Bộ thu phát Wifi không dây là gì? Kinh nghiệm chọn bộ thu phát Wifi không dây 

Rate this post

Kur ti dëshirë zgjeroni mbulimin e rrjetit wifi në distanca të gjata, ti mundesh përdorni pajisje speciale si transmetuesi wifi, transmetuesi wifi ose zgjeruesi wifi. SHBApavarësisht nga përkufizimet Kjo komunikimi njëjtë, shpesh të këmbyeshme dhe përdorni e tyre është gjithashtu e mirë njësoj Megjithatë ende kanë disa pika e dallimit gjendje përdorni të këtyre pajisjeve. NË postimet Më vonë, do t’ju ndihmojë kuptojnë ideja Çfarë është një transmetues wifi pa tel? TË BARABARË dalloni transmetuesit wifi, marrësit wifi dhe zgjeruesit wifi.

Tabela e përmbajtjes

Çfarë është një transmetues wifi pa tel?

Transmetues i mirë wifi telefononi Zgjerues Wi-Fi, përforcues wifi, zgjerues wifi, etj. Pra, çfarë është një zgjerues wifi? D.atë gjë Është një pajisje që ndihmon në marrjen e sinjalit wifi nga çdo burim origjinal wifi atje më pas riluajeni wifi në zonat me distanca më të gjata, me atje është forcuar niveli stabiliteti i shpejtësisë së lidhjes wifi.

Çfarë është një marrës wifi? Dalloni me zgjeruesin wifi (Foto: Shopee.vn)
Çfarë është një marrës wifi? Dalloni me zgjeruesin wifi (Foto: Shopee.vn)

Zgjerues i rrezes WiFi do t’ju ndihmojë përdorni wifi me forcë të fortë, të ngjashme me Kur ti në vazhdim kryejnë punën pranë modemit të rrjetit. pranë atjezgjerues wifi gjithashtu rrit mbulimi i internetit. Produkti është përdorni Shumë vende kanë nevojë për një gamë të gjerë transmetimi wifi si restorante, apartamente, kompaniaShtëpi me 4 kate ose më shumë…

Çfarë është një transmetues wifi pa tel?

Transmetuesi wifi është një lloj pajisjeje përdorni për të transmetuar wifi për pajisje elektronike inteligjente si telefona, laptopë, iPad, .. atjenjeriu mund akses rrjet me shpejtësi të lartë. Transmetues wifi 3G/4G përdorni valët e rrjetit celular, Kështu që Për sa kohë që jeni në zonën e mbulimit të çdo operatori celular atje por ti mundesh përdorni router wireless.

Eksploroni më shumë: Pse ka goditje elektrike në dimër? Si të përballeni me goditjen elektrike në dimër
READ  23/11 là ngày gì của taekook

Dalloni transmetuesin wifi nga zgjeruesi wifi

Ruter me valë

Është një pajisje rrjeti e integruar me funksionin e marrjes së sinjaleve të rrjetit nga modemi përmes telit të rrjetit atëherë atje transmetimi wifi.

Transmetuesi wifi mund të marrë sinjalin vetëm nga modemi, pas atje transmetohet në valë wifi për pajisje të tjera elektronike përdorni por aspak kapaciteti kapni sinjalin e rrjetit nga një departament tjetër wifi ose një modem tjetër wifi.

E veçanta Transmetuesit Wi-Fi zakonisht kanë shumë porte USB dhe porte LAN, afër njësoj Një modem i vërtetë. Ai mbështet transmetimin në rrjet për shumë kompjuterë njësoj lloji modemë të tjerë.

Çfarë është një transmetues wifi pa tel?
Çfarë është një transmetues wifi pa tel?

Zgjerues Wi-Fi – Ndryshe nga transmetuesi wifi

Zgjeruesi wifi është një produkt që është hulumtuar për të rritur sinjalin wifi që merr rreth e rrotull me një gamë të gjerë. Kjo pajisje funksionon në mënyrën merrni sinjalin wifi, përforconi atë dhe më pas atje rrezatoni nga jashtë, përqendrohuni në të. Kjo pajisje shpesh përdorni në disa vende i gjerëka shumë mure rezistente ndaj valëve, shumë dyer xhami.

Zgjeruesit Wi-Fi zakonisht kanë vetëm 1 portë LAN dhe 1 portë USB. Nuk mbështet transmetimin e sinjaleve të internetit në kompjuterë të tjerë nëpërmjet kabllove të rrjetit.

Përveç kësaj, kjo pajisje rrjeti ka edhe veçorinë e kapjes së valëve wifi dhe më pas emetimit të saj. Është me të vërtetë një pajisje e nevojshme per familje? duan Lidhja elektrike për të instaluar transmetues wifi ose vende me shumë ndarje. Për sa kohë që jeni në një vend me sinjal wifi dhe një prizë elektrike, absolutisht mundeni përdorni merrni këtë pajisje. Zgjeruesi i rrezes Wifi ka I lirë, jam i sigurt zgjidhni e arsyeshme për familjen tuaj.

Avantazhet dhe disavantazhet i transmetuesit wifi me valë

Ruteri WiFi i fiksuar (ruteri WiFi)

Një ruter WiFi është një pajisje që ju lejon ndajnë lidheni me internetin me kompjuterë, tableta, telefona inteligjentë dhe pajisje të tjera WiFi në shtëpi nëpërmjet wifi, duke i bërë të mundura këto pajisje akses Internet.

Eksploroni më shumë: Çfarë është marule? Nga erdhi lulelakra?
READ  Tiểu sử thành viên Mamamoo: Solar, Moonbyul, Wheein và Hwasa

Një ruter wifi zakonisht do të ketë 1 portë LAN (me 1 ose më shumë porte LAN), 1 portë WAN (zakonisht 1 ose 2), antenë transmetimi wifi (antenë e jashtme ose nëntokësore).

Ruter Wi-Fi.
Ruter Wi-Fi.

router dëshirë Mund të luajë WiFi më vonë ju duhet të E drejta lidhni ruterin me modemin mbi një kabllo RJ45 (i njohur zakonisht si tela LAN).

– Avantazhi: Meqenëse është një pajisje e palëvizshme, aftësia wifi eshte shume i mire të qëndrueshmemund të funksionojë 24/7 duhet Përshtatet në zyra dhe shtëpi.

– GRATËDobësi: numëro fleksibël i ulët, i detyrueshëm kërkesë energji elektrike dhe internet.

Router portativ WiFi

ky transmetues përdorni Sim 3G/4G për të transmetuar wifi, sepse është një rrjet celular, duhet të jesh vetëm në zonën e mbulimit të rrjetit shumica ishte në gjendje përdorni merrni wifi, Përshtatet Kur përdorni Jashtë si udhëtime apo piknik.

Lëvizshmëria MiFi.
Lëvizshmëria MiFi.

– Avantazhi:

 • Pajisja është kompakte në madhësi
 • Përdorni energji nga bateritë e rikarikueshme, për më tepër mund të marrë energji nga kompjuteri, të rezervojë baterinë për të funksionuar
 • i dobishëm dhe fleksibël duhet te kete mund ta çojë kudo
 • Disa Transmetuesi gjithashtu është duke u ngarkuar mbroj shumë i përshtatshëm
 • Vendosja Lidhu me internetin menjëherë
 • Shpërndaje lidhje interneti me njerëzit përreth deri në 10 pajisje në të njëjtën kohë
 • E thjeshtë menaxhimin përmes aplikacionit

– Dobësi: Koha e funksionimit është e kufizuar, vetëm 8-10 orë maksimumi.

Arsyeja A duhet të blej një transmetues Wi-Fi me valë?

 1. Ju keni shumë pajisje teknologjike që kanë nevojë për lidhje të rregullt Wi-Fi. VIZATO NJË FIGURËmua, përdorni Ruteri WiFi për t’i mbajtur këto pajisje të lidhura me internetin, edhe ndonjëherë ju nuk jeni në shtëpi ose në zyrë.
 2. Transmetuesi portativ wifi do Nuk ka nevojë për të Lidhja me kabllo ose priza e rrymës është e hutuar nga kjo është lidhës pa tel.
 3. Kurseni kohë dhe para: Kur zotëroni një ruter portativ WiFi, ju duhet vetëm përdorni 1 SIM 3G/4G unike aftësia përdorni në dispozicion për shumë pajisje, duke përfshirë desktopët.
 4. Ka sistem karikimi parandalojnë siguruar Furnizimi me energji elektrike plot 100%, sigurohu transmetuesin tuaj siguruar bateria është plot të arsyeshme si në sasi ashtu edhe në cilësi përdorni më të larta.
 5. Falë kompaktësisë së tij, është shumë i përshtatshëm për t’u bartur kur udhëtoni, punoni ose kudo me sinjal wifi. përdorni.
 6. Falë mënyrës përdorni lehtëLehtë për t’u kuptuar, çdokush mund ta bëjë atë përdorni Largohu thjeshtë, sjellin shumë efektive kur përdorues kërkesë përdorni Internet.
Eksploroni më shumë: Çfarë është Konventa e Parisit? Përmbajtja bazë dhe anëtarësimi në Konventën e Parisit?
READ  Quế đất là gì? – THPT Lê Hồng Phong

Përvoja në zgjedhjen e një transmetuesi Wi-Fi me valë

Për të zgjedhur për vete një transmetues WiFi 4G të unifikuar atëherë ju djema kanë nevojë për vëmendje disa Gjëra kur zgjidhni të blini të tilla si:

 • I varur nevojat dhe objektiv përdorni Por ti mundesh zgjidhni router wireless Përshtatet. GRATËsi ju duan duke kërkuar për një pikë të nxehtë wifi për një udhëtim të gjatë pune ose diku atje dite e gjate. Ju duhet të zgjidhni llojin me kapacitet të mirë, jetëgjatësi të baterisë përdorni Kalaja
 • Duhet të blini transmetuesin ndërkombëtar wifi, mos blini versionin e kyçur sepse versioni i kyçjes është më i lirë Por sinjal shumë i dobët, duhet të shpenzoni para shtesë për ta zhbllokuar. GRATËOh ju Nëse keni nevojë të shkoni jashtë vendit, bllokimi do të jetë i vështirë përdorni Dakord
 • Lexoni dhe mësoni ventilim të gjitha informacionet produkti para blerjes.
 • Bleni pajisje me marka të njohura në dyqanadresë me reputacion.
 • Kur blejnë nevojë e interesuar periudha e garancisë dhe mënyra të tjera.
 • Duhet të vijë në vendin për të testuar makinën përpara se të blejë.

përmbledhje

sipër kjo është informacion të ndihmoj ty Përgjigju pyetjes Çfarë është një transmetues wifi pa tel? njësoj të dallojë dallues ndërmjet transmetuesit wifi, marrësit wifi dhe zgjeruesit wifi. presin postimet të dobishme me ju.

Burimi: Sintezë


Ju lutemi vlerësoni artikullin

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Bộ thu phát Wifi không dây là gì? Kinh nghiệm chọn bộ thu phát Wifi không dây  . Đừng quên truy cập Cakhia TV Trang web xem trực tiếp bóng đá không quảng cáo hot nhất hiện nay

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *