Đỗ Hữu Hạ là ai? Tài sản của ông Đỗ Hữu Hạ

Rate this post

A kanë hyrë zyrtarisht asetet e letrave me vlerë të Huu Ha në top 5 njerëzit më të pasur në bursën e Vietnamit…

Z. Do Huu Ha, Kryetar i Bordit të Drejtorëve të Shoqërisë Aksionare Hoang Huy Investment Services (kodi HHS) sapo është bërë personi i pestë më i pasur në bursën e Vietnamit që nga 21 tetori. Aksionet TCH të Hoang Huy Financial Services Investment Joint Stock Company sapo janë listuar në dysheme, por janë rritur vazhdimisht deri në çmimin tavan. TCH u lançua më 5 tetor me çmimin 15,000 VND/aksion dhe deri më tani çmimi është rritur në 29,000 VND/aksion, ekuivalent me 93.3%. Rritja e fortë e aksioneve e ka vendosur pronarin e Hoang Huy Auto në listën e personit të 5-të më të pasur në bursën e Vietnamit.

Më 21 tetor, z. Do Huu Ha zotëron rreth 137 milionë aksione TCH, ekuivalente me rreth 3,983 miliardë VND. Ai zotëron 4.8 milionë aksione të HHS me një vlerë tregu prej 29.6 miliardë VND. Totali i aktiveve të letrave me vlerë të z. Ha ka arritur në 4,012 miliardë VND. Kështu, z. Ha zuri zyrtarisht pozicionin më të pasur të numrit 5 në bursën e znj. Pham Thuy Hang – Zëvendës Kryetare e Bordit të Drejtorëve të Vinggroup.

Ndërkohë, në vitin 2015, z. Ha u rendit vetëm në vendin e 23-të me aktive letrash me vlerë mbi 670 miliardë VND. Hoang Huy është një ndërmarrje që merret kryesisht me dhe riparimin e kamionëve nga Kina. Në vitin 2011, kjo kompani nënshkroi një marrëveshje bashkëpunimi me Dongfeng Group dhe është agjenti i përgjithshëm që furnizon makina DongFeng në tregun e Vietnamit.

Eksploroni më shumë: Çfarë është një staf në kpop? Çfarë drejtorie dëshironi të jeni Staff Idol?

Ndërkohë, TCH, e njohur më parë si Hoang Huy Trading Co., Ltd., u themelua në vitin 1995 me linjat kryesore të biznesit të prodhimit, montimit dhe tregtimit të motoçikletave, kamionëve, importit dhe eksportit të makinave të pasagjerëve dhe produkteve të tjera të ngjashme. automjete të specializuara dhe pasuri të paluajtshme . TCH është kompania mëmë e HHS me një kapital themeltar prej rreth 3,299 miliardë VND. TCH zotëron një filial, Hung Viet Trading Company, dhe shumë filiale duke përfshirë markën Hoang Huy Automobile.

Prona e zotit Do Huu Ha
Prona e zotit Do Huu Ha

Familja e zotit Do Huu Ha

Do Huu Ha ka lindur në qytetin Hai Phong në rrethin Thuy Nguyen. Ai, si shumë fëmijë të tjerë, iu dhanë libra për të shkuar në shkollë. Dhe ai u diplomua me një diplomë Bachelor në menaxhim. Por pak njerëz dinë konkretisht për babanë dhe nënën e tij.

Do gruaja e Huu Ha – zonja Nguyen Thi Ha. E lindur në vitin 1957, aktualisht është anëtare e bordit drejtues të TCH. Dhe ajo zotëron më shumë se 19.5 milionë aksione të TCH. Të dy kanë dy djem të quajtur Do Huu Hung dhe Do Huu Hau. Ata janë sigurisht trashëgimtarë të gjithë biznesit familjar.

Do Huu Ha u diplomua me një diplomë bachelor në Ekonomi. Dhe aktualisht mban postin e zëvendësdrejtorit. Është anëtar i Bordit të Drejtorëve të Shoqërisë Aksionare të Investimeve Hoang Huy Financial Services Investment.

READ  Tổng hợp các cách tăng tốc độ tải IDM nhanh nhất

Djali i Do Huu Hau u diplomua me një diplomë bachelor në ekonomi nga Universiteti i Tregtisë së Jashtme të Kinës. Aktualisht ai mban edhe një post të rëndësishëm, pra Drejtor i Përgjithshëm i Hung Viet Trading Joint Stock Company. Përveç kësaj, ai është gjithashtu zëvendësdrejtor i përgjithshëm i Shoqërisë Aksionare të Investimeve Hoang Huy Financial Services. Është anëtar i Bordit të Drejtorëve të Shoqërisë Aksionare të Shërbimit të Investimeve Hoang Huy.

Historia e zhvillimit të Hoang Huy Group

Shoqëria Aksionare e Investimeve Hoang Huy Financial Services (TCH), e njohur më parë si Hoang Huy Trading Co., Ltd. u themelua në tetor 1995, me linjat kryesore të biznesit të prodhimit, tregtimit dhe montimit. motoçikleta, kamionë nga 0.5 deri në 25 ton, import dhe eksport të makinave të pasagjerëve dhe automjeteve të specializuara, investime financiare dhe pasuri të paluajtshme. Më 25 dhjetor 2007, TCH u krijua zyrtarisht (e konvertuar nga Hoang Huy Trading Co., Ltd) me një kapital të regjistruar prej 1200 miliardë VND, duke shënuar një hap të fortë zhvillimi pas më shumë se 12 vitesh funksionimi në formën e një shoqërie të kufizuar . Më 28 janar 2008, TCH u licencua për të prodhuar dhe montuar kamionë me numrin e licencës 523/UBCD-CN të lëshuar nga Komiteti Popullor i Qytetit Hai Phong. Që nga viti 2008, TCH ka investuar në një sistem të linjës së montimit të kamionëve dhe në një sallë ekspozite/show të makinave në një sipërfaqe prej më shumë se 45,703 m2 në adresën Km 9, New 5 Street, Nam Son, An Duong, Hai Phong. Në vitin 2015, TCH nënshkroi një kontratë si distributore e mirëfilltë e kamionëve të markës ndërkombëtare me Navistar, SHBA. Linja më e fuqishme e produkteve në botë sot është ProStar, kamioni ndërkombëtar traktor. Përveç kamionëve origjinalë, Navistar mbështet gjithashtu ekspertë teknikë për të përmirësuar softuerin, për të trajtuar sensorët e emetimeve për automjetet, në përputhje me kushtet e funksionimit, mjedisit dhe benzinës të Vietnamit. garantojnë efikasitet optimal të karburantit. Në fushën e biznesit të pasurive të paluajtshme, TCH, nëpërmjet filialit të saj, Hung Viet Trading Joint Stock Company, aktualisht zotëron projektin e investimit të Qendrës Tregtare – Service – Banesave Luksoze Golden Land Building në një sipërfaqe totale prej 2.33 hektarësh në 275 Nguyen. Trai, rrethi Thanh Xuan, Hanoi. Projekti ka një lokacion primar, ndodhet në rrugën kryesore të qytetit. Hanoi, transporti i përshtatshëm dhe objektet e shërbimit. Kapitali total investues i projektit është 4000 miliardë VND. Projekti është zbatuar në mënyrë efektive, ka sjellë efikasitet të lartë biznesi në TCH. . Në prill 2016, me mundësi të favorshme për zgjerimin e aktiviteteve prodhuese dhe biznesore si dhe kërkesën e madhe për kapital investues, TCH përfundoi rritjen e kapitalit themeltar në rreth 3300 miliardë VND. Pas procesit, Shoqëria kryen procedurat e nevojshme për regjistrimin e një shoqërie publike. Më 26 maj 2016, Komisioni Shtetëror i Letrave me Vlerë (Ministria e Financave) ka lëshuar dokumentin nr. 2860/UBCK-GSGJC për miratimin e kërkesës së kompanisë për regjistrimin e shoqërisë publike. Ky është një hap i rëndësishëm për të demonstruar transparencë dhe për të zbatuar mirë praktikat e avancuara të qeverisjes së korporatës për të rritur efikasitetin për aksionarët.

READ  Jisoo là ai? Tiểu sử, sự nghiệp và đời tư nữ idol nhóm BLACKPINK

Më 29 shtator 2016, Kompania miratoi zyrtarisht logon e re dhe identitetin e markës së Kompanisë dhe markave nën menaxhimin e Kompanisë. Ky është një nga hapat për të afirmuar rritjen e markës “Hoang Huy” për klientët vendas dhe të huaj. Më 5 tetor 2016, Hoang Huy Financial Services Investment Joint Stock Company mori zyrtarisht vendimin për të listuar dhe hapur tregtimin e aksioneve në bursën e qytetit Ho Chi Minh. Qyteti Ho Chi Minh me kodin e aksioneve TCH. Në dhjetor 2016, TCH përfundoi pagimin e dividentit të aksioneve prej 10%, duke e rritur kapitalin e saj themeltar në 3630 miliardë VND. Duke hyrë në vitin 2017, TCH ka nderin të renditet si një nga 500 kompanitë më të mëdha në Vietnam për herë të parë sipas VNR500. Më 16 maj 2017, stoku i TCH u përfshi në Indekset MSCI Frontier Markets SmallCap për herë të parë. Më 12 nëntor 2017, nën dëshminë e Presidentit të SHBA Donald Trump dhe Presidentit Tran Dai Quang, TCH dhe Navistar Group nënshkruan një marrëveshje biznesi makinash me vlerë 1.8 miliardë dollarë. Ky është një hap i madh në marrëdhëniet mes dy grupeve për të vendosur bashkëpunim në shpërndarjen e makinave origjinale, komponentëve dhe mbështetjes teknike brenda 10 viteve të ardhshme. Më 23 nëntor 2017, TCH filloi projektin e një ndërtese 33-katëshe, duke përfshirë një kullë moderne zyrash, një qendër tregtare të klasit të lartë Gold Tower e vendosur në vendndodhjen më të bukur të projektit Golden Land Building në 275. Nguyen Trai, Thanh Rrethi Xuan, Hanoi. Më 9 dhjetor 2017, TCH u përfshi në shportën e indeksit të VNM ETF për herë të parë të menaxhuar nga MV Index Solutions (MVIS) me proporcionin prej 2.39% të totalit të aktiveve të Fondit. Në fillim të vitit 2018, TCH u nderua edhe një herë si një nga 500 kompanitë më të mëdha në Vietnam në 2017 sipas VNR500. Më 2 mars 2018, FTSE Vietnam ETF i menaxhuar nga e famshmja Deutsche Bank vendosi të zgjedhë TCH në portofolin e Fondit me një vlerë blerjeje prej miliona dollarësh. Më 22 mars 2019, TCH arriti të rrisë kapitalin për fazën e parë prej 26 milionë USD (nga 50 milionë USD totale) përmes formës së obligacioneve të konvertueshme nga investitorë të famshëm nga Koreja, përfshirë Shinhan Investment, Value System dhe CoreTrend.

Historia e zhvillimit të Hoang Huy Group
Historia e zhvillimit të Hoang Huy Group

Hoang Huy Finance do të bashkëpunojë me korporatën amerikane Navistar për të zhvilluar kamionë të rinj, traktorë dhe pjesë origjinale në tregun vietnamez brenda 10 viteve me një vlerë deri në 1.8 miliardë dollarë.

Prandaj, Hoang Huy Finance do të bashkëpunojë me Navistar Group të SHBA për të zhvilluar kamionë të rinj dhe të përdorur, traktorë dhe pjesë origjinale në tregun vietnamez brenda 10 viteve nga 2018 – 2027 me një vlerë deri në 1.8 miliardë dollarë. “Navitar ka besim të madh në tregun vietnamez sepse ka arritur një bashkëpunim të suksesshëm me partnerin Hoang Huy Finance. Që nga bashkëpunimi me Hoang Huy, vëllimi i eksportit dhe konsumi i kamionëve dhe traktorëve ndërkombëtarë në tregun e Vietnamit gjatë dy viteve të fundit është shumë mbresëlënës. Navistar pret përparime dhe kulme të reja pas marrëveshjes së bashkëpunimit të arritur sot”, tha Z. Jim Spangler, Zëvendës Drejtor i Përgjithshëm i Navistar Group. Navistar Group angazhohet të transferojë teknologjinë tek Hoang Huy Finance për të ndërtuar qendra shërbimi riparimi dhe për të trajnuar inxhinierë me kualifikime të larta profesionale; Hoang Huy Finance do të autorizohet në ofrimin e shërbimeve të kujdesit të mirëfilltë, si dhe tërheqjen dhe rikuperimin e automjeteve të skaduara në përputhje me standardet dhe rregulloret vietnameze. Përveç kësaj, korporata lider në botë në fushën e kamionëve dhe traktorëve do të mbështesë gjithashtu Hoang Huy Finance për të ndërtuar qendrën më të madhe të trajnimit në Azinë Juglindore për të trajnuar inxhinierë me vlerë të lartë deri në miliona dollarë; Mbështetni Hoang Huy Finance (TCH) në depërtimin dhe krijimin e një kulmi të ri në dominimin e tregut amerikan të traktorëve në Vietnam. Hoang Huy Finance është distributori ekskluziv i automjeteve ndërkombëtare të Navistar Group (SHBA) në Vietnam. Qëndrueshmëria e lartë, performanca e kursimit të karburantit dhe mirëdashësia mjedisore kanë kontribuar ndjeshëm në ndryshimin e cilësisë së transportit dhe aktiviteteve logjistike për import dhe eksport dhe prodhimin e mallrave në Vietnami në drejtim të uljes së kostove, të përmirësojë efikasitetin ekonomik në mënyrën më të mirë. Nga ana e Hoang Huy Finance, z. Do Huu Ha – Kryetar i Bordit të Drejtorëve tha gjithashtu: “Ne jemi optimistë në promovimin e partneritetit dhe biznesit me Navistar. Hoang Huy beson vërtet se kamionët dhe traktorët ndërkombëtarë amerikanë me cilësi të lartë dhe me çmime të arsyeshme do të jenë gjithmonë zgjedhja e parë për konsumatorët vietnamezë. Memorandumi i Mirëkuptimit i nënshkruar sot (12 nëntor) vjen pas më shumë se dy vitesh bashkëpunim të frytshëm mes dy grupeve, duke hapur shumë mundësi për të dyja palët për të zhvilluar biznesin e tyre në një lartësi të re. Në këtë mënyrë, duke kontribuar drejtpërdrejt në qarkullimin tregtar dypalësh ndërmjet dy vendeve Vietnam – SHBA. Hoang Huy Financial Services Investment Joint Stock Company është në Top 500 ndërmarrjet dhe korporatat më të mëdha në Vietnam sipas renditjes VNR500 2016. Në vitin fiskal 2016, Kompania arriti 1,436 miliardë VND të ardhura; fitimi pas tatimit tejkaloi 500 miliardë dong. Hoang Huy Finance aktualisht është i listuar në bursën e qytetit Ho Chi Minh. Qyteti Ho Chi Minh me kodin e aksioneve TCH. Hoang Huy Finance është aktualisht distributori kryesor i kamionëve dhe traktorëve në Vietnam me produktin kryesor aktual të linjës American International dhe shumë automjete të tjera cilësore. Përveç kësaj, Hoang Huy Finance është gjithashtu një zhvillues në shkallë të gjerë i pasurive të paluajtshme me shumë projekte në Hanoi dhe Hai Phong.

READ  Battle Pass Valorant Hồi 4 Phần 3: Thông tin chi tiết

********************

Postuar nga: Shkolla e mesme Le Hong Phong

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Đỗ Hữu Hạ là ai? Tài sản của ông Đỗ Hữu Hạ . Đừng quên truy cập Cakhia TV Trang web xem trực tiếp bóng đá không quảng cáo hot nhất hiện nay

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *