Cách tải giọng chị google về điện thoại và máy tính siêu đơn giản

Rate this post

Ju dëshironi të duboni Google që videoja juaj të postohet në rrjetet sociale si Facebook, Tiktok, Youtube. Ose dëshironi të krijoni zëra për videot tuaja për t’i postuar në mediat sociale, por jo me zërin tuaj të vërtetë.

Në këtë artikull, bangxephang.com do të sugjerojë se si të shkarkohet zëri i google në lidhje me telefonat dhe kompjuterët është shumë e thjeshtë, le t’i referohemi.

Ju jeni duke parë këtë postim: Si të shkarkoni zërin e Google në telefonin ose kompjuterin tuaj është shumë e thjeshtë

Tabela e përmbajtjes

Si të shkarkoni zërin e motrës së Google në telefonin tuaj është shumë e thjeshtë

Udhëzues për fillimin e shpejtë

 • Shkoni te soundoftext.com dhe importoni përmbajtje duhet shpjegim në Letër.
 • Zgjidhni gjuhën në Zëri dhe shtypni Paraqisni.
 • Shtypni Luaj për të dëgjuar skedarin e konvertuar në zërin e Google.
 • Shtypni Shkarko për të shkarkuar skedarin zanor të Google në telefonin tuaj.

Udhëzime të hollësishme

Hapi 1: Së pari, hapni një shfletues uebi dhe shkoni te soundoftext.com. Më pas, në Letër Ju futni përmbajtje që do të tregohet nga zëri i Google.

Futni përmbajtjen që do të konvertohet në zërin e Google

Futni përmbajtjen që do të konvertohet në zërin e Google

Hapi 2: në seksion Zëri ju shndërroheni në anglisht. Pasi të zgjidhni gjuhën, shtypni Paraqisni që faqja të kryejë konvertimin e përmbajtjes në të folur të Google.

READ  1000+ lời chúc 20/10 cho khách hàng hay, có ý nghĩa, độc đáo nhất

Zgjidhni gjuhën në seksionin e zërit dhe shtypni Dërgo


Zgjidhni gjuhën në seksionin e zërit dhe shtypni Dërgo

Hapi 3: Pas shfaqjes së rezultateve të transferimit të zërit në seksionin Sound. ju mund të shtypni Luaj për të dëgjuar para shkarkimit. Shtypni Shkarko për ta shkarkuar në telefonin tuaj dhe tashmë mund ta përdorni për ta kombinuar në programet kryesore të redaktimit të videove.

Shiko me shume Udhëzime për të rregulluar laptopin HP Spectre x360 14 me ekran të zi në shtëpi 2022

Eksploroni më shumë: Kush është Hwasa? biografia, karriera, jeta private dhe dashuria e këngëtares

Si të shkarkoni zërin e Google në kompjuterin tuaj

Udhëzues për fillimin e shpejtë

 • Hapni shfletuesin Google Chrome dhe shkoni te faqja e Google Translate.
 • Zgjidhni gjuhën dhe futni përmbajtjen që dëshironi të konvertoni në zërin e Google në kutinë në të majtë.
 • Zgjidhni gjuhën që dëshironi të lexojë Google në kutinë në të djathtë.
 • Klikoni me të djathtën kudo në qelizë, zgjidhni Kontrollo (Vëzhgo).
 • Në tabelën e kodit, zgjidhni Rrjeti.
 • Klikoni ikona e altoparlantit për të dëgjuar përmbajtjen.
 • Kodet që fillojnë me “pandemi…“, klikoni me të djathtën mbi të dhe zgjidhni Hapet në një faqe të re.
 • Shfaqet një skedar audio, kliko me të djathtën, zgjidhni Ruaje audion si… për të shkarkuar zërin e Google në kompjuterin tuaj.

Udhëzime të hollësishme

Hapi 1: Ju hapni shfletuesin Google Chrome dhe hyni në faqen e Google Translate.

Hapni një shfletues për të hyrë në faqen e Google Translate

Hapni një shfletues për të hyrë në faqen e Google Translate

Hapi 2: Në kutinë e hyrjes ju zgjidhni gjuhën vietnameze dhe futni përmbajtjen që do të konvertohet në zërin e Google.

Kalo në Vietnamisht dhe fut përmbajtjen që do të konvertohet në zërin e Google

Kalo në Vietnamisht dhe fut përmbajtjen që do të konvertohet në zërin e Google

Klikoni me të djathtën në faqe dhe zgjidhni Inspect

Hapi 4: Pas aktivizimit të kontrollit, do të shfaqet kodimi i Google Translate. Në tabelën e kodit, klikoni në rresht Rrjeti.

Në tabelën e kodit, zgjidhni artikullin Rrjeti

Klikoni ikonën e altoparlantit

Klikoni me të djathtën mbi kodin

Klikoni me të djathtën në kodin “përkthe…” dhe zgjidhni “Hap në skedën e re”.

Hapi 7: Më në fund, faqja do t’ju çojë në një skedë të re me pjesën audio. Thjesht duhet të klikoni me të djathtën dhe të shtypni Ruaje audion si… për të shkarkuar në kompjuterin tuaj.

Klikoni me të djathtën në audio dhe klikoni Ruaj audion si...

Klikoni me të djathtën në audio dhe klikoni Ruaj audion si…

Eksploroni më shumë: Cila është data 28 shkurt? – Shkolla e mesme Le Hong Phong
READ  Top các loại keo tản nhiệt laptop tốt nhất hiện nay

Shiko me shume [Sửa laptop] Mënyra më e shpejtë për të rregulluar laptopin Asus A556U me ekran të zi në 2022

Si të merrni zërin e Google duke përdorur aplikacionin Google Translate.

Google Translate jo vetëm që ka një version desktop, por edhe telefona Android dhe iOS. Kështu që të gjithë telefonat mund të shkarkojnë me lehtësi skedarë audio nga Google Translate shpejt dhe lehtë. Në thelb, mënyra se si zëri Google ngarkon në telefon do të bazohet në aftësinë e pajisjes për të kryer shumë detyra.

Hapi 1: Shkarkoni dhe instaloni aplikacionin Google Translate dhe aplikacionin e regjistrimit (nëse telefoni juaj nuk e mbështet regjistrimin) në telefonin tuaj.

Si të çiftoni zërin e Google me telefonat dhe kompjuterët thjesht

Hapi 2: Në ndërfaqen e aplikacionit Google translate, futni përmbajtjen që do të transmetohet me zë dhe më pas klikoni butonin me shigjetë.

Hapi 3: Hapni programin e instaluar të regjistrimit ose veçorinë e integruar të regjistrimit në telefonin tuaj dhe filloni regjistrimin nga Google Translate. Më pas, përdorni kryerjen e shumë detyrave nga telefoni juaj për t’u kthyer në aplikacionin “Përkthe Google” dhe trokitni lehtë mbi ikonën e altoparlantit për “Tekst në fjalim” të Google.

Si të çiftoni zërin e Google me telefonat dhe kompjuterët thjesht

Hapi 4: Më pas kthehuni te aplikacioni ose veçoria e regjistrimit dhe ruani skedarin që përmban zërin e Google.

Si të merrni zërin e Google për të bërë video në kompjuterin tuaj

Ka shumë faqe interneti që mbështesin marrjen e zërit të “motër Google” në kompjuterin tuaj, duke përfshirë j2team.dev (j2team.dev/tools/text-to-speech). Përdoruesit mund t’i qasen kësaj adrese me një shfletues kompjuteri, më pas zgjedhin gjuhën vietnameze, futin fjalinë për t’u lexuar dhe klikojnë Generate.

Kur sistemi krijon një skedar audio, përdoruesit mund ta dëgjojnë ose ta shkarkojnë duke shtypur 3 pikat dhe duke zgjedhur Shkarko.

{fjala kyç}
Përdoruesit mund të vizitojnë soundoftext.com, më pas të zgjedhin gjuhën vietnameze, të futin fjalinë për t’u lexuar dhe më pas të klikojnë Generate.
{fjala kyç}
Përdoruesit mund ta shkarkojnë atë duke klikuar në 3 pikat dhe duke zgjedhur Shkarko.

I ngjashëm është faqja e internetit soundoftext.com. Përdoruesit mund të zgjedhin gjuhën vietnameze, të futin fjalinë për t’u lexuar dhe më pas të klikojnë Submit. Kur sistemi krijon një skedar audio, përdoruesit mund ta dëgjojnë përsëri duke shtypur Luaj, ose ta shkarkojnë duke klikuar Shkarko.

Eksploroni më shumë: Sa astigmatizmi përjashtohet nga shërbimi ushtarak?
READ  VALORANT sẽ hỗ trợ chuyển đổi khu vực tự do vào giữa năm 2021
{fjala kyç}
I ngjashëm është faqja j2team.dev/tools/text-to-speech. Përdoruesit mund të zgjedhin gjuhën vietnameze, të futin fjalinë për t’u lexuar dhe më pas të klikojnë Submit.
{fjala kyç}
Kur sistemi krijon një skedar audio, përdoruesit mund ta dëgjojnë përsëri duke shtypur Luaj, ose ta shkarkojnë duke klikuar Shkarko.

Si të shkarkoni zërin e Google në faqen J2team

Udhëzues për fillimin e shpejtë

 • Shkoni te J2team – Free Text To Speech, zgjidhni gjuhën në të cilën dëshironi të lexojë Google Gjuhe.
 • Futni atë që dëshironi që Google të shpjegojë në kuti Letër.
 • klikoni në artikull Gjeneroni.
 • Shfaqet një skedar audio, klikoni ikona e trekëndëshit për të dëgjuar përsëri përmbajtjen.
 • Klikoni Ikona me 3 pikazgjidhni Shkarko (Shkarko) për të shkarkuar zërin e Google në pajisjen tuaj.

Udhëzime të hollësishme

Hapi 1: Vizitoni J2team – Tekst në të folur falas dhe Zgjidh gjuhen dua që motër Google të lexojë në Gjuhe.

Zgjidhni gjuhën në seksionin Gjuha

Zgjidhni gjuhën në seksionin Gjuha

Hapi 2: Tjetra ju importoni përmbajtje Më duhet Google të shpjegojë në kuti Letër.

Futni tekstin në kutinë e tekstit

Futni tekstin në kutinë e tekstit

Hapi 3: Shtypni Gjeneroni dhe prisni për konvertimin e tekstit në audio.

Kliko Krijo për të kaluar në Google Voice

Kliko Krijo për të kaluar në Google Voice

Hapi 4: Skedari audio do të shfaqet në krye. ju klikoni ikona e trekëndëshit për të dëgjuar përsëri përmbajtjen e konvertuar.

Më pas shtypni Ikona me 3 pika dhe zgjidhni Shkarko (Shkarko) për të shkarkuar zërin e Google në telefonin ose kompjuterin tuaj.

Klikoni Shkarko për të shkarkuar zërin e Google në pajisjen tuaj

Klikoni Shkarko për të shkarkuar zërin e Google në pajisjen tuaj

përmbledhje

Shpresojmë përmes artikullit tutorial Si të shkarkoni zërin e Google në telefonin ose kompjuterin tuaj është shumë e thjeshtë Por lloji Informatikë dhe teknologji i përkasin bangxephang.com të përbashkëta, mund ta shkarkoni vetë.

Ju lutemi vlerësoni artikullin

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Cách tải giọng chị google về điện thoại và máy tính siêu đơn giản . Đừng quên truy cập Cakhia TV Trang web xem trực tiếp bóng đá không quảng cáo hot nhất hiện nay

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *