Cao toàn mỹ là ai? Cao Toàn Mỹ giàu cỡ nào? Hợp đồng tình ái của Cao Toàn Mỹ

Rate this post

Bashkohuni me shkollën e mesme Le Hong Phong për të zbuluar se kush është Cao Toan My, sa i pasur është dhe skandalet që lidhen me Cao Toan My gjatë kohës së kaluar.

Kush është Cao Toan My?

Me skandalin “dashuri-para”, opinioni publik u ngrit mes Miss Phuong Nga dhe gjigantit Cao Toan My në një mashtrim prej 16.5 miliardë lekësh. Ky manjat i famshëm i Saigonit Cao Toan My është një ish-student i shkollës së mesme Le Hong Phong për të talentuarit në qytetin Ho Chi Minh dhe është diplomuar në Universitetin e Teknologjisë.

Toan My ka lindur në vitin 1977, ka studiuar jashtë vendit. Rreth vitit 2002, z. Cao Toan My shkoi për të punuar në një bankë të madhe në qytetin Ho Chi Minh. Pastaj ai doli për të krijuar kompaninë e tij. Cao Toan My është aktualisht Drejtor i Shoqërisë Aksionare Vina Cyber ​​Cyber ​​​Informatics – një ndërmarrje e njohur për shumë shërbime “të çuditshme” si datat e drekës, takimet e shpejta, shërbimet e rekrutimit. modeli… Në të njëjtën kohë, Cao Toan My është gjithashtu një nga themeluesit e Vietnames Unicom VNG. Në fakt, kompania VNG ka 4 themelues që në ditët e para të quajtur Vinagames dhe Cao Toan My është një prej tyre.

Z. Cao Toan My është një njeri me shumë ide, zakonisht kompania e tij Vina Cyber ​​ka tërhequr dhjetëra mijëra anëtarë. Dhe sipas vlerësimit aktual, këto mund të konsiderohen si startup tipike teknologjike.

Në akuzën për mashtrim, Phuong Nga tha se e njihte SHBA-në përmes rrjetit social Facebook dhe filluan një lidhje romantike në vitin 2012, madje të dy kanë një kontratë të detajuar me gjurmë gishtash ruse, por ka vetëm një kopje dhe aktualisht është në duart e Cao Toan My. Pas 3 vitesh dashuri, në vitin 2015 të dy u ndanë për shkak të konflikteve të shpeshta.

Cao Toan My zakonisht fluturon për në Rusi dhjetëra herë në vit. Shumë shifra tregojnë se Cao Toan My dhe Truong Ho Phuong Nga fluturuan në të njëjtin fluturim dhe qëndruan në të njëjtin hotel. Mirëpo, zoti My tha “ne qëndruam në të njëjtin hotel por jo në të njëjtën dhomë”.

Në këtë rast ka pasur edhe një mendim se gjiganti Toan My është mashtruar kur i ka dhënë para bukuroshes para, por është “anuluar” në mes të rrugës pa rimbursim, duke e bërë “të hidhëruar” për të bërë një plan.trajtim bukurie. Megjithatë, shkopi i tij e goditi në shpinë, kur provat e krijimit të provave të rreme të mashtrimit si dhe informacionet për kontratën seksuale janë ende shumë prova.

Sa i pasur është Cao Toan My? Duke zbuluar pasurinë e Cao Toan My

Ndërsa beteja ligjore mes z. Cao Toan My dhe Miss Truong Ho Phuong Nga po i afrohet fundit, lindin shumë pyetje se sa i pasur është z. Cao Toan My dhe cila kompani është aktualisht pronare?

Z. Cao Toan My ka lindur në vitin 1977, është një ish-student i shkollës së mesme Le Hong Phong për të talentuarit në Ho Chi Minh City, më pas u diplomua në Universitetin e Teknologjisë. Në vitin 2004, z. Cao Toan My dhe disa aksionarë kontribuan me një total prej 4.5 miliardë VND për të krijuar kompaninë e parë të lojërave online në Vietnam, paraardhësin e VNG-së së sotme. Në atë kohë, zoti My dha 750 milionë VND, ekuivalente me 16.7% të aksioneve.

Gjatë procesit të zhvillimit, dy lojëra Vo Lam Truyen Ky dhe Boom Online patën një debutim mbresëlënës, pas së cilës VNG mori investime nga fonde të mëdha të huaja si IDG Venture. Kompania e lojërave online po bën mirë, po rritet mirë. Përmes rritjes së kapitalit për të ofruar aksione për investitorët e huaj, vlera e VNG është rritur me shpejtësi, por raporti i pronësisë së anëtarëve themelues është ulur ndjeshëm.

READ  Mẫu phiếu yêu cầu sửa chữa trang thiết bị văn phòng

Në periudhën 2008, zoti My tërhoqi pothuajse të gjithë kapitalin e tij në VNG. Në atë kohë, VNG vlerësohej nga 100-200 milionë dollarë, që do të thotë se zoti My fitonte 5-10 milionë dollarë, ekuivalente me qindra miliardë dong.

Përveç VNG, Z. Cao Toan My mban edhe pozicionin e Drejtorit të Përgjithshëm të Shoqërisë Aksionare të Rrjetit Virtual Informatics Vina – VinaCyber ​​dhe zotëron 95.25% të kapitalit. Kompania është themeluar në vitin 2006, me seli në Ho Chi Minh City, me një kapital themeltar prej 10 miliardë dong. Kjo kompani ofron shumë shërbime dhe produkte të tilla si Date Dreka, Speed ​​​​Dating për të lidhur burra dhe gra beqare.

Në fakt, modeli i takimeve është shumë i popullarizuar në vendet e huaja, por ai ishte mjaft i ri në Vietnam rreth 10 vjet më parë, kështu që ky model biznesi është zhvilluar mjaft mirë. Sipas VinaCyber, projekti Speed ​​​​Dating tërhoqi dhjetëra mijëra anëtarë, duke sjellë fitime të mëdha. Mirëpo, deri më tani kjo kompani ka ndërprerë punën.

Përveç kësaj, z. My zgjeroi biznesin e tij në shumë fusha të tjera si menaxhimi, oferta e fuqisë punëtore; teknologjia e informacionit; transporti rrugor i udhëtarëve; blerjen dhe shitjen e pasurive të paluajtshme; Shërbimet e përzgjedhjes së modeleve, aktorë.

Z. Cao Toan My zotëron gjithashtu Vinac SHA Virtual Networking Informatics SHA. Vinac sh.a vazhdon të funksionojë normalisht dhe më parë ishte përfaqësuar nga Z. Cao Toan My si përfaqësues ligjor. Megjithatë, më 2 mars 2017, z. Cao Toan My ia transferoi këtë pozicion një personi tjetër.

Kontrata e dashurisë së Cao Toan My

Për të përcaktuar natyrën e vërtetë të çështjes që zonjusha Phuong Nga akuzohet për mashtrim, është e nevojshme të sqarohet nëse kontrata e dashurisë midis Phuong Nga dhe zotit Cao Toan My është apo jo.

Lidhur me çështjen e zonjës Truong Ho Phuong Nga, e akuzuar për përvetësim mashtrues të Cao Toan My me një shumë prej 16.5 miliardë VND, sipas përmbajtjes së pyetjes dhe përgjigjes në gjyqin e 21 shtatorit, Nguyen Duc Thuy Dung, Truong Ho Phuong Nga miku foli për “kontratën e dashurisë” të mbajtur në email midis Phuong Nga dhe gjigantit Cao Toan My (Dung Khai iu tregua kjo kontratë nga Rusia). Vetë Phuong Nga pranoi gjithashtu se kishte një lidhje romantike me gjigantin Cao Toan My që nga viti 2012.

Në veçanti, gjatë kohës që ata u njohën, Rusia e dinte që zoti Amerika kishte një familje. Për shkak se ai donte të stabilizonte jetën e tij, Rusia vendosi një shumë prej 16.5 miliardë dong nëse gjigandi amerikan do të dëshironte të kishte një marrëdhënie me Rusinë. . Në këmbim, Rusia duhet të mbajë një marrëdhënie me gjigantët amerikanë për të paktën 7 vjet. Nëse gjatë kësaj kohe Rusia tradhton dhe ndjek një person tjetër, duhet të kompensojë të gjithë shumën e këtyre parave z.

Nëpërmjet dëshmive të subjekteve dhe detajeve të “kontratës së dashurisë” mes Phuong Nga dhe zotit My të treguara për herë të parë nga të pandehurit, publiku interesohet nëse “kontrata e dashurisë” është e vërtetë apo jo, nëse është e vërtetë, a mund të konsiderohet si bazë për të treguar se Phuong Nga nuk po mashtron apo është e mundur që Phuong Nga të akuzohet për prostitucion?

Përveç kësaj, Phuong Nga i tha gjykatës se zoti My ishte një person i martuar (ajo dëshmoi në gjykatë se ai e kishte akuzuar zotin My për shkelje të rregullit të monogamisë), kështu që zoti My mund të konsiderohet një krim. A është fajtor për tradhti bashkëshortore? Duke shpjeguar këto situata ligjore, avokati Vu Ngoc Chi (Dhoqa e Avokatëve Hanoi) tha se nëse agjencia e akuzës përcakton kontratën emocionale si dëshminë e Phuong. Rusia është e vërtetë, nuk ka absolutisht nevojë të kërkoni një shtëpi për të blerë dhe shitur, atëherë është vështirë ta fajësosh atë për mashtrim sepse mashtrimi është përvetësim mashtrues i pasurisë, ndërsa transferimi i parave midis Phuong Nga dhe zotit My është plotësisht vullnetar, kështu që nuk ka asnjë bazë për të përcaktuar elementin e mashtrimit.

READ  Tham nhũng là gì? Quy định về các loại hành vi tham nhũng?

Për më tepër, përcaktimi se kontrata është reale nuk mund ta ndjekë penalisht Phuong Nga-në për prostitucion, sepse, sipas Kodit Penal të vitit 1999, ndiqen penalisht vetëm aktet e mbajtjes së prostitucionit (neni 254), prostitucioni (neni 255) dhe krimi i blerjes së seksit nga një i mitur. (neni 256). Ndoshta, nëse akti i trafikimit seksual mund të vërtetohet, të pandehurit Phuong Nga mund t’i vendoset një dënim administrativ.

Nga ana e viktimës, z. Cao Toan My, ai mund të ndiqet penalisht vetëm për shkelje të regjimit të monogamisë sipas nenit 147 – Kodi Penal 1999 kur provon dhe sqaron aktin e bashkëjetesës mes këtij burri dhe gruas së tij. I pandehuri Phuong Nga shkakton pasoja të rënda ose është sanksionuar administrativisht për tradhti bashkëshortore.

Kështu, për shkak të rrethanave të reja që dalin nga dëshmia e të pandehurve dhe viktimave në gjykimin e shkallës së parë të 21 shtatorit, është vendimi i duhur që gjykata ta kthejë dosjen në Prokurori për hetime të mëtejshme. Për të përcaktuar siç duhet natyrën e vërtetë të çështjes, për të mos fajësuar padrejtësisht njerëz të pafajshëm dhe për të mos lënë të ikin kriminelët, organit të akuzës do t’i duhet të sqarojë nëse “kontrata e dashurisë” apo shitja e një shtëpie është e vërtetë apo jo. ../.

Kush është gruaja e Cao Toan My? A është shtëpia e tyre ende e lumtur?

Në mes të stuhisë intensive dhe dramatike të betejës dashuri-para midis Miss Phuong Nga dhe gjigantit Cao Toan My, ka shumë njerëz kureshtarë të dinë se kush është gruaja e pasur Cao Toan My dhe gjendjen e saj aktuale mendore.

Ditët e fundit, opinioni publik po i kushton shumë vëmendje gjyqit të Miss Truong Ho Phuong Nga (Miss Vietnamese në Rusi 2007) dhe Nguyen Duc Thuy Dung të cilët u ndoqën penalisht për krimin e “përvetësimit me mashtrim të burimeve financiare”. 16.5 miliardë VND të biznesmenit Cao Toan My në qytetin Ho Chi Minh.

Ekziston një thënie e vjetër: “I pasur për të ndryshuar miq, për të ndryshuar gruan”

Por në ditët e sotme, shumë njerëz të quajtur “gjigantë” kanë vetëm zakonin “të zgjerohen, të mos ndryshojnë”. Sigurisht që duhet të “zgjerohen” me këmbë të gjata, me mbretëresha bukurie dhe nënkampione që ia vlejnë paratë. Pas lidhjeve të dashurisë me këmbë të gjata – gjigantët janë lotët e hidhur, të hidhur të atyre që mbajnë emrin e grave.

Të dobëtit janë gjithmonë të mëshirshëm! E tille eshte jeta! Të jesh i “shkelmuar” nga një gjigant dhe të duhet të shkosh në gjykatë për shkak të paditur për mashtrim është kaq për të ardhur keq!

Zonja nuk është gjë tjetër veçse bukuri. Ajo bukuroshe është “shitur” për një periudhë 7-vjeçare (sipas fjalëve të saj). Natyrisht që edhe mbiemri gjigant Cao duhet të shpenzonte një shumë të vogël parash për të “blerë” një produkt special të Miss-it.

Ndoshta personi që ka marrë shumë humbje dhe lëndime në këtë çështje është gruaja e gjigantit tjetër. Të kesh një burrë të mirë dhe të pasur nuk është lumturi! Pas kësaj magjepsjeje qëndron një jetë familjare plot tragjedi.

Një burrë kurorëshkelës, i dashuri i tij që mban një tufë me paratë e saj dhe ende duhet të pretendojë se asgjë nuk ka ndodhur nuk është kurrë një gjë e këndshme. Mjetet mësojnë “të burrit dhe gruas”, se paratë mund të thithin edhe djersën dhe lotët e gruas. Por njerëzit e harrojnë atë.

READ  Bản đồ Hành chính tỉnh Bắc Kạn mới nhất

Sa më shumë që komuniteti online mbron zonjushën Phuong Nga, aq më shumë na vjen keq për statusin e gruas së pasur.

Gruaja e pasanikut bëri kërkesë për divorc, ndau gjysmën e pasurisë

Ka informacione se, pas shumë vitesh frenimi, së fundmi, gruaja e gjigantit Cao Toan My bëri kërkesë për divorc, duke ndarë gjysmën e pasurisë.

Reporter Do Do raportoi se gruaja e Cao Toan My tha se ajo nuk mund të jetonte me një person me një mënyrë jetese të sëmurë. Dhe veçanërisht më vonë, nuk dini si t’i mësoni fëmijët e tyre? Kur janë në moshën e formimit të personalitetit.

Dihet qe nuk eshte e bukur por shume inteligjente dhe e zoteron studimet, ka qene studente jashte, ka diplome, diplome dhe eshte nje person i thelle, por hoqi dore nga cdo gje, per te jetuar ketu.familja , kujdesuni për fëmijët. Nga pamja e jashtme, gjigandi amerikan e do dhe e përkëdhelë gruan e tij para të gjithëve.

Por që nga lindja e fëmijës, ai nuk vjen më shpesh në shtëpi. Të shkosh në punë nga mëngjesi herët, deri në orët e vona të natës, ndonjëherë pas orës 12 të natës. Fillimisht, ajo mendoi se ishte natyra e punës së burrit të saj (i vetëm duhej të merrej me një sërë projektesh, nga informatika, pasuritë e paluajtshme, mjedisi – gropa septike, vinagame, te forumi i takimeve. Online…). Por pasi u zhvillua gjyqi. Unë mund ta kuptoj plotësisht thelbin e problemit.

Ajo i tha Doi PV, pas gjyqit të plotë: Burri im dhe unë patëm një bisedë të sinqertë. Pas kësaj bisede. Vendosa të shkruaj letrat e divorcit, megjithëse ai refuzoi të firmoste.

Por mendova shumë. Unë nuk di si t’i mësoj fëmijët e mi në të ardhmen, kur të rriten do të lexojnë email, kontrata …, dhe e dinë që babai im ka sjellje devijuese, deri në të sëmurë.

Unë gjithmonë kam besuar te burri im. Por ndoshta ngaqë besoj shumë, unë vetë nuk mund ta di këtë. Jeta është plot me fjalë SUPRRISE.

Dhe kur shqipton dy fjalë: MOS!, gjithçka u kthye krejtësisht ndryshe. Tani kam paraqitur një aplikim dhe duhet të ketë 3 raunde ndërmjetësimi, si dhe zgjidhjen e mosmarrëveshjeve pronësore që lindin.

Por unë mendoj se vendimi im është i përshtatshëm, megjithëse do të jetë i pafavorshëm për fëmijët e mi në këtë kohë. Por në të ardhmen, ata do të qëndrojnë larg asaj jetese dhe mendësie kanceroze. Sepse tani, ajo ka arritur moshën e formimit të personalitetit, tashmë e njeh dhe është në dijeni të babait të saj të talentuar.

Edhe pse babai i tij është rrallë me të. Por nesër, ata e dinë se, arsyeja pse, nuk i kushtohet shumë vëmendje nga babai. Shpesh shkon herët deri vonë natën… A mund ta pranojë mendimin e sëmurë të idhullit të tij?

Më tej ajo tha se, si grua, ajo i kupton vuajtjet e Phuong Nga dhe Dung. Vetëm për shkak të një kalkulimi të vogël, vetëm për shkak të lakmisë-urrejtje-si. Por ata duhet të bien në burg. Duke vuajtur shumë presion, dhimbje dhe vuajtje të padrejta.

Por në këtë jetë, ata nuk mund ta kalojnë atë. Jo vetëm që u torturuan fizikisht, por tani u torturuan edhe mendërisht. Paraja e ka kthyer jetën dhe njerëzimin përmbys.

Postuar nga: Shkolla e mesme Le Hong Phong

Kategoria: Të përgjithshme

E drejta e autorit të artikullit i përket shkollës së mesme Le Hong Phong. Çdo kopjim është mashtrim!

Autori: – Shkolla Le Hong Phong

Burimi: /cao-toan-my-la-ai-hop-dong-tinh-ai-cua-cao-toan-my/

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Cao toàn mỹ là ai? Cao Toàn Mỹ giàu cỡ nào? Hợp đồng tình ái của Cao Toàn Mỹ . Đừng quên truy cập Cakhia TV Trang web xem trực tiếp bóng đá không quảng cáo hot nhất hiện nay

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *