhëresën e Ligjit e kanë të vështirë të kenë të ardhme. Zakonisht janë njerëz që nuk kanë frymën e përparimit, preferojnë një jetë komode, shpesh konservatore.

– Njerëzit me komanda zanore rreth gojës janë të varfër në diplomaci. Ata janë anoreksikë, ekonomia dhe jeta e tyre familjare nuk janë shumë të mira.

Njerëzit me anën e gjatë të Urdhëresës së Ligjit, ana e shkurtër janë njerëz të paqëndrueshëm, me temperament, të pavendosur, ndonjëherë të pandershëm. Punët e tyre janë të paqëndrueshme, jeta e tyre është e paqëndrueshme dhe marrëdhëniet e tyre janë të vështira.

– Personi me Ordinancë të Dyfishtë është një person me personalitet të fortë, por ndonjëherë pak kokëfortë. Ata kanë dy punë në dorë ose kanë punë anësore.

Personi që ndërpritet nga Urdhëresa është dikush që është i papërgjegjshëm ndaj punës së caktuar dhe largohet në mes të rrugës.

READ  Tạo chữ cái lớn đầu dòng trong word

Një person me një urdhëresë të gjerë është një person me një shkallë të lartë pavarësie. Ata janë në kontroll të jetës së tyre; duke jetuar bujarisht, duke u kujdesur për të tjerët; shëndet të mirë, jetë të gjatë. Jeta e tyre është e lumtur dhe plot.

– Një person me një urdhëresë të ngushtë Dharma është një person me zemër të mirë. Megjithatë, asaj i mungon bujaria dhe toleranca; socializimi i dobët. Për shkak të mungesës së aktivitetit, ky person nuk është në gjendje të mirë ekonomike.

Çfarë roli luan Franca në fizionomi?

Antropologjia i kushton shumë rëndësi vëzhgimit të linjës antropologjike, veçanërisht për njerëzit e moshës së mesme, sepse përmes antropologjisë është e mundur të parashikohet statusi shoqëror i një personi dhe arritjet në karrierë.

Eksploroni më shumë: Kush është perla? Gjërat që askush nuk i di

Të lashtët besonin se linja e urdhëresës jashtëzakonisht e keqe dhe një ogur i keq për pronarin e shtëpisë ishte linja e urdhëresës që drejtohej drejtpërdrejt në gojë, e njohur gjithashtu si linja e çikrikëve të hyrjes. Këta njerëz parashikohet të vdesin nga uria, ndoshta për shkak të problemeve të sistemit të tretjes që çojnë në anoreksi, pamundësisë për të ngrënë ose tretur ushqimin për një kohë të gjatë, kequshqyerje që çon në vdekje. Gjenerali që hyn në gjeneral konsiderohet një gjeneral i keq në antropologji, edhe nëse është i mirë, nuk mund të kursejë shumë.

Për shkak se Urdhëresa ka shumë forma të ndryshme, një përmbledhje e linjës së Urdhëresës mund t’i kushtojë vëmendje karakteristikave të mëposhtme:

Gjatësia: Linja e dharma është shumë e gjatë ose shumë e shkurtër konsiderohet e keqe, më e bukura është linja e dharma që shtrihet drejt gojës.

Simetria: Shihet se simetria e vijës komanduese tregohet shumë qartë tek drejtuesit, ata janë parimorë, të rregullt, shumë të fokusuar në çdo gjë, kështu që mund të qëndrojnë në krye. udhëheqës të mijëra, mijëra bashkatdhetarëve dhe mbarë vendit. Dhe njerëzit me linja asimetrike të pëllëmbëve shfaqin parregullsi në të menduar, ata i ndryshojnë lehtësisht vendimet e tyre, nuk janë vendimtarë, ndaj është e vështirë të bësh gjëra të mëdha.

Përveç kësaj, është gjithashtu e mundur t’i kushtohet vëmendje disa formave të linjës së urdhëresës në çdo rast specifik për të pasur vlerësimin më të plotë.

Si të shikoni linjën e përgjithshme të komandës

Linja e shugurimit të çdo personi është e ndryshme, kështu që duke parë linjën e shugurimit duhet t’i kushtohet vëmendje edhe disa prej karakteristikave të mëposhtme që shikuesi të ketë pamjen më të mirë:

  • Gjatësia: Linja e dharma është shumë e gjatë ose shumë e shkurtër konsiderohet e keqe, më e bukura është linja e dharma që shtrihet drejt gojës.
  • Thellësia: Një Deep Ordinance e vlerësuar shumë mirë mund të arrijë shumë arritje në karrierë, por ndryshe nga Urdhëresa e cekët, e ndërprerë ose shumë e dobët, është e qartë se ky person nuk ka arritur asnjë arritje në karrierë ose nuk është i interesuar për karrierën e tij. biznes i qartë.
  • Simetria: Shihet se simetria e vijës së komandës shfaqet shumë qartë te drejtuesit, ata janë parimorë, të rregullt, shumë të fokusuar në çdo gjë, kështu që mund të qëndrojnë në krye. udhëheqës të mijëra, mijëra bashkatdhetarëve dhe mbarë vendit. Dhe njerëzit me vija asimetrike të pëllëmbëve shfaqin parregullsi në të menduar, ata i ndryshojnë lehtësisht vendimet e tyre, nuk janë vendimtarë, ndaj është e vështirë të bësh gjëra të mëdha.
  • Mood at Ordinance: The Ordinance Road, i njohur gjithashtu si Ordinance, duhet të ketë një ngjyrë të ndezur, të njëjtën ngjyrë me lëkurën e fytyrës. Vini re se nëse papritmas shfaqet një njollë e zezë, më e errët se zakonisht, është një pararojë e një fatkeqësie të afërt.
Eksploroni më shumë: Cili është institucioni? Cili është institucionalizimi i linjave dhe politikave të Partisë?
READ  Ghép ảnh trực tuyến, chỉnh sửa ảnh, tạo ảnh ghép không dùng phần mềm

Gjenerali i rrugës Phap Leng do të duhet të mbështetet në shumë faktorë për të qenë në gjendje të përgjithësohet dhe të jetë sa më i saktë, përveç kësaj, ai mund të kombinohet edhe me një sërë njësish të tjera si sytë, hundën, vetullat … për të identifikuar më mirë personi i destinuar për të parë. .

Po fytyrat pa vija komanduese?

Përveç kësaj, nëse ka një vijë pëllëmbë, por vija është e paqartë, e paqartë ose e prishur, nuk është gjë e mirë, ky person nuk mund të ketë sukses në karrierën e tij shumicën e kohës, gjithçka nëse është me fat thjesht nuk do të ndalet kurrë. mendjen. kthehu në normalitet nëse nuk quhet i varfër.

Linja e dorës është e bukur nëse thellësia është shumë e thellë, nuk është e mirë, nëse ka kaluar shumë kohë nga goja sepse nëse lakon drejt e në gojë, është një gjeneral i importuar nga Hanoi dhe ka një ngjyrë rozë që përputhet me fytyrën. lëkura, forma e ekuilibruar tregon qartë. Zhvillimi i karrierës së këtij personi, avancimi në karrierë, shëndeti i qëndrueshëm mund të jetojë një jetë të gjatë.

Po sikur Urdhri i Urdhëresës të shfaqej herët?

Linja e Ordinancës që shfaqet para të 30-ave quhet herët, si në meshkuj ashtu edhe në femra, duke dëshmuar se një person ka një karrierë të suksesshme në moshë të re, ka talent drejtues, ka guxim dhe vullnet të lindur. Ligji i hershëm është gjithashtu një kuptim për të njohur herët ndjenjat familjare dhe marrëdhëniet shoqërore. Këta njerëz janë të gjithë njerëz të talentuar që mund të thuhet se janë të shkëlqyer në shoqëri, ata punojnë me mendim të qartë, shumë strategji dhe vendosmëri të lartë. Megjithatë, për shkak se linjat e modelit shfaqen në një moshë shumë të re, kjo nuk do të jetë shumë e dukshme në krahasim me moshën e mesme, por për shkak të kësaj, ato nuk duhet të gjykohen si njerëz me linja të paqarta që çojnë në gjykim të gabuar. Më vonë.

Antropologjia mbështetet në sundimin e ligjit për të spekuluar mbi statusin social dhe arritjet në karrierë të çdo personi, në kohët e lashta ato përdoreshin gjithashtu për të parashikuar fatin, karrierën dhe veçanërisht shëndetin e çdo personi. Të gjithë.

READ  Bản đồ Hành chính Tỉnh Đắk Nông mới nhất

Në përgjithësi, kur shikohet e përgjithshme, pavarësisht nga çdo aspekt, është e nevojshme të merret parasysh korrelacioni i përgjithshëm për të marrë parashikimin më të saktë.

Si të shikoni linjën e përgjithshme të komandës
Si të shikoni linjën e përgjithshme të komandës

A janë femrat me brazda të thella të buzëve të mira apo të këqija?

Mund të pohohet se gratë që kanë një linjë të thellë të dorës në antropologji janë shumë të mira sepse tregojnë se janë njerëz me të menduar të qëndrueshëm, orientim të qartë, të menduar të kujdesshëm dhe standarde në çdo gjë që bëjnë. merrni mirë për çdo punë. Këta njerëz janë kryesisht të qetë, të pjekur dhe disi më të vjetër se moshatarët e tyre. Por ligji nuk është gjithmonë shumë i thellë, duke treguar se kësaj gruaje i mungon simpatia, ndarja, ftohtësia, pandjeshmëria dhe indiferenca ndaj gjithçkaje, përfshirë edhe familjarët e saj. nuk ka dallim. Në këtë rast, zyrtarët shtetërorë do të jenë njerëz me një ndjenjë të lartë përgjegjësie për punën e tyre, mund të thuhet se hanë në shtëpi ose shkojnë në burg, por rrallë dëgjojnë mendimet e të tjerëve, kështu që është e lehtë të bëheni një viktimë. . Një person autoritar, autokratik, xheloz, ziliqar dhe jopopullor mund të urrehet nga shumë njerëz.

Linja e ligjit ndjek gjithashtu ligjin e burrave, majtas dhe gruas, djathtas, e majta është e thellë falë babait, e djathta është e thellë falë nënës.

Përveç kësaj, nëse një grua ka vija shumë të cekëta, të thyera ose të zbehta të pëllëmbës ose linjat shfaqen herët, kjo tregon se ky person do të punojë shumë dhe do të jetojë deri në fund të jetës së saj pa asnjë arritje. Mungesa e një urdhërese dëshmon se shëndeti i këtij personi nuk është i mirë, duke sjellë një jetëgjatësi të ulët.

Një grua me linja të bukura të duarve do të thotë që vijat në vijën e dekretit kanë një thellësi të moderuar, ngjyrë rozë dhe janë të gjata përgjatë gojës, duke treguar se ato janë të talentuara, kanë një karrierë, kanë një vend në shoqëri dhe gëzojnë një jetë të gjatë. Mirë. .

Megjithatë, për të parë vijën më standarde të pëllëmbës si për burrat ashtu edhe për gratë, thellësia nuk është e mjaftueshme, por shumë faktorë të tjerë si gjatësia e shkurtër, simetria ose disponimi duhet të merren parasysh siç u përmend në seksionin e mëparshëm. pjesa e parë e artikullit. Çdo aspekt do të na japë gjykime më të sakta për atë person.

*********************

Postuar nga: Shkolla e mesme Le Hong Phong

Kategoria: Të përgjithshme

E drejta e autorit të artikullit i përket shkollës së mesme Le Hong Phong. Çdo kopjim është mashtrim!

Burimi i përbashkët:

/duong-phap-lenh-la-gi-cach-xem-duong-phap-lenh-tong-quat/

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Đường pháp lệnh là gì? Cách xem đường pháp lệnh tổng quát . Đừng quên truy cập Cakhia TV Trang web xem trực tiếp bóng đá không quảng cáo hot nhất hiện nay

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *