Diên niên là gì? Ý nghĩa của Diên niên trong phong thủy nhà ở

Rate this post

Dien Nien thuhet se është mishërimi i yllit Vu Khuc (në disa raste është Phuc Duc ose Phuoc Duc). Ky është një nga kristalet e rërës, që simbolizon paqen, qetësinë, pasurinë dhe plotësinë.

Veçanërisht për sa i përket numerologjisë, Dien Nien do të thotë gjithashtu jetëgjatësi dhe plotësi e një personi. Njerëzit me këtë yll janë veçanërisht të dobishëm për sa i përket parave. Ata janë gjithashtu të prirur diplomatikisht. Nga marrëdhëniet familjare te marrëdhëniet shoqërore, linja e dashurisë trajtohet në mënyrë harmonike dhe pa probleme nga njerëzit e shenjës Dien Nien. Sa më të mira të jenë marrëdhëniet diplomatike, aq më i suksesshëm do të jetë biznesi i këtij personi.

Duke marrë parasysh korrelacionin e pesë elementeve, Dien Nien ka pesë elementët që i përkasin Kimit. Elementi Kim ndihmon Dien Nien të jetë i favorshëm për sa i përket pasurisë, duke simbolizuar prosperitetin, plotësinë dhe fatin. Hanh Kim tregon gjithashtu një natyrë të thjeshtë, të butë, në përputhje me etikën dhe standardet e përbashkëta, jo gjaknxehtë dhe të nxituar si elementi i Zjarrit.

Po shikoni: Çfarë është një ngjarje e Mijëvjeçarit? Kuptimi i Dien Nien në shtëpinë e feng shui

Disa pikëpamje besojnë se ylli Dien Nien është vetëm në formën e mesme të rërës, jo aq me fat sa Sinh Chi ose Thien Y, ky koncept ka ende shumë gabime. Në fakt, Dien Nien konsiderohet ylli i dytë i mbarë, që do të thotë plotësi dhe pasuri. Jeta me mbrojtjen e yllit të Dien Nien është gjithmonë e gjatë dhe e qetë.

Çfarë është një mijëvjeçar?
Çfarë është një mijëvjeçar?

Çfarë është aura?

Çfarë është Dien Nien është treguar qartë përmes informacionit të mësipërm. Në fakt, ylli Dien Nien nënkupton numerologjinë, feng shui, martesën, dashurinë, etj., Ndërsa drejtimi i Dien Nien tregon vetëm një aspekt të feng shui-t gjeografik për shtëpinë ose zonën e banimit të pronarit. Trach Bat është specifikuar si më poshtë:

  • Së pari, ekzistojnë dy grupe kryesore drejtimesh: East Tu Trach dhe West Tu Trach. Në Dong Tu Trach, ka drejtime: Veri, Jug, Lindje dhe Juglindje. West Tu Trach përfshin: Perëndimin, Veriperëndimin, Jugperëndimin dhe Verilindjen.

  • Së dyti, sipas Bat Trach, fati i njeriut do të ndahet në 8 nënshenja duke përfshirë: Kham, Doai, Ly, Chan, Can, Ton, Can, Khon.

Kur pronari i shtëpisë dëshiron të blejë tokë ose një shtëpi, ai duhet të kombinojë shenjën e nënës me drejtimin kryesor të asaj shtëpie/toke për të parë nëse është e përshtatshme apo jo. Shenjat do të ndahen në 4 rërë dhe 4 të varura, në të cilat Dien Nien është drejtimi i favorshëm dhe më i vlerësuar në tas. Zgjedhja e drejtimit të shtëpisë sipas këtij oguri do të ndihmojë që familja të jetë harmonike dhe e lumtur.

READ  Cận cảnh bản đồ Fracture và top 5 đặc vụ mạnh trong bản đồ mới của Valorant

Çfarë është pensioni në martesë?

Bat Trach ka treguar qartë drejtimin e Dien Nien, veçanërisht duke mbështetur marrëdhëniet familjare dhe shoqërore të pronarit. Në përgjithësi, falë rërës së imët të këtij drejtimi, është e lehtë të arrihet një marrëveshje e favorshme gjatë negociatave dhe diplomacisë. Familjet e tyre janë kryesisht harmonike dhe të lumtura. Çiftet dhe fëmijët duan dhe qëndrojnë së bashku, jetëgjatësia e anëtarëve të familjes gjithashtu rritet, karriera është gjithnjë e më e qëndrueshme dhe e promovuar.

Eksploroni më shumë: Si quhet kufiri midis atmosferës së tokës dhe hapësirës së jashtme?

Gratë, akomodimi i të cilave është i prirur drejt Dien Nien konsiderohet bekimi më i plotë. Këto gra janë zakonisht të buta, aristokrate, inteligjente dhe të pastra. Burrat e tyre të ardhshëm janë gjithashtu njerëz të sjellshëm dhe të dhembshur. Gjatë karrierës së tyre, gratë që jetojnë në drejtimin Dien Nien shpesh marrin shumë mbështetje dhe njohje.

Çfarë është pensioni në martesë?
Çfarë është pensioni në martesë?

Siç u analizua, drejtimi Dien Nien është drejtimi i rërës së madhe, kështu që blerja e tokës dhe ndërtimi i një shtëpie në këtë drejtim do të sjellë shumë ogur të mirë për pronarët e shtëpive. Sa më gjatë të jetojnë anëtarët e familjes në shtëpinë e drejtimit Dien Nien, aq më të lumtur dhe më me fat janë ata.

Për të stimuluar pasurinë në drejtim të shtëpisë Dien Nien, njerëzit shpesh vendosin qëllimisht fasadën e shtëpisë ose hapësirat e larta në shtëpi përballë këtij drejtimi. Kjo do të thotë që ju duhet të dizajnoni në mënyrë që dhoma e ndenjes, dhoma kryesore e gjumit ose dhoma e adhurimit të përballet me drejtimin e Dien Nien. Vini re se drejtimi i Dien Nien i çdo anëtari të familjes është i ndryshëm, drejtimi i Dien Nien i shtëpisë do të përcaktohet sipas moshës së pronarit.

Dhomat me energji pozitive që qarkullojnë në shtëpi do të ndihmojnë që pasuria dhe pasuria e drejtimit Dien Nien të lulëzojë. Në varësi të këtij terreni, familja është e qetë dhe harmonike, burri dhe gruaja janë të lumtur dhe fëmijët bashkohen. Për sa i përket karrierës, fati do të shfaqet vazhdimisht, pronari i rrugës së fatit, fëmijët do të jenë të lumtur dhe të favorshëm.

Cila është një nga veçoritë e veçanta të drejtimit Dien Nien? Ky është drejtimi i shtëpisë së Dien Nien në favor të bekimeve të qenësishme në pasvdekjen e pronarit të shtëpisë. Pronarët e shtëpive që sundohen nga ky yll nuk do të takojnë klientët e tyre, por e ardhmja është ende e hapur, fati i tyre në jetë është shumëfishuar natyrshëm.

Edhe pse Dien Nien është me të vërtetë një yll rëre, por nëse nuk jeni të kujdesshëm në feng shui, ai sërish ka aftësinë të bëhet një yll i keq, duke i sjellë gjëra të pafavorshme pronarit. Kur drejtimi Dien Nien është një yll rëre, kur është një yll i varur, ka shumë fatkeqësi të mundshme. Konkretisht, familja juaj mund të jetë në telashe, të ketë grindje të brendshme ose më keq, shpesh të futet në fat të keq. Për ta bërë këtë, duhet të keni një plan për të rregulluar dhomën dhe rregulluar mobiljet në mënyrë që të jenë të përshtatshme për feng shui.

READ  Thế trận quốc phòng toàn dân là gì?

Udhëzime se si të përcaktohet afati i jetës për pronarët e shtëpive

Pasi të keni kuptuar se çfarë është një pemë shumëvjeçare, mund të shihet se ky është një yll i mirë në feng shui që kur doni të blini tokë për të ndërtuar një shtëpi, duhet ta synoni atë. Pra, si të përcaktohet Dien Nien për çdo pronar të veçantë shtëpie? Për të llogaritur, do të marrim shumën e 2 numrave të fundit në vitin e lindjes (bazuar në vitin hënor të lindjes); pastaj vazhdoni të zvogëloni shifrat derisa të mbetet vetëm 1 shifër.

Eksploroni më shumë: Çfarë është një monedhë? Çfarë është një monedhë në Facebook?

Shuma përfundimtare e vitit total të lindjes

mashkull

Femër

Nr.1

mozaik

Ndoshta

nr 2

Xhami

Ndoshta

Nr.3

Ndoshta

Toka Doai

4

Toka Doai

Ndoshta

5

Ndoshta

Xhami

nr 6

I mençur

Mozaiku

Numri 7

Të shtrenjta

I mençur

8

Këmbë

Këmbë

Numri 9

I mençur

Të shtrenjta

Pas gjetjes së konkubinës (e njohur edhe si fati i demonit) të pronarit. Ne kombinojmë shenjën e zodiakut me azimutet në hapësirën më poshtë për të përcaktuar drejtimin e Dien Nien:

  • Fati takon drejtimin Jugperëndimor
  • Menh Kun takohet me veriperëndimin
  • Fati i Doait takohet me drejtimin verilindor
  • Fati takohet me Perëndimin
  • Manh Ly takohet me drejtimin e Veriut
  • Manh Kham takohet me drejtimin e Jugut
  • Fati i Diellit takohet me Lindjen
  • Menh Chan takon drejtimin Juglindor

Disa shënime kur zgjidhni drejtimin e shtëpisë së mijëvjeçarit

Për të siguruar një drejtim të mirë Dien Nien për ju dhe familjen tuaj, duhet të vini re 2 gjërat e mëposhtme:

Mënyrat për të rritur prosperitetin për drejtimin e vitit

Drejtimi i Dien Nien është drejtimi i rërës që është në thelb i begatë. Sidoqoftë, në prosperitetin e feng shui, prosperiteti nuk është gjithmonë i bollshëm, ndonjëherë ato mund të shpërndahen ose “të varfër” larg. Pronarët e shtëpive duhet t’i kushtojnë vëmendje përdorimit të masave të feng shui për të sjellë më shumë prosperitet në shtëpi ose për të stimuluar shenjën Dien Nien për të gjeneruar më shumë prosperitet.

Pronarët e shtëpive duhet t’i japin përparësi ngjyrave të Tho par për të rritur prosperitetin e shtëpisë në drejtim të Dien Nien

Eksploroni më shumë: Çfarë është 1k? Pse 1k është e barabartë me 1000?

Metoda për të neutralizuar gazin vrasës për drejtimin e mijëvjeçarit

Siç u përmend më lart, drejtimi i Dien Nien është një drejtim i mirë, por nëse nuk është rregulluar siç duhet, mund të sjellë fat të keq dhe fatkeqësi të mëdha. Ju mund t’i referoheni shënimeve të mëposhtme për të ditur se si të shtypni Yannian:

READ  Tìm hiểu 5 dấu hiệu xăm môi bị hỏng và cách khắc phục hiệu quả mới nhất tháng

– Tualetet dhe banjat nuk janë ndërtuar drejt Dien Nien. Këto zona janë shumë yin, duke u përballur me drejtimin e Dien Nien do të humbasin prosperitetin e natyrshëm të shtëpisë. Pronarët e shtëpive duhet të ndërtojnë vetëm këto dy zona përballë drejtimeve të Pesë Demonëve, Hoa Hai, Luc Sat dhe Tuyet Menh. Përveç kësaj, pronarët e shtëpive mund të shtypin yin në këto zona me pemë dhe pasqyra bagua.

– Depot e ndërtuara në drejtim të Dien Nien janë gjithashtu kalorës të mëdhenj. Magazina, e cila është e ftohtë dhe e errët gjatë gjithë vitit, është ndërtuar në drejtim të Dien Nien, gjë që thuhet se në mënyrë indirekte pakëson fatin e mirë të pronarit.

– Hambari i bagëtive është zona e tretë që nuk duhet të ndërtohet përballë Dien Nien. Nëse ktheheni në këtë zonë, duhet të mendoni nëse madhësia e kafazit është e madhe, sa më i madh të jetë kafazi, aq më shumë armë. Ju duhet të përdorni artikuj feng shui për t’u qetësuar.

Pasqyra bagua është një artikull feng shui që ka një efekt qetësues

– Jo të gjitha drejtimet e Dien Nien janë të mira. Vetëm disa drejtime që janë të destinuara të lindin me elementin Kim mund të jenë të pajtueshme ose të pajtueshme me Dien Nien. Cilat janë drejtimet e mira në Dien Nien? Këto janë drejtimet West Tu Trach (Jugperëndim, Veriperëndim, Perëndim, Verilindje). Nëse drejtimi i pafat Yannian është Lindja, Juglindja ose Jugu, elementët e Drurit dhe Zjarrit në këtë drejtim do të bëjnë që ylli të sundohet.

– Përveç përcaktimit se cili është drejtimi i Dien Nien, pronari i shtëpisë duhet të përcaktojë edhe drejtimin e Jetës, drejtimin e Phuc Vi, drejtimin e Thien Y, drejtimin e Pesë Demonëve, drejtimin e Luc Sat, etj. të marrin në konsideratë dhe të zgjedhin një drejtim. fasada më e mirë për shtëpinë. Disa koncepte të tjera të feng shui, të tilla si çfarë është Trach Menh dhe çfarë është Cung Doai, duhet gjithashtu të studiohen me kujdes për të shmangur konfliktet gjeografike.

*********************

Postuar nga: Shkolla e mesme Le Hong Phong

Kategoria: Të përgjithshme

E drejta e autorit të artikullit i përket shkollës së mesme Le Hong Phong. Çdo kopjim është mashtrim!

Burimi i përbashkët:

/dien-nien-la-gi-y-nghia-cua-dien-nien-trong-phong-thuy-nha-o/

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Diên niên là gì? Ý nghĩa của Diên niên trong phong thủy nhà ở . Đừng quên truy cập Cakhia TV Trang web xem trực tiếp bóng đá không quảng cáo hot nhất hiện nay

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *