Avast free antivirus là gì? Tổng hợp key avast free antivirus mới nhất 2021

Rate this post

Çfarë është Avast Free Antivirus?? Dhe a është mirë? Le ta zbulojmë me bangxephang.com Çfarë është antivirus pa avast? si dhe sintetizoni çelësin më të fundit të antivirusit pa pagesë avast 2021 Për referencë të lexuesve

Tabela e përmbajtjes

Çfarë është Avast Free Antivirus??

Po kërkoni çelësin “Falas” të Avast 2020 – Çelësi më i fundit Active Avast. Së pari ju duhet di për aplikacion Kjo.

Antivirus falas është një softuer Antivirus i specializuar. Kjo eshte krijojnë duhet të jetë nga inxhinierët specializohen Lartë i njohur nga firma aplikacion Softueri i famshëm Avast i njohur nga Republika Çeke. për më tepërKarakteristikat e integruara software kjo është e dobishme bëj mbrojnë kompjuterin e dikujt nga hyrja e viruseve që dëmtojnë kompjuterin.

Një pikë tjetër plus për Avast Free Antivirus. atje Mirë faqosja dhe ndërfaqja relativisht i mirë thjeshtë Dhe Përshtatet me këdo kur përdorni. pranë atje, software Kjo eshte ne rregull botuar si pa pagese arrijnë përdorues. Megjithatëdo të duhet gjithashtu puna kopje e regjistrimit përdorni pa pagese Mirë përdorni Prandaj, Nëse Nese jo software do të skadojë automatikisht pas 30 ditësh.

Eksploroni më shumë: Mësoni Çfarë është Shpjegimi? Çfarë është teksti narrativ? Cilat janë karakteristikat? muajin e fundit
READ  Công thức ủ - pha đặc sản mắm tôm Thanh Hóa tại nhà

Antivirus falas Avast ka ndonjë të mirë?

Me disa informacion arritur nga seksioni përcaktojnë ndoshta edhe ti atje kuptoje se kjo është një softuer mbrojtja e makinës Shumë pozitive. atje Te behesh arsyeja shumica e popullit Gjeni çelësin “Pa pagesë” të Avast 2020 – Çelësi më i fundit aktiv Avast. për më tepër, dominojnë i përkasin software Kjo është vërtetuar software E vërteta është si më poshtë:

Skanimi i kompjuterit

Gjatë kryerjes së këtij funksioni software Avast Free Antivirus do të skanojë automatikisht për viruse total makinat. nëse zbulojnë virusin ai automatikisht do të vrasë dhe Njoftim detajet vijnë tek ju. ti mundesh mund të jetë plotësisht i pavarur Shiko kushtet aplikacion toksike për të kufizuar përdorni Më vonë.


Ndihmoni në përmirësimin efektive dhe rrisin shpejtësinë e kompjuterit

totaldokument mbeturina ose aplikacion ngadalësoni kompjuterin tuaj do të pastrohet ose do të varet për të ndihmuar nxitimi punë e kompjuterit në maksimum. Avast Free Antivirus do të ketë më shumë veçori për ata që duan të luajnë lojëra Megjithatë Nuk jane duan vuajnë Njoftim bezdis, puna shumë lehtë ARRIJNË dhuroj maksimale dëshirë i përkasin përdorues.

Mbroj

Veçori Tjetra atje të jetë private përdorni Për sigurinë përmbajtja individual përdorues. Të tilla si: Parandaloni spiunimin e kamerave në internet, shfletoni në modalitetin privat. Pjesë fjalëkalimin do Shfaqje opsion Përshtatet për të paralajmëruar kur fjalëkalimin rrjedhur, ju do në secilin faqe interneti Kënaq akses sipër shfletues uebi ARRIJNË ora Adresë faqe internetiemri i përdoruesit, shfaqja fjalëkalimin.

Eksploroni më shumë: Kush është Anna Bear 33? Cili është emri i vërtetë i Anna Bear 33?
READ  Ngày 8/4 là ngày gì?

Përveç veçorive të mësipërme, Avast Free Antivirus do të ketë shërbime të përfshira në opsion si p.sh vendosjen opsionet e gjuhës, tingujt, funksionin Përditëso të drejtën e autorit të aktivizimit, sinkronizoj fjalëkalimin ARRIJNË përdorni sipas dëshirës dëshirë i përkasin

Si të aktivizoni licencën më të fundit Avast Premier

Kur përdorni metodë Aktivizoni me çelës ndajnë Online, raport suksesi nuk do të jetë i lartë, ka raste disa asnjë çelës përdorni merrni ose mbaroni nga kthesat. Kryesisht Kështu që zgjidhje Kjo mund t’ju ndihmojë Aktivizimi i licencës Avast Premier është 100% i suksesshëm nga:

– LEHTËSë pari Shkarko dokument Licenca Avast Premier, dokument Kjo do t’ju ndihmojë veprimtarinë e të drejtës së autorit dhe përdorni Funksion i plotë antivirus brenda 1 shënimi.

Përdorni:

Për të ulur presionin dokument Përshtatet Shkarko Rreth.

në hap Futni kodin tuaj të aktivizimit. Në vend që të futni çelësin, ju klikoni përdorni dokument mesazh licence

Gjeni dosjen e zbërthyer, zgjidhni 1 nga 2 dokument aty brenda.

Lista e çelësave të sigurisë Avast Premium përdorni deri në vitin 2050

përdorni deri në vitin 2023

 • 8MBYLZ-BVTLSJ-5NC5RE
 • NXNW5H-4AKMF2-4EU5F2
 • GWBB3M-ND3R3J-4EL4QA

përdorni deri në vitin 2040

 • RPRWFT-PV7LEJ-5LC7LN
 • XHZ8FT-JUAKMJ-4KL496
 • BHECJD-WASZCJ-54C4UA
 • 433U4Y-TWQESJ- 4KL47W
Eksploroni më shumë: Çfarë është ekspertiza? – Shkolla e mesme Le Hong Phong

Kodi i aktivizimit Avast Premier

0MG7G-5KFXH-Y25ZQ-FXKJR-DWI75-OK76M

5HHE0-NG4OT-MULM3-C9GOX-Y3GJ5-N89V0

OGCMM-VCBYN-PLNLM-777QH-1U3UH-CX66M

P4XIS-CLT02-P791F-529QJ-2NWGJ-SXCAT

YKKPB-NHWZ5-JE0W2-V6PAL-SBOZ6-CYBW3

AJHRSD-JOPFRE-EHBJQW-BIPEFD-JKSDB

BHVJFB-RGYWEF-OUFEWD-MKLQWD-IOPDSA

DHJGYU-VVGWEF-MPOXSA-JVIFOF-BIPEWQ

DJKSFD-RBUIDH-BVFHDK-WQNKVF-XASGYU

DRTCFG-NJKHIU-VCXUIO-DRTCFG-JIOGYU

Kursi Avast Premier 2020

DSXERT-BNMUIY-DRTCFG-JIOPLK-FTYVGH

GHFUIE-NIPFDX-EWQDSA-HBJERT-VUORWE

JNHTRF-LKIPOK-CVFTRD-ZXCREW-KJLYUG

JNSDCK-VDASUY-VIVRBD-WNQKJE-BVHJVY

LKDRYG-VBJHYU-ZSFDRT-LKTYHG-MNBGHJ

NJKGYU-AWEXDF-AQWZDS-VGHNJK-POITYU

NJUYTJ-AWESZX-YUGVRD-ZXIUGY-MNRTVC

VBHKIR-NIPEWF-UYRVFD-BHJREW-WQDVGH

XDFLKJ-CFGHYT-ZSDXCV-VGHFTY-HUIFTY

45EYD-M07BX-G65CA-UECZW-23ZBX

ANZ78-MK7TF-VB45V-CX78B-FD34R

DFT89-MNB56-VXZLA-SDB45-ZCV45

S7MKF-CV25R-FNXOP-LAZSE-WDCVG

Avast Premier Licencë dokument përgjithmonë

MKLVGH-FRETYU-XSAGYU-VFDTYU-BIOEWD

BPIFDS-YRFDXC-IPNDSA-WBDKJH-VYIREW

HFJTYU-JNASDE-YUVFDS-YGFIER-BIPXSS

BHCJSD-VYOFEW-HJSDKA-BJHVFD-UHIEWQ

HBDCSS-UBRFEF-XNSLWE-VGHERE-BNMVCX

JIOREW-DVGIUE-VUOFDS-IBPGSD-VUOREW

JKBCVX-TEQWNB-YVBUKD-MKWQLD-CXBDSA

 • DCZ6CC-5X4QT2-4ZL4RA
 • MU5ZR2-QN9G5J-5UU8UE
 • 6VNT83-KWYMT2-5V48X6
 • AGHSPE-982YJJ-5YU56N
 • RAKRGY-5L5HN2-5UU8U6
 • DDLTE8-BUHQLJ-59L64A
 • FBQMBQ-DSGVL2-44U9KS
 • A2GFL2-X39G82-4YU4ME
 • XCDUK7-Q649N2-4Z44XN
 • YK7J7D-5KBY82-4Z44CE
 • R4KTY5-8YCVS2-4ZL4X6
 • 2U6KDZ-Y74CR2-4ZU4RA
 • PG7MX5-FUSV3J-46U6GN
 • Q73B2X-BQZ862-4Z44ZS
 • N9754C-J8TGB2-4ZL4TJ
 • DUWC5X-NPF9R2-4ZL7L2
 • NLVHDZ-TSBU42-54C4G2
 • NYLQ2T-7YCDY2-4ZC4S2
 • 5W7GYH-452DXJ-4ZL4S2
 • 7KX3YH-2DFZBJ-5G44N2
 • HGKKVG-T2DQG2-4FL5GW
 • P6336K-DTJMA2-5B49VE
 • 5CA8H4-SGA4H2-5JL5U6
 • 8MXXVU-SLXVMJ-5JC6HS
 • BMZ9AN-YWHQU2-4ZC4UW
 • JQWFPY-P55MZJ-5B452S
 • BDKCP2-WLCG82-4K44WS
 • VVUJUM-8PHU42-4ZL452
 • TV44Q7-Y788N2-4Z44L2
 • F2MGN7-XKF922-4YL4HW
 • C9LUUD-KA6GRJ-49L8R2
 • 6RS93H-82FRR2-4ZL4BW
 • H4YPZZ-TXHRJ2-4YU4A2
 • DN37DZ-XG7QK2-4BU7YS
 • Q28JGX-YRHVL2-52U85N
 • D884TV-4ZJMSJ-4ZL4SJ
 • V5LN9Y-MSRQGJ-5SL7XW
 • 5JJ3QJ-KYPRT2-4ZC4SN
 • PGL8TY-9CPR4J-4ZC4D6
 • F3F92P-JM2CEJ-4ZU4V2
 • E5AQ5H-DMEMUJ-4ZL4Y2
 • YR8T2A-B6K8Z2-4TL772
 • 8CYKVB-S95L7J-4UC7ES
 • 7W6477-CJS852-5TC96J
 • XVFZ2Y-QS9HAJ-5X45QN
 • WNBKAH-W9VZXJ-5T48L2
READ  Hé lộ cách tải video Youtube về điện thoại iPhone ít ai biết đến

———————————

 • VGT6789IKJHGT54EDXZAWQ234567
 • I8U7653ERTYUIOLKJHGFR5T6Y7U8I9
 • 890OKJHGFDTZSWQ23456YHGFDSWE
 • 456789OIUY6T5R4E3WQASDFGHUJJ

Në rastin e çelësave të mësipërm, punë, ju do Zbulo me shume kodet e aktivizimit më poshtë:

 • JDFH-IU49-5Q93-759Q
 • 3Y09-Y235-87GA-IUFA
 • 7E56-Q98E-YIOU-SDHG
 • FR89-VF43-R3W5-FGPO
 • CVRE-YTOP-PLBV-CVRE
 • EW89-MOIU-UYTR-CVBY
 • KZHS-DIUA-HSDF-IUYZ
 • ID7Z-8768-97Q2-6472
 • 3498-QY34-IU34-KTBQ

———————————

 • I9U3-Y918-23Y5
 • 918G-4981-TBIU
 • AEHT-08AY-W5OQ
 • DFOI-JH98-EY09
 • 640Y-QYH3-OIQ3
 • 5498-VCRE-ERTY
 • CRPO-0945-CVIP
 • W8U5-OW56-E546
 • W34X-DFUT-Q827

Si të aktivizoni licencën Avast me çelësin serik

Së pari ju duhet të shtoni sa vijon te hostet tuaj. dokument

 • 127.0.0.1 75.126.120.203
 • 127.0.0.1 46.4.58.71
 • 127.0.0.1 46.4.62.150
 • 127.0.0.1 46.4.28.80
 • 127.0.0.1 www.avast.com (mund të hiqet nga Avast)
 • 127.0.0.1 www.ns2.avast.com (mund të hiqet nga Avast)
 • 127.0.0.1 www.pns.avast.com (mund të hiqet nga Avast)

Pastaj hapni softuerin Avast, klikoni Menu/Licenca ime -> Futni një kod të vlefshëm aktivizimi

përmbledhje

Postimi i mësipërm iu përgjigj pyetjes Çfarë është Avast Free Antivirus?? Dhe tPërmbledhje e çelësit më të fundit falas të antivirusit avast 2021. Shpresojmë që informacioni të jetë i dobishëm dhe faleminderit për mbështetjen e artikullit.

Burimi: Internet (i sintetizuar)

Ju lutemi vlerësoni artikullin

Cảm ơn bạn đã đọc bài viết Avast free antivirus là gì? Tổng hợp key avast free antivirus mới nhất 2021 . Đừng quên truy cập Cakhia TV Trang web xem trực tiếp bóng đá không quảng cáo hot nhất hiện nay

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *