Cách dùng Fotojet làm thiệp chúc mừng

Rate this post

Çdo sezon Krishtlindjesh, kartolinat e urimit janë objektet më të kërkuara në dyqanet e suvenireve. Shumë njerëz larg zgjedhin të dërgojnë karta elektronike, ata që janë afër preferojnë të shkruajnë me përpikëri në letra vetë, përdorimi i softuerit për të krijuar fotografi dhe karta të punuar me dorë për një kohë të gjatë është gjithashtu zgjedhja e shumë njerëzve. disa.

Krijoni kartolina kuptimplote të Krishtlindjeve me Krijuesin e Kolazhit të Fotografive

Udhëzime për krijimin e kartave të Krishtlindjeve në internet

Po shikoni: Si të përdorni Fotojet si kartolinë urimi

Kthejeni foton tuaj në një babagjysh që kërcen

Për ata që nuk kanë shumë njohuri për kompjuterët dhe programet e editimit, krijimin e efekteve fotografike si Photoshop, Fotor, Adobe Photoshop Express etj., zgjedhja e tyre numër një janë faqet e internetit që mbështesin redaktimin.përpunim fotografish online. Megjithatë, numri i faqeve të tilla nuk është i madh (Photovisi, PicArtia Goxha Canva…) dhe zgjedhjet për përdoruesit kur manipulojnë këto mjete janë gjithashtu shumë të pakta, duke e bërë të vështirë krijimin e imazhit të dëshiruar, përveç FotoJet.

Përparësitë e FotoJet:

Mund të thuhet se ndër mjetet e redaktimit të fotografive në internet që ka mësuar shkolla e mesme Le Hong Phong, shkrimtarit i ka bërë vërtet përshtypje kjo adresë. Jo vetëm që mund të krijojë foto, të krijojë korniza fotografish, por FotoJet gjithashtu mund:

 • Krijoni foto me shumë stile (revista, komike, foto qesharake, etj.).
 • Tema të ndryshme: Krishtlindje, miqësi, art, 3D…
 • Funksionim i shpejtë, i thjeshtë, ndërfaqe e lehtë për t’u përdorur.
 • Nuk ka nevojë të krijoni një llogari.
 • Të gjithë janë falas.

Nëse keni nevojë të krijoni dhe kombinoni disa foto të thjeshta për t’ua dhënë miqve, të afërmve ose gjysmës tjetër, atëherë FotoJet është zgjedhja numër një për të cilën duhet të mendoni.

Si të krijoni një foto Krishtlindjesh me FotoJet

Me rastin e Krishtlindjeve të ardhshme, shkolla e mesme Le Hong Phong do t’ju mësojë se si të bëni foto dhe korniza fotografish për këtë festë me vetë FotoJet.

Hapi 1: Qasja në Faqja kryesore e Fotojet. Këtu kemi dy opsione:

 • Kolazh krijues: Krijoni imazhe nga shabllonet e disponueshme.
 • Kolazh klasik: Krijoni foto nga albumet e disponueshme në pajisje.

Në këtë tutorial, Shkolla e Mesme Le Hong Phong për të talentuarit do të zbatojë metodën 1, duke krijuar imazhe nga shabllonet e disponueshme.

Zgjidhni

Zgjidhni Fillo nën Kolazh krijues

Hapi 2: Ndërfaqja tjetër do të na lejojë të zgjedhim çdo lloj imazhi, mund të shohim se dyqani i temave të FotoJet është jashtëzakonisht i pasur, me shumë imazhe me cilësi të lartë.

READ  Phát hiện chồng ngoại tình với người giúp việc nhờ con vẹt biết nói

Zgjidh nje kategori

Hapi 3: Për shkak se duhet të bëjmë një foto Krishtlindjesh, ne do të lëvizim poshtë dhe do të zgjedhim këtë temë. Pjesë shabllonZgjidhni një shabllon imazhi për t’u përdorur.

Eksploroni më shumë: Çfarë është Sen? Kuptimi i përdorimit të fjalës Con Sen në Facebook

Hapi 4: Klikoni butonin e majtë të miut, mbajeni dhe tërhiqni imazhin nga kolona e djathtë për të ndryshuar imazhin e sfondit në kornizë.

Nëse dëshironi, mundeni Kliko Shto foto për të shtuar foton tënde nga pajisja juaj në FotoJet. Pastaj mbajeni dhe tërhiqeni në kornizë si më sipër.

Hapi 5: Vetëm Klikoni në foto për të treguar kolonën e opsioneveme shumë efekte të ndryshme, nga lart poshtë kemi:

 • Funksioni: Efektet e fotografisë (stili i imazhit, mprehtësia, shkëlqimi, etj.).
 • Sezoni: Pritni, rregulloni sërish imazhin.
 • Rrotulloje & Ktheje: Rrotulloni imazhin.
 • Klasa: Opsioni i shtresës për imazhin.
 • Replikimi: Dubliko imazhin.
 • Fshije: Fshi fotot.

Hapi 6: Klikoni ikona blu (Shkop):

 • Kur shfaqet ikona Shigjeta me 4 drejtime: Lëvizni imazhin.
 • Kur shfaqet ikona shigjeta e rrumbullakët: Bej nje foto.

Zvarritni postën

Zvarriteni për të fshirë të gjitha fontet e disponueshme të imazhit të mostrës

Zgjidhni

Hapi 7: Zgjidhni artikujt më poshtë me radhë për foto më të mira. Artikulli Letër lejojnë shtoni tekst në foto (shumë fonte të disponueshme me ngjyra të paracaktuara) nëse nuk dëshironi të përdorni këtë font, mundeni klikoni me të majtën mbi tekstin që sapo keni shkruar dhe zgjidhni më shumë kategori (duke zgjedhur ikonën e shkronjës A). FotoJet madje i lejon përdoruesit të zgjedhin të përdorin fontet në kompjuterët e tyre.

letër

Klip art: Fut ikona të lezetshme dhe qesharake për ta bërë fotografinë më të gjallë.

Klip art

BKGround: Zgjidhni një imazh të sfondit. Aktualisht ka vetëm letër-muri me ngjyra dhe modele mjaft të thjeshta.

BKG

Por përdoruesi mund të shkarkojë çdo imazh nga kompjuteri për ta përdorur Klikoni Zgjidhni një imazh.

Zgjidhni

Pasi të ndiheni të kënaqur, klikoni mbi artikullin Shpëtim në krye për të kursyer, ose për të shkuar Shpërndaje Postoni foto direkt Llogaria në Facebook e imja.

Shpëtim

Zgjidhni formatin, cilësinë dhe emrin e figurës, më pas Ruaj në kompjuter

Klikoni MIRE i plotë.

Në rregull

Le të hedhim një vështrim në punën tonë! Jo tamam e bukur, por me dyqanin e temave jashtëzakonisht të pasur të FotoJet, shpresoj se do të jeni në gjendje të bëni foto me më shumë tema, më të kënaqur.

I plotësuar

Përndryshe, ju gjithashtu mund të zgjidhni Zgjidhni modalitetin e kolazhit klasik për të krijuar foto nga fotot ekzistuese në kompjuterin tuaj.

Paç fat!

Postuar nga: Shkolla e mesme Le Hong Phong

Kategoria: Të përgjithshme

Shihni më shumë Si të përdorni Fotojet si një kartolinë urimi

Çdo sezon Krishtlindjesh, kartolinat e urimit janë objektet më të kërkuara në dyqanet e suvenireve. Shumë njerëz larg zgjedhin të dërgojnë karta elektronike, ata që janë afër preferojnë të shkruajnë me përpikëri në letra vetë, përdorimi i softuerit për të krijuar fotografi dhe karta të punuar me dorë për një kohë të gjatë është gjithashtu zgjedhja e shumë njerëzve. disa.

READ  Công ty thiết kế web jpweb uy tín tại Tp.HCM

Krijoni kartolina kuptimplote të Krishtlindjeve me Krijuesin e Kolazhit të Fotografive

Udhëzime për krijimin e kartave të Krishtlindjeve në internet

Kthejeni foton tuaj në një babagjysh që kërcen

Për ata që nuk kanë shumë njohuri për kompjuterët dhe programet e editimit, krijimin e efekteve fotografike si Photoshop, Fotor, Adobe Photoshop Express etj., zgjedhja e tyre numër një janë faqet e internetit që mbështesin editimin.fotografi online. Megjithatë, numri i faqeve të tilla nuk është i madh (Photovisi, PicArtia Goxha Canva…) dhe zgjedhjet për përdoruesit kur manipulojnë këto mjete janë gjithashtu shumë të pakta, duke e bërë të vështirë krijimin e imazhit të dëshiruar, përveç FotoJet.

Përparësitë e FotoJet:

Mund të thuhet se ndër mjetet e redaktimit të fotografive në internet që ka dhënë shkolla e mesme Le Hong Phong, shkrimtarit i ka bërë vërtet përshtypje kjo adresë. Jo vetëm që mund të krijojë foto, të krijojë korniza fotografish, por FotoJet gjithashtu mund:

 • Krijoni foto me shumë stile (revista, komike, foto qesharake, etj.).
 • Tema të ndryshme: Krishtlindje, miqësi, art, 3D…
 • Funksionim i shpejtë, i thjeshtë, ndërfaqe e lehtë për t’u përdorur.
 • Nuk ka nevojë të krijoni një llogari.
 • Të gjithë janë falas.

Nëse keni nevojë të krijoni dhe kombinoni disa foto të thjeshta për t’ua dhënë miqve, të afërmve ose gjysmës tjetër, atëherë FotoJet është zgjedhja numër një për të cilën duhet të mendoni.

Si të krijoni një foto Krishtlindjesh me FotoJet

Me rastin e Krishtlindjeve të ardhshme, shkolla e mesme Le Hong Phong do t’ju mësojë se si të bëni foto dhe korniza fotografish për këtë festë me vetë FotoJet.

Hapi 1: Qasja në Faqja kryesore e Fotojet. Këtu kemi dy opsione:

 • Kolazh krijues: Krijoni imazhe nga shabllonet e disponueshme.
 • Kolazh klasik: Krijoni foto nga albumet e disponueshme në pajisje.

Në këtë tutorial, Shkolla e Mesme Le Hong Phong për të talentuarit do të zbatojë metodën 1, duke krijuar imazhe nga shabllonet e disponueshme.

Zgjidhni

Zgjidhni Fillo nën Kolazh krijues

Hapi 2: Ndërfaqja tjetër do të na lejojë të zgjedhim çdo lloj imazhi, mund të shohim se dyqani i temave të FotoJet është jashtëzakonisht i pasur, me shumë imazhe me cilësi të lartë.

Zgjidh nje kategori

Hapi 3: Për shkak se duhet të bëjmë një foto Krishtlindjesh, ne do të lëvizim poshtë dhe do të zgjedhim këtë temë. Pjesë shabllonZgjidhni një shabllon imazhi për t’u përdorur.

Klikoni në shabllonin e imazhit që dëshironi të përdorni, ai do të shfaqet pranë tij

Hapi 4: Klikoni butonin e majtë të miut, mbajeni dhe tërhiqni imazhin nga kolona e djathtë për të ndryshuar imazhin e sfondit në kornizë.

READ  Hướng dẫn cách truyền dữ liệu giữa 2 máy tính qua Wifi Win 10

Nëse dëshironi, mundeni Klikoni Shto foto për të shtuar foton tuaj nga pajisja juaj në FotoJet. Pastaj mbajeni dhe tërhiqeni në kornizë si më sipër.

Më shumë foto

Hapi 5: Vetëm Klikoni në foto për të treguar kolonën e opsioneveme shumë efekte të ndryshme, nga lart poshtë kemi:

 • Funksioni: Efektet e fotografisë (stili i imazhit, mprehtësia, shkëlqimi, etj.).
 • Sezoni: Pritni, rregulloni sërish imazhin.
 • Rrotulloje & Ktheje: Rrotulloni imazhin.
 • Klasa: Opsioni i shtresës për imazhin.
 • Replikimi: Dubliko imazhin.
 • Fshije: Fshi fotot.

Hapi 6: Klikoni ikona blu (Shkop):

 • Kur . shfaqet ikona Shigjeta me 4 drejtime: Lëvizni imazhin.
 • Kur shfaqet ikona shigjeta e rrumbullakët: Bej nje foto.

Lëvizni fotot

FotoJet ka gjithashtu një veçori tjetër shumë interesante dhe interesante, domethënë, përdoruesit mund të zgjedhin opsionalisht të përdorin ose të mos përdorin tekstin dhe imazhet e integruara të kornizës së fotografive të shabllonit. Nëse nuk dëshironi ta përdorni, thjesht klikoni mbi të, mbajeni dhe zvarriteni jashtë përfunduar.

Zvarritni postën

Zvarriteni për të fshirë të gjitha fontet e disponueshme të imazhit të mostrës

Zgjidhni

Hapi 7: Zgjidhni artikujt më poshtë me radhë për foto më të mira. Artikulli Letër lejojnë shtoni tekst në foto (shumë fonte të disponueshme me ngjyra të paracaktuara) nëse nuk dëshironi të përdorni këtë font, mundeni klikoni me të majtën mbi tekstin që sapo keni shkruar dhe zgjidhni më shumë kategori (duke zgjedhur ikonën e shkronjës A). FotoJet madje i lejon përdoruesit të zgjedhin të përdorin fontet në kompjuterët e tyre.

letër

Klip art: Fut ikona të lezetshme dhe qesharake për ta bërë fotografinë më të gjallë.

Klip art

BKGround: Zgjidhni një imazh të sfondit. Aktualisht ka vetëm letër-muri me ngjyra dhe modele mjaft të thjeshta.

BKG

Por përdoruesi mund të shkarkojë çdo imazh nga kompjuteri për ta përdorur Klikoni Zgjidhni një imazh.

Zgjidhni

Pasi të ndiheni të kënaqur, klikoni mbi artikullin Shpëtim në krye për të kursyer, ose për të shkuar Shpërndaje Postoni foto direkt Llogaria në Facebook e imja.

Shpëtim

Zgjidhni formatin, cilësinë dhe emrin e figurës, më pas Ruaj në kompjuter

Klikoni MIRE i plotë.

Në rregull

Le të hedhim një vështrim në punën tonë! Jo tamam e bukur, por me dyqanin e temave jashtëzakonisht të pasur të FotoJet, shpresoj se do të jeni në gjendje të bëni foto me më shumë tema, më të kënaqur.

I plotësuar

Përndryshe, ju gjithashtu mund të zgjidhni Zgjidhni modalitetin e kolazhit klasik për të krijuar foto nga fotot ekzistuese në kompjuterin tuaj.

Paç fat!

E drejta e autorit të artikullit i përket shkollës së mesme Le Hong Phong. Çdo kopjim është mashtrim!

Burimi i përbashkët:

/cach-dung-fotojet-lam-thiep-chuc-mung/

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Cách dùng Fotojet làm thiệp chúc mừng . Đừng quên truy cập Cakhia TV Trang web xem trực tiếp bóng đá không quảng cáo hot nhất hiện nay

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *